Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σιγα ρε φιλε με τα 20000 Junk Posts!!!Eμεις μενουμε σε αυτο τον τοπο και παλευουμε για το καλυτερο του!!!

Εσυ επελεξες να φυγεις απο δω γιατι δειχνεις το ποσο τον αγαπας οποτε συμβουλες στην χωρα σου...Ενω εσυ που δεν εισαι λαμογιο προτιμησες να φυγεις για να μην τους συντηρησεις ε?Αυτο θες να μας πεις???Ωραια λυση δινεις μπραβο σου!!!

Ζεις μακρια απο αυτο τον τοπο και κρινεις?Ελα να σε κανουμε εσενα πρωθυπουργο να μας δωσεις λυσεις σε ολα αφου εισαι τοσο καλος

Πραγματικα μου θυμιζεις κατι κοτουλες που στα δυσκολα φευγουν...

Ουτε εγω θα ασχοληθω αλλο μαζι σου.Εξαλου μπηκα εδω για πουτανες και οχι για τον γιωργακη κωστακη.

Υ.Γ

Κατι αρχιλαμογια σαν και σενα κατεστρεψαν τον τοπο που σκεφτοντουσαν μονο την παρτη τους!!!

ναι ρε καραγκιοζάκι.... Μπήκες σήμερα το πρωί στο σάιτ για πουτάνες.....
Και ανακάλυψες μέσα σε 2 ώρες ότι και τα 20 χιλιάρικα ποστς μου είναι τζάνκ...
χου ρε καραγκιοζάκο.

και κλάψε με την κατάντια σου. Μόνο αυτό είσαι άξιος να κάνεις.
Εγώ θα σε βλέπω και θα γελάω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο μοικάνος δεν τα πάει καλά με την πολιτική.
Αστον να απέχει. Αμα πάει πάλι μαλακία θα κάνει
έχεις δίκιο.
εσύ που τα πας καλά θεωρείς το Γιωργάκη διάννοια.
δεν έχεις καταλάβει πώς μιλάω.
δεν με ενδιαφέρει το εκλογικό σύστημα ρε αδερφέ. Ούτως ή άλλως κυβέρνηση θα βγάλουνε είτε πάμε 10 είτε πάμε 10εκ να ψηφίσουμε.
Δεν πιστεύω πως λύση στο πολιτικό μας πρόβλημα μπορεί να δοθεί με δημοκρατικό-εκλογικο-πολιτικό τρόπο. Όχι πια. Αυτά τα πίστευα στα 20 μου όταν καθόμουνα και διάβαζα σαν μαλάκας τα προγράμματά τους τα προεκλογικά. Όταν ψηφιζα Πολ. Άνοιξη, Σημίτη, και ό,τι άλλη μαλακία μπορείς να φανταστείς.

Τώρα πια πιστεύω πως μόνο με το φόβο του όχλου μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να αποφασίσουνε να κάνουνε έστω ένα καλό για τον τόπο. Μόνο με το φόβο μας.
Και τη δυσαρέσκειά μας δεν τη δηλώνουμε με θετική ψήφο σε κάποιο κόμμα. Ακόμα κι αν το κόμμα αυτό είναι οι κυνηγοί σπαστικής κολίτιδας.
Τη δυσαρέσκειά μας (γνώμη μου πάντα) τη δηλώνουμε με την αποχή. Γιατί τότε δεν ξέρουνε τι σκεφτόμαστε. Γιατί τότε δεν ξέρουνε πού θα σκάσει μια απεργία, ένα κλείσιμο δρόμου, ένα μπουρλότο.
Για μένα η λύση (πολύ δυστυχώς) μπορεί πλέον να έρθει μόνο με ξένους κυβερνήτες. Μόνο με επιβολή. Δυστυχώς, ένας λαός που σκέφτεται ατομικά μόνο τη βολή του, δεν μπορεί να βγάλει άλλο πράγμα παρά μόνο βολεψάκηδες βουλευτές και βολεψάκηδες κυβερνήτες.

Απέχω αφενός επειδή θεωρώ ύψιστη μαλακία να πάω να ρίξω έστω και λευκή ψήφο (δεν με εκφράζει-για μένα το λευκό είναι πως δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ προγραμμάτων, αυτοί δεν έχουν πρόγραμμα, μόνο υποσχέσεις δίνουνε) και αφετέρου επειδή Ό,ΤΙ και να ψηφίσω, πάλι σε αυτούς που θα με γαμάνε θα είμαι, αφού δεν είμαι εγγεγραμμένος σε κόμμα και δεν ανήκω στους πληβείους που δεν χρειάζονται χρωματισμό για να ευνοούνται.

Εσύ κατά τα άλλα κάνε πολιτικές αναλύσεις και μαλακίες, πήγαινε ψήφισε Γιωργάκη μονοκούκι μπας και γυρίσεις στην Ελλάδα που σε έδιωξε κατατρεγμένο μου (που ήσουνα όμως φορτωμένος) πιο πριν.
Συνέχισε να θεωρείς τον εαυτό σου γκουρού σε όλα τα θέματα και να γράφεις κρίσεις για όλους λες και εσύ είσαι ο ΖΕΝ που τα ξέρει όλα.

Και σε παρακαλώ έλα και κάνε ένα κόμμα να κυβερνήσεις και βάλε και το θλιβερό υπουργό οικονομικών για να βγούμε από την κρίση.
Όπως θα έρχεσαι πάρε μια αξίνα και μια μάνικα. Την αξίνα για να κάνεις αντιπυρικές ζώνες και τη μάνικα για να σβήνεις καμιά φωτιά μαζί με το Γιωργάκη που είναι κοντά στους πυρόπληκτους μετά καταστροφής πάντα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλό παιδί τον συμπαθώ για κουβεντούλα του αέρα πρώτος ... αλλά βρε παιδί μου να μας κυβερνάει κιόλας ?
για κουβεντούλα του αέρα;;;
είσαι καλά....;;
στα 3 λεπτά θα έχεις κοιμηθεί από τα σαρδάμ...
αλλά ξέχασα, σαρδάμ κάνει επειδή δεν ξέρει να διαβάζει ελληνικά, στα προφορικά σκίζει...μόνο που αυτό το γλυκανάλοτο στον τόνο της φωνής του με αποκοιμίζει πάντα.

iceman40

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
10
ναι ρε καραγκιοζάκι.... Μπήκες σήμερα το πρωί στο σάιτ για πουτάνες.....
Και ανακάλυψες μέσα σε 2 ώρες ότι και τα 20 χιλιάρικα ποστς μου είναι τζάνκ...
χου ρε καραγκιοζάκο.

και κλάψε με την κατάντια σου. Μόνο αυτό είσαι άξιος να κάνεις.
Εγώ θα σε βλέπω και θα γελάω.

Εισαι πολλα κιλα ΣΤΟΚΟΣ!!!!

Δεν χρειαζεται να ειναι παλιος καποιος για να καταλαβει το στυλ σου.Παπρολογεις τωρα παπαραλογεις σε ολα σου τα ποστ ειναι απλο

Αρχιλαμογιο!!!Που θα μας πανεις και πνευμα!!!

Εγω τον τοπο μου τον αγαπαω εσυ τον εγραψες στα @@ σου και κοιταξες την παρτη σου!!!

Δεν διαφερεις καθολου απο αυτα τα ζωα που μας κυβερνανε.Οποτε μην μιλας  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μοικάνε ούτε κατατρεγμένος έφυγα, ούτε πρόβλημα έχω εκεί που πήγα..
Αλλά προφανώς και έχω καταλήξει ότι για τον μέσο νεοέλληνα που τον εκφράζεις ακόμα και στα ποδοσφαρικά απόλυτα, δεν έχει νόημα να δείχνω ενδιαφέρον και να συνδιαλλέγομαι.

Στην τελική, δε γαμιέται. Αμα δεν θέλει κάποιος να σωθεί από μόνος του, το μόνο που κάνει είναι να απαξιώνει αυτούς που δε μαστίζονται από τη δική του κατάντια......
Να απέχεις. Ούτως ή άλλως πάντα θεωρούσα τους απέχοντες από τα κοινά, απέχοντες από τη ζωή και την εξέλιξη.
Κάτσε σπίτι σου, κρύψου κάτω απ τα ασκεπάσματα, μη μιλάς, μην αντιδράς, μην ακούγεσαι και μπορεί να σε αφήσουν να ζήσεις για 700 Ευρώ......  :tits2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παπρολογεις τωρα παπαραλογεις σε ολα σου τα ποστ ειναι απλο

Αρχιλαμογιο!!!Που θα μας πανεις και πνευμα!!!
μιας και ανακάλυψες σήμερα το πρωί το μπουρδέλα, δεν πάς σε κάνα καλό στούντιο να γαμήσεις να ξελαμπικάρεις;  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Forzaaa Γιωργακη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικα αυτο με το κανο που χαθηκε ισχυει???

Εμαθα προσφατα οτι τον δαγκωσε και σκυλος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ολα ισχυουν , και με το κανο χαθηκε στη λιμνη του Μαραθωνα , και σκυλοι τον δαγκωσαν , και απ'το ποδηλατο επεσε , και εβαζε τις λαμπαδες στα μανουαλια και το iq του δεν ξεπερνα τον μεσο ορο...και η ελληνικη εκλογικη πλεμπα θα τον αναδειξει προθυπουργο, ολα ισχυουν -ΘΛΙΨΗ

iceman40

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
10
μιας και ανακάλυψες σήμερα το πρωί το μπουρδέλα, δεν πάς σε κάνα καλό στούντιο να γαμήσεις να ξελαμπικάρεις;  :2funny:

Θα περιμενω να μου προτεινεις καμια βιζιτα εσυ που εισαι ποιο παλιος  ;) ;) ;) ;) ;) ;

Ενω εσυ που γαμας ρωσιδες καθε μερα εχεις καθαρο μυαλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φαινεται δεν κρυβεται αυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ολα ισχυουν , και με το κανο χαθηκε στη λιμνη του Μαραθωνα , και σκυλοι τον δαγκωσαν , και απ'το ποδηλατο επεσε , και εβαζε τις λαμπαδες στα μανουαλια και το iq του δεν ξεπερνα τον μεσο ορο...και η ελληνικη εκλογικη πλεμπα θα τον αναδειξει προθυπουργο, ολα ισχυουν -ΘΛΙΨΗ

έτσσσσσσιιιιιιιιιιιιι

κλάααααααααααααααααψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα περιμενω να μου προτεινεις καμια βιζιτα εσυ που εισαι ποιο παλιος  ;) ;) ;) ;) ;) ;

Ενω εσυ που γαμας ρωσιδες καθε μερα εχεις καθαρο μυαλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φαινεται δεν κρυβεται αυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κλάψε και συ....
και να χρησιμοποιείς την αναζήτηση. Αλλως είσαι τεμπέλης ή ηλίθιος.

iceman40

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
10
κλάψε και συ....
και να χρησιμοποιείς την αναζήτηση. Αλλως είσαι τεμπέλης ή ηλίθιος.

Επιβεβαιωνεσαι ακομα μια φορα οτι 20000 ποστς ειναι 20000 παπαρολογιες!!!

Σε ευχαριστω που καρφωνεσαι  ;) ;) ;) ;) ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εδω η εκλογικη πλεμπα μεχρι προσφατα θεωρουσε ικανο πρωθυπουργο την χοντρη που κλεινοταν μερες ολοκληρες στην Ραφηνα με playstasion & DVD
εδω υπαρχει το δηλημα, χοντρη τεμπελα ή λιγνος βλακας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ειμαι δειλος για να κλαψω ,ποσο μαλλον να προδωσω τη χωρα μου και να λιποτακτησω , υπανθρωπε

απαππα χάσανε τις εκλογές και άρχισαν τους χαρακτηρισμούς τώρα...
συνέχισε με διασκεδάζεις.......

θα χάσεις και το μισθό τέλος του μήνα...  :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδω η εκλογικη πλεμπα μεχρι προσφατα θεωρουσε ικανο πρωθυπουργο την χοντρη που κλεινοταν μερες ολοκληρες στην Ραφηνα με playstasion & DVD
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί για ένα λαό ηλιθίων δεν ταιριάζει ένας βλάκας πρωθυπουργός.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

δεν υπαρχει κανενα διλημμα , εχουν αποφασισει τα συμφεροντα οτι τους βολευει ο λιγνος βλακας στην παρουσα φαση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν υπαρχει κανενα διλημμα , εχουν αποφασισει τα συμφεροντα οτι τους βολευει ο λιγνος βλακας στην παρουσα φαση

τέρμα ο μισθός...... πες μας για τα μελλοντικά σου σχέδια στην πρασινοκρατούμενη κρατική μηχανή.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συναγωνιστές,
μήπως ο τίτλος του thread δεβ θάπρεπε νάναι "Θλιβερός Γιωργάκης ή θλιβερός Κωστάκης"(θλιβεροί είναι κι οι 2 τους), αλλά "Θλιβερός Ελληνικός λαός"?Γιατί αυτός τους αναδεικνύει στο ύπατο αξίωμα, με την ελεύθερη ψήφο του...Χρειάζεται άραγε να υπενθυμίσω ότι "οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν";Χρειάζεται να υπενθυμίσω ότι ο πράγματι θλιβερός προχθεσινός Κωστάκης (άφθαρτος και νέος πολιτικός, καταλληλότερος επί 5+ χρόνια για πρωθυπουργός, οραματιστής της "Νέας Διακυβέρνησης")εγκατέλειπε/παρέδιδε την πρωθυπουργία μετά από μια παταγώδη αποτυχία σε όλους τους τομείς, δύο και χρόνια πριν απ' τη λήξη της 4ετίας του;;;;
Θλιβεροί όλοι αυτοί οι μαζόχες που γουστάρουν τον αποτυχημένο δικομματισμό, επομένως!...  
προφανώς λες ό,τι σου λέει το τιβι.
δεν απέρχεται - παραδίδει την πρωθυπουργία λόγω του οτι παραδέχτηκε την αποτυχία του.
Απερχεται για δύο κυρίως λόγους:
1. Επειδή ξέρει πως στο επόμενο διάστημα των 4-5 μηνών ό,τι αποφάσεις και να πάρει θα είναι επιζήμιες για το κόμμα του. Φεύγοντας τώρα αφήνει όλες τις δύσκολες αποφάσεις στο ΠΑΣΟΚ ελπίζοντας πως σε 4-5 μήνες θα μπορέσει  να αναστρέψει το κλίμα μέχρι τις ευρωεκλογές.
2. Επειδή δεν έχει νόημα είτε φύγει τώρα είτε στις προεδρικές. Τώρα όμως κάνει και μια ψευτοκάθαρση λέγοντας στους μπλεγμένους να μην ξανακατέβουνε με σκοπό να μας πει στις προεδρικές πως εκείνος έκανε αυτοκάθαρση στο κόμμα του ενώ το ΠΑΣΟΚ ήρθε πάλι στην εξουσία με τους ίδιους νοματαίους (τυπικά θα λέει αλήθεια, στην ουσία πάλι λόγια του αέρα)

Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη έχει δύο δρόμους τακτικά:

Ή 1. θα πει πως η ΝΔ παρέδωσε καμμένη γη που προηγουμένως δεν την ήξεραν (παλιό καλό κόλπο) - αναρωτιέμαι όμως τώρα πώς και με τι στοιχεία κοντράρουνε τους υπουργούς που λένε τα δικά τους - που σημαίνει πως όλα τα ξέρουνε. Σε αυτή την περίπτωση θα βάλουνε κι άλλους φόρους κλπ - να μην ξεφεύγουμε από το εθνικό σπορ των φόρων.

Ή 2. θα μιλήσει για άνοιξη πια και διέξοδο από την κρίση και θα αρχίσει το "Τσοβόλα δώστα όλα πάλι" - αλήθεια αυτός πού χάθηκε;; Οπότε ξαφνικά στο τέλος της 4ετίας θα έχουμε μια ωραία ιστορία πάλι με μοχλευμένα αποτελέσματα ως συνήθως και με κάτι ανοίγματα ΝΑ μετά συγχωρήσεως.

Βασικά και στις δύο περιπτώσεις, πάλι η οικονομία χειρότερα θα πάει. Είτε σπέρνουνε χρήμα, είτε θερίζουνε, εκείνοι θα τρώνε. Οπότε...για τη μεσαία τάξη κυρίως και για τις κατώτερες τάξεις πάντα θα είναι μία από τα ίδια. Από την εποχή Ράλλη που μπορώ να θυμηθώ, δεν θυμάμαι να έχει περάσει χρόνος και ο επόμενος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο.

Στο concept της ΝΔ θα τη χαλάσει αν προτείνει ο Γιωργάκης κανά Σουφλιά για Πρόεδρο. Ή αν το ΠΑΣΟΚ επιλέξει τη δεύτερη επιλογή διακυβέρνησης για τους πρώτους 6 μήνες.

Και φυσικά σε όλα αυτά η απλή συνισταμένη είναι πως αυτή τη στιγμή με τις εκλογές όλα παγώνουνε για τουλάχιστον 3 μήνες οπότε μετά πάλι εκλογές - άλλοι 3 μήνες μίνιμουμ και μετά έχει ο Θεός.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
τέρμα ο μισθός...... πες μας για τα μελλοντικά σου σχέδια στην πρασινοκρατούμενη κρατική μηχανή.
Βρε επαναπατρισμό σου έταξαν και σκούζεις πάλι?
Μην ξεχνάς όμως οτι υποστήριζες και τον Άλεξ Τσίπρας όταν πρωτοεμφανίστηκε και σήμερα χαροπαλεύει να μπεί στην βουλή.
Κανόνισε γκαντεμόπαράωρε να ξαναβγεί η ΝΔουλα.
Επίσης, το χιλιαρικάκι δεν το έδωσες. Το διαβατήριο το κατέθεσες??
Κλάααααααααααααααααααάψε τώρα, όπως μόνο εσυ ξέρεις.  :birdman: :grin: :birdman: :grin: :birdman: :grin: :birdman: :grin: :birdman: :grin: :birdman: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom