Ξερεις τη εννοω ρε εξυπνε αντρα...μεγαλε 6αρι βυζι και πλαστικο δεν υπαρχει.εκτος αν την εβαλαν τσιμεντενια την γκομενα.
αλλα τελος παντων γελασαμε με το αστειο σου...
επ-σορρυ που δεν τελιωσα και το πανεπιστιμειο
Ξερεις τη εννοω ρε εξυπνε αντρα...μεγαλε 6αρι βυζι και πλαστικο δεν υπαρχει.εκτος αν την εβαλαν τσιμεντενια την γκομενα.
απλα τεραστιο φιλε.....μην την ψαχνεις.σε σημειο να μην μπορει να βρει ευκολα σουτιενΓια να χουμε μια ιδέα εμείς οι άσχετοι με τα βυζολογικά, πόσο ακριβώς είναι το νούμερο 6; Έχετε καμιά φωτό να δώσετε παράδειγμα;
οντως ρε μας δουλευεις ρε συ?αν οχι πες να στα δειξουμεΑν δεν σας κάνει κόπο μου εξηγείτε πώς πάει η φάση με τα νούμερα;
στειλε μου σε πμ ποιες σ αρεσουν απο τα σπιτακια στην πολη μας να σου λεω τα νουμερα......χεχεΣτο περίπου ρε παιδιά!!! Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί θεωρητικά με το ζήτημα, όσο περίεργο κι αν φαίνεται. Αλλά μην σας βγάζω και οφ-τόπικ
οκ,απλα εκανα μια παρατηρηση.τεσπα,το θεμα ειναι οτι ειναι μεγαλοσας ειπα βρε παιδια δεν ειναι η ιδια αλλα αυτη την φωτο βρηκα και περιπου ειναι τοσο!
καλα εισαι μαλλον και εσυ λιγο υπερβολικος με το 6αρι βυζι, που ειδες στην κοπελλα...δεν ειναι η ιδια αλλα για να παρεις μια γευση...
δεν ειναι η ιδια αλλα για να παρεις μια γευση...