GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.520
- Πόντοι
- 506
δεν το αποκλείω...όλων μας αγαπητέ....μπλέ,πράσινων.κόκκινων.......αν θάμαστε εδώ του χρόνου θα στο θυμίσω,να δείς πως θάχω δίκιο....
δεν το αποκλείω...όλων μας αγαπητέ....μπλέ,πράσινων.κόκκινων.......αν θάμαστε εδώ του χρόνου θα στο θυμίσω,να δείς πως θάχω δίκιο....
άστο φίλε, με μένα μιλάς, ο λόγος μου ανάλογα σε ποιον απευθύνετε, και σε βλαμμένα έτσι μιλάωΜεστος πολιτικος λογος.
άστο φίλε, με μένα μιλάς, ο λόγος μου ανάλογα σε ποιον απευθύνετε, και σε βλαμμένα έτσι μιλάω
...ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ Χρήστος Γιανναράς (27/9/09):
έχεις ακόμα εκείνο το σπίτι στο lugano?
Ενώ όλοι οι φασίστες και οι ναζιστές εδώ μέσα μιλούν άψογα ελληνικά.
Από ποιόν να αρχίσεις και σε ποιόν να τελειώσεις.
Από τον Σκορπίνο που ασέλγησε πάνω στον Αισχύλο μέχρι τις ανορθογραφίες του Ράφμαν και τον καθημερινό βιασμό κάθε έννοιας συντακτικού από τον yrret.
Μπααα...
Δεν καταλαβαίνει τίποτε αυτός. Έχει γίνει ο πάτος του σα γερμανικό κράνος.![]()
δεν το αποκλείω...
κατά τα άλλα η ορθογραφία μου σε χάλασε,ενώ εσύ συνεχίζεις τα βλαμμένα σου ποστ, βλαμμένε......Κάτι ξέρεις από Γερμανούς εσύ...Κανένας από τη Siemens στον χώνει...
άστο ρε φίλε, εγώ δεν έχω παρωπίδες σαν εσένα που έχεις μείνει ακόμα στη χούντα...Θα μπορουσες και αλλιως αντε να σε δουμε.
Αν αρχισεις να λες παπα... καλυτερα δες μικρο σπιτι στο λιβαδι.
Ουτε στο λουγκανο εχω σπιτι ουτε στην Ν.υορκη αν σε ενοχλει που ξεκινησα σπουδες στην Ιταλια πες μου το.
...Κάτι ξέρεις από Γερμανούς εσύ...Κανένας από τη Siemens στον χώνει...
...ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ Χρήστος Γιανναράς (27/9/09):
Τα σημάδια της πολιτικής «σταδιοδρομίας», ώς τώρα, του γλωσσικά ανελλήνιστου μάλλον βεβαιώνουν ότι, αν γίνει πρωθυπουργός, η «λύση» του Κυπριακού, του Σκοπιανού, της μοιρασιάς του Αιγαίου θα επιβληθεί μέσα σε εβδομάδες ή ελάχιστους μήνες.
ντάξει μας έπεισες
καλά έκανες και ξεκίνησες κάπου να σπουδάζεις, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσεις όμως αυτές τις σπουδές και να μη χάνεις το χρόνο σου γράφοντας μαλακίες στο bourdela.tv
Ζηλεύεις μωρή λουλού;
το φτωχομπινές στο επιστρέφω μιας και προφανώς το είπες ενώ κοιταζόσουν στον καθρέφτη. Δεν πειράζει, το κατάλαβα και σε διορθώνωΦτωχομπινεδακο αυτα τελειωσαν κατι δεκαετιες τωρα απολαμβανω τους τυπους σαν εσενα που γλυφουν κοματαρχες μπας και σωσουν
την παρτιδα.
Τι εννοάς;
![]()
το φτωχομπινές στο επιστρέφω μιας και προφανώς το είπες ενώ κοιταζόσουν στον καθρέφτη. Δεν πειράζει, το κατάλαβα και σε διορθώνω
Τα αλλα που γραφεις προφανώς προκύπτουν μέσα από τη δικη σου εμπειρία μιας και δεν είχα και δεν έχω σχέση με κόμματα
Καλά θα κανεις να τελειώσεις και εκείνες τις ρημαδοσπουδες σου, είναι εμφανές ότι είσαι αμόρφωτος