Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
μαλιστα γρηγορη απαντηση

23 απανωτα σοκ και δεος σου εριξε ο αραπης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με τετοιο τσουξιμο στο κωλο απο το ανοιγμα που εκανε ο αραπης απορω που θες να γραφεις και απαντησεις.
το γουσταρεις δηλαδη αγριαδελφαρα !!!!!!!!!!!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195

τραγουδα τραγουδα βαλε και λιγη βαζελινουλα να ηρεμησει το τσουξιμο....
ισως υποχωρησει ετσι και ο καλος στον εγκεφαλο .......

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ποσταρε ποσταρε

τα [size=30pt]ΑΧ[/size] της κορυφαιας  ηδονης που σου προσφερει ο αραπης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
ποσταρε ποσταρε

τα [size=30pt]ΑΧ[/size] της κορυφαιας  ηδονης που σου προσφερει ο αραπης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ εισαι για Ελληνικη ταινια !!!!!!!!!!!!!!!!
αμαν εχω σπαραξει στο γελιο με την μαλακια που σε δερνει.....
καλα να εισαι να γελαμε μαλακα ....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Kαι για να μην ξεχναμε το σιχαμα...ΤΟΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗ 3 ΓΕΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

[size=30pt]ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, 11/12/2009: ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… (προ μνημονίου, με χρέος 120%, ομολογιακό)[/size]

[size=30pt]DEUTCHE BANK, 4/12/2012: Υπάρχουν κοιτάσματα φυσικού αέριου νοτίως της Κρήτης αξίας 427 δισεκατομμύρια ευρώ (με ενυπόθηκο χρέος 189,1% για το 2013, σύμφωνα με την …ΕΛΣΤΑΤ!)[/size]

Αύγουστος 1995. Ο τότε Αρχηγός της ΕΥΠ, Ναύαρχος κ. Βασιλικόπουλος, παραδίδει έναν φάκελλο στον Ανδρέα Παπανδρέου. Μέσα στον φάκελλο υπήρχε ένας χάρτης.

“Πρόεδρε, Αμερικανικος δορυφόρος εντόπισε μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογονανθράκων στο Αιγαίο”.

Η σημείωση εκτείνετο από την Κάρπαθο εως την Γαύδο και συμπεριλάμβανε μία “ασήμαντη” περιοχή όπου λίγο αργότερα έμελλε να γίνει διάσημη: Τις βραχονησίδες “Ίμια”.”Προάγγελος γεγονότων, πρέπει να οργανωθούμε” ήταν η αντίδραση του Ανδρέα. “Εάν εμείς το μαθαίνουμε τώρα, οι Τούρκοι το γνωρίζουν εδώ και εβδομάδες” συμπλήρωσε.

Μέσα στον φάκελλο επίσης υπήρχαν έγγραφα που αφορούσαν τον τότε υπουργό βιομηχανίας, Κώστα Σημίτη.

Σήμερα, γνωρίζουμε την συνέχεια της ιστορίας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου εξοντώθηκε, το ΠΑΣΟΚ δόθηκε στον Σημίτη που παρέδωσε τα Ίμια, ο οποίος έδωσε το δαχτυλίδι στον Γιωργο Παπανδρέου που “μη γνωρίζοντας”, παρέδωσε και τη νότια Κρήτη.

Υπάρχει αντίδραση; Και βέβαια υπάρχει. Η ΟΜΟΛΟΓΟΠΟΙΗΣΗ των κοιτασμάτων και των μελλοντικών εσόδων, με διαχειριστές τα ασφαλιστικά ταμεία. Για να μην χρειαστεί να βρεθεί μία Κίρσνερ μετά από 10 χρόνια να διεκδικεί τον πλούτο των Ελλήνων από τα ίδια κοράκια που ρήμαξαν την Αργεντινή.

Έτσι, έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι σύμφωνα με την Deutche Bank, υπάρχουν κοιτάσματα αερίου αξίας 427 δισ. ευρώ νοτίως της Κρήτης! Είδηση που βεβαίως είχαμε μεταδώσει πολύ νωρίτερα, με την εξής τεκμηρίωση: Ο λόγος που ήλθε ο Παπανδρέου στην εξουσία, ήταν η τεχνητή διόγκωση του δημοσίου χρέους και η μετατροπή του σε αμιγώς ενυπόθηκο και όχι ομολογιακό. Εμείς θα μπορούσαμε να λέμε ότι αρλούμπα θέλουμε, σημασία έχει τι λένε οι αριθμοί. Και οι αριθμοί λένε πως ένα συγκυριακό έλλειμμα σε παγκόσμια κρίση ΔΕΝ είναι το κριτήριο αξιολόγησης μίας χώρας. Το κριτήριο είναι το ύψος του δημοσίου χρέους και η φύση του.

Έτσι, ο Καραμανλής παρέδωσε χρέος 120% του ΑΕΠ. Ο Παπανδρέου, με μνημόνια, κουρέματα, εξόντωση της πραγματικής οικονομίας, μείωση μισθών, αύξηση φορολογίας, έκανε το 120% του ΑΕΠ μία ονειρική κατάσταση, που αποτελεί κριτήριο επιτυχίας για έναν εξοντωμένο λαό σε επίπεδο …δεκαετίας! Και ΟΛΟ ενυπόθηκο. Γιατί;

Δείτε εδώ το ρεσιτάλ ψεύδους αυτού του ανθρώπου, όταν όλα ήταν αναστρέψιμα:

Την ίδια στιγμή, μιλώντας για τιτανικούς, με αθλιότητες τύπου Τ3-Τ10 κλπ, πέταξε την Ελλάδα έξω από τις αγορές. Αρκούσε μία απλή ανακοίνωση, πολύ πιο μετριοπαθής από αυτή της Deutche Bank, για να “γονατίσει” τις αγορές και να εξασφαλίσει ρευστότητα, κάνοντας παράλληλα ανενόχλητος τις οποιεσδήποτε διαρθωτικές αλλαγές. Το σχέδιο όμως ήταν άλλο. Όταν ακόμα πετρέλαιο “δεν υπήρχε”, το καθεστώς Παπανδρέου είχε ήδη φροντίσει να δώσει την διαχείριση των θεμάτων ενέργειας, που νομίζετε; ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ FUND! ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ Η ΧΩΡΑ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

φουφου ξυπνησες απο τον ληθαργο;  :2funny: :2funny:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Jhonny πάμε Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα; (ξανά!)  :2funny:

Επισκέπτης
Kαι για να μην ξεχναμε το σιχαμα...ΤΟΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗ 3 ΓΕΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

[size=30pt]ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, 11/12/2009: ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… (προ μνημονίου, με χρέος 120%, ομολογιακό)[/size]

[size=30pt]DEUTCHE BANK, 4/12/2012: Υπάρχουν κοιτάσματα φυσικού αέριου νοτίως της Κρήτης αξίας 427 δισεκατομμύρια ευρώ (με ενυπόθηκο χρέος 189,1% για το 2013, σύμφωνα με την …ΕΛΣΤΑΤ!)[/size]

Αύγουστος 1995. Ο τότε Αρχηγός της ΕΥΠ, Ναύαρχος κ. Βασιλικόπουλος, παραδίδει έναν φάκελλο στον Ανδρέα Παπανδρέου. Μέσα στον φάκελλο υπήρχε ένας χάρτης.

“Πρόεδρε, Αμερικανικος δορυφόρος εντόπισε μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογονανθράκων στο Αιγαίο”.

Η σημείωση εκτείνετο από την Κάρπαθο εως την Γαύδο και συμπεριλάμβανε μία “ασήμαντη” περιοχή όπου λίγο αργότερα έμελλε να γίνει διάσημη: Τις βραχονησίδες “Ίμια”.”Προάγγελος γεγονότων, πρέπει να οργανωθούμε” ήταν η αντίδραση του Ανδρέα. “Εάν εμείς το μαθαίνουμε τώρα, οι Τούρκοι το γνωρίζουν εδώ και εβδομάδες” συμπλήρωσε.

Μέσα στον φάκελλο επίσης υπήρχαν έγγραφα που αφορούσαν τον τότε υπουργό βιομηχανίας, Κώστα Σημίτη.

Σήμερα, γνωρίζουμε την συνέχεια της ιστορίας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου εξοντώθηκε, το ΠΑΣΟΚ δόθηκε στον Σημίτη που παρέδωσε τα Ίμια, ο οποίος έδωσε το δαχτυλίδι στον Γιωργο Παπανδρέου που “μη γνωρίζοντας”, παρέδωσε και τη νότια Κρήτη.

Υπάρχει αντίδραση; Και βέβαια υπάρχει. Η ΟΜΟΛΟΓΟΠΟΙΗΣΗ των κοιτασμάτων και των μελλοντικών εσόδων, με διαχειριστές τα ασφαλιστικά ταμεία. Για να μην χρειαστεί να βρεθεί μία Κίρσνερ μετά από 10 χρόνια να διεκδικεί τον πλούτο των Ελλήνων από τα ίδια κοράκια που ρήμαξαν την Αργεντινή.

Έτσι, έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι σύμφωνα με την Deutche Bank, υπάρχουν κοιτάσματα αερίου αξίας 427 δισ. ευρώ νοτίως της Κρήτης! Είδηση που βεβαίως είχαμε μεταδώσει πολύ νωρίτερα, με την εξής τεκμηρίωση: Ο λόγος που ήλθε ο Παπανδρέου στην εξουσία, ήταν η τεχνητή διόγκωση του δημοσίου χρέους και η μετατροπή του σε αμιγώς ενυπόθηκο και όχι ομολογιακό. Εμείς θα μπορούσαμε να λέμε ότι αρλούμπα θέλουμε, σημασία έχει τι λένε οι αριθμοί. Και οι αριθμοί λένε πως ένα συγκυριακό έλλειμμα σε παγκόσμια κρίση ΔΕΝ είναι το κριτήριο αξιολόγησης μίας χώρας. Το κριτήριο είναι το ύψος του δημοσίου χρέους και η φύση του.

Έτσι, ο Καραμανλής παρέδωσε χρέος 120% του ΑΕΠ. Ο Παπανδρέου, με μνημόνια, κουρέματα, εξόντωση της πραγματικής οικονομίας, μείωση μισθών, αύξηση φορολογίας, έκανε το 120% του ΑΕΠ μία ονειρική κατάσταση, που αποτελεί κριτήριο επιτυχίας για έναν εξοντωμένο λαό σε επίπεδο …δεκαετίας! Και ΟΛΟ ενυπόθηκο. Γιατί;

Δείτε εδώ το ρεσιτάλ ψεύδους αυτού του ανθρώπου, όταν όλα ήταν αναστρέψιμα:

Την ίδια στιγμή, μιλώντας για τιτανικούς, με αθλιότητες τύπου Τ3-Τ10 κλπ, πέταξε την Ελλάδα έξω από τις αγορές. Αρκούσε μία απλή ανακοίνωση, πολύ πιο μετριοπαθής από αυτή της Deutche Bank, για να “γονατίσει” τις αγορές και να εξασφαλίσει ρευστότητα, κάνοντας παράλληλα ανενόχλητος τις οποιεσδήποτε διαρθωτικές αλλαγές. Το σχέδιο όμως ήταν άλλο. Όταν ακόμα πετρέλαιο “δεν υπήρχε”, το καθεστώς Παπανδρέου είχε ήδη φροντίσει να δώσει την διαχείριση των θεμάτων ενέργειας, που νομίζετε; ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ FUND! ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ Η ΧΩΡΑ.

φιλε δυστυχως ακομη ο Γιωργακης κυβερναει...

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Λοβέρδος ρε συ. Ο σωτήρας της Υγείας...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
«Όσο ήμουν εγώ πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς εκμεταλλευόταν εύκολα τον πόνο του ελληνικού λαού. Τώρα, άλλαξε και ακολουθεί το πρόγραμμα μου», λέει σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα Oregonian του Πόρτλαντ, με αφορμή το γεγονός πως ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι ο πρώτος ομιλητής του «World Affairs Council» στο Όρεγκον, στις 26 Φεβρουαρίου. Εκτός από τον κ. Παπανδρέου, ομιλητής θα είναι και ο Δαλάι Λάμα.

Η συνέντευξη ξεκινά με την ιστορία της οικογένειας Παπανδρέου, τη σύλληψη του Ανδρέα μπροστά στα μάτια του Γιώργου και στη γνωριμία του με τον μετέπειτα πολιτικό του αντίπαλο, Αντώνη Σαμαρά, συγκάτοικό του στο πανεπιστήμιο Άμχερστ της Βοστώνης.

«Πως τα πάει ο πρώην συγκάτοικος σας ως πρωθυπουργός;» ρωτάει ο δημοσιογράφος, με τον Γιώργο Παπανδρέου να απαντά: «Ήλπιζα ότι θα ήταν συνεργάσιμος ως αρχηγός της αντιπολίτευσης όταν ήμουν πρωθυπουργός. Ήταν, πως να το πω, αρνητικός, εξαιρετικά επικριτικός και εκμεταλλεύτηκε τον πόνο του ελληνικού λαού.
Πολλές φορές τον κάλεσα να συνεργαστούμε σε καταστάσεις που χρειαζόταν ευρεία συναίνεση. Τώρα, νομίζω έχει αλλάξει τελείως τον τόνο του. Βασικά, έχει αποδεχτεί το πρόγραμμα που εγώ έπρεπε να ακολουθήσω», λέει.
Όμως, παρά τις πολιτικές τους διαφορές, αποκαλύπτει πως «έχουμε προσωπική σχέση, την οποία διατηρούμε και κάποιες φορές βρισκόμαστε».
Ο πρώην πρωθυπουργός μιλά και για τα φοιτητικά τους χρόνια. Τότε που εκείνος κυκλοφορούσε με τζιν και κιθάρα και ο Αντώνης Σαμαράς φορούσε... blazer. «Εγώ ήμουν εξορία, εκείνος όχι. Μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αλλά φυσικά ήταν κατά της χούντας. Εγώ ήμουν πιο ενεργός στην πολιτική, εξαιτίας και του πόλεμου στο Βιετνάμ, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των ατομικών δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Εκείνο τον καιρό, οι φοιτητές είχαν αρκετά ριζοσπαστικοποιηθεί», λέει. Όσο για την κιθάρα; «Ήταν ένας τρόπος για να προσελκύσουμε το άλλο φύλο».
Κι όταν ο δημοσιογράφος ρωτά αν η... πολιτική του με το άλλο φύλο ήταν επιτυχής, ο πρώην πρωθυπουργός απάντα: «Κάποιες φορές ήταν. Ήταν η κιθάρα αλλά και η ελληνική μουσική. Είχαμε Λατινοαμερικάνους, Ευρωπαίους, Αμερικανούς. Συναντιόμασταν συχνά και πίναμε, πολύ υποθέτω».
Πέρα από τα... φοιτητικά χρόνια, ο Γιώργος Παπανδρέου μιλά και για την κατάσταση στην Ελλάδα. Επαναλαμβάνει πως η Ελλάδα δεν φταίει για την οικονομική κρίση. «Θα ήταν μια καλή δικαιολογία να ρίξουμε το φταίξιμο στο 2-2,5% του ευρωπαϊκού ΑΕΠ, όχι μόνο για την οικονομική κρίση αλλά και για την παγκόσμια ύφεση, δε θα ήταν;
Οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ειδικά εκείνη πριν αναλάβω εγώ, διαχειρίστηκαν λάθος την οικονομία και καταλήξαμε με ένα τεράστιο έλλειμμα (...) Σύμφωνα με την άποψη, που τότε επικρατούσε στην Ευρώπη, αν εμείς απλά περικόπταμε, αν απλά κάναμε λιτότητα, τότε τα προβλήματα θα επιλύονταν και οι αγορές θα έκαναν πίσω».
Παράλληλα τονίζει ότι η κυβέρνηση του έκανε πολλές μεταρρυθμίσεις και «άτομα που είχαν πάρε δώσε με την εξουσία, το χρήμα και τα μέσα ενημέρωσης δεν ήταν τόσο χαρούμενοι. Και μετά έπρεπε να κόψουμε μισθούς και συντάξεις. Ήξερα ότι πολιτικά, θα μου στοίχιζε. Αλλά δεν πειράζει από τη στιγμή που μπορούσα να βοηθήσω τη χώρα μου να αποφύγει τη χρεοκοπία, κάτι που καταφέραμε».
«Χρησιμοποιήσαμε το Google Maps για να δούμε αν υπήρχαν κάποιοι που δεν πλήρωναν φόρους για πισίνες», λέει επίσης, υπερασπιζόμενος το έργο της κυβέρνησης του κατά της φοροδιαφυγής.

Ο Γιωργάκης τώρα δικαιώνεται!  :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο Γιωργάκης τώρα δικαιώνεται!  :rockon:

Ενας πρωθυπουργός, ο κ. Σαμαράς, ερωτάται από δημοσιογράφο στο Βερολίνο για τη σφοδρώς αντιμνημονιακή του ρητορική τα προηγούμενα δύο χρόνια, όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Ατάραχος αυτός απαντά, μιμούμενος το διαβόητο «mea culpa» του Ανδρ. Παπανδρέου: «Ουδείς αναμάρτητος»! Με άλλα λόγια, ο κ. Σαμαράς είναι σαν να είπε: «Οπως όλοι, έχω κάνει λάθη στη ζωή μου. Η αντίθεσή μου στο Μνημόνιο ήταν ένα από αυτά».

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έτσι!Οι μεγάλοι πολιτικοί άντρες αναγνωρίζουν τα λάθη τους!  :grin:

Αυτό που με τρέλανε όμως είναι το Google Maps ενάντια στην φοροδιαφυγή!  :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μαλιστα αυτος που εκανε το λαθος ειναι μεγαλος πολιτικος ενω ο αλλος που εκανε την πολιτικη αυτη που ο μεγαλος πολιτικος εκανε λαθος ειναι προδοτης και δοσιλογος

καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom