Νέα

Γιατί τα τρανς κάνουν καλύτερο τσιμπούκι από τις πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
Εχω παρατηρήσει ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό τα τρανς κάνουν καλύτερο τσιμπούκι από τις πουτάνες. Ρουφάνε πολύ προσεκτικά, μαλακά και χωρίς χέρια τον πούτσο. Προσφάτως η τεχνική έχει καλυτερέψει στα studio όπου υπάρχει και αρκετό ρούφηγμα μπαλακίων, κάτι που δεν παρατηρείται στα τρανς. Ποιά η άποψη σας; 

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν και δεν εχω παρει τρανς , λογικο ειναι να ξερει καλυτερα το πουλακι και τις ιδιαιτεροτητες του
αφου "κατω απ το καπo ¨" παραμονευει ενα τετοιο  :cool2:

Με το ιδιο σκεπτικο οι λεσβιες ua κανουν καλυτερο γλυφομουνι στις παρτενερ τους ...

Καλιο τανα και στο χερι
παρα πουστης και πιπερι ... after all  :sunglasses:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εχω παρατηρήσει ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό τα τρανς κάνουν καλύτερο τσιμπούκι από τις πουτάνες. Ρουφάνε πολύ προσεκτικά, μαλακά και χωρίς χέρια τον πούτσο. Προσφάτως η τεχνική έχει καλυτερέψει στα studio όπου υπάρχει και αρκετό ρούφηγμα μπαλακίων, κάτι που δεν παρατηρείται στα τρανς. Ποιά η άποψη σας; 

Οποιος τα εχει, τα κατεχει κιολας!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το κανουν για να εκτοπισουν τιs γυναικεs....Παιζουν "μπαλα"  καλυτερα αν και ειναι φιλοξενουμενοι 

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
τοσο βαθυστοχαστο και σημαντικο θεμα προς συζητηση και δεν εχει εκφραστει ακομα το apolyto_arseniko???αισχος και ντροπη!!! :2funny: :2funny: :2funny:

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Την πρωτη φορα που πηγα με τρανς ξεκινησε να μου παιρνει μια ωραια πιπα και πανω που φωναζα απο καυλα χωρις καλα καλα να το καταλαβω μου χωνει τον 20 εκ πουτσο της στο στομα μου και μου ρουφαει τον δικο μου πιο βαθια.Προσπαθησα να τον αποφυγω αλλα δεν με αφηνε και ηταν τοσο δυνατο το ρουφηγμα της οποτε αφεθηκα κι εγω στο να της το ρουφαω.καναμε ενα πολυ παθιασμενο 69 μεχρι να χυσουμε και οι δυο.η εμπειρια αυτη θα μου μεινει αξεχαστη

mfw

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα κι απο μενα.Εχω παρα πολλες εμπειριες με τρανς και η αποψη μου ειναι οτι ειτε τρανς ειτε γυναικα εξαρταται ποσο γουσταρει να περιποιειται τον πουτσο.Οι τρανς εχουν ως πλεονεκτημα οτι το "καταπινουν" πιο ευκολα.το χουν το deep throat ρε παιδι μου.Παντως το καλο τσιμπουκι εξαρταται απο τη διαθεση και τη διψα για πουτσα.
εν κατακλειδι την καλυτερη πιπα μου την εχει κανει γυναικα.Αυτα...... :pipa2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μαλον γιατι μετα θελουν να τους κανεις και εσυ το ιδιο τυπε  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για να αναπληρωνουν το χαλια γαμησι μαλλον....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
:think:

Έχουν κάνει πολύ προπόνηση με τον εαυτό τους;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.201
Πόντοι
22.785
Πάντως τήν καλύτερη πίπα τήν κάνη ή Άννούλα ...........

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Την πρωτη φορα που πηγα με τρανς ξεκινησε να μου παιρνει μια ωραια πιπα και πανω που φωναζα απο καυλα χωρις καλα καλα να το καταλαβω μου χωνει τον 20 εκ πουτσο της στο στομα μου και μου ρουφαει τον δικο μου πιο βαθια.Προσπαθησα να τον αποφυγω αλλα δεν με αφηνε και ηταν τοσο δυνατο το ρουφηγμα της οποτε αφεθηκα κι εγω στο να της το ρουφαω.καναμε ενα πολυ παθιασμενο 69 μεχρι να χυσουμε και οι δυο.η εμπειρια αυτη θα μου μεινει αξεχαστη
Ειναι η αρχη των συγκοινωνουντων δοχειων τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom