pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν σε έχω καταλάβει καθόλου.
Στην αθήνα στο κέντρο γίνεται η ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων. κατά πόσο μπορεί να γίνει κάποιο μεγάλο έργο δεν ξέρω, είναι και στριμόκωλα στο κέντρο. Τώρα, από τη στιγμή που έχουμε τα ολυμπιακά έργα και σαπίζουνε, από πού κι ως πού είναι κακό να αναμορφωθεί η περιοχή γύρω από αυτά, έξω από την αθήνα; Δε θες στο ελληνικό? πες κάποια άλλη περιοχή εκτός αθήνας. Το κακό πού είναι δεν το βλέπω.
Edit: αυτό με τα ολυμπιακά έργα το λέω γιατί στη βαρκελώνη, που τα ολυμπιακά κτίρια δεν είναι καθόλου στο κέντρο της πόλης, έχει αναπτυχθεί η περιοχή γύρω από αυτά και τα χρησιμοποιεί ο δήμος για πολλές, πάρα πολλές εκδηλώσεις εκτός των αθλητικών οργανώσεων. Γίνεται χαμός από κόσμο, που απολαμβάνει και την εκδήλωση και τον χώρο. Γιατί είναι κακά όλα αυτά?
Δεν θελω μεγαλοπρεπη εργα σαν να ειμαι στην Χιτλερικη Γερμανια (που διοργανωσε Ολυμπιακους) την Β.Κορεα και την Βουλγαρια , θελω εργα που να βελτιωνουν την καθημερινη ζωη . Τι να τον κανω τον καλατραβα αν δεν εχω ενα πεζοδρομιο και εαν εχω ειναι σπασμενο !!!!!
Παλια λεγαμε οτι ειμαστε φτωχη χωρα με πλουσιους κατοικους τωρα ειμαστε σπαταλη χωρα με φτωχους κατοικους !!1