σκουπιδια λαος σκουπιδια ηγετεςπαρε ματι της φατσες γυρω του και τηα καταλαβεις δεν ειναι ουτε καν γλυφτες ειναι μογκολα (σορυ για τα παιδια τα αρωστα )
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 750K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δεν πάνε να μαμηθούνε,η ιστορία θα τους κρίνει λυπάμαι μόνο τα παιδιά τους.σκουπιδια λαος σκουπιδια ηγετες
εγω κανεναν τουςΔεν πάνε να μαμηθούνε,η ιστορία θα τους κρίνει λυπάμαι μόνο τα παιδιά τους.
τα ιδια ειναι κι αυτα
παπαγαλακια απο τα 12 χρονια τους... :-
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σκουπιδια λαος σκουπιδια ηγετες
αυτη ειναι δικη μου ατακα
ναι, το διαβασα εδωαυτη ειναι δικη μου ατακα
καπου γραφει
"ενας τρελλος εγραψε" κλπ...
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τοχω πει παλιοτερα οτι το διαβασα εδω
καπου γραφει
"ενας τρελλος εγραψε" κλπ...
ποιος ειναι ο τρελος?
μαλλον εσυ?? δεν ξερω,,,ποιος ειναι ο τρελος?
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μαλλον εσυ?? δεν ξερω,,,
a ok
Giorgos πες αλεύρι........η Ισπανίδα σε γυρεύει
Σε λιγο να δεις και τις δικες μας χειρονομιες !!!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Παπανδρέου για Προανακριτική: Θα το σκεφτώ αν θα έρθω!
Από απίθανο έως αδύνατο μοιάζει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην Προανακριτική ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά και τα χθεσινά γεγονότα.
Ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στις ΗΠΑ και δέχθηκε σήμερα τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη.
Του είπε ότι δεν γνωρίζει ακόμα τι θα κάνει. "Πρόεδρε είμαι έτοιμος, αλλά δεν ξέρω αν θα έρθω ή αν θα στείλω υπόμνημα".
Πάντως, ο κ. Παπανδρέου θα είναι και την άλλη εβδομάδα στις ΗΠΑ...
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=201878&catid=9]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=201878&catid=9[/url]
*Ετσι σε θελω αρχοντα, με πυγμη
Από απίθανο έως αδύνατο μοιάζει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην Προανακριτική ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά και τα χθεσινά γεγονότα.
Ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στις ΗΠΑ και δέχθηκε σήμερα τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη.
Του είπε ότι δεν γνωρίζει ακόμα τι θα κάνει. "Πρόεδρε είμαι έτοιμος, αλλά δεν ξέρω αν θα έρθω ή αν θα στείλω υπόμνημα".
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=201878&catid=9]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=201878&catid=9[/url]
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Παπανδρέου για Προανακριτική: Θα το σκεφτώ αν θα έρθω!
γιατι να παει ;
να απαντησει σε κασιδιαρη και κωνσταντοπουλου;
στην αμερικη εχει με σοβαροτερα πραματα να ασχοληθει
Επισκέπτης
Ποια ειναι αυτα?γιατι να παει ;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
-ΝΑ τρωει αυτα που εβγαλε σαν σωτηρας επι μια τριετια!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ....Ποια ειναι αυτα?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Eχεις δίκιο, εκει δουλεύει αντί πινακίου φακής,είναι σκληροί εργοδότες οι αμερικανοί.γιατι να παει ;
Σιγα μην του δώσουνε και άδεια.
Πως να έρθει;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Eχεις δίκιο, εκει δουλεύει αντί πινακίου φακής,είναι σκληροί εργοδότες οι αμερικανοί.
Σιγα μην του δώσουνε και άδεια.
Πως να έρθει;
πρωτον τον καλεσανε οι αμερικανοι
δευτερον εχει παρει αδεια απο την βουλη
τιποτα αλλο;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
-ΝΑ τρωει αυτα που εβγαλε σαν σωτηρας επι μια τριετια!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ....
αν υπαρχουν αποδειξεις στον εισαγγελεα
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
αν υπαρχουν αποδειξεις στον εισαγγελεα
Να συλληφθει ο κυριος της φωτο λογω ειρωνειας.
Υφακι και πλακιτσες δεν χωρανε οταν μιλαμε για εναν παπανδρεου.
Αντε μπραβο τσιπριτσες σαμαριτσες και κασιδιαραιοι. Αυτα αλλου
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Giorgos πες αλεύρι........η Ισπανίδα σε γυρεύει
"Οπού 'ναι απ' έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια ξέρει!"
Τώρα ο Γιωργάκης, ο Θαπατέρο κι ο Σώκρατες ήταν "προδότες" και η ξύπνια η δημοσιογράφα παληκάρι που θα πήγαινε στους Μέρκελ-Σαρκοζί να ζητήσει δανεικά και ταυτόχρονα να τους κάνει κωλοδάχτυλο. (Απλά οι τρεις αυτοί ήταν βλάκες και καθόλου τυχαία βέβαια!)
Από το να το λες αυτό και να το ζητάς από τον άλλον να το κάνει, μέχρι να το κάνεις υπάρχει διαφορά. Τη "διαφορά" την νοιώσανε καλά στην Κύπρο πρόσφατα όπου σε μία βδομάδα μετά την απόρριψη του αρχικού σχεδίου δέχθηκαν το κατά πολύ χειρότερο δεύτερο, με πανηγυρισμούς μάλιστα!
Ουσιαστικά ο οικονομικά δυνατός βοράς έστειλε στον αδύνατο νότο ένα μύνημα (γι αυτούς ανέξοδο, για τους Κυπρίους πολύ επώδυνο) που έλεγε "Όταν έρχεστε να μας ζητάτε δανεικά θα δέχεστε ΑΜΕΣΩΣ ότι σαν προτείνουμε, διότι η επόμενή μας πρόταση θα είναι πολύ χειρότερη!"
Θα μπορούσε να διατυπωθεί και πιο άκομψα ως εξής. "Αν σας ζητήσουμε να μας πάρετε μια πίπα κάντε το, διότι αλλιώς θα σας πάρουμε τον κώλο!"
Το λάθος του Γιωργάκη ήταν πως αυτά τα ήξερε, αλλά δέχθηκε τη "βρώμικη δουλειά" (που ο Κωστάκης δεν ήθελε με τίποτα και την κοπάνησε τρέχοντας) ενώ παράλληλα διετυμπάνιζε πως "λεφτά υπάρχουν". Ήθελε όμως να βγει πρωθυπουργός, για να χαρεί και η "μάμυ"!
Τώρα βέβαια η ιστορία σαν μαλάκα θα τον καταχωρήσει!