Νέα

γιδο-Πολάκης - Impossible is nothing No. 004

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.883
Πόντοι
3.556
η Λινου δεν θυμαμαι να δακρυζε οταν ελεγε στο κοσμο να παει να κανει τα εμβολια και πως δεν υπαρχει κινδυνος,ενω ηξερε πραγματικα σαν γιατρος πως στη κυριολεξια μας εστελναν σαν πειραματοζωα και οτι γινει.Ελοιπον να τι εγινε.το 2021 αναγκαστηκα να κανω της pfizer , αφου στη χωρα που θα πηγαινα για ερηασια μονο εμβολιασμενοι εργαζονταν.αποτελεσμα 4 κρισεις ταχυκαρδιας, ενα μηνα μετα τη δυτερη δοση, και τωρα ξαφνικα το Φεβρουαριο παρουσιασα κολπικη μαρμαριγη ,απο φλεγμονη στη μητρικη βαλβιδα ,οπως εσειξε η μαγνητικη καρδιας.οταν ειπα στον καρδιολογο ,που ειναι απο τους κορυφαιους, για τις κρισεις μου απαντησε απο αυτο ειναι, αλλα δεν μπορουμε να το αποδειξουμε .Ισως διορθωθει μετα απο κανα χρονο με φαρμακευτικη αγωγη ,αλλα δεν μορω προσωρινα ,κανονικα ουτε να κανω μαθηματα τενις , αλλα κανω καποπια επιλεκτικα χωρις μεγαλη ας πουμε πιεσαη.Και αυτη η σιχαμενοι και ολοι οι αλλοι επιορκοι γιατροι ,ειναι τοσο ευσιγκινητη ,βρε αμε στο διαολο απο εκει ,που κοροιδευε η αλλη με υφος ειρωνικο ,ε ας μην ηταν εκει ,αφου δεν ειχε δικαιωμα λογου , η να ειχε λαθος της βουλης, φαινονταν στο βιντεο πως ειρωνευονταν, γιατι λοιπον δεν της εκανε παρατηρση να μην το κσνη ο προεδρος της συνεδριας, αλλα βεβαια τους πειραξε ο ΠΟΛΛΑΚΗς ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,και η Λινου στο κολπο τι βρωμια υπαρχει εκει μεσα.Αν παντως ψηφιζα Συριζα ,μετα απο αυτο τερμα σιγα το Κασελακη ,που νομιζα πως θα σπασει καρυδια ,σκατα αντιπολιτευση μαλλον θα κανει ,για προσεξτε εκει μεσα απο την πολυ ευαισθησια μη σκισετε κανα καλσον ,αλλα μαλλον και ευτυχως δεν θα φορατε λογω ζεστης

Έχει την απόλυτη κατανόηση μου, αν της το φυλάς της κυρίας. Άλλο ένα πιόνι του συστήματος είναι, υποθέτω.

Καλή ανάρρωση με αυτά που περνάς, προφανώς λόγω των παρενεργειών του εμβολίου.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.121
Πόντοι
206
εισαι βλακας; δεν ξερεις οτι υπαρχουν υποχρεωτικα εμβολια πανω απο 40 χρονια; δεν ξερεις οτι για καθε παιδι εχουν οριστει υποχρεωτικα εμβολια; και αφου και ο συριζα δεν τα καταργησε αρα και ο πολακης ηταν δικτατορια ε;
Αντε παράτα μας ρε νικολάκη ειδικές των εμβολίων. Πετάγεσαι από παλιά να υποστηρίξεις τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Δεν πας στον αγύριστο λέω εγώ. Υπάρχουν άνθρωποι που έβγαλαν πολλά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό.

Τα υποχρεωτικά εμβόλια που κάνουμε πάνω από 40 χρόνια έχουν τεσταριστεί για δεκαετίες.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.121
Πόντοι
206
επειδη εσυ πιστευεις οτι βλακεια διαβαζεις δεν φταιω εγω.ποιο εμβολιο ειναι πειραματικο; μπορεις να βρεις ενα επισημο ορισμο τι σημαινει πειραματικο;
επειδη οι ψεκασμενοι αποφάσισαν να το αποκαλουν πειραματικο δεν σημαινει κατι.θα μπορουσαν να το λενε και εξωγηινο.
και συνεχιζεις δειχνοντας ποσο λιγη κατανοηση της πραγματικοτητας εχεις.ο που δεν εχει δικαιοδοσία να επιτρεψει τη κυκλοφορια η οχι ενος φαρμακου.
την αδεια τη δινει η αρμοδια αρχη καθε χωρας που στη περιπτωση της ελλαδας ειναι η αρμοδια ευρωπαικη επιτροπη.
και η προσωρινη αδεια προβλεποταν απο τη διαδικασια και ειχε δωθει για το εμβολιο για το Η1Ν1.
Είσαι μεγάλος βλάκας και καραγκιόζης, το εμβόλιο είναι πειραματικό. Τελεία. Απλά παρέπεμψαν τις κανονικές διαδικασίες για να τα πλασάρουν γρήγορα. Βλέπεις ο κορόνα θέριζε και έπρεπε να βρεθεί γρήγορη λύση. Το ό,τι τους ξέκαναν όλους στα άθλια νοσοκομεία και με άθλιες ιατρικές πρακτικές κανείς δεν το λέει. Φουλ οξυγόνο σε ασθενείς μέχρι να "σκάσουν". Βαριέμαι να ψάξω να σου παραθέσω papers για τα λάθη, έτσι κι αλλιώς ένας βλάκας και μισός είσαι έμμισθος της κυβέρνησης για να υποστηρίζεις το αφήγημα των καλών εμβολίων. Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.095
Πόντοι
6.056
Αντε παράτα μας ρε νικολάκη ειδικές των εμβολίων. Πετάγεσαι από παλιά να υποστηρίξεις τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Δεν πας στον αγύριστο λέω εγώ. Υπάρχουν άνθρωποι που έβγαλαν πολλά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό.

Τα υποχρεωτικά εμβόλια που κάνουμε πάνω από 40 χρόνια έχουν τεσταριστεί για δεκαετίες.
Προσωπικά θα έκανα το εμβόλιο κανά χρόνο μετά την κυκλοφορία του.
Για υγειονομικούς .... ξεκίνησε ο εμβολιασμός δεκέμβριο του 2020 ....

Ψήφισαν νόμο που ήταν υποχρεωτικό το εμβόλιο στους υγειονομικούς από 1/9/2021 ....

Ενώ είχε ακόμη 40 C .

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266

Συνημμένα

• Screenshot_2024-07-29-02-28-28-634_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-29-02-28-28-634_com.android.chrome.jpg
    432,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Θυμός
Αντιδράσεις: riding

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.415
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.442
Πόντοι
1.346
απο λιντλ φρεσκοκατεψυγμενα
Τώρα βαριέμαι να ψάχνω το νήμα της υφαλοκρηπίδας, λοιπόν δεν συναντήθηκα εγώ

εκτός κι αν νομίζετε ότι δεν είμαι φασίστας :confused:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Για Σουηδία ώρα 20:00 δεν νομίζω να ασχοληθώ, αλλά η πρώτη εκτίμηση δείχνει ψιλοαστάθμητες καταστάσεις (ειδικά στη 2η εθνική).

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.916
Πόντοι
506
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να κάνουν αντιπολίτευση και να πουν "φέρτε μας τα τιμολόγια από τα Φιλιατρά, φέρτε μας τις προσφορές που κατατέθηκαν στο διαγωνισμό, φέρτε μας τους προμηθευτές" στρέφουν την κοινή γνώμη προς τον Πολάκη για να βγει κάφρος (που είναι, μην ξεχνιόμαστε). Ρε μαλάκες συριζαίοι, αν δεν κάνετε ούτε αντιπολίτευση γιατί να σας ψηφίσει ο λαός; Από τους γκέι και τους δικαιωματιστές περιμένετε να βγείτε κυβέρνηση; Καλό ταξίδι στο 8% και παλτό να πάρετε, κάνει κρύο στους -25.
O πολάκης παλεύει μονος του.
5 χρόνια ο συριζα ουτε που ασχολήθηκε με τις κλεψιες της ΝΔ.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.816
Πόντοι
1.056
Θυμιζει τον σχολιασμο του τυπου απ το eurosport που απ την μια τον λεγαν κορυφαιο απ την αλλη εφαγε ποδι επειδη σχλιασε σεξιστικα.

Ετσι κ ο Πολακης,σε μια ενημερωση περι κατασπαλησης χρηματων η αλλη εκλαιγε με λυγμους για κατι ασχετο κ ετσι τα μυρια γιναν γαργάρα κ εκλεισε το θεμα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.095
Πόντοι
6.056
Θυμιζει τον σχολιασμο του τυπου απ το eurosport που απ την μια τον λεγαν κορυφαιο απ την αλλη εφαγε ποδι επειδη σχλιασε σεξιστικα.

Ετσι κ ο Πολακης,σε μια ενημερωση περι κατασπαλησης χρηματων η αλλη εκλαιγε με λυγμους για κατι ασχετο κ ετσι τα μυρια γιναν γαργάρα κ εκλεισε το θεμα
Οι παλιοί ... θυμηθήκαμε το Συμπιλίδη ....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Ψάξε λίγο, στην συγκεκριμένη εταιρεία πριν κάτι μήνες είχαν πιάσει τους υπαλλήλους να κάνουν μπάνιο μέσα στο γάλα...:confused::confused::confused:
Πράγματα που δεν ξέρω και μου λένε συνομιλητές τα ψάχνω
Έγραψα το όνομα της βιομηχανίας
Έγραψα είναι αυτή η βιομηχανία καλή
Έγραψα πρόβλημα στην βιομηχανία αυτή

Πουθενά δεν μου έβγαλε αποτέλεσμα που λες εσύ

Πολύ θα ήθελα να μου βάλεις κάποιο link να το διαβάσω

Αν κάθεσαι στην αθήνα απέναντι από την εκκλησία άγιος λουκάς στην πατησίων τυρί φέτα ευβοίας 8,5€ το κιλό

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Κοντράρει λες τον Άλεξ το συνταξιούχο ναυάγιο ;;;
Καλά δεν είμαι στη μαύρη λίστα και δεν διαβάζεις τα μηνύματά μου;

Κατά μαγικό τρόπο όμως τα διαβάζεις και απαντάς όχι σε μένα αλλά σε άλλους για μένα

Σου θυμίζω ότι στη θάλασσα οι φελοι δεν βυθίζονται όπως πιστεύεις για τα ναυάγια αλλά επιπλέουν

Δικαιολόγησε τώρα τους ελεύθερους επαγγελματίες

Αφού βρεις πρώτα
Κάποιους από τα κάτωθι επαγγέλματα που να δίνουν ολόκληρη απόδειξη ή έστω απόδειξη

Ηλεκτρολόγος
Μεσίτης
Φροντιστής σε ιδιαίτερα
Τα περισσότερα μικρά συνεργεία αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετιστών
Δικηγόροι
γιατροί
Λογιστές
Υδραυλικοι
Κουρεις

Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο
Τους κακόμοιρους τους ελεύθερους επαγγελματίες

Stories