Εχω παρατηρήσει ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό τα τρανς κάνουν καλύτερο τσιμπούκι από τις πουτάνες. Ρουφάνε πολύ προσεκτικά, μαλακά και χωρίς χέρια τον πούτσο. Προσφάτως η τεχνική έχει καλυτερέψει στα studio όπου υπάρχει και αρκετό ρούφηγμα μπαλακίων, κάτι που δεν παρατηρείται στα τρανς. Ποιά η άποψη σας;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί τα τρανς κάνουν καλύτερο τσιμπούκι από τις πουτάνες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Αν και δεν εχω παρει τρανς , λογικο ειναι να ξερει καλυτερα το πουλακι και τις ιδιαιτεροτητες του
αφου "κατω απ το καπo ¨" παραμονευει ενα τετοιο
Με το ιδιο σκεπτικο οι λεσβιες ua κανουν καλυτερο γλυφομουνι στις παρτενερ τους ...
Καλιο τανα και στο χερι
παρα πουστης και πιπερι ... after all
αφου "κατω απ το καπo ¨" παραμονευει ενα τετοιο
Με το ιδιο σκεπτικο οι λεσβιες ua κανουν καλυτερο γλυφομουνι στις παρτενερ τους ...
Καλιο τανα και στο χερι
παρα πουστης και πιπερι ... after all
Εχω παρατηρήσει ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό τα τρανς κάνουν καλύτερο τσιμπούκι από τις πουτάνες. Ρουφάνε πολύ προσεκτικά, μαλακά και χωρίς χέρια τον πούτσο. Προσφάτως η τεχνική έχει καλυτερέψει στα studio όπου υπάρχει και αρκετό ρούφηγμα μπαλακίων, κάτι που δεν παρατηρείται στα τρανς. Ποιά η άποψη σας;
Οποιος τα εχει, τα κατεχει κιολας!
Την πρωτη φορα που πηγα με τρανς ξεκινησε να μου παιρνει μια ωραια πιπα και πανω που φωναζα απο καυλα χωρις καλα καλα να το καταλαβω μου χωνει τον 20 εκ πουτσο της στο στομα μου και μου ρουφαει τον δικο μου πιο βαθια.Προσπαθησα να τον αποφυγω αλλα δεν με αφηνε και ηταν τοσο δυνατο το ρουφηγμα της οποτε αφεθηκα κι εγω στο να της το ρουφαω.καναμε ενα πολυ παθιασμενο 69 μεχρι να χυσουμε και οι δυο.η εμπειρια αυτη θα μου μεινει αξεχαστη
καλησπερα κι απο μενα.Εχω παρα πολλες εμπειριες με τρανς και η αποψη μου ειναι οτι ειτε τρανς ειτε γυναικα εξαρταται ποσο γουσταρει να περιποιειται τον πουτσο.Οι τρανς εχουν ως πλεονεκτημα οτι το "καταπινουν" πιο ευκολα.το χουν το deep throat ρε παιδι μου.Παντως το καλο τσιμπουκι εξαρταται απο τη διαθεση και τη διψα για πουτσα.
εν κατακλειδι την καλυτερη πιπα μου την εχει κανει γυναικα.Αυτα......
εν κατακλειδι την καλυτερη πιπα μου την εχει κανει γυναικα.Αυτα......
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μαλον γιατι μετα θελουν να τους κανεις και εσυ το ιδιο τυπεΕχω παρατηρήσει ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό τα τρανς κάνουν καλύτερο τσιμπούκι από τις πουτάνες. Ρουφάνε πολύ προσεκτικά, μαλακά και χωρίς χέρια τον πούτσο. Προσφάτως η τεχνική έχει καλυτερέψει στα studio όπου υπάρχει και αρκετό ρούφηγμα μπαλακίων, κάτι που δεν παρατηρείται στα τρανς. Ποιά η άποψη σας;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Έχουν κάνει πολύ προπόνηση με τον εαυτό τους;
Kostas_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για να αναπληρωνουν το χαλια γαμησι μαλλον....
fail
Πάντως τήν καλύτερη πίπα τήν κάνη ή Άννούλα ...........
Ομιλείτε εκ πείρας, ή από πληροφορίες τρίτων?
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Ειναι η αρχη των συγκοινωνουντων δοχειων τυπεΤην πρωτη φορα που πηγα με τρανς ξεκινησε να μου παιρνει μια ωραια πιπα και πανω που φωναζα απο καυλα χωρις καλα καλα να το καταλαβω μου χωνει τον 20 εκ πουτσο της στο στομα μου και μου ρουφαει τον δικο μου πιο βαθια.Προσπαθησα να τον αποφυγω αλλα δεν με αφηνε και ηταν τοσο δυνατο το ρουφηγμα της οποτε αφεθηκα κι εγω στο να της το ρουφαω.καναμε ενα πολυ παθιασμενο 69 μεχρι να χυσουμε και οι δυο.η εμπειρια αυτη θα μου μεινει αξεχαστη
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.201
- Πόντοι
- 22.785
Μέχρι καί τό όσχεο καταπίνη......όλε όλεΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!
[move][size=32pt]ή πίπα λέμε !!!!!!![/size][/move]
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ποια Αννούλα αγαπητέ;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.201
- Πόντοι
- 22.785
streetwalker