Νέα

Γιατί πρέπει όλοι οι συνάδελφοι στις δουλειές να ναι καθίκια;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το χειρότερο είναι που αρνούνται οτι είπαν κάτι.Του λες ρε μαλάκα,τώρα πριν από λίγο δεν έλεγες αυτό?Οχι,λέει αυτός.Ρε γαμώ το κέρατό μου,αυτό έλεγες,τώρα πριν ένα λεπτό,δε θυμάσαι?Οχι,επιμένει αυτός.
Για αυτό έχει γέλιο όταν δεν μπορούν να τα πάρουν πίσω όπως όταν πρέπει να γράψουν ή όπως εδώ στο ίντερνετ.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Οπως ελεγε παλιοτερα ενας συναδελφος μου οταν εβλεπε ρουφιανιες κ μαλακιες απο καποιους "Αυτος η Αυτη (αναλογα αν ηταν ανδρας η γυναικα) θελει γαμιση"

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Να και το θέμα μας!!Ήδη όσοι έχουν ποστάρει με έχουν καλύψει.Για δες που με τυχαία αναζήτηση ανκάλυψα τέτοιο διαμάντι thread με τόσο σωστές συμβουλές.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
γτ νομίζουν οτι με το να είναι γλυφτιδες ρουφιάνοι και καθικια θα πάνε μπροστα, και δυστυχως στις περισσοτερες των περιπτωσεων αυτο ισχύει, το μονο που μπορουμε να κανουμε ολοι μας πιστευω ειναι να μην δειχνουμε οτι μας επηρεαζουν τετοιες συμπεριφορες και γενικα να μην δινουμε δικαιωματα για σχολια

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
και αφου σου εχουν σπασει τα αρχιδια ... καθημερινα... μετα σου λενε, ερχεσαι το σαββατο απο σπιτι για κανα καφεδακι? φιλαρακια δηλαδη...

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
δεν υπάρχουν φιλίες στην δουλειά, όλοι κοιτανε πως να στην φέρουν

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
δεν υπάρχουν φιλίες στην δουλειά, όλοι κοιτανε πως να στην φέρουν

Μέσες-άκρες έτσι είναι. Ο καθένας κοιτάει πως θα σου φορτώσει τη δουλειά και τις ευθύνες για να ελαφρύνει ο ίδιος.

Και αυτό το παρατηρείς από το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές δε βγαίνουμε με άτομα από τον εργασιακό μας χώρο (τουλάχιστον

εγώ).

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
ακομα κι με καποιον υπάρχει μια καλή επικοινωνια, συνεργασια κλπ δεν πρεπει να εχεις πολλα πολλα γτ κάποια στιγμη τον ηπιες πανηγυρικα, εκεί που θα έχεις χαλαρώσει θα σου την κάνει

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ακομα κι με καποιον ......... πρεπει να εχεις πολλα πολλα γτ κάποια στιγμη τον ηπιες....... πανηγυρικα, εκεί που θα έχεις χαλαρώσει θα σου την ..........

εσυ το πινεις ή το παιρνεις τον λουκι απο λοκο?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
ακομα κι με καποιον υπάρχει μια καλή επικοινωνια, συνεργασια κλπ δεν πρεπει να εχεις πολλα πολλα γτ κάποια στιγμη τον ηπιες πανηγυρικα, εκεί που θα έχεις χαλαρώσει θα σου την κάνει

Έτσι είναι οι άνθρωποι. Όταν σε δούνε καλό και πρόθυμο αργά ή γρήγορα θα σου κάνουν τη λαδιά. Πάντως το ότι οι σχέσεις

μεταξύ συναδέλφων πρέπει να είναι τυπικές το έχω ξανακούσει και η αλήθεια έιναι ότι το αππέριπτα σαν ιδέα. Αλλά στην

τελική η εμπειρία αυτό προστάζει. :-

stelios126

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Παιδιά δουλέυω σε κατάστημα με ρούχα.Με έχουν τρελάνει οι συμπεριφορές των συναδέλφων μου.Μα πόσο καθίκια είναι πια;Κάναν 1 μπουνταλά υπεύθυνο πρόσφατα πυο το μόνο που κα΄νει είναι να καρφώνει και να κάθεται.Είναι στο περίπτερό μου κ αυτός κ άλλοι σαν αυτόν.Οι άλλοι από τη μια τον κατηγορούν από πίσω και απο την άλλη μπροστά τον γλύφουν κ το παίζουν φιλαράκια.Εμένα μου εκδηλώνουν έχθρα γιατί τους πονά που πάω καλα στις πωλήσεις.Μου κάνουν πόλεμο νεύρων και στις παραλαβές και άλλα μου το παίζουν παλιοί και με χώνουν.Μα καλά λίγο σεβασμός δεν υπάρχει;Δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι δουλέυουν για 1 μισθό και έχουν ανάγκη;Γιατί τόσο κακία και αλητεία;

Εσείς έχετε κακές εμπειρίες απο συναδέλφους;Πως τους αντιμετωπίζετε;Καμια συμβουλή σε μένα που μαι μικρότερος;Τι τακτική να ακολουθεί κανείς σε 1 δουλεία γενικά;

κάτι αναλογο και εγω φιλε περναω....
προσπαθω να κανω τη δουλεια μου οσο καλυτερα μπορω και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παιδιά δουλέυω σε κατάστημα με ρούχα.Με έχουν τρελάνει οι συμπεριφορές των συναδέλφων μου.Μα πόσο καθίκια είναι πια;Κάναν 1 μπουνταλά υπεύθυνο πρόσφατα πυο το μόνο που κα΄νει είναι να καρφώνει και να κάθεται.Είναι στο περίπτερό μου κ αυτός κ άλλοι σαν αυτόν.Οι άλλοι από τη μια τον κατηγορούν από πίσω και απο την άλλη μπροστά τον γλύφουν κ το παίζουν φιλαράκια.Εμένα μου εκδηλώνουν έχθρα γιατί τους πονά που πάω καλα στις πωλήσεις.Μου κάνουν πόλεμο νεύρων και στις παραλαβές και άλλα μου το παίζουν παλιοί και με χώνουν.Μα καλά λίγο σεβασμός δεν υπάρχει;Δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι δουλέυουν για 1 μισθό και έχουν ανάγκη;Γιατί τόσο κακία και αλητεία;

Εσείς έχετε κακές εμπειρίες απο συναδέλφους;Πως τους αντιμετωπίζετε;Καμια συμβουλή σε μένα που μαι μικρότερος;Τι τακτική να ακολουθεί κανείς σε 1 δουλεία γενικά;

:rockon: :rockon: :rockon:

Εχεις δικιο φιλε, ο γαμημενος ανταγωνισμος βλεπεις. Η πλακα ειναι οτι οι γυναικες <<συναδελφοι>> ειναι σκετες σκυλες και χειροτερες απο εμας

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

Εχεις δικιο φιλε, ο γαμημενος ανταγωνισμος βλεπεις. Η πλακα ειναι οτι οι γυναικες <<συναδελφοι>> ειναι σκετες σκυλες και χειροτερες απο εμας

Άστα έχω προσωπική εμπειρία και το επιβεβαιώνω 100% αυτό που λες. Σκέτες σκύλες που σου πρήζουν τον πούτσο όσο είσαι στη δουλειά. Είτε με την κολοσυμπεριφορά τους, είτε με τα 1.000.000 πράγματα που πρέπει να τους επαναλάβεις γιατί βλέπεις δεν τις γαμάει ο γκόμενος :-

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

....κι  αλλοι  τα  εχουν περασει  αυτα  ρε  φιλε......εγω  ειμαι  πωλητης  σε  εναν  απο τους   μεγαλυτερους  επιχειρηματικους ομιλους  στην  Ελλαδα.....οποτε  κλεινω  μια καλη  δουλεια ο  προισταμενος(ο κλασικος  γλοιωδης Αρτεμης Ματσας  που  καρφωνει τους απο κατω και γλειφει τους  απο  πανω)  σκυλιαζει.......και  υποτιθεται   οτι  λειτουργουν  συμφωνα  με  το  συγχρονο  management :jerking:
Δεν  αξιζει  να  φυγεις  μονο  για    αυτο γιατι  παντου  τα  ιδια  συμβαινουν.....εγω  μενω  για  τα  λεφτα  και  καποια  φοβερα  ατομα  που εχω  γνωρισει  εκει μεσα τα οποια ειναι τα περισσοτερα ........δυστυχως  ενα  μουνοπανο  αρκει  να  διαλυσει  το  παρειστικο  κλιμα......κανε  τις  επαφες  σου  και  μολις  βρεις  κατι  αποδεδειγμενα  καλυτερο , φυγε......και ριξε και τα  μπινελικια  σου  στο  τελος... 

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ετσι είναι  φίλε η αγορα εργασίας στην Ελλαδα, οπως όλοι η νοοτροπια που επικρατεί. Ρουφιανεψε για να παρεμείνεις στη δυλεια. όχι δουλεψε αλλά να ρουφιανεύεις. Λες και το καταστημα είναι δικό τους ή η πολυεθνική θα τους κάνει αύξηση γιατί είναι πίστα σκυλάκια.
δυστυχώς οπώς εμείς είμαστε μαλάκες για κάποιους άλλους έτσι και άλλοι είναι μαλάκες για μας

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
δυστυχως...συμφωνω...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
....κι  αλλοι  τα  εχουν περασει  αυτα  ρε  φιλε......εγω  ειμαι  πωλητης  σε  εναν  απο τους   μεγαλυτερους  επιχειρηματικους ομιλους  στην  Ελλαδα.....οποτε  κλεινω  μια καλη  δουλεια ο  προισταμενος(ο κλασικος  γλοιωδης Αρτεμης Ματσας  που  καρφωνει τους απο κατω και γλειφει τους  απο  πανω)  σκυλιαζει.......και  υποτιθεται   οτι  λειτουργουν  συμφωνα  με  το  συγχρονο  management :jerking:
Δεν   αξιζει  να  φυγεις  μονο  για    αυτο γιατι  παντου  τα  ιδια   συμβαινουν.....εγω  μενω  για   τα  λεφτα   και  καποια   φοβερα  ατομα  που εχω  γνωρισει  εκει μεσα τα οποια ειναι τα περισσοτερα ........δυστυχως  ενα  μουνοπανο  αρκει  να  διαλυσει  το  παρειστικο  κλιμα......κανε  τις  επαφες  σου  και  μολις  βρεις  κατι  αποδεδειγμενα  καλυτερο , φυγε......και ριξε και τα  μπινελικια   σου   στο  τελος... 
γενικα στις πωλησεις υπαρχει ζήλεια...

fwtis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1

ταφεντικο ινε το λαθος ρε φιλε και αυτι αλλα πιο πολι ταφεντικο φταιει αφου του εδοσε τι θεση πχ αμα δουλεβες βαρδιες και παντα σου δινανε νιχτερινη το ιδιο θα ινε για σενανε που θα ξενιχτας για το μεροκαματο ενο ο προινος κιμαται οποτε ναναι σπιτι του με ζεστι ενο εσι θα παγονες?σκεψου το και ετσι που σου το λεο  ;)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αγαπητοι φιλοι

Πιστευετε οτι οταν αρχιζεις σε μια νεα δουλεια πρεπει να εισαι ετοιμος να τσακωθεις με τους συναδελφους, να τους πεις φωναχτα μπροστα σε ολους οτι ειναι Ξεσκισμενοι Πουτανας Γιοι (ΞΠΓ), να τους πεις οτι τους γαμας τη μητερουλα; Απο την πρωτη μερα; Και στ αρχιδια σου αν σε διωξουν απο τη δουλεια; Ακομα και αν την εχεις αναγκη σε αυτη τη δυσκολη εποχη που ζουμε;

Ή πρεπει να κανεις προσπαθεια στην αρχη να εισαι καλο παιδι, να ανεχεσαι, για να μην διακινδυνευσεις τη δημιουργια προβληματων αλλα και την εκδιωξη σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom