kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ΠΠ-pzΜην χάσεις κ δεν συμπληρώσεις...μια ζωή συμπλήρωμα είσαι.
ΠΠ-pzΜην χάσεις κ δεν συμπληρώσεις...μια ζωή συμπλήρωμα είσαι.
Για το ότι ξοδεύεω λεφτά που βγάζω ο ίδιος με την εργασία μου,
μένω σε σπίτι που το έφτιαξα μόνος μου,
οδηγώ αμάξι που το πλήρωσα με μετρητά που έβγαλα μόνος μου
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ.
Δεν είναι λίγα !!!
[size=20pt]ΟΛΟΙ[/size]-[size=5pt]kosnik[/size]
καινούρια σύνταξη αυτήτο θρεντ κλειδωθηκα
σκασε ηλιθια [size=20pt]κλειδωθηκε[/size] ηθελα να γραψωκαινούρια σύνταξη αυτή
Δεν ισχύει Λάκη αυτό. Εγώ ξέρω τύπο γύρω στα 45 που ένω 2 χρόνια κλαψομουνίαζε συνέχεια, κατηγορούσε, ειρωνευόταν το Γιωργάκη κλπ πήγε και ψήφισε την Κυριακή!
Άλλα αντ΄άλλα της Παρασκευής το γάλα.
ο ελληνας μικροαστος δεν μπορει χωρις την κλαψα και την υπερβολη γιατι ειναι στο DNA του ....στο τελος ομως απλα σερνεται πισω απο τον ισχυροτερο νταβατζη....και κανει το επαναστικο του καθηκον βλεπωντας αλ τσαντιρι νιουζ...
Όντως, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση γέλασα με την ανατροπή, μετά από τέτοια συμπεριφορά να πάει σαν την νυφίτσα να ψηφίσει στα μουλωχτά.
Αφού μέχρι και πριν από μερικές μέρες να τον άκουγες πάλι με το Γιωργάκη τα είχε κλπ.
Έρμο αυτό όντως ισχύει,δεν είναι fake???Επίσης, επιβεβαίωσε ότι είναι στα σχέδιά του να δημιουργήσει "ακαδημία δημοκρατίας" στην Ελλάδα για να εκπαιδεύονται οι νέοι πολιτικοί στις δημοκρατικές αρχές και αξίες στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία.
:o :o :o :o :o :o
Έρμο αυτό όντως ισχύει,δεν είναι fake???
Έλεος αν ισχύει.....
Επίσης, επιβεβαίωσε ότι είναι στα σχέδιά του να δημιουργήσει "ακαδημία δημοκρατίας" στην Ελλάδα για να εκπαιδεύονται οι νέοι πολιτικοί στις δημοκρατικές αρχές και αξίες στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία.
:o :o :o :o :o :o
Πάλι μου γρασάρουν τη ροδέλα τα πάκια!!!
τυπε μια ερωτηση μονο.ειχες γραψει παλια σε καποιο σου ποστ οχι και κολακευτικα λογια για τον βενιζελο...σιγουρο αυτο.εξακολουθεις και τωρα και εχεις την ιδια γνωμη?προσωπικα τον θεωρω κλασεις ανωτερο σε ολα απο τον τζεφρυ.φυσικα απο τον τζεφρυ δεν ηταν και δυσκολο να ειναι κανεις ανωτερος του σε πολλα...ποια η γνωμη σου τωρα λοιπον που εγινε προεδρος του κομματος που υποστηριζεις?Τι γελάς μωρή βλαμμένη; Πάλι σου γρασάρουν τη ροδέλα τα πάκια;