Επισκέπτης
Αν οντως πηγαν 230000 να ψηφισουν για την εκλογη του χοντρου, δυο περιπτωσεις υπαρχουν. Η γεμισε αυτος ο τοπος ανεγκεφαλα διποδα ή με κατι μας ψεκαζουν.
Αν οντως πηγαν 230000 να ψηφισουν για την εκλογη του χοντρου, δυο περιπτωσεις υπαρχουν. Η γεμισε αυτος ο τοπος ανεγκεφαλα διποδα ή με κατι μας ψεκαζουν.
Koίτα ποιος απάντησε αμέσως από κάτω σου και η απορία σου θα λυθεί..
Η μηπως ειναι ανω των 60 χρονων οπως λεει ο Λακης ?
Yπάρχει εξήγηση.
Χθες το βράδυ, αμέσωε μρτά την ψηφοφορία,
στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του ΧΙΟΥ στο KONTRA
εβγαζε διάφορους που δήλωναν οι ίδιοι ότι πήγαν και ψήφισαν.
Ήταν όλοι άνω των 60.
Ήταν τα κλασσικά καργιόλια του ΠΑΣΟΚ,
30ρηδες το 1981 ,
τους οποίους τους πήραν οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ
από τα καφενεία και τα μπιλιαρδάδικα
και τους ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Εγώ ξέρω τύπο γύρω στα 45 που ένω 2 χρόνια κλαψομουνίαζε συνέχεια, κατηγορούσε, ειρωνευόταν το Γιωργάκη κλπ πήγε και ψήφισε την Κυριακή!
Συνδιαστικά τα δύο πρώτα,ήταν ανεγκάφαλο δίποδο,τον ψεκάσαν κ πασοκίτιδα,ήρθε κ έδεσε,δεν θέλει πολύ....Τι εννοας οτι ο τυπος jhonny64 ειναι ανεγκεφαλο διποδο ή την εχει "ακουσει" απο το ψεκασμα? Η μηπως ειναι ανω των 60 χρονων οπως λεει ο Λακης ?
Απλά οι νεότεροι δεν το καμαρώνουν τόσο πολύ.
Δεν ισχύει Λάκη αυτό. Εγώ ξέρω τύπο γύρω στα 45 που ένω 2 χρόνια κλαψομουνίαζε συνέχεια, κατηγορούσε, ειρωνευόταν το Γιωργάκη κλπ πήγε και ψήφισε την Κυριακή!
Ρε σαφώς υπάρχουν και τέτοιοι.
Απλά οι νεότεροι δεν το καμαρώνουν τόσο πολύ.
Είναι ... κρυφοί !!!
Σαν τις κρυφόπουστες ένα πράμα.
Ενώ οι παλιοί , είναι σαν τα τραβέλια της Συγγρού ...
Καμαρώνουν που είναι ... ΠΑΣΟΚοι ....
Και δικαιολογημένα.
Όταν τα προσόντα σου, δεν έφταναν ούτε για παρκαδόρος
και έγινες διευθυντής σε δημόσια υπηρεσία
και σου βόλεψαν και τα παιδιά σε ανάλογες θέσεις,
δικαιολογομένα θα ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ για τις επόμενες 5 γενιές !
Ο lakis μπορεί να καμαρώνει που είναι αυτοδημιούργητος.εσυ ρε lakis για τι πραγμα καμαρωνεις;
Δεν ισχύει Λάκη αυτό. Εγώ ξέρω τύπο γύρω στα 45 που ένω 2 χρόνια κλαψομουνίαζε συνέχεια, κατηγορούσε, ειρωνευόταν το Γιωργάκη κλπ πήγε και ψήφισε την Κυριακή!
Άλλα αντ΄άλλα της Παρασκευής το γάλα.
Kaι πληρωσε και 2 ευρω Αυτο κι αν ειναι μαζοχισμος. Πιστευω οτι τα studio πρεπει να το συμπεριλαβουν στο αυταρχικο προγραμμα. "Πληρωνω για την εκλογη αρχηγου στο ΠιΑΣΟΚ".
Το δικαίωμα της ψήφου πρέπει να περιοριστεί...να σου μετράνε το iq πρώτα κ αν δεν βγεις τζώνυς τότε μόνο να έχεις δικαίωμα ψήφου.βγηκε ενας τετοιος στον Χιο και ειπε οτι ψηφιζει πασοκ για να μην βομβαρδισουν την ελλαδα οι αμερικανοι και την κανουνε λιβυη....
βγηκε ενας τετοιος στον Χιο και ειπε οτι ψηφιζει πασοκ για να μην βομβαρδισουν την ελλαδα οι αμερικανοι και την κανουνε λιβυη....
εσυ ρε lakis για τι πραγμα καμαρωνεις;
και που δεν ήταν βρωμιάρες πασιονάριες των εξαρχείων επίτρεψέ μου να συμπληρώσωΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ.
Μην χάσεις κ δεν συμπληρώσεις...μια ζωή συμπλήρωμα είσαι.και που δεν ήταν βρωμιάρες πασιονάριες των εξαρχείων επίτρεψέ μου να συμπληρώσω