Νέα

gilf σε κολυμβητηριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
παιχτη αμα η γιαγια δεν ειναι καλτ,δεν αξιζει τον κοπο.
τσεκαρε αν παιζει μασελα προσφεροντατης κανα σκληρο κριτσινι.
αν το καβατζωσει για αργοτερα σκισε τον κωλο σου κ βρες τροπο για τσιμπουκωμα θεικο.
μη τυχον κ δεν τις τα ριξεις καρφωτος μεχρι τερματισμου(χτυπα αμυγδαλες)στο λαρυγκι.
την εχασες.
αν εχεις ορεξη κ κουραγιο για δευτερο αδειασμα δεν τον βγαζεις καθολου απο το στομα μεχρι να σε ξανατουρμπισει.
οταν στον εχει κανει πεντελικο μαρμαρο,την φερνεις στα 4 προσεκτικα(μην εχουμε τιποτε καταγματα κ ο γιος της σ αφησει λιποθυμο με το που την δει ξεβρακωτη κ ξερχαβαλωμενη)χωρις κουβεντα παντα,της ανοιγεις καργα την σταφιδιασμενη καταμαυρη τριχωτη σουφρα κ σε στυλ κανω χαλκομανια το γαμημενο κουνουπι που με εχει κανει σαν μπεμπη με ιλαρα ολο το βραδυ,της σουβλιζεις ακαποτα το σαπιο σκατομενο κωλαντερο μεχρι τις αμυγδαλες..
ταυτοχρονα μπατσιζεις κωλομερια,τραβας βιαιως βυζια,ρογες,μαλλι(με προσοχη μην φυγει καμια τουφα κ δεν ξερει τι να πει στο σπιτι)κ τις ριχνεις καργα απαξιωτικα μπινελικια,δυνατα χαστουκια κ χλεμποειδεις ροχαλες στην μαπα κ το στομα.
απο το αρχικο καρφωμα σοκ κ δεοσ μεχρι τελους,ο ρυθμος σου δεν πρεπει να πεσει κατω απο τα μπιτ που βαρανε στα τρανς κουμπομαγαζα.
καταστροφα μεχρι να της ριξεις το καυτο σου χυσι τερμα βαθος πακτωμενος..
οταν νοιωσεις στραγκισμενος σε φαση αφυδατικου σοκ(τι το ηθελες το κουμπι?),τον βγαζεις μεγαλοπρεπως εξω κ πριν προλαβει να πεσει ιχνος νερουλιασμενη μερεντας κατω,της τον δινεις για σπεσιαλ cleaning..
και εδω ερχεται η κρισιμη απαντηση στο ερωτημα που σε βασανιζει 5 χρονια.
εισαι οντως αρρωστακι γκιλφακιας ή να ειχαμε να λεγαμε..
αν εισαι κ παλι ντουρασελ το εχεις.
αν ανυπομονεις να κανεις ολοσωμο μακροβουτι σε μπεταντιν,δεν κανεις.
αν λοιπον ο αδιστακτος καταστροφεας εχει ορεξη για τιμωρητικο ξεφτιλισμα,μην κανεις κανα λαθος κ πας για το μουνι της..
μετα απο 5 χρονια μουλιασμα στο χλωριο,μετα απο 3-4 ραβε-ξηλωνε θα αχνιζει σαν το υπολοιμα ηλεκτροδιου μετα απο ραφη χωρις ανασα.
προσεχε μην παρασυρθεις κ τον χασεις.
εχε τις καλτσες σου κοντα κ πριν το αρχικο σουφρετοσουβλισμα,θυμισου να ταπωσεισ καλα.
σε ζηλευω ρε γκαστονε.

RESPECT!!!!!! Ότι και να πω είναι λίγο!!!! Είσαι Θεός!!!!!!!!! Τέτοια περιγραφή, ούτε αθλητικό Συντάκτης δεν θα έκανε!!!!!!!!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
γελασε και μου λεει με ανεβασες πολυ σε ευχαριστω ,με ρωταει τη ζωδιο εισαι(εκει αναθαρρησα) της λεω αλλα παλι με προσγειωνει λεγοντας μου αα και η εγγονη μου ειναι το  ιδιο ζωδιο ..μετα βγηκε μου λεει γεια σου με ενα χαμογελο και φευγει ..

Λοιπον πειτε γνωμες επομενο βημα λεω να την περιμενω εξω και να της πως χυμα οτι την γουσταρω τρελα,θα φαω σφαλιαρα λετε???
[/quote]

Δεν ξέρω αν τρολάρεις για χαβαλέ. Αν η ιστορία είναι πραγματική και μια γυναίκα σου πει ότι έχεις το ίδιο ζώδιο με την εγγονή της, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ότι σε χυλοπιτιάζει μαλακά, για να μην σε προσβάλει ευθέως;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
τυπε , 13,00 με 15,00 θα ειμαι μεταξι , θα γαμισω κατι κοριτσακια ...
μην μαγκιζεις ρε νουμερο χωρις να εχεις μαθει τι παιζει.
Θες να βγεις κ απο πανω μωρη πουστρα??
ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑ??
ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ??
ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ??
ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ??
ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΧΙΛΙΟΧΥΜΕΝΗ ΚΑΠΟΤΑ??
ΤΟ ΠΟΥ,ΤΟ ΠΟΤΕ,ΤΟ ΠΩΣ,ΕΓΩ ΤΟ ΟΡΙΖΩ ΜΩΡΗ ΧΥΣΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΒΛΑΚΑ.
TΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΗ ΚΛΑΝΙΑ.
ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΖΑΚΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ,ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΟΥΡΙΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ??
ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΑ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΝΤΑΒΕΛΗΔΕΣ.
ΤΡΑΒΑ ΦΤΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ

Επισκέπτης
ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ??
ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ??
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΒΛΑΚΑ.
ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΖΑΚΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ,ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΟΥΡΙΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ??

εισαι αργος , εισαι και φαφλατας

τωρα το ειδα , σε μιουταρανε φαλφατα , κατα τις 23,00 θα ειμαι φυλης

αν παλυ δε προλαβεις , ξαναελα οταν βγαλεις οτι σου χωσανε και δε μπορεις να μιλισεις

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
τύπε περι ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά από το 2012 που την έχεις στο μάτι της μίλησες το 17 ? πολύ το σκέφτηκες είναι και σε προχωρημένη ηλικία η κυρία δεν ξέρεις τι θα συμβεί από μέρα σε μέρα......χαχαχαχα

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
Ρε φιλαράκο πραγματικά τόση χολή δε ξέρω γιατί βγάζεις.....
Όσο για τον addicted.....
Προχωρά φίλε με σεβασμό και δε θα χάσεις. Μετά πες μας πως ήταν η εμπειρία.....
Καλή επιτυχία

ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ??
ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ??
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΒΛΑΚΑ.

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
φιλε χωσου για να μην μεινεις με το τι θα γινοτανε αλλα λογικα παει για πακετο η φαση....οσο και να γουσταρει (που αν γουσταρε θα σε ειχε παρει απαγωγη ηδη στα αποδυτηρια) αυτα τα 5 χρονια που δεν κανεις κινηση την εχουν ξενερωσει σιγουρα η τουλαχιστον δεν σε βλεπει σαν γαμια.μα 5 χρονια ρε φιλε και εσυ?το τερματισες....καλη επιτυχια ευχομαι παντως μακαρι να πανε ολα καλα

LoneRider

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
79
Πόντοι
0
τελικα τι εγινε με το γκιλφακι? εχω αναλογη φαση με γειτονισα ομως αλλα δεν εχω χωθει ακομα, να το παω μαλακα η να χωθω δυναμικα? προτιμω το δυναμικα αλλα δεν θελω να καψω την φαση αν με καταλαβαινετε

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
τελικα τι εγινε με το γκιλφακι? εχω αναλογη φαση με γειτονισα ομως αλλα δεν εχω χωθει ακομα, να το παω μαλακα η να χωθω δυναμικα? προτιμω το δυναμικα αλλα δεν θελω να καψω την φαση αν με καταλαβαινετε

Δυναμικά ... 6 σελίδες παραπάνω αυτό λένε. Δεν πάνε για πολύ αυτά.
Θυμάμαι στα νιάτα μου γνώρισα μία γκιλφ σε παρέα, πήγαμε όλη η παρέα για καφέ χαράματα σπίτι της μόνο και μόνο για να ξέρει που μένω. Το άλλο βράδυ πήγα σπίτι κατ ευθείαν... δεν την βρίσκω όμως με τις μεγάλες.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
μικρέ...(πενηντάρης εγώ...)

Δε θα καθίσει η γιαγιά ....και απορώ με την εμμονή σου..να το κοιτάξεις.
Γύρω σου υπάρχουν αγαπητές περιξ της ηλικίας σου...εκεί κόλλησε το μυαλό σου.

Δεν είναι από αυτές που κάνουν παιχνίδι η γιαγιά...μερικά κομπλιμέντα θέλει για επιβεβαίωση και μόνο.

Άσε που αν δοκιμάσεις γυναίκα γύρω στα 50 θα σε χαλάσει στην τελική η φάση...κρέας ξαναζεσταμενο ή γίδα βραστή φίλε...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
μικρέ...(πενηντάρης εγώ...)

Δε θα καθίσει η γιαγιά ....και απορώ με την εμμονή σου..να το κοιτάξεις.
Γύρω σου υπάρχουν αγαπητές περιξ της ηλικίας σου...εκεί κόλλησε το μυαλό σου.

Δεν είναι από αυτές που κάνουν παιχνίδι η γιαγιά...μερικά κομπλιμέντα θέλει για επιβεβαίωση και μόνο.

Άσε που αν δοκιμάσεις γυναίκα γύρω στα 50 θα σε χαλάσει στην τελική η φάση...κρέας ξαναζεσταμενο ή γίδα βραστή φίλε...

Διαφωνώ. Υπάρχουν περιπτώσεις, σπάνιες μεν αλλά υπάρχουν. Και αυτές συχνά ανήκουν στον χώρο των γυναικών που αθλούνται και αγαπούν το σώμα τους.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Τύπε μοιάζει με την MADISON MILSTAR(67 και αυτη), ή σαν την "μικρότερη" RITA DANIELS; :tits2: :fuck1:

OP
OP
kevinslipknot173

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
320
Πόντοι
21
Τύπε μοιάζει με την MADISON MILSTAR(67 και αυτη), ή σαν την "μικρότερη" RITA DANIELS; :tits2: :fuck1:

φιλε ειναι ποιο σφιχτη στο σωμα και απο τυς δυο αλλα απο φατσα ειναι ετσι και παλι ομως με πολυ λιγοτερες ρυτιδες αν το πιστευεις

OP
OP
kevinslipknot173

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
320
Πόντοι
21
λοιπον παιδες γι ανα ξεκαθαρισω εχω διαβασει ολα τα μυνυματα και λεω οτι αργησα να τις την πεσω λογω σχεσης το τονιζω  αυτο !!
η τυπισσα οπως την γνωρισα το 2012 εχει παραμεινει το ιδιο δεν εχει αλλαξει ουτε καν ειναι απο τις περιπτωσεις γυναικων που περασαν καλη ζωη απο οτι καταλαβαινω και γυμναζοταν παντα μου ειπε..και επισης δεν ειχα ποτε μου εμπειρια με γυναικα αυτης της ηλικιας με τετοια εμφανιση που καβλωνω στην ιδεα ..θα της την πεσω σιγουρα και τονιζω εαν γινει κατi θα ποσταρω φωτο εαν μου το επιτρεψει να την βγαλω,βεβαια απιθανο μου φαινεται να δεχτει γενικα να μου κατσει αλλα στ'αρχιδια μου αρκετα κωλωσα στην ζωη μου και εχασα ευκαιριες ..αυτα :)

Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
490
Πόντοι
21
Μαστορα μην αγχωνεσαι. Σχεση εχω και εγω και γαμω μια εξηνταρα που και που. Εγγόνια εχει και αυτη και γιο νταμαρι στην ηλικια μου (38). Στο δια ταυτα επειδή η φαση μου ήταν οπως η δική σου, το εχει σκεφτει πριν από σένα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι σπιτι ελεύθερο και εναν δυο καφέδες. 

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
Τι εγινε βρε φιλε; Εκανες καμια κινηση τελικα;

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
κανονισε εκδρομι στο οσιο μελετι με το καπι κε ετσι σιγουρα θα τιν καμτσικοσισ, να παρετε κε τα γκονακια μαζι θα ισε ο στεπ-γκρανιφαδερ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
ξεροχυνω με κοτομπιφτεκο ουα ουα  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories