διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
oχι ρε αδερφέ με κάλυψες.πρωτον τον καλεσανε οι αμερικανοι
δευτερον εχει παρει αδεια απο την βουλη
τιποτα αλλο;
Εγινα και γω πασοκ τώρα.
oχι ρε αδερφέ με κάλυψες.πρωτον τον καλεσανε οι αμερικανοι
δευτερον εχει παρει αδεια απο την βουλη
τιποτα αλλο;
Το λάθος του Γιωργάκη ήταν πως αυτά τα ήξερε, αλλά δέχθηκε τη "βρώμικη δουλειά" (που ο Κωστάκης δεν ήθελε με τίποτα και την κοπάνησε τρέχοντας) ενώ παράλληλα διετυμπάνιζε πως "λεφτά υπάρχουν". Ήθελε όμως να βγει πρωθυπουργός, για να χαρεί και η "μάμυ"!
Τώρα βέβαια η ιστορία σαν μαλάκα θα τον καταχωρήσει!
σαχλαμαρες επι σαχλαμαρων
Όποιος πιστεύει ό,τι δεν υπάρχουν λεφτά είναι απλά για γέλια..το πρόβλημα είναι ό,τι δε μπορούν να εισπραχθούν..
ακόμα και σήμερα οι σπατάλες συνεχίζονται..οι αναθέσεις στον δοκιμαζόμενο (για τους υπαλλήλους) ιδιωτικό τομέα συνεχίζονται..και ο γνήσιος ο μαλ. ο νεοέλληνας ασχολείται με "στημένες" προανακριτικές και το θέατρο που σερβίρουν η αγάμητη Κων/πουλου ,ο καραγκιόζης τζουτζουκος και ο απεγνωσμένα-προσπαθώ -να πεισω-ό,τι-είμαι -ανδρας Κασιδιάρης..
Όποιος πιστεύει ό,τι δεν υπάρχουν λεφτά είναι απλά για γέλια..το πρόβλημα είναι ό,τιδε μπορούνθέλει κανείς (πολίτης ή πολιτικός) να εισπραχθούν..
ακόμα και σήμερα οι σπατάλες συνεχίζονται..οι αναθέσεις στον δοκιμαζόμενο (για τους υπαλλήλους) ιδιωτικό τομέα συνεχίζονται..και ο γνήσιος ο μαλ. ο νεοέλληνας ασχολείται με "στημένες" προανακριτικές και το θέατρο που σερβίρουν η αγάμητη Κων/πουλου ,ο καραγκιόζης τζουτζουκος και ο απεγνωσμένα-προσπαθώ -να πεισω-ό,τι-είμαι -ανδρας Κασιδιάρης..
ειπε ο jhonny64 γνωστος καθηγητης ο οποιος ανηκει στην ταξη των ΒΛΑΚΩΝ του αγαπημενου μας ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΛΑΚΑ (κατα τον πατερα του παντα !!!! εγω δεν ξερω .....ΔΙΑΒΑΖΩ).σαχλαμαρες επι σαχλαμαρων
Το "λεφτά υπάρχουν" να υποθέσω; (Το παρεδέχθη κι ο Μπένυ εξ άλλου)
Ή μόνο τώρα που το είπε μια φορά η Δούρου είναι χαζομάρα, αλλά τότε ίσχυε;
Εγώ δε χρωστάω τίποτα, οπότε ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
Άντε να δούμε αν θα μαζευτούν έτσι.
Πρακτικά βέβαια αυτό σημαίνει πως το δημόσιο θα βρεθεί με ένα τεράστιο αριθμό ακινήτων που δεν θα έχει τί να τα κάνει, ενώ η απαξίωση της τιμής των υπόλοιπων ακινήτων θα καταστεί ακόμα μεγαλύτερη, έως απόλυτη.
ειπε ο jhonny64 γνωστος καθηγητης ο οποιος ανηκει στην ταξη των ΒΛΑΚΩΝ του αγαπημενου μας ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΛΑΚΑ (κατα τον πατερα του παντα !!!! εγω δεν ξερω .....ΔΙΑΒΑΖΩ).
1.47 αυτα δεν ψαχνουν τωρα ; που ειναι το ψεμα; που διαφωνεις;
να τα γκρεμίσει να τα κάνει πάρκα με εισητήριο... και το περιβάλλον θα φτιάξει και οι αξίες των άλλων ακινήτων δεν θα πέσουνε ....
-KOYΦΑΛΙΤΣΑ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ....ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ριζοΣΠΑΣΤΙΚΟΣ.....με εισητητριο!να τα γκρεμίσει να τα κάνει πάρκα με εισητήριο... και το περιβάλλον θα φτιάξει και οι αξίες των άλλων ακινήτων δεν θα πέσουνε ....
-KOYΦΑΛΙΤΣΑ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ....ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ριζοΣΠΑΣΤΙΚΟΣ.....με εισητητριο!
Και αφού αυτά τα είχε κατά νου, γιατί δεν τα έκανε ρε Τζώνυ;
Και για πες μου και το άλλο. Είχε ποτέ πει ΠΡΙΝ τις εκλογές πως θα αναγκασθούμε, πως ενδέχεται έστω να αναγκασθούμε, σε μηχανισμό στήριξης, ή αναφερόταν στο ΔΝΤ σαν τον "άρχοντα του σκότους";
Εγώ δεν είμαι καλός στο ψάξιμο στο youtube, αλλά το θυμάμαι. Και όλο και κάποιος θα το βρει το βιντεάκι του "εξορκισμού" του ΔΝΤ.
Λες κι εσύ κάτι ιστορίες φορές-φορές!
Δηλαδή αν αυτός που έχει το διαμέρισμα κάτω από το δικό μου χρωστάει, θα του το κατάσχει και θα το γκρεμίσει;
Και το δικό μου που δεν χρωστάω που θα στέκεται;
Ομολογώ πως τελευταία φανερώνεις περισσότερο χιούμορ και λιγώτερη κακεντρέχεια! Keep trying!
εντάξει ρε ντοκ ... δεν θα μαζέψει μόνο διαμερίσματα θα μαζεψει και μονοκατοικίες... και για τα διαμερίσματα μπορεί να κάνει και ανταλλαγές (πχ σε μια πολυκατοικία έχει 10 από τα 12 διαμερίσματα δίνει στους 2 από ένα διαμέρισμα μεγαλύτερο σε πολυκατοικίες που έχει ένα-δύο διαμερίσματα)...
λύσεις πάντα βρίσκεις...