Πλάκα-πλάκα, το περιστατικό στο Βερολίνο έχει την αξία του.
Δείχνει ότι δύσκολα (ακόμα και μακρυά, σε μια ξένη πόλη) τέτοια άτομα περνάνε απαρατήρητα και μπορούν να "κάνουν τη βόλτα τους" ή "να πιουν ένα γκαφέ βρε αδερφέ" χωρίς να γίνουν αντικείμενο ...εκδηλώσεων.
Σκεφτείτε το λίγο καλύτερα, είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να στερείται κάποιος αυτή τη δυνατότητα απ' τη ζωή του.
Ειδικά ο ΓΑΠ (πριν γίνει πρωθυπουργός) είχε τέτοια δραστηριότητα. Ξέρω πως πήγαινε σε ταβερνάκια στην Κηφισιά (όπου κοντά μένει), στο βενζινάδικο, στα συνεργείο για το ποδήλατο του, τέτοια. Αυτά τώρα του κόπηκαν.
Γιατί ποτέ δεν ξέρει ποιά στιγμή η γιούχα θα αγριέψει, και θα γίνει επεισόδιο πιο σοβαρό.
Μπορεί να έχει πάντα μαζί του (ως πρώην πρωθυπουργός) ασφάλεια, αλλά κι αυτό δεν εξασφαλίζει την αποφυγή επεισοδίων. Εξασφαλίζει μόνο ότι ο ίδιος δεν θα πάθει κάτι.
αφου ολλα στημενα ειναι!
ναι και να μην δικαιουται να εχει ασφαλεια μαζι του...με τα φραγκα που εχει δεν μπορει να πληρωσει για να εχει?
στην τελικη ας προσεχε! αυτος (και αυτος βασικα) ευθυνεται για το χαλι που ειμαστε τωρα !!!!
ηρθε και πηρε την Ελλαδα να την βουλιαξει εσκεμενα και να φυγει!! οπως γινεται με τα καραβια και τις αποζημιωσεις!!!!
και μεις καθομαστε και τσακωνομαστε-αρπαζοματσε ματεξυ μας για τα (αστεια λεφτα)που εχουμε καταχραστειο κατα καιρους! ιδιωτικοι υπαλ με σημοσιους συνταξιουχοι κλπ κλπ κλπ!!!
το οτι βογγαει η Ελβετια με τα λεφτα των Ελληνων (λαμογιων) (μια χωρα πορδιτσα στο χαρτη αλλα τοσο πλουσια) και το οτι η Ελβετια κανει ασκησεις (ο στρατος) σε περιπτωση πτωχευσης (θα γινει πανζουρλισμος) Ελλαδα-Ιταλια-Γαλλια-Ισπανια κλπ κλπ κλπ
εγω προσωπικα ξεκαθαριζω την θεση μου (για να μην πεταχτουν καποιοι και μου πουνε οτι ειμαι ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΟΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κλπ)
αλλα πλεον καποια πραγματα ειναι γνωστα!
τα πετρελαια? ο Χρυσος? το πλουτωνιο που υπαρχει στην Κιρκη της Θρακης (φτανει κ περισευει να ξεχρεσωουμε το χρεος συμφωνα με ερευνες) τα πολυτιμα μεταλα (βλεπε γκριζες ζωνες ΙΜΙΑ) το φυσικο αεριο που σταματησε Burgas-Αλεξ/πολη..........να πω για τουρισμο (αυτη ειναι η βιομηχανια μας) .....για λαδι φετα?? (ειναι αστεια μπρος τα πετρελαια-χρυσο-πλουτωνιο να λεμε για ελιες καλαμων...!)
και δεν ξερω τι αλλα ξεχναω.....αλλα τεσπα καθομαστε και τρωγομαστε για ΤΙ? ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!