Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.682
Πόντοι
506
άστο φίλε, με μένα μιλάς, ο λόγος μου ανάλογα σε ποιον απευθύνετε, και σε βλαμμένα έτσι μιλάω

Όπως μιλά και ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ αρχηγός σου...ο λόγος σου απευθύνετε (με ε!!)...ο βλαμμένος στους βλαμμένους...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
...ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ Χρήστος Γιανναράς (27/9/09):

To θέμα δεν είναι η γλώσσα. Μακάρι να ήταν. Αυτή τη στιγμή, της (υπο)κουλτούρας του Λαζόπουλου είναι ραπανάκια για την όρεξη. Η καταχρεωμένη χώρα από τις κυβερνήσεις του Πασόκ και τις ΝΔ τι έχει να περιμένει από τον Παπανδρέου; Ποιος υθύνων νους είναι αυτός που θα αναλάβει αύριο το Υπουργείο Οικονομίας, το Υπουργείο Εργασίας με προβλήματα από την κυβέρνηση Σημίτη; Ποιοι είναι αυτοί που θα αναλάβουν με αυτοδυναμία (πάλι?) την καταστροφή Καραμανλή; Η υγειής αντίδραση είναι να μην υπάρχει ακόμα μια φορά Κυβέρνηση Πασόκ ή ΝΔ(...) που ασύδοτα θα συνεχίσει. Εστώ και ΚΚΕ :cheesy: ( που τόσο συμπαθώ τον αυτισμό τους ) θα είναι μια αντίδραση έστω και αρνητική. 30 χρόνια σκάνδαλα, αντισυνταγματικότητα, υποβάθμιση θεσμών και οικονομίας.
Ένα άλλο πολιτικό γίγνεσθαι

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
έχεις ακόμα εκείνο το σπίτι στο lugano?

Αν αρχισεις να λες παπα... καλυτερα δες μικρο σπιτι στο λιβαδι.
Ουτε στο λουγκανο εχω σπιτι ουτε στην Ν.υορκη αν σε ενοχλει που ξεκινησα σπουδες στην Ιταλια  πες μου το.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ενώ όλοι οι φασίστες και οι ναζιστές εδώ μέσα μιλούν άψογα ελληνικά.

Από ποιόν να αρχίσεις και σε ποιόν να τελειώσεις.

Από τον Σκορπίνο που ασέλγησε πάνω στον Αισχύλο μέχρι τις ανορθογραφίες του Ράφμαν και τον καθημερινό βιασμό κάθε έννοιας συντακτικού από τον yrret.

Αγαπητέ κύριε Βολταιράκο ή «Σάβρα» αν χρειαστεί να μιλήσω, άπταιστα ελληνικά
με συντακτικό μπορώ να το κάνω αλλά δεν χρειάζεται να κριθώ για αυτό, εδώ μέσα.
Αν δεν βγάζετε νόημα με τα λεγόμενα μου, τότε μπορείτε και να με ξαναρωτήσετε.

Δεν το έχετε κάνει όμως.

Πάντως το γεγονός είναι ότι η Ελλάδα, από κάτι μορφωμένες «Σάβρες» έχει περιέλθει στο κατάπτυστο σημερινό σημείο.

Αναρωτιέμαι αν ήταν αμόρφωτοι θα είχαμε φτάσει εδώ ?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αν αρχισεις να λες παπα... καλυτερα δες μικρο σπιτι στο λιβαδι.
Ουτε στο λουγκανο εχω σπιτι ουτε στην Ν.υορκη αν σε ενοχλει που ξεκινησα σπουδες στην Ιταλια  πες μου το.

ντάξει μας έπεισες

καλά έκανες και ξεκίνησες κάπου να σπουδάζεις, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσεις όμως αυτές τις σπουδές και να μη χάνεις το χρόνο σου γράφοντας μαλακίες στο bourdela.tv

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
...ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ Χρήστος Γιανναράς (27/9/09):

Τα σημάδια της πολιτικής «σταδιοδρομίας», ώς τώρα, του γλωσσικά ανελλήνιστου μάλλον βεβαιώνουν ότι, αν γίνει πρωθυπουργός, η «λύση» του Κυπριακού, του Σκοπιανού, της μοιρασιάς του Αιγαίου θα επιβληθεί μέσα σε εβδομάδες ή ελάχιστους μήνες.

Δυστυχώς ο Γιανναράς από ένας μειλίχιος σκεπτόμενος θρησκευόμενος έχει εξελιχθεί σε Αγιατολάχ της μισαλλοδοξίας.

Scripta manetnt ή τα γραπτά μένουν Κύριε Γιανναρά (εσείς βεβαίως-βεβαίως μπορείτε να ξεχωρίσετε την διαφορά ανάμεσα στην μιαρή λατινική και την ελληνική).

Διότι αν δεν συμβούν οι καταστροφολογίες που προφητεύετε θα πρέπει να δώσετε λόγο.

Και οι βδομάδες ή οι ελάχιστοι μήνες δεν μπορεί να είναι πάνω από 3-4 σε οποιαδήποτε γλώσσα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είναι αστείο το κόμμα που κατέτρεψε την επιχειρηματικότητα, να λέει ότι θα βελτιώσει την οικονομία. Πώς; Με το να κυκλοφορήσει χρήμα στην αγορά; Μα αυτό γίνεται. Δανεικά που κυκλοφορούν. Ποιο είναι το σχέδιο για επενδύσεις, τόνωση των εξαγωγών, μείωση του χρέους; Γιατί να μην υπάρχει κυβέρνηση συνεργασίας, που στο τέλος- τέλος είναι επιλογή των εκλογών και όχι 38%, που θα μπορέσει συλλογικά και όχι πασοκικά να :cheesy: συναποφασίσει(Λαλιώτης); Αλλά εδώ Ελλάδα Den ginontai μόνο πηλίκια να τα χαιρόμαστε

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ντάξει μας έπεισες

καλά έκανες και ξεκίνησες κάπου να σπουδάζεις, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσεις όμως αυτές τις σπουδές και να μη χάνεις το χρόνο σου γράφοντας μαλακίες στο bourdela.tv

Φτωχομπινεδακο αυτα τελειωσαν κατι δεκαετιες τωρα απολαμβανω τους τυπους σαν εσενα που γλυφουν κοματαρχες μπας και σωσουν
την παρτιδα.
Μην μπερδευτεις οπως ο αρχηγος σου δεν εγραψα ΠΑΤΡΙΔΑ εσεις μακρυα απο αυτα.
παρε καμμια πιστωτικη να πας διακοπες τις εχεις αναγκη,προσεχε μολις τελειωσεις με τις αφισες. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φτωχομπινεδακο αυτα τελειωσαν κατι δεκαετιες τωρα απολαμβανω τους τυπους σαν εσενα που γλυφουν κοματαρχες μπας και σωσουν
την παρτιδα.
το φτωχομπινές στο επιστρέφω μιας και προφανώς το είπες ενώ κοιταζόσουν στον καθρέφτη. Δεν πειράζει, το κατάλαβα και σε διορθώνω

Τα αλλα που γραφεις προφανώς προκύπτουν μέσα από τη δικη σου εμπειρία μιας και δεν είχα και δεν έχω σχέση με κόμματα

Καλά θα κανεις να τελειώσεις και εκείνες τις ρημαδοσπουδες σου, είναι εμφανές ότι είσαι αμόρφωτος

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τι εννοάς;
258193-image001.jpg
:2funny: :2funny: :2funny:

Έλειψα ΠΣΚ κι έχω μείνει 15 σελίδες πίσω.

Γαμάτο thread - καλύτερο κι απ' τις ελλεεινίδες. :cheesy: :rockon:

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το φτωχομπινές στο επιστρέφω μιας και προφανώς το είπες ενώ κοιταζόσουν στον καθρέφτη. Δεν πειράζει, το κατάλαβα και σε διορθώνω

Τα αλλα που γραφεις προφανώς προκύπτουν μέσα από τη δικη σου εμπειρία μιας και δεν είχα και δεν έχω σχέση με κόμματα

Καλά θα κανεις να τελειώσεις και εκείνες τις ρημαδοσπουδες σου, είναι εμφανές ότι είσαι αμόρφωτος

Μην επιστεφεις πραγματα και ορισμους που σου ανηκουν τα κερδισες με το σπαθι σου .
Αν καταφερης και εσυ σαν αμορφωτος να κανεις ταμειο 120 τον χρονο μπραβο σου λεβεντο....
αν δεν καταλαβαινεις τα ελληνικα πες στον ΓΑΠ να στα εξηγησει το εχει ο ανθρωπος. :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom