Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το παιρνεις οπως θες και οπως σε βολευει μεχρι να ανοιξουν το φακελο της κυπρου αγαπητε.
αλλα μαλλον περιμενουν να περασουν 50 - 60 χρονια να ψοφησουν ολοι για να ειναι αυτοι καλα
και εμεις καλυτερα.
Καπως ετσι δεν γινεται και με τα τωρινα σκανδαλα οταν βγαινουν στην φορα ειναι ηδη παραγραμμενα.
και κανεις δεν παει μεσα.
Αυτα και να χαρειτε τους κυβερνωντες ΣΑΣ

Αγαπητέ Rafman,
ασφαλώς θα γνωρίζεις ότι το πραξικόπημα έγινε από ανωτέρους και όχι ανωτάτους αξιωματικούς. Η μάλλον ένας ήταν ανώτατος μεταξύ τους (ο Παττακός). Το να μπορέσουν οι Συνταγματάρχες να παρακάμψουν Ταξιάρχους, Υποστρατήγους και Αντιστρατήγους και να αναλάβουν την εξουσία ένα μόνο δείχνει. Ξένο δάκτυλο. Εδώ έκαμψαν και την αντίσταση του Ανωτάτου Άρχοντα, του Κωνσταντίνου.

Και οι κυβερνόντες είναι όλου του ΛΑΟΥ, ο οποίος τους εκλέγει. Είναι και δικοί μου και δικοί σου και όλων.

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ Rafman,
ασφαλώς θα γνωρίζεις ότι το πραξικόπημα έγινε από ανωτέρους και όχι ανωτάτους αξιωματικούς. Η μάλλον ένας ήταν ανώτατος μεταξύ τους (ο Παττακός). Το να μπορέσουν οι Συνταγματάρχες να παρακάμψουν Ταξιάρχους, Υποστρατήγους και Αντιστρατήγους και να αναλάβουν την εξουσία ένα μόνο δείχνει. Ξένο δάκτυλο. Εδώ έκαμψαν και την αντίσταση του Ανωτάτου Άρχοντα, του Κωνσταντίνου.

Και οι κυβερνόντες είναι όλου του ΛΑΟΥ, ο οποίος τους εκλέγει. Είναι και δικοί μου και δικοί σου και όλων.

Καπου μπερδευτηκες αν ξερεις τους επαναστατες το μονο που δεν θα ελεγες ειναι ο ξενος δακτυλος.
Για πρωτη φορα στην μετα τον β'παγκοσμιο που οι Ελληνες δεν επερναν εντολες απο αγγλοαμερικανους ηταν αυτοι.
Στον πολεμο του γιομ-κυπουρ επετρεψαν στα ρωσικα πλοια και αεροπλανα να περασουν απο τον χωρο της ελλαδος και να ανεφοδιαστουν
αυτο εγραψε και το τελος της ιστοριας μερικοι ελληνες προδοτες-εφιαλτες και ο εβραιος Κισιγκερ εγραψαν τον επιλογο αν θελεις
περισσοτερες λεπτομερειες επανερχομαι. :) :)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εχει μαλακες εδω μεσα ?????????????   μπα .........

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αγαπητέ Rafman,

Αγαπητε Φυλήςυχος Πολίτης,
ασφαλώς θα γνωρίζεις οτι οι διπλωματικες σχεσεις των Η.Π.Α και τς Αθηνας ειχαν διακοπει κατα την
επταετια με εξαιρεση το πραξικοπημα Ιωαννιδη.
Μαλιστα δεν επετρεψαν να χρησιμοποιηθει το λιμανι της Σουδας για τους σκοπους των Αμερικανων.

Αυτο δεν το κανεις τοσο ευκολα..αν ο Δακτυλος ηταν οι Αμερικανοι οπως υπονοεις.

Στον πολεμο της Σερβιας ομως "Η Δημοκρατικη Παραταξη" επετρεψε διαφορα στους Αμερικανους ετσι δεν ειναι ή μηπως Παραμυθιαζομαι ?

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχει μαλακες εδω μεσα ?????????????   μπα .........

ΛΕΒΕΝΤΗ μου αν εχει μαλακες δεν λες τιποτα εχει γεμισει ολη η Ελλαδα.
Δες τους πως τρεχουν πισω απο κομματα που χρονια τωρα τους δουλευουν ψιλο-χοντρο γαζι. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506
rafman αν επιτρέπετε... τι θα ψηφίσεις

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
καλα εδω θα λυσετε το προβλημα της χουντας με τους αμερικανους , ερωτηση υπηρχε κατι που δεν γνωριζαν οι αμερικανοι , αρα ηξεραν οτι θα γινει χουντα , αλλα βολευαι τα σχεδια τους , και βεβαια ο Ιωαννηδης επεξε το παιχνιδι των αμερικανων , εαν το εκανε κατα λαθος η οχι δεν εχει καμια διαφορα αυτο ειναι προδοσια , τα πολλα λογια ειναι φτωχια ...........

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αγαπητε Φυλήςυχος Πολίτης,
ασφαλώς θα γνωρίζεις οτι οι διπλωματικες σχεσεις των Η.Π.Α και τς Αθηνας ειχαν διακοπει κατα την
επταετια με εξαιρεση το πραξικοπημα Ιωαννιδη.

Νομίζω ότι η επίσκεψη Νίξον που τότε ήταν τέως αντιπρόεδρος επί προεδρίας Άιζενχαουερ και μελλοντικός ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΗΠΑ και η συνάντησή του με τους επικεφαλής του πραξικοπήματος και με τον Κωνσταντίνο δεν συμβαδίζουν με τη διπλωματική απομόνωση. Ναι, διεκόπησαν οι διαπραγματεύσεις με την ΕΟΚ, ναι, απομονωθήκαμε διπλωματικά αλλά από τους Ευρωπαίους και όχι τους Αμερικανούς. Επίσης δεν πρέπει να λησμονούμε ότι τις επόμενες εκλογές (το 1968) πήρε ο Νίξον και αντιπρόεδρος ήταν ο Άγκνιου (ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ). Και εάν δεν έκανε μαλακίες με δωροδοκίες και λοιπές εγκληματικές ενέργειες θα ήταν αυτός ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. (Το φαντάζεστε;!!!)
Αυτά για τα περί διπλωματικής απομόνωσης από τις ΗΠΑ

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Καπου μπερδευτηκες αν ξερεις τους επαναστατες το μονο που δεν θα ελεγες ειναι ο ξενος δακτυλος.
Για πρωτη φορα στην μετα τον β'παγκοσμιο που οι Ελληνες δεν επερναν εντολες απο αγγλοαμερικανους ηταν αυτοι.
Στον πολεμο του γιομ-κυπουρ επετρεψαν στα ρωσικα πλοια και αεροπλανα να περασουν απο τον χωρο της ελλαδος και να ανεφοδιαστουν
αυτο εγραψε και το τελος της ιστοριας μερικοι ελληνες προδοτες-εφιαλτες και ο εβραιος Κισιγκερ εγραψαν τον επιλογο αν θελεις
περισσοτερες λεπτομερειες επανερχομαι. :) :)

Αγαπητέ LUPO Να επανέλθεις !!

Και να πεις για το εξωτερικο χρεος της Ελλαδας, τοτε και Τωρα.
Ποιοι εκαναν πραγματικα εργα για την Ελλαδα, Ποιοι χαρισαν "Χρεη αγροτων"
Ποιοι εφτιαξαν τους Βασικους οδικους Αξονες στην Ελλαδα.
Ποιοι πηγαν Ηλεκτρισμο, νερο και τηλεφωνο στα πιο απομακρυσμενα χωρια της Ελλαδας.

Και ποιοι δεν καταληστεψαν τα παντα φορωντας αρχικα "ζιβαγκο" και μετα εγινα "κροισοι" καπιταλες

Γιατι κανεις απο το 1981 και μετα δεν πηγε φυλακη για ρεμουλες.

Τελος πες και ποιοι πεθαναν φυλακη και ποιοι ζουν σημερα χωρις ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
rafman αν επιτρέπετε... τι θα ψηφίσεις

Ο Φιλος μου ο Παττακος συστηνει ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...

ιδωμεν.... ομως πιθανως να παω και πιο ΔΕΞΙΑ και πιο ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Οτι καταλαβες καταλαβες... ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΣΟΚ ουτε ΝΕΚΡΟΣ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αγαπητέ LUPO Να επανέλθεις !!
Και να πεις για το εξωτερικο χρεος της Ελλαδας, τοτε και Τωρα.
Ποιοι εκαναν πραγματικα εργα για την Ελλαδα, Ποιοι χαρισαν "Χρεη αγροτων"
Ποιοι εφτιαξαν τους Βασικους οδικους Αξονες στην Ελλαδα.
Ποιοι πηγαν Ηλεκτρισμο, νερο και τηλεφωνο στα πιο απομακρυσμενα χωρια της Ελλαδας.
Και ποιοι δεν καταληστεψαν τα παντα φορωντας αρχικα "ζιβαγκο" και μετα εγινα "κροισοι" καπιταλες
Γιατι κανεις απο το 1981 και μετα δεν πηγε φυλακη για ρεμουλες.
Τελος πες και ποιοι πεθαναν φυλακη και ποιοι ζουν σημερα χωρις ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη.

Υπάρχει κανείς λογικός άνθρωπος που αμφισβητεί τα περί βασικών οδικών αξόνων, περί ηλεκτροδότησης, περί εγγειοβελτιωτικών έργων, περί τηλεπικοινωνιών, περί χρεών στην Αγροτική Τράπεζα; Να προσθέσω και άλλα; Ιδέα και μελέτες για νέο αεροδρόμιο, για μετρό...

Τί πάνε να πουν όλα αυτά;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
οκ...μας πείσατε

θα ψηφίσουμε ΛΑ.Ο.Σ. για να τιμήσουμε την μνήμη του Γιώργη Παπαδόπουλου.

Φτάνει...μην γράφετε άλλο, έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

οκ...μας πείσατε

Δεν θελω να επηρεασω καθολου την ψηφο σου αγαπητε..

Το μονο που λεω ειναι τα συκα συκα και την Σκαφη-Σκαφη και σε προκαλω να τα λες και εσυ.

Αυτα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
οκ...μας πείσατε

δεν ξέρω όμως ποιον να σταυρώσω....στα τσακ ρε γμτ....στο τσακ.....

psinakis.jpg

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ασε ομως το χαβαλε, γιατι πρεπει να απαντησω σε αλλη πιο σοβαρη ερωτηση !!

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οκ...μας πείσατε

Εσυ δεν ξερεις καν γιατι εισαι σε αυτο το σαιτ περι Ελλαδοσ θα ηξερες.
Δεν ψηφιζω ΛΑΟΣ αν αυτο περιμενεσ να ακουσεις.
εχω να ψηφισω απο το '77 εχει πλακα να βλεπεις ανερματιστους απληροφορητους να
γινονται βορα τσακαλιων που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα κλεισουν συμφωνιες
κατω απο το τραπεζικαι ενας ολοκληρος λαος να ψαχνει απο ποια τραπεζα θα παρει καρτα. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom