Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 206
Με ποιο δικαίωμα με προσβάλεις έτσι;Αν κάθεσαι στην αθήνα απέναντι από την εκκλησία άγιος λουκάς στην πατησίων τυρί φέτα ευβοίας 8,5€ το κιλό
Με ποιο δικαίωμα με προσβάλεις έτσι;Αν κάθεσαι στην αθήνα απέναντι από την εκκλησία άγιος λουκάς στην πατησίων τυρί φέτα ευβοίας 8,5€ το κιλό
Ξέρεις πολύ καλάΤι ειμαστε?
α ρε πουσταρα γαμησι που θελει ο κωλαρινος σου,γαμημενε αργομισθε κοπρε του δημοσιου,που εχεις και μουτρα να γραφεις για αυτους που στην τελικη παραγουν τον οποιο πλουτο σε αυτο το αφρικανικο μπουρδελο που σε συντηρει με μισθο χωρις λογο!!!!Καλά δεν είμαι στη μαύρη λίστα και δεν διαβάζεις τα μηνύματά μου;
Κατά μαγικό τρόπο όμως τα διαβάζεις και απαντάς όχι σε μένα αλλά σε άλλους για μένα
Σου θυμίζω ότι στη θάλασσα οι φελοι δεν βυθίζονται όπως πιστεύεις για τα ναυάγια αλλά επιπλέουν
Δικαιολόγησε τώρα τους ελεύθερους επαγγελματίες
Αφού βρεις πρώτα
Κάποιους από τα κάτωθι επαγγέλματα που να δίνουν ολόκληρη απόδειξη ή έστω απόδειξη
Ηλεκτρολόγος
Μεσίτης
Φροντιστής σε ιδιαίτερα
Τα περισσότερα μικρά συνεργεία αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετιστών
Δικηγόροι
γιατροί
Λογιστές
Υδραυλικοι
Κουρεις
Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο
Τους κακόμοιρους τους ελεύθερους επαγγελματίες
Φυσικά στις βρισιές δεν απαντάωα ρε πουσταρα γαμησι που θελει ο κωλαρινος σου,γαμημενε αργομισθε κοπρε του δημοσιου,που εχεις και μουτρα να γραφεις για αυτους που στην τελικη παραγουν τον οποιο πλουτο σε αυτο το αφρικανικο μπουρδελο που σε συντηρει με μισθο χωρις λογο!!!!
Που θα πας διακοπές φέτος;Φυσικά στις βρισιές δεν απαντάω
Όσο για τα υπόλοιπα
Εγώ να ντρέπομαι ή χιλιάδες που δεν δίνουν ποτέ απόδειξη ή αν δώσουν θα δώσουνε ελάχιστη σχετικά με την πραγματικότητα
Παραδείγματος χάρη
Ηλεκτρολόγος
Μεσίτης
Φροντιστής σε ιδιαίτερα
Δικηγόροι
γιατροί
Λογιστές
Υδραυλικοι
Κουρεις
Φαντάζομαι πολλοι από αυτούς παράγουν πλούτο ε;
Αμερικη , πλατεία ΑμερικηςΠου θα πας διακοπές φέτος;
ολοι αυτοι αχρηστε κηφινα χαραμοφαη παραγουν πλουτο και τον κυκλοφορουν μαλιστα στην αγορα ,σε αντιθεση με σενα κοπρε που εχεις τα μουτρα και μιλας ενω σε ταιζουν με τις εισφορες τους....κοπροσκυλο ,εισαι τυχερος που λειπω εξωτερικο και δεν μπορω να λογγαρω συνεχεια,αλλιως θα ετρωγες πουστηρλικι μεχρι την δευτερα παρουσια αχρηστε βρωμομπαγλαμα .....Φυσικά στις βρισιές δεν απαντάω
Όσο για τα υπόλοιπα
Εγώ να ντρέπομαι ή χιλιάδες που δεν δίνουν ποτέ απόδειξη ή αν δώσουν θα δώσουνε ελάχιστη σχετικά με την πραγματικότητα
Παραδείγματος χάρη
Ηλεκτρολόγος
Μεσίτης
Φροντιστής σε ιδιαίτερα
Δικηγόροι
γιατροί
Λογιστές
Υδραυλικοι
Κουρεις
Φαντάζομαι πολλοι από αυτούς παράγουν πλούτο ε;
που εισαι εξωτερικό τυπε ;ολοι αυτοι αχρηστε κηφινα χαραμοφαη παραγουν πλουτο και τον κυκλοφορουν μαλιστα στην αγορα ,σε αντιθεση με σενα κοπρε που εχεις τα μουτρα και μιλας ενω σε ταιζουν με τις εισφορες τους....κοπροσκυλο ,εισαι τυχερος που λειπω εξωτερικο και δεν μπορω να λογγαρω συνεχεια,αλλιως θα ετρωγες πουστηρλικι μεχρι την δευτερα παρουσια αχρηστε βρωμομπαγλαμα .....
Η απάντησή σου τα λέει όλαολοι αυτοι αχρηστε κηφινα χαραμοφαη παραγουν πλουτο και τον κυκλοφορουν μαλιστα στην αγορα ,σε αντιθεση με σενα κοπρε που εχεις τα μουτρα και μιλας ενω σε ταιζουν με τις εισφορες τους....κοπροσκυλο ,εισαι τυχερος που λειπω εξωτερικο και δεν μπορω να λογγαρω συνεχεια,αλλιως θα ετρωγες πουστηρλικι μεχρι την δευτερα παρουσια αχρηστε βρωμομπαγλαμα .....
Με ποιανού ρουσφέτι διορίστηκες στο δημόσιο;Η απάντησή σου τα λέει όλα
Τα επιχειρήματα σου είναι βρι εκκσιές και απαξίωση
Όσο για τα λίγα που λες σστην ουσία
Κανένα πλούτο δεν παράγουν δικηγόροι γιατρόι ούτε οι υπόλοιποι που έγραψα
Και κάνουν φοροδιαφυγή του κερατά
Ενώ εμείς οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοι πληρώνουμε με όλο το φόρ που μας αναλογεί
Δυστυχώς λόγω εισοδήματος όπως έχω αποδείξει πολύ λίγα επιδόματα παίρνω
Αν όμως πρέπει να κρίνω όσους περνουν επιδόματα και όσους φοροδιαφεύγουν
Οι μεν είναι φτωχοι οι άλλοι κλέφτες
Το κακό είναι ότι μερικοί κλέφτες περνουν επιδόματα
εχεις δικιο αδερφε μου , ειναι αδικια , οι μισθωτοι να ειναι η τιμιοι και οι αλλοι τα μουνοπαναΗ απάντησή σου τα λέει όλα
Ενώ εμείς οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοι πληρώνουμε με όλο το φόρ που μας αναλογεί
να σε ρωτησω οταν σου ειχε ταξει ο μητσοτακης 7% στους συνταξιουχους αλλα εσυ δεν την πηρες λογω προσωπικης διαφορας ποσο ηταν το εφαπαξ ποσο που σας εδωσε;Η απάντησή σου τα λέει όλα
ΜΗΝ βριζειςολοι αυτοι αχρηστε κηφινα χαραμοφαη παραγουν πλουτο και τον κυκλοφορουν μαλιστα στην αγορα ,σε αντιθεση με σενα κοπρε που εχεις τα μουτρα και μιλας ενω σε ταιζουν με τις εισφορες τους....κοπροσκυλο ,εισαι τυχερος που λειπω εξωτερικο και δεν μπορω να λογγαρω συνεχεια,αλλιως θα ετρωγες πουστηρλικι μεχρι την δευτερα παρουσια αχρηστε βρωμομπαγλαμα .....
Ιραν,εχω ερθει να πιεσω για εκτονωση ,εχει και ωραια βουνα ,παραλιες,μουνες και φτηνη βενζινη και ειπα να τα συνδυασω για διακοπες....αν δεν βρω πτηση στο γυρισμο θα μπω σε τανκερ που κουβαλαει λαθραιο πετρελαιο μεχρι την μανη και μετα με καικι θα πατησω ελλαδα!που εισαι εξωτερικό τυπε ;
Και βρίζει και λέει άσχεταΜΗΝ βριζεις
Το θέμα της προσωπικής διαφοράς τοχα βαλει μήνες πάνω σε αυτό που λες εσύ τώρανα σε ρωτησω οταν σου ειχε ταξει ο μητσοτακης 7% στους συνταξιουχους αλλα εσυ δεν την πηρες λογω προσωπικης διαφορας ποσο ηταν το εφαπαξ ποσο που σας εδωσε;
Δεν θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφανταςΜε ποιανού ρουσφέτι διορίστηκες στο δημόσιο;