Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Ρε παιδια για να μην τρελλαθουμε και τελειως.....τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα εχουν συμβει τα μυρια οσα, φωτιες, σκανδαλα, παπαδες, φοροι, διαπλοκες, επεισοδια, δολοφονιες, αλλοδαποι, ο μεγαλος χαμος!!!! Και μεσα σαυτο το κλιμα, που για την αντιπολιτευση που καλυτερο δεν μπορει να γινειμε καμια παναγια, και με αποχη 50% (που δεν το λεω εγω) το μεγαλυτερο μερος της οποιας ανηκει στη ΝΔ, ο Γιωργακης καταφερνει απλα να κρατησει το εκλογικο ποσοστο που ειχε στις εθνικες εκλογες αντε με μια ελαχιστη ανοδο......αυτο εσεις οι πασοκτζηδες το λετε επιτυχια?  Ρε ξεκαβαλιστε το καλαμι γιατι αυτος ειναι ο λογος που φυγατε απο την εξουσια με τις κλωτσιες, παψτε να θριαμβολογειτε! Δεν κερδισατε εσεις! Οι άλλοι έχασαν! Κοιταχτε να βρειτε κανα προεδρο της προκοπης γιατι ο Τσαντ(αυτο εινα το πραγματικο του ονομα) δεν κανει ουτε για να πουλαει σουβλακια! [size=10pt][size=10pt]Αχρηστος ειναι! Πεταξτε τον εξω τον βουτυρομπεμπε μπας και δειτε καμια ασπρη μερα![/size][/size]
Φιλικα
:2funny: :2funny: :2funny:νομιζεις οτι δε τα ξερουν αυτα οι πασοκοι?Ειναι κοτες ομως,γιατι ετσι και κανουν πως τον αδειαζουν, ο καθυστερημενος και η μανα του θα διαλυσουν το Πασοκ και θα στειλουν ολους τους Πασοκους φυλακη.Οποτε θα  ανεχτουν και τη βεβαιη ηττα του απο τον Καραμαν-Αλη στις εθνικες,εκτος και αν τον ριξουν απο κανα ποδηλατο
...μια και καλη ομως....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Aσε τα φιλικά φίλε μου! Εδώ η κατάσταση είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.. Τα ΜΜΕ ΟΛΑ είναι χρηματισμένα απο το ΠΑΣΟΚ.. ΓΑΜΗΘΗΚΑΝΕ να λενε για διαφορές και δημόσκοπήσεις και τώρα Όσο πάει κλείνει και η διαφορά.. Εχιτ πολ και αρχίδια τούμπανα.. Κρίμα.. Κρίμα ρε Ελλάδα.. Ενας μουστακοφόρος βουτηρομπεμπές θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.. Θα κυβερνήσει... Γιατί σίγουρα θα κυβερνήσει αν συνεχίσουν τα ΜΜΕ να κάνουν αφτόν τον πόλεμο στην κυβέρνηση.. Αδικία σε όλο της το μεγαλείο.

Φιλε μου τα ΜΜΕ δεν ειναι χρηματισμενα απο το ΠΑΣΟΚ! Με τα λεφτα που εχουν οι καναλαρχες αγοραζουν και πουλανε το ΠΑΣΟΚ 100 φορες! Τα ΜΜΕ ειναι χρηματισμενα απο τα αφεντικα του Γιωργακη(του Τσαντ) και κατι ανεκδιηγητων οικολογων γιαλαντζι, γιατι αυτες οι πολιτικες δυναμεις εξυπηρετουν τα σχεδια τους!Παντως αποδειχθηκε περιτρανα πως οτι οσα λεφτα και να ριξουν οι BIG BROTHERS, οσες δολιοφθορες και να κανουν στο Ελληικο κρατος, οι Ελληνες δε μασανε! Γιαυτο ειμαι περηφανος!

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Πρέπει να έχεις συνηθίσει να γράφεις και να μην σου δίνει κανείς σημασία ε;,,,, :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Γιωργάκης θα σηκώσει τα μανίκια! :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε παιδια για να μην τρελλαθουμε και τελειως.....τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα εχουν συμβει τα μυρια οσα, φωτιες, σκανδαλα, παπαδες, φοροι, διαπλοκες, επεισοδια, δολοφονιες, αλλοδαποι, ο μεγαλος χαμος!!!! Και μεσα σαυτο το κλιμα, που για την αντιπολιτευση που καλυτερο δεν μπορει να γινειμε καμια παναγια, και με αποχη 50% (που δεν το λεω εγω) το μεγαλυτερο μερος της οποιας ανηκει στη ΝΔ, ο Γιωργακης καταφερνει απλα να κρατησει το εκλογικο ποσοστο που ειχε στις εθνικες εκλογες αντε με μια ελαχιστη ανοδο......αυτο εσεις οι πασοκτζηδες το λετε επιτυχια?  Ρε ξεκαβαλιστε το καλαμι γιατι αυτος ειναι ο λογος που φυγατε απο την εξουσια με τις κλωτσιες, παψτε να θριαμβολογειτε! Δεν κερδισατε εσεις! Οι άλλοι έχασαν! Κοιταχτε να βρειτε κανα προεδρο της προκοπης γιατι ο Τσαντ(αυτο εινα το πραγματικο του ονομα) δεν κανει ουτε για να πουλαει σουβλακια! Αχρηστος ειναι! Πεταξτε τον εξω τον βουτυρομπεμπε μπας και δειτε καμια ασπρη μερα!
Φιλικα

είχα ξαναγράψει και το κάνατε αβαβά.
όση και να είναι η αποχή αυτή ισομοιράζεται στα ποσοστά των κομμάτων. Είναι και δήλωση του Νικολακόπουλου.

Η χώρα του παραλόγου συνεχίζει.
Το πρώτο κόμμα έχει απωλέσει μέσα σε 2 χρόνια το 25% του ποσοστού του και το μόνο που κρατά είναι ότι ο αντίπαλος δεν κέρδισε με 6 πόντους.
Το δεύτερο κόμμα δεν μπορεί να συγκεντρώσει τους πλήρως απογοητευμένους -από μια επικίνδυνη κυβέρνηση- πολίτες κυρίως λόγω κακού παρελθόντος και παρόλα αυτά πανηγυρίζει που ξανακέρδισε εκλογές μετά από 10 χρόνια.....
ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑΚΛΑΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Πρέπει να έχεις συνηθίσει να γράφεις και να μην σου δίνει κανείς σημασία ε;,,,, :2funny:
Αγάμητε πεοκρούστη, λάτρη των cg... :2funny: , εν αντι8έσει με σένα  στην πραγματική ζωή μου δίνουν πολλοί σημασία...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αγάμητε πεοκρούστη, λάτρη των cg... :2funny: , εν αντι8έσει με σένα  στην πραγματική ζωή μου δίνουν πολλοί σημασία...

εγώ πάντως σου δίνω και εδώ πάντα σημασία ανεξαρτήτως τι κάνει ο λάτρης ξυλάγκουρων.

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997

Μεγάλε άστο καλύτερα,δεν ξέρεις με ποιον μιλάς...ασχολήσου με το ΠΑΣΟΚ σου και μην χαρακτηρίζεις πράγματα και ανθρώπους που δεν ξέρεις...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εγώ πάντως σου δίνω και εδώ πάντα σημασία ανεξαρτήτως τι κάνει ο λάτρης ξυλάγκουρων.
Παρομοίως.

Μεγάλε άστο καλύτερα,δεν ξέρεις με ποιον μιλάς...ασχολήσου με το ΠΑΣΟΚ σου και μην χαρακτηρίζεις πράγματα και ανθρώπους που δεν ξέρεις...
Δεν είμαι πασοκ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εγώ προσωπικά όταν δεν ξέρω με ποιόν μιλάω ή δε μου λέει ποιός είναι τον γράφω στ αρχίδια μου. Μέχρι να μας πεις ποιός είσαι εγώ είμαι ο Γιώργος Παπανδρέου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom