το θεμα μαστορα δεν ειναι οτι δεν γραφω εγω
το θεμα ειναι οτι δεν καθεσαι να διαβασεις εσυ
απλα σαν γνησιο παπαγαλακι παπαγαλιζεις οτι σου σερβιρουν
διορθωσα και το λινκ
κ εσυ δηλαδη τι κανεις ?
ασε μας βρε τζονυ
το θεμα μαστορα δεν ειναι οτι δεν γραφω εγω
το θεμα ειναι οτι δεν καθεσαι να διαβασεις εσυ
απλα σαν γνησιο παπαγαλακι παπαγαλιζεις οτι σου σερβιρουν
διορθωσα και το λινκ
κ εσυ δηλαδη τι κανεις ?
ασε μας βρε τζονυ
τα επιχειρηματα που σου απαντησα πριν λιγες μερες ποτε τα ξεχασεςδηλαδη τι θελεις ;
να ποσταρω 8 σελιδες ;
γιαυτο βαζω το λινκ για να μπορεσεις να το διαβασεις
εσυ τι επιχειρημα βαζεις ;
τα παραμυθια της γεωργαντα;
τα επιχειρηματα που σου απαντησα πριν λιγες μερες ποτε τα ξεχασες
τα επιχειρηματα που εγραψα πριν λιγο κ αυτα τα ξεχασες ?
ασε μας με τα ψεματα σου ρε
εγω τυπε υπερασπιζομαι την ΕΛΛΑΔΑ κ συ τον πασοκοπαπανδρεισμο κ λες εμενα παπαγαλακι
καλα σε κραζει ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ
Δευτεροετής και μετά εγω ήμουν στην ΠΑΣΠ
Εκδρομες στηριξης του ΠΑΣΟΚ στα χρόνια της τότε συγκυβερνησης -90- ημουν κι εγω παρεα..
κολλημενος σαν κ σενα δεν ειναι οποτε τι να του πωπες τα στο ινδαλμα σου που με κραζει
Το οτι ημουν στην ΠΑΣΠ ανοη αμοιβάδα, αποδεικνύει και το πώς αντιδρώ σημερα στα υποκειμενα του ειδους σου που εκμεταλλέυονταν και συνεχίζουν να εκμεταλλέυονται αυτούς που ΗΛΠΙΖΑΝ ότι θα βρουν αμφίδρομη επικοινωνία σε εναν πολιτικό χωρο..Αυτά και μονο, ειπαμε δεν εισαι ικανός για συζήτηση..Μονο φατσούλες του bou ξερεις να πατας...πες τα στο ινδαλμα σου που με κραζει
Το οτι ημουν στην ΠΑΣΠ ανοη αμοιβάδα, αποδεικνύει και το πώς αντιδρώ σημερα στα υποκειμενα του ειδους σου που εκμεταλλέυονταν και συνεχίζουν να εκμεταλλέυονται αυτούς που ΗΛΠΙΖΑΝ ότι θα βρουν αμφίδρομη επικοινωνία σε εναν πολιτικό χωρο..Αυτά και μονο, ειπαμε δεν εισαι ικανός για συζήτηση..Μονο φατσούλες του bou ξερεις να πατας...
YΓ:Βεβαια αυτα που εγραφα ,όπως ΓΙΑΤΙ ημουν στην ΠΑΣΠ,όπως και για το Μαραθιά δεν τα ποσταρεις..Κλασσικη περίπτωση μονοδρομης απάντησης από ον που δεν μπορεί προβάλλει τεκμηριωμένες απαντησεις..
ΑΝΤΕ ΣΚΟΥΞΕ ΤΩΡΑ!
Στο Ηράκλειο θα ανακοινωθεί όπως φαίνεται το νέο πολιτικό μόρφωμα του Γιώργου Παπανδρέου
ναι ειδικα το 2009 οταν προκαλεσε εθνικες εκλογες με αφορμη την προεδρικη εκλογη οπως παει να κανει σημερα το βλαμμενο και οχι μονο δεν στηριξε τα μετρα που ηθελε να παρει ο δαμαλος αλλα μοιρασε και επιδομα κοινωνικης αλληλεγγυης μεγαλωνοντας το ελλειμμα, ηταν πολυ ταγμενος στο συμφερον της χωρας. για να μην πω τοτε με το δημοψηφισμα που βρεθηκαμε παρα μια γουρουνοτριχα εκτος ΕΕ. απο τετοιους προστατες να μας φυλαει ο θεοςΞυνίδης: Δεν ξέρουν τίποτα από Παπανδρέου
Ο Γιώργος Παπανδρέου εφ’όρου ζωής είναι ταγμένος στο συμφέρον της χώρας.
ποταμι και ΧΑ...ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΑΝΕ ΛΕΣ?τελικα το συστημα εχει εφεδρειες
σου λεει 3% να τσιμπησει ο γιωργακης απο το πασοκ βενιζελου
αλλα και 2-3% απο το συριζα, εχασε ο τσιπρας την αυτοδυναμια
το μονο καλο ο βενιζελος μαλλον θα παρει κατω απο 3% και δεν θα βγει βουλευτης
Πρωι πρωι ρε πούστη μου...Κανενα φιλο δεν εχεις να πας να πιεις καμια σουμαδα???ενω σημερα ο σωτηρας πιτσαδορος μας εχει εξασφαλισει την παραμονη μας στην εε
ο παπανδρεου δεν προκαλεσε καμμια εθνικη εκλογη
απλα ο κουρασμενος ηταν τοσο κουρασμενος που ελεγε αστο για αργοτερα
ηταν στο τελος της πιστας του ps και δεν μπορουσε να ασχοληθει
Πρωι πρωι ρε πούστη μου...Κανενα φιλο δεν εχεις να πας να πιεις καμια σουμαδα???
Πρωι πρωι ρε πούστη μου...Κανενα φιλο δεν εχεις να πας να πιεις καμια σουμαδα???
Εσυ μου προκαλεί πονοκεφαλο πρωι πρωι..Αντε να κανεις "πολιτικό καμακι" στην Ομόνοια,εχει πολλούς γυφτους τετοια ωρα..Να ησυχασουμε ..παληκαριμ με πονοκεφαλο ξυπνησες;
κουναει πολυ στο λιμανι;