όλα τα καλά παιδιά βλέπω
στον αγώνα για propaganda πριν τις εκλογές
venomone (με οποιο νικ χρησιμοποιεί κάθε φορα), athens1 με το νέο του nick...
ωραία ωραία
Λόγω του ότι έλειψα αρκετές μέρες θα βγω λίγο off topic….Αλλά όχι πολύ..
Για σου
τζερτζελιάρα απόφοιτε του Ε.Μ.Π (σιγά μην πέσει τίποτα) !!!
επέστεψα όπως βλέπεις…
Αλήθεια δεν μας είπες τι τελείωσες στο Ε.Μ.Π…..χεχεχεχε
Όπως και να έχει πάντως κανείς Doctora στο Μπουρδέλα.τβ και πιθανώς σε κανένα
Συνοικιακό σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου τυλίγοντας πίτες, γιατί για κάτι άλλο, σε κόβω χλωμό.
Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό.
Το διάστημα που ήμουν φιμωμένος διαπίστωσα ότι εσύ έβριζες αλλά μέλη
και τα έλεγες (Φασίστες) και (Σάλτα και Γαμί) κ.ο.κ
Μετά έφτασες και στο κατάπτυστο σημείο και έριξες και εκ του πονηρού λάσπη σε συγκεκριμένο Moderator και σε μέλος του site. Πράγμα που προφανώς σε δασκάλεψε η φιλενάδα σου η Περσόνα και τελικά έγινες ρόμπα ζητώντας συγνώμη, διότι δεν είχες κανένα στοιχείο και όλα τα λεγόμενα σου ήταν ανυπόστατα και εκ του πονηρού.
Με σκοπό δόλιο να μπανιαριστεί το συγκεκριμένο μέλος. Όπως έκανες και στην περίπτωση μου.
Για τα λεγόμενα μου έχω Ντοκουμέντα όπως ΠΑΝΤΑ. Και αν ζητηθούν θα τα παραθέσω….χεχεχεχε (Copy-Paste)
Δεν σου κρύβω ότι έκανα παραπόνα στον Admin διότι μπάναρε εμένα, χωρίς προειδοποίηση, που σε είπα (απόβλητο) ενώ την ιδία στιγμή κάνοντας spam εσύ στο θρέντ με έλεγες (Σκουπίδι) Έγινε και ερώτηση για την ιδιότυπη ασυλία που απολαμβάνεις του λόγου σου και μερικοί άλλοι εδώ μέσα που ενώ βρίζουν, δεν τιμωρούνται και την πληρώνουν οι άλλοι.
Και το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι εγώ έγινα Muted χωρίς προειδοποίηση για το λόγω ότι σε είπα (ΑΠΟΒΛΗΤΟ) και στην συνέχεια εσύ βρίζεις ασύστολα τους άλλους με χειρότερα λόγια.
Το θέμα είναι ότι εδώ μέσα το παίζεις πράκτορ-χαφιεδορουφιάνος και ΣΙΑ Ο.Ε
Και προφανώς κάποιος πρέπει να σε μαζέψει.
Εκτός και αν ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ την ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΑΣΥΛΙΑ για την οποία ρώτησα.
Ταυτόχρονα κατηγορείς εσύ και οι φίλοι σου τους άλλους ως κλώνους όπως προείπα
με δόλιο σκοπό να γίνουν Μπάν, και αυτό το έκανες και το κανείς ως πάγια τακτική σου, και κατ΄ εξακολούθησην.
Λοιπόν αγαπητέ αν δεν καταφέρεις με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ να αποδείξεις ότι είμαι κλώνος την επόμενη φορά που θα το επικαλεστείς θα πρέπει να σε κάνουν Muted για κανένα δίμηνο. Ως Κατάπτυστο Συκοφάντη με δολίους Σκοπούς.
Δεν το έχω κάνει για κανένα στο παρελθόν αλλά ειδικά για εσένα θα καλέσω τους Mods.
Και στο φινάλε αν κάποιον δεν τον γουστάρεις, να μην του μιλάς και να μην σπαμάρεις προκαλώντας, και μετά να κλαψομουνιάζεις για να τιμωρηθεί το μέλος
Ανοίγοντας θρέντ, για αυτούς που σε βρίζουν (Ενώ εσύ δεν βρίζεις ποτέ) και άλλα Τζερτζελιάρικα τεχνάσματα.