Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το λάθος του Γιωργάκη ήταν πως αυτά τα ήξερε, αλλά δέχθηκε τη "βρώμικη δουλειά" (που ο Κωστάκης δεν ήθελε με τίποτα και την κοπάνησε τρέχοντας) ενώ παράλληλα διετυμπάνιζε πως "λεφτά υπάρχουν". Ήθελε όμως να βγει πρωθυπουργός, για να χαρεί και η "μάμυ"!
Τώρα βέβαια η ιστορία σαν μαλάκα θα τον καταχωρήσει!

σαχλαμαρες επι σαχλαμαρων

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Το "λεφτά υπάρχουν" να υποθέσω; (Το παρεδέχθη κι ο Μπένυ εξ άλλου)

Ή μόνο τώρα που το είπε μια φορά η Δούρου είναι χαζομάρα, αλλά τότε ίσχυε;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Όποιος πιστεύει ό,τι δεν υπάρχουν λεφτά είναι απλά για γέλια..το πρόβλημα είναι ό,τι δε μπορούν να εισπραχθούν..
ακόμα και σήμερα οι σπατάλες συνεχίζονται..οι αναθέσεις στον δοκιμαζόμενο (για τους υπαλλήλους) ιδιωτικό τομέα συνεχίζονται..και ο γνήσιος ο μαλ. ο νεοέλληνας ασχολείται με "στημένες" προανακριτικές και το θέατρο που σερβίρουν η αγάμητη Κων/πουλου ,ο καραγκιόζης τζουτζουκος και ο απεγνωσμένα-προσπαθώ -να πεισω-ό,τι-είμαι -ανδρας Κασιδιάρης..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Όποιος πιστεύει ό,τι δεν υπάρχουν λεφτά είναι απλά για γέλια..το πρόβλημα είναι ό,τι δε μπορούν να εισπραχθούν..
ακόμα και σήμερα οι σπατάλες συνεχίζονται..οι αναθέσεις στον δοκιμαζόμενο (για τους υπαλλήλους) ιδιωτικό τομέα συνεχίζονται..και ο γνήσιος ο μαλ. ο νεοέλληνας ασχολείται με "στημένες" προανακριτικές και το θέατρο που σερβίρουν η αγάμητη Κων/πουλου ,ο καραγκιόζης τζουτζουκος και ο απεγνωσμένα-προσπαθώ -να πεισω-ό,τι-είμαι -ανδρας Κασιδιάρης..

Όταν λες εσύ "υπάρχουν" σαν τί εννοείς; Σε Ελβετικές τράπεζες;
Διότι εγώ υπέθετα πως εννοούμε στα ταμεία του κράτους είτε ήδη ευρισκόμενα είτε εύκολα εισπραττόμενα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όποιος πιστεύει ό,τι δεν υπάρχουν λεφτά είναι απλά για γέλια..το πρόβλημα είναι ό,τι δε μπορούν θέλει κανείς (πολίτης ή πολιτικός) να εισπραχθούν..

επιτρέπεις την μικρή διόρθωση... διότι αμα θέλανε να εισπραχθούν το χρήμα θα μαζευότανε είτε σε ζεστό χρήμα είτε σε είδος (περιουσιακά στοιχεία)

και μην ακούσω αιτιάσεις του τύπου "δεν έχουν τίποτε στο όνομα τους".. διότι με έναν πολύ απλό νόμο θα μπορούσαν να αναστρέψουν οποιεσδήποτε δικαιοπραξίες έγιναν επί κινητής και ακίνητης περιουσίας (πχ γονικές παροχές) μετά την ημερομηνία δημιουργίας του χρέους...

και τότε θα κλαίγανε πολλές μανούλες.. πάρα πολλές...

αλλά όταν μιλάμε για όλους μιλάμε για όλους... και για αυτόν που χρωστάει 100.000.000 και για αυτόν που χρωστάει 1.000

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
ειπε ο jhonny64 γνωστος καθηγητης ο οποιος ανηκει στην ταξη των ΒΛΑΚΩΝ του αγαπημενου μας ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΛΑΚΑ (κατα τον πατερα του παντα !!!! εγω δεν ξερω .....ΔΙΑΒΑΖΩ).

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το "λεφτά υπάρχουν" να υποθέσω; (Το παρεδέχθη κι ο Μπένυ εξ άλλου)

Ή μόνο τώρα που το είπε μια φορά η Δούρου είναι χαζομάρα, αλλά τότε ίσχυε;

1.47 αυτα δεν ψαχνουν τωρα ; που ειναι το ψεμα; που διαφωνεις;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εγώ δε χρωστάω τίποτα, οπότε ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
Άντε να δούμε αν θα μαζευτούν έτσι.

Πρακτικά βέβαια αυτό σημαίνει πως το δημόσιο θα βρεθεί με ένα τεράστιο αριθμό ακινήτων που δεν θα έχει τί να τα κάνει, ενώ η απαξίωση της τιμής των υπόλοιπων ακινήτων θα καταστεί ακόμα μεγαλύτερη, έως απόλυτη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγώ δε χρωστάω τίποτα, οπότε ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
Άντε να δούμε αν θα μαζευτούν έτσι.

Πρακτικά βέβαια αυτό σημαίνει πως το δημόσιο θα βρεθεί με ένα τεράστιο αριθμό ακινήτων που δεν θα έχει τί να τα κάνει, ενώ η απαξίωση της τιμής των υπόλοιπων ακινήτων θα καταστεί ακόμα μεγαλύτερη, έως απόλυτη.

να τα γκρεμίσει να τα κάνει πάρκα με εισητήριο... και το περιβάλλον θα φτιάξει και οι αξίες των άλλων ακινήτων δεν θα πέσουνε ....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ειπε ο jhonny64 γνωστος καθηγητης ο οποιος ανηκει στην ταξη των ΒΛΑΚΩΝ του αγαπημενου μας ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΛΑΚΑ (κατα τον πατερα του παντα !!!! εγω δεν ξερω .....ΔΙΑΒΑΖΩ).

λαλησε ο μενσανος :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

1.47 αυτα δεν ψαχνουν τωρα ; που ειναι το ψεμα; που διαφωνεις;

Και αφού αυτά τα είχε κατά νου, γιατί δεν τα έκανε ρε Τζώνυ;

Και για πες μου και το άλλο. Είχε ποτέ πει ΠΡΙΝ τις εκλογές πως θα αναγκασθούμε, πως ενδέχεται έστω να αναγκασθούμε, σε μηχανισμό στήριξης, ή αναφερόταν στο ΔΝΤ σαν τον "άρχοντα του σκότους";
Εγώ δεν είμαι καλός στο ψάξιμο στο youtube, αλλά το θυμάμαι. Και όλο και κάποιος θα το βρει το βιντεάκι του "εξορκισμού" του ΔΝΤ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
να τα γκρεμίσει να τα κάνει πάρκα με εισητήριο... και το περιβάλλον θα φτιάξει και οι αξίες των άλλων ακινήτων δεν θα πέσουνε ....

Λες κι εσύ κάτι ιστορίες φορές-φορές!
Δηλαδή αν αυτός που έχει το διαμέρισμα κάτω από το δικό μου χρωστάει, θα του το κατάσχει και θα το γκρεμίσει;
Και το δικό μου που δεν χρωστάω που θα στέκεται; :cheesy:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
-KOYΦΑΛΙΤΣΑ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ....ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ριζοΣΠΑΣΤΙΚΟΣ.....με εισητητριο!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
-KOYΦΑΛΙΤΣΑ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ....ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ριζοΣΠΑΣΤΙΚΟΣ.....με εισητητριο!

:grin: :grin: :grin: :grin:

Ομολογώ πως τελευταία φανερώνεις περισσότερο χιούμορ και λιγώτερη κακεντρέχεια! Keep trying!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και αφού αυτά τα είχε κατά νου, γιατί δεν τα έκανε ρε Τζώνυ;

Και για πες μου και το άλλο. Είχε ποτέ πει ΠΡΙΝ τις εκλογές πως θα αναγκασθούμε, πως ενδέχεται έστω να αναγκασθούμε, σε μηχανισμό στήριξης, ή αναφερόταν στο ΔΝΤ σαν τον "άρχοντα του σκότους";
Εγώ δεν είμαι καλός στο ψάξιμο στο youtube, αλλά το θυμάμαι. Και όλο και κάποιος θα το βρει το βιντεάκι του "εξορκισμού" του ΔΝΤ.

για μηχανισμο στηριξης της ευρωπης ειπε οχι για δντ

που επρεπε να παει; ρωσια; κινα; ειδαμε στην κυπρο

η να δανειστει με υψηλα επιτοκια λογω spreads;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λες κι εσύ κάτι ιστορίες φορές-φορές!
Δηλαδή αν αυτός που έχει το διαμέρισμα κάτω από το δικό μου χρωστάει, θα του το κατάσχει και θα το γκρεμίσει;
Και το δικό μου που δεν χρωστάω που θα στέκεται; :cheesy:

εντάξει ρε ντοκ ... δεν θα μαζέψει μόνο διαμερίσματα θα μαζεψει και μονοκατοικίες... και για τα διαμερίσματα μπορεί να κάνει και ανταλλαγές (πχ σε μια πολυκατοικία έχει 10 από τα 12 διαμερίσματα δίνει στους 2 από ένα διαμέρισμα μεγαλύτερο σε πολυκατοικίες που έχει ένα-δύο διαμερίσματα)...

λύσεις πάντα βρίσκεις...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  :grin: :grin: :grin: :grin:

Ομολογώ πως τελευταία φανερώνεις περισσότερο χιούμορ και λιγώτερη κακεντρέχεια! Keep trying!

το πρόβλημα δεν είναι το χιούμορ του... το πρόβλημα είναι η βλακεία του  :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εντάξει ρε ντοκ ... δεν θα μαζέψει μόνο διαμερίσματα θα μαζεψει και μονοκατοικίες... και για τα διαμερίσματα μπορεί να κάνει και ανταλλαγές (πχ σε μια πολυκατοικία έχει 10 από τα 12 διαμερίσματα δίνει στους 2 από ένα διαμέρισμα μεγαλύτερο σε πολυκατοικίες που έχει ένα-δύο διαμερίσματα)...

λύσεις πάντα βρίσκεις...

και ποιος θελει να φυγει βρε συ

παραδειγμα τα ερειπια της αλεξανδρας

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Tζώνυ ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις!
Δεν εννοούσα τί είπε ΑΦΟΥ είχε γίνει πρωθυπουργός. ΠΡΙΝ εννοούσα.
Εκεί που σε κάποια συνέντευξη έλεγε πόσο κακό είναι το ΔΝΤ που κόβει πόρους από την παιδεία, την Υγεία κλπ. Σαν να ακούω τον Αλέξη τώρα.

Το πως η καταφυγή σε μηχανισμό στήριξης ήταν μονόδρομος δεν το αρνούμαι.
ΑΛΛΟ λέω! ΠΡΙΝ δεν το ήξερε; ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom