Επισκέπτης
Έχω χαζέψει από τα πολλά μπουκέτα που μου χώνει ο κατές μου.
δίκιο έχεις!
Έχω χαζέψει από τα πολλά μπουκέτα που μου χώνει ο κατές μου.
Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά Βαγγέλη (Βεν-ζε-ιλ);
Τζώνυ,τζώνυ...τώρα που θα σκορπίσετε να δω ποιον θα πιπώνεις για να ζεις.ρε ταλαιπωρε δεν κοιτας το κομμα σου που εχει διασπαστει χιλιες φορες σε κομματα αποκομματα συνιστωσες και περισπωμενες
Εσύ τζώνυ γουστάρεις να παίρνεις πίπες σε κάποιον ηγέτη ε;;;Θέλει το ΚΚΕ να κυβερνήσει;
Το ΚΚΕ δεν παλεύει για να κυβερνήσει το ίδιο, παλεύει για να κατακτήσει η εργατική τάξη την εξουσία της, που θα την ασκήσει σε όφελος όλου του λαού. Σε αυτή την εξουσία το ΚΚΕ θα πρωταγωνιστεί και θα παλεύει από τη συγκεκριμένη θέση, που θα είναι και κυβερνητική, για την εδραίωση της εργατικής εξουσίας και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.
Το ΚΚΕ δεν υπόσχεται στους εργαζόμενους ότι θα τους λύσει τα προβλήματα. Αν οι ίδιοι οι εργατοϋπάλληλοι δεν γίνουν πρωταγωνιστές και ρυθμιστές του μέλλοντός τους, κανένα ΚΚΕ δεν θα μπορέσει από μόνο του να τους σώσει.
Επομένως το ερώτημα, «αν το ΚΚΕ θέλει να κυβερνήσει», από τη στιγμή που αναφέρεται στις σημερινές συνθήκες, μία απάντηση επιδέχεται: Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συναινέσει ή να πάρει μέρος σε οποιαδήποτε αστική κυβέρνηση, με σκοπό να διαχειριστεί την καπιταλιστική κρίση και γενικότερα την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, δηλαδή τα κέρδη του κεφαλαίου σε βάρος της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.
χ10000000
Αν δεν κουνήσουν κ αυτοί το χεράκι τους ρε γίδι.[size=30pt]Το ΚΚΕ δεν υπόσχεται στους εργαζόμενους ότι θα τους λύσει τα προβλήματα.[/size]
χ 10δις
μωρη αλανιαρα παλι κακαριζεις;
Είμαι ο τζώνυς δεν καταλαβαίνω τι διάβαζω πίνω μπάφους κ παίζω προ οοοο!!!Με αυτό το περιεχόμενο το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να απαντήσουν με ΟΧΙ στο δημοψήφισμα
παει η αμεση δημοκρατια
χ 100δις
Έλα ρε,δεν του πήρε πίπα ακόμα.... :oέλα ακόμα να πάρεις την αποζημίωση από το Βαγγέλα?
έλα ακόμα να πάρεις την αποζημίωση από το Βαγγέλα?
Έλα ρε,δεν του πήρε πίπα ακόμα.... :o
Δεν το πιστεύω!!!!!
Μωρή χαρτζιλικωμένη σαβούρα, εσύ πόσες αποζημιώσεις μαζεύεις από τα πάκια κάθε μέρα για να στήνεις κώλο;
το συνθημα ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια
εμπλουτιζεται με το
δεν ξεχνα το κκε τι σημαινει κκε
Ρε μαλάκα τί είπες τώρα κατάλαβες;;;το συνθημα ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια
εμπλουτιζεται με το
δεν ξεχνα το κκε τι σημαινει κκε
έλα ακόμα να πάρεις την αποζημίωση από το Βαγγέλα?
Έλα ρε,δεν του πήρε πίπα ακόμα.... :o
Δεν το πιστεύω!!!!!
εσυ ρε ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ δεν βαρεθηκες να γραφεις τα ιδια και τα ιδια? δεν κοβεις λιγο τις τσοντες μηπως συνελθεις?Μωρή ξεσκισμένη σαύρα, μήπως βαρέθηκες τα πάκια που σε σοδομίζουν κάθε μέρα και γουστάρεις Μπένι Χιλ;