alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Φυσικα υπαρχουν. Σημερα ψηφιζουν Συριζα.Πες μου οτι ειναι μονταζ τυπε...υπαρχουν τετιοι ανθρωποι??????
Φυσικα υπαρχουν. Σημερα ψηφιζουν Συριζα.Πες μου οτι ειναι μονταζ τυπε...υπαρχουν τετιοι ανθρωποι??????
Ετσι και βγει το ΓΑΠοκόμμα θα πέσει πολύ γέλιο.Σιγά μην τολμήσει να κάνει κόμμα.Μόνο όταν ο Βενιζέλος κυρήξει επίσημα το θάνατο του ΠΑΣΟΚ.
Γιαννη τελικα είναι αληθες ότι ο ΓΑΠ ετοιμάζεται για κομμα. Σταματα να τσακώνεσαι γι αυτό το θεμα γιατι προφανως θα κληθείς μετα να μαζεύεις τα αμάζευτα. Καλυτερα σχολιασε μας τον λογο που παει να το κανει.με αυτο το πλευρο να κοιμαστε
αλλαξτε το
Γιαννη τελικα είναι αληθες ότι ο ΓΑΠ ετοιμάζεται για κομμα. Σταματα να τσακώνεσαι γι αυτό το θεμα γιατι προφανως θα κληθείς μετα να μαζεύεις τα αμάζευτα. Καλυτερα σχολιασε μας τον λογο που παει να το κανει.
Αναρωτιέμαι τι σοκ θα είναι για σενα όταν θα το κάνει. Ειμαι σε θεση να γνωριζω ότι ηδη στην επαρχια αναζητά υποψηφιους βουλευτες.αποκλειεται
θα ειναι σαν να ακυρωνει ολη την πολιτικη του
Αναρωτιέμαι τι σοκ θα είναι για σενα όταν θα το κάνει. Ειμαι σε θεση να γνωριζω ότι ηδη στην επαρχια αναζητά υποψηφιους βουλευτες.
προσωπικα κανενα σοκ
Αναρωτιέμαι τι σοκ θα είναι για σενα όταν θα το κάνει. Ειμαι σε θεση να γνωριζω ότι ηδη στην επαρχια αναζητά υποψηφιους βουλευτες.
θα ακολουθησεις?προσωπικα κανενα σοκ
Εσυ εχεις μπει σε παρομοιο προβληματισμο?θα ακολουθησεις?
θα ακολουθησεις?
Δεν είμαι καθολου σιγουρος.υποψιάζομαι πως τρέχοντας στα τέσσερα και με την γλώσσα έξω....
θα κουνάει και χαρούμενα την ουρά του...
Κόμμα ΓΑΠ. Αραγε πραγματικη διαθεση για διασπαση του ΠΑΣΟΚ ή προσπαθεια για αποδομηση μερους του Συριζα?
θα τον πάρεις πάλι από πίσω σαν καλός κλακαδόρος ??
Δεν είμαι καθολου σιγουρος.
Δεν ειχε και αλλο δρομο για να μεινει στο προσκηνιο ο ιδιος.Κόμμα ΓΑΠ. Αραγε πραγματικη διαθεση για διασπαση του ΠΑΣΟΚ ή προσπαθεια για αποδομηση μερους του Συριζα?
Εσυ εχεις μπει σε παρομοιο προβληματισμο?