Νέα

Γιατί πρέπει όλοι οι συνάδελφοι στις δουλειές να ναι καθίκια;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Η μετά αυτά που κάνουν οι γκόμενες.Κάθε μέρα ρε πούστη πριν έρθουν στη δουλειά θα ξεκινήσουν το πόσο κουρασμένες είναι,άρρωστες,με προβλήματα κτλ.Με σκοπό φυσικά να σου φορτώσουν τις δικές τους δουλειές.Δε συζητούμε για το πώς χρησιμοποιούν τη γυναικεία γοητεία για προαγωγή.
Βλέπεις παντού δύο μέτρα και δύο σταθμά.Το τι τραβάει ένας άντρας,τι μπινελίκια και σφαλιάρες τρώει δεν περιγράφεται.Και αν αντιδράσεις φυσιολογικά και τον βουτήξεις,πάει κατ' ευθείαν στο διευθυντή κανείς δεν έχει τα κότσια να τα πει στα ίσια.Για τις γκόμενες δε συζητάμε,καρφώνουν τα πάντα.Και θέλουν να τους κάνεις και καμάκι.Γιατί να πρέπει να κάνω καμάκι ενώ δε γουστάρω?

Αχ καλέ,δεν μπορώ.Θα το κάνεις εσύ,εσύ είσαι άντρας.Σήμερα δεν μπορώ,μετά μου 'πεσε το μουνί,δεν υπάρχει διέξοδος,οι γυναίκες είναι πάντα ανήμπορες.Και κάθε πρωί να ρωτάνε πώς είσαι σήμερα,δυνατός?Αλλά έπρεπε να λέμε και εμείς ξέρεις σήμερα δεν είμαι καλά,αρρώστησε η γάτα μου,έχω περίοδο.Μπορείς να κάνεις αυτό εκείνο κτλ,δεν πειράζει μωρέ εσύ αντέχεις.

Δηλαδή μη παντρεμένος,νέος άντρας=μόνιμο θύμα,πουστόνεο,σκατάς,λαντζαδόρος.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Αχ καλέ,δεν μπορώ.Θα το κάνεις εσύ,εσύ είσαι άντρας.Σήμερα δεν μπορώ,μετά μου 'πεσε το μουνί,δεν υπάρχει διέξοδος,οι γυναίκες είναι πάντα ανήμπορες.Και κάθε πρωί να ρωτάνε πώς είσαι σήμερα,δυνατός?Αλλά έπρεπε να λέμε και εμείς ξέρεις σήμερα δεν είμαι καλά,αρρώστησε η γάτα μου,έχω περίοδο.Μπορείς να κάνεις αυτό εκείνο κτλ,δεν πειράζει μωρέ εσύ αντέχεις.

Αυτο ειναι θεμα του ποσο μεγαλο δικαιωμα εχει δωσει ο καθενας.

Γιατι ναι μεν αυτες το κανουν αλλα πρεπει να βρισκουν και καποιο πατημα.
Αν την αρχισεις στα καντηλια θα το ξανακανει???

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν εχω τρελη εργασιακη εμπειρια με πολλα ατομα αλλα μπορω να πω απο τις δουλεις που εκανα, στην μια που ειμασταν πολλα ατομα ημουν πολυ κωλοφαρδος!!! ειμασταν πολλα ατομα και καναμε τρελο χαβαλε! δεν χωναμε ο ενας τον αλλον και με το αφεντικο παιζαμε σφαλιαρες!!!
τετοιο πραγμα ειναι σπανιο!! λογω οτι εγω δεν ηξερα τι παιζει αλλου εκανα και κανα 2 παραπονα στον κολητο μου! το παληκαρι εχοντας δουλεψει νυχτα και εχοντας δει τα κωλοπαιδια και κατι κωλοαφεντικα με πιανει και με προσγειωνει.....μου λεει μαλακα εισαι πολυ τυχερος που χεις και γαμω τα παιδια στην δουλεια και γαμω τα αφεντικα!εκτος απ αυτο με πιασαν και με βοηθησαν στην αρχη!!! ε μετα οταν ειδα και αλλου εκτιμησα την δουλεια που ειχα!!!
αυτα!
ειναι που θα πεσεις!!

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε δεν μπορείς να φανταστείς τι σκατά έφαγα εκεί. Ο μαλάκας μου την έλεγε για το κάθε τί, ενώ εκείνος έκανε τα αντίθετα. Οταν υπήρχε πρόβλημα το φόρτονε σε εμένα πηγαίνοντας στον διευθυντή και μιλοντας του δήθεν εμπιστευτικα. Νόμιζε οτι εγώ δεν τον ακούω ή οτι είμαι ηλίθιος. Επειτα επειδή ήμουν ο νεότερος (ηλικιακά και ο πιο καινούριος συνάδελφος) αλλα και επειδή είμαι εκ φύσεως φιλότιμος (στο λεξικό υπάρχει δίπλα στην λέξη μαλάκας ή κορόϊδο) με έστελνε ο καθένας για την κάθε κωλοδουλεία του (λογαριασμοί κ.α.). Προς το τέλος που είχα πάρει απόφαση να την κάνω απλά έβγαινα έξω και έκανα βόλτες και μετά τους έλεγα οτι το είχα ξεχάσει ή οτι δεν πρόλαβα.

Το χειρότερο όμως ξέρεις ποιό είναι; Οτι πήγα σε μια δουλεία με όλες τις καλές προθέσεις και έχοντας κάποιούς στόχους στο μυαλό μου. Ακόμα και αν δεν περιμένω να κάνω καριέρα, ήθελα να κάνω φιλίες με τους συναδέλφους, να έχουμε καλή σχέση και γενικότερα να κάνω καλές γνωριμίες. Αλλωστε περνω την μισή μου μέρα εκεί. Τελικά έφτασα σε επίπεδο να σιχαίνομαι το γραφείο, να αποφευγω να μιλάω με τον κόσμο εκεί, και τα προβλήματα της δουλείας να τα έχω στο μυαλό μου αφού φευγω το απόγευμα. Πήγαινα σε πουτάνες και δεν μπορούσα να τελειώσω επειδή είχα στο μυαλό μου την κάθε μαλακία που είχε γίνει εκεί.

σε πιστεύω. στην προηγούμενη δουλειά που ήμουν, έφτασα να τσακωθώ με έναν άνθρωπο τον οποίο θεωρούσα αδερφό μου. ο μοναδικός άνθρωπος για τον οποίο έχω σκεφτεί ποτέ έτσι, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που εμπιστεύεται εύκολα κάποιον (ας είναι καλά οι γυναίκες για αυτό...).
για αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν (και για την δουλειά που έκανα και ΑΓΑΠΟΥΣΑ) παράτησα διάφορες ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν και θα μπορούσα να έχω ξεφύγει πριν μας βρουν διάφορα δεινά αλλά και να είχα κάνει και το οικονομικό άλμα, αφού πολύ δουλειά είχαμε, από αντίστοιχα χρήματα όμως...

κάποια στιγμή, έπειτα από διάφορες αλλαγές στο τότε τμήμα μου, μου δόθηκε η ευθύνη και ο ό ανθρωπος αυτός ανέλαβε άλλο πόστο. μέσα σε λίγους μήνες όλα είχαν αλλάξει, εντελώς δραματικά...
τελικά τσακωθήμακε, πολύ άσχημα. λίγους μήνες μετά έφυγα, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στις σχέσεις μας (δλδ για μένα τελικά δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει). και μου πήρε ακόμη πιο πολύ για να συνέλθω.
στην νέα δουλειά που βρέθηκα, και είμαι ακόμη, ώσπου να βρω τις ισορροπίες μου πέρασε 1,5 χρόνος. και μέχρι να γίνει αυτό είχα φτάσει στο σημείο να θεωρούμε αντικοινωνικός. αλλά πως να εμπιστευτώ ξανά κάποιον...?
επιπλέον, μου δημιουργήθηκε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, στα νεύρα μου, το οποίο πάντα θα πρέπει να σκέφτομαι από εδώ και πέρα γιατί μπορεί να ξαναπροκύψει.

είχα παράτησει την ζωή μου όλη, για πάνω από 2,5 χρόνια, για να τρέχω σαν παλαβός όπου χρειαζόταν, επειδή το πίστευα και το ένοιωθα αυτό που έκανα. έτσι δεν είχα κάνει ούτε για γυναίκα.
τελικά το μόνο που έμεινε ήταν οι σπουδαίες εμπειρίες, όσα έμαθα στο κομμάτι της δουλειάς και η εκτίμηση κάποιων λίγων ανθρώπων. τίποτα άλλο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Eraser ειπες κατι σωστο!!ι σου οτι σου μεινανε οι σπουδαιες εμπειριες και το οτι σε εκτιμησαν καποιοι ανθρωποι!
εγω θα πω και κατι αλλο! απο τα λαθη μαθαινουμε!
το οτι τρως μια μεγαλη ΗΤΑ δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναεμπιστευτεις ΠΟΤΕ ανθρωπο στην ζωη σου!
απλα εχεις μαθει! και εμπιστευεσαι με μεγαλυτερη επιφυλαξη!

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Eraser ειπες κατι σωστο!!ι σου οτι σου μεινανε οι σπουδαιες εμπειριες και το οτι σε εκτιμησαν καποιοι ανθρωποι!
εγω θα πω και κατι αλλο! απο τα λαθη μαθαινουμε!
το οτι τρως μια μεγαλη ΗΤΑ δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναεμπιστευτεις ΠΟΤΕ ανθρωπο στην ζωη σου!
απλα εχεις μαθει! και εμπιστευεσαι με μεγαλυτερη επιφυλαξη!

έτσι είναι. έμαθα, απλά έμαθα με πολύ δύσκολο τρόπο. και σίγουρα δεν είναι ότι δεν ξαναεμπιστεύσαι άνθρωπο, απλά βάζεις ένα σωρό φίλτρο μέσα σου. ακόμη και χωρίς να το θες.
ήταν πολύ δύσκολη εμπειρία, η δυσκολότερη μέχρι τώρα στην ζωή μου, αλλά έμαθα πολλά. κυρίως για τους ανθρώπους.
για αυτούς όσα και να νομίζεις ότι ξέρεις, τελικά ποτέ δεν είναι αρκετά.
anyway, αυτά πέρασαν, σχεδόν, δλδ, τα κομμάτια (ξανα)μαζεύτηκαν (περίπου...), προχωράμε...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ακριβως!
προχωραμε παρακτω με εμπειριες!!

Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σε πιστεύω. στην προηγούμενη δουλειά που ήμουν, έφτασα να τσακωθώ με έναν άνθρωπο τον οποίο θεωρούσα αδερφό μου. ο μοναδικός άνθρωπος για τον οποίο έχω σκεφτεί ποτέ έτσι, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που εμπιστεύεται εύκολα κάποιον (ας είναι καλά οι γυναίκες για αυτό...).
για αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν (και για την δουλειά που έκανα και ΑΓΑΠΟΥΣΑ) παράτησα διάφορες ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν και θα μπορούσα να έχω ξεφύγει πριν μας βρουν διάφορα δεινά αλλά και να είχα κάνει και το οικονομικό άλμα, αφού πολύ δουλειά είχαμε, από αντίστοιχα χρήματα όμως...

κάποια στιγμή, έπειτα από διάφορες αλλαγές στο τότε τμήμα μου, μου δόθηκε η ευθύνη και ο ό ανθρωπος αυτός ανέλαβε άλλο πόστο. μέσα σε λίγους μήνες όλα είχαν αλλάξει, εντελώς δραματικά...
τελικά τσακωθήμακε, πολύ άσχημα. λίγους μήνες μετά έφυγα, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στις σχέσεις μας (δλδ για μένα τελικά δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει). και μου πήρε ακόμη πιο πολύ για να συνέλθω.
στην νέα δουλειά που βρέθηκα, και είμαι ακόμη, ώσπου να βρω τις ισορροπίες μου πέρασε 1,5 χρόνος. και μέχρι να γίνει αυτό είχα φτάσει στο σημείο να θεωρούμε αντικοινωνικός. αλλά πως να εμπιστευτώ ξανά κάποιον...?
επιπλέον, μου δημιουργήθηκε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, στα νεύρα μου, το οποίο πάντα θα πρέπει να σκέφτομαι από εδώ και πέρα γιατί μπορεί να ξαναπροκύψει.

είχα παράτησει την ζωή μου όλη, για πάνω από 2,5 χρόνια, για να τρέχω σαν παλαβός όπου χρειαζόταν, επειδή το πίστευα και το ένοιωθα αυτό που έκανα. έτσι δεν είχα κάνει ούτε για γυναίκα.
τελικά το μόνο που έμεινε ήταν οι σπουδαίες εμπειρίες, όσα έμαθα στο κομμάτι της δουλειάς και η εκτίμηση κάποιων λίγων ανθρώπων. τίποτα άλλο.

Eraser τι δουλεια εκανες?

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Όπως έγραψα και στο θέμα της θητείας, ο κανόνας της ζωής είναι "πέθανε εσύ, να ζήσω εγώ". Μάθε να κάνεις ότι σου κάνουν.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
μου δινει τρομερο προβαδισμο για μονιμοτητα στο δημοσιο.

Η λογική ενός κατεστραμμένου για πάντα δημοσιου υπαλληλου

τωρα αν θα αρχιζα ενα μεταπτυχιακο για τον ιδιωτικο τομεα.φυσικα και οχι.

δεν τρελαθηκα.δεν μετραει μια.

Τίποτα χειρότερο από το να δίνει συμβουλές για τον ιδιωτικό τομέα ένας τεμπέλης

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το γραψτους στα @@ σου δεν ειναι παντα ευκολο..
ειναι ψυχοφθορο να περνας πολυ ασχημα σε ενα μερος που πρεπει να εισαι 7μερες την βδομαδα 8-10 ωρες την μερα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Στην εργασία

1. Κοιτάς την πάρτη σου και τη δουλειά σου
3. προστατεύεις τον κώλο σου
4. Ακούς πολλά λες λίγα

Αν για κάποιο λόγο δε μπορείς να αντέξεις, πίστεψε με καλύτερα εκτος εργασίας. Η υγεία είναι πιο σημαντική από 660 euros

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Στην εργασία

1. Κοιτάς την πάρτη σου και τη δουλειά σου
3. προστατεύεις τον κώλο σου
4. Ακούς πολλά λες λίγα

Αν για κάποιο λόγο δε μπορείς να αντέξεις, πίστεψε με καλύτερα εκτος εργασίας. Η υγεία είναι πιο σημαντική από 660 euros
:rockon: :rockon: :rockon:

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το γραψτους στα @@ σου δεν ειναι παντα ευκολο..
ειναι ψυχοφθορο να περνας πολυ ασχημα σε ενα μερος που πρεπει να εισαι 7μερες την βδομαδα 8-10 ωρες την μερα...

...και να ακούς υποσχέσεις ότι όλα θα αλλάξουν, τίποτα να μην αλλάζει και τελικά να καταλαβαίνεις ότι υπομένεις διάφορες καταστάσεις για να παίρνουν τα μπόνους τους 2-3 άνθρωποι...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Όπως έγραψα και στο θέμα της θητείας, ο κανόνας της ζωής είναι "πέθανε εσύ, να ζήσω εγώ". Μάθε να κάνεις ότι σου κάνουν.
Αυτό το τελευταίο μόνο σε αυτούς που στην κάνουν, όχι σε άσχετους ανίδεους και υφιστάμενους γιατί ανακυκλώνεις με τη σειρά σου το σκατό. Ούτε χρειάζεται να καταστρώνεις σχέδια εκδίκησης τις "ελεύθερες" ώρες σου, κι αυτό φθείρει. Άμα προκύψει η ευκαιρία του τη ρίχνεις κατάλληλα.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Στην πρώτη "σοβαρή" δουλειά που έπιασα και βίωσα την πρώτη μου αληθινή εμπειρία με συναδέλφους απογοητεύτηκα πολύ.

Εκτός από έναν Γερμανό και άλλους δύο τρείς που δούλευαν υπερβολικά σκληρά και ήταν τόσο καλοί που δεν τολμούσε να τους πεί κανείς τπτ οι υπόλοιποι ήταν κλικαδόροι, και όχι εργαζόμενοι σε επιχείρηση. Κακή εντύπωση μου έκαναν οι δύο γυναίκες υπεύθυνες, επειδή ήταν πολύ κακές επαγγελματίες. Ήταν τεμπέλες, συμπεριφέρονταν απαίσια σε όποιον μπορούσαν και έχωναν πάντα αυτούς που είχαν ανάγκη. Μάλιστα επειδή μετά από ένα δύο περιστατικά που τις αγριοκοίταξα ασυναίσθητα, επειδή ήταν αγενείς απέναντι μου, προσπάθησαν να με απολύσουν αλλά ευτυχώς κάποιοι άλλοι υπεύθυνοι ήταν με το μέρος μου.

Οι υπόλοιποι "συνάδελφοι" κοίταζαν μόνο τις κλίκες τους. Συγκεκριμένα, παιδιά που έπαιρναν προαγωγή σταματούσαν σχεδόν να συζητούν μαζί μας επειδή ξαφνικά άνηκαν στους "άλλους". Ήταν τόσο έντονες οι κλίκες δε, που αν προσπαθούσα να συζητήσω με κάποια συνάδελφο η πελάτισσα που γούσταραν εκείνοι, με διέκοπταν η με έστελναν σε αγγαρείες για να έχουν ελεύθερο πεδίο. Φυσικά και έκαναν πλάτες ο ένας στον άλλον για να κωλοβαρέσουν και να καμακώσουν άσχετα με το ποιούς έχωναν.

Θυμάμαι ακόμη κάτι καριόλες, που έπρεπε να με εκπαιδεύσουν, αλλά έκαναν ότι μπορούσαν για να με σουτάρουν από τον τομέα τους.

Για κωλοφιλήματα μέχρι αηδίας δεν χρειάζεται καν να πω. Οι υπεύθυνοι κυκλοφορούσαν με σημάδια από κραγιόν και σάλια στα κωλομέρια τους.

Εκτός από τις δύο υπεύθυνες, και ίσως δύο τρείς ακόμη, οι γυναίκες γενικά έδειχναν να ζορίζονται όσο οι υπόλοιποι.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να αναλώνεται κανείς με μαλάκες. Πρέπει να κάνεις καλή δουλειά και να διεκδικείς το δίκιο σου. Εμένα αν με έβριζε η ήταν αγενής κάποιος σε συνεχόμενη βάση θα τον ηχογραφούσα και θα πήγαινα στον διευθυντή. Προσωπικά λυπάμαι μόνο όσες φορές άφησα κάποιον να με χαλάσει η να με ξενερώσει. Δεν αξίζει να αγχώνεσαι η να δίνεις πυρομαχικά σε κανέναν καριόλη!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Καλα...στην Ελλαδα μονο αν εισαι πουστοηδης σκατοφλωρος και κληρονομος πας μπροστα.

Βλεπε μεχρι πολιτικους!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Καλα...στην Ελλαδα μονο αν εισαι πουστοηδης σκατοφλωρος και κληρονομος πας μπροστα.

Βλεπε μεχρι πολιτικους!

δηλαδη ΟΛΟΙ εδω ειμαστε υποδειγμα συναδελφικοτητας
αλλα ΟΛΟΙ εδω ειμαστε θυματα κακων συναδελφων...

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ενδιαφερον!!!!
(σαν να ειμαι στο κοσμο ρε πουστη μου)
:headbang: :headbang: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom