Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ενδιαφέρον...θα το ερευνήσωNά που ο gl μου πευαξε άθελά του πάσα........
για δεστε και έδω ρε φιλοι μου λατρεμενοι..........
()
ενδιαφέρον...θα το ερευνήσωNά που ο gl μου πευαξε άθελά του πάσα........
για δεστε και έδω ρε φιλοι μου λατρεμενοι..........
()
αυτοί που θα πάρουν τις περισσότερες ψήφους θα βγούνε και όχι αυτοί που θα ήθελα ενδεχομένως.
συμφωνώ
πες μας τώρα και ποιοι είναι αυτοί που λες.
γιατί προφανώς εγώ λόγω μυωπίας, δεν τους βλέπω
παρότι δεν πιστεύω πως θα τους αφήσει κανείς να κουνηθούνενδιαφέρον...θα το ερευνήσω
οκ το τελειώνουμε εδώ....και παλι κρίνεις.
Τη στιγμή που σου είπα πως εμένα δεν με νοιάζει τι κάνεις ούτε σε κρίνω.
Απλά είσαι κωλοτούμπας όσο και αν δεν σου αρέσει.
Όταν το παραδεχτείς, θα νιώσεις καλύτερα.
επειδή στο ξαναέκανε παράθεση, αλλά πάλι δεν το διάβασες, να στο ξανακάνω παράθεση μπας και το διαβάσεις τώρα...
Παράθεση από: 1personanongrata στις 24/08/09, 11:11
απλά όπως το έκανα και γω.
βρίσκεις δουλειά πρώτα.
μετά βρίσκεις σπίτι.
μετά κλείνεις τα πάντα εδώ. Πουλάς, νοικιάζεις, χαρίζεις.
μετά ανοιγεις νέα ζωή αλλού.
όσο απλά καταστρέψανε τη χώρα, τόσο απλά άστους να την χαίρονται.
Πες μου την πρώτη πρόταση τώρα του ποστ που είχες κάνει.
Και ξαναμανά: δεν με αφορα τι έκανες, τι κάνεις, τι ψηφίζεις, τι γνώσεις έχεις, τι σπουδες έχεις κάνει τι οικογενειακή κατάσταση και τι οικονομική έχεις. Δεν είμαι ούτε η εφορία ούτε τίποτα άλλο, εδώ απλά συζητάμε.
Αλλά πρέπει να καταλάβεις πως δεν τα ξέρεις όλα. και πως δεν πρέπει να κρίνεις τους άλλους γιατί δεν είσαι τέλειος.
Αν είσαι, κακώς έφυγες. ο πρωθυπουργικός θώκος θα ήτανε δικός σου
Υ.Γ. δεν σε λοιδόρησα ποτέ. Υποθέτω πως ένας άνθρωπος της δικής σου εκπαίδευσης, του δικού σου νοητικού επιπέδου και του δικού σου background θα άντεχε και θα καταλάβαινε και το αστείο και το σοβαρό.
Όλοι κλαίγεστε αλλά όλοι πίσω από ένα πι σι εστε και τα ξύνεται. Άμα είχατε ζόρια θα σασταν στο μεροκάματο τώρα.
κλάψε και συ και κάνε μοντερέισιον.
Και άσε τα ποστάκια.
Υ.Γ.
φέτο όλα είναι πράσινα......
Όλοι κλαίγεστε αλλά όλοι πίσω από ένα πι σι εστε και τα ξύνεται. Άμα είχατε ζόρια θα σασταν στο μεροκάματο τώρα.
ειναι κυριακη σημερα....Όλοι κλαίγεστε αλλά όλοι πίσω από ένα πι σι εστε και τα ξύνεται. Άμα είχατε ζόρια θα σασταν στο μεροκάματο τώρα.
Δεν θα μπεις δεν θα μπεις ποτε στο δημοσιο ραγια ε ραγια εοεοεοεοεοεοεοοεοεοεοεοεοε
Δε κλαίω ρε φιλάρα. Το Μάη θα κλάψω Εκτός και αν βγεις αληθινός και όλα βαφτούν πράσινα!
Γιατί θα μπεις εσύ ρε τραμπαρίφα?
ελα......
όλα πράσινα..... τελεία...
και περιμένω να έρθεις σε καμμιά σοβαρή χώρα για κάνα μεροκάματο της προκοπής.
εγω εχω μπει σχεδον
κλαψε τωρα
Και άσε αυτό τον τρόμπα εδώ να προσπαθεί να μπει στο δημόσιο!!!
Προς το παρον θυμα δουλεψε γιατι εχεις να μου πληρωσεις και το μηνιατικο απο την συμβαση...
Και πες μου πως θα παει η καριερα σου σαν λαντζιερης η σκουπιδιαρης στην ζιμπαμπουε
Προς το παρον θυμα δουλεψε γιατι εχεις να μου πληρωσεις και το μηνιατικο απο την συμβαση...
Και πες μου πως θα παει η καριερα σου σαν λαντζιερης η σκουπιδιαρης στην ζιμπαμπουε
υγ .ασπρε η δικια μας δουλευει φριξου 9,βιλα εροτικα...αλλαξε μαγαζι. αν ανεβεις για την εκθεση να ξερεις....πολυ μουναρος εγινε συμφωνα με πληροφοριες...γαμωτο εφυγα απο σαλονικη αλλιως θα της εριχνα εναν...