Νέα

Γιατί πρέπει όλοι οι συνάδελφοι στις δουλειές να ναι καθίκια;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλά τα λες...αλλά καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις....;)

Η ζωή γυρνάει...κ ποτέ δεν ξέρεις σε ποιά θέση θα είσαι...τώρα παίρνεις 660€...αύριο 6600€...κ μεθαύριο 66.000€...δεν λέει κάτι το ποσό...οι τρόποι σου πρέπει να διαμορφώνονται ανάλογα με το κοινό που αντιμετωπίζεις...

Κύριος στους κυρίους..."νταβάς στις πουτάνες".....;)

Sωστό και αυτό!!Ε λοιπόν καλά κάνω και το συζητώ έστω εδώ και μαθαίνω.Μικρός είμαι 21 και τρώω τις πρώτες μου σφαλιάρες.Πιστεύω μετά από 2 δουλειές θα έχω μάθει.Πάντως εδώ και 4 μήνες που δουλεύω στο εν λόγω μαγαζί είδα πολύ πράμα..

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εγώ βλέπω κάτι άχρηστους τελείως να προωθούνται,τι χάλι είναι αυτό?Εντωμεταξύ κανένας πούστης δε δέχεται να βγάζει το ίδιο ποσό δουλειάς με εσένα όλοι θέλουν ειδικά προνόμια,ο ένας είναι γέρος και δεν μπορεί,η άλλη είναι μητέρα,ο άλλος ούφο τελικά κάνεις δουλειά για τρεις και σε βρίζουν κιόλας γιατί πώς είναι δυνατό να τα προλάβεις όλα?
Αλλά με τις γκόμενες είναι απόλαυση γιατί η ατομική δράση έρχεται πάνω σου,δεν τη δρέπει ο άλλος ο μαλάκας.Βασικά δεν υπάρχουν νόμοι στο καμάκι αλλιώς θα κάναμε καμάκι για να γαμάνε άλλοι.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και γω Βαγγέλη δουλευα από τον Ιούνιο του 2006 σε πολυκατάστημα για 10 μήνες.Και γω αν και φαίνεται περίεργο δεν είχα κάνει μέχρι τότε άλλες δουλειές εκτός απο την πρακτική μου άσκηση στην Εθνική για να παρω το πτυχίο απο το ΤΕΙ πειραιά Λογιστική.Εγώ στην αρχή δεν είχα πολλά προβλήματα μέχρι που ο Διευθυντής ήρθε και με ρώτησε αν πήγαν καλά οι αιτήσεις που κανα για πανεπιστήμια στην Αγγλία.του πα καλά και με ρώτησε αν πήγα καλά και στο IELTS που έδινα.Αυτά λοιπόν σε συνδυασμό με το ότι είχα το πτυχίο από το ΤΕΙ πειραιά κάναν τους μπάσταρδους που δούλευα να αλλάξουν ριζικά στάση.Αρπάζονταν με το παραμικρό και μου το παίζαν παλιοί.Είχα καηθμερινά σκηνικά εμ καυγάδες και φασαρίες.Όμως τους πόναγε που αδιαφορούσα.Δεν μπορείς να φανταστείς τι πόλεμο κάναν.Και εγώ είχα στο περίπτερο 1 καργιόλη που τον κάναν υπέυθυνο και στο επρίπτερο και ύστερα συνυπεύθυνο οροφου.Έκατσα 10 μήνες εκεί και μετά με απέλυσαν μιας και τα λεγε ο πουστης τα λόγια του και με συκοφαντούσε μαζί με μια αλλη καργιόλα.Ήθελα να του σπάσω τα μούτρα και μια μέρα ήμουν στο τσακ αλλά μια καλή κοπέλα μου χε πει ότι αυτό θέλει,να του απλώσω χέρι και να με τρέχει στα δικαστήρια.Η εμπειρία μου για 3 μήνες στο επόμενο πολυκατάστημα ήταν πολύ καλύτερη.Καλύτερα παιδιά και υπέυθυνη.

Να θυμάσαι η σιωπή είναι χρυσός.Και πάνω απο όλα να μαστε διπλωμάτες.Εγώ να φανταστείς η πουτάνα ο υπέυθυνος από το προηγούμενο πήγε στο μαγαζί το τελευταίο που δούλευα και τον πέτυχα τυχαία.Όμως έδειξα ανωτερότητα και παρόλο που τον απαιχθάνομαι του δωσα το χέρι και του ευχήθηκα καλά Χριστούγεννα.Έτσι του δειξα ότι είμαι άλλη πάστα ανθρώπου.Θέλω πολύ όταν πάρω πτυχίο από το Universty of Manchester Bsc (Hons) Management και πιασω με το καλό την πρώτη μου καλή δουλειά να πάω τάχα τυχαία να τους χαιρετήσω κ να τους πω τα χαρμόσηνα να τους τρελάνω.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Σωστος,αλλωστε    η  επιτυχια    ειναι  η  καλυτερη  εκδικηση.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Και γω Βαγγέλη δουλευα από τον Ιούνιο του 2006 σε πολυκατάστημα για 10 μήνες.Και γω αν και φαίνεται περίεργο δεν είχα κάνει μέχρι τότε άλλες δουλειές εκτός απο την πρακτική μου άσκηση στην Εθνική για να παρω το πτυχίο απο το ΤΕΙ πειραιά Λογιστική.Εγώ στην αρχή δεν είχα πολλά προβλήματα μέχρι που ο Διευθυντής ήρθε και με ρώτησε αν πήγαν καλά οι αιτήσεις που κανα για πανεπιστήμια στην Αγγλία.του πα καλά και με ρώτησε αν πήγα καλά και στο IELTS που έδινα.Αυτά λοιπόν σε συνδυασμό με το ότι είχα το πτυχίο από το ΤΕΙ πειραιά κάναν τους μπάσταρδους που δούλευα να αλλάξουν ριζικά στάση.Αρπάζονταν με το παραμικρό και μου το παίζαν παλιοί.Είχα καηθμερινά σκηνικά εμ καυγάδες και φασαρίες.Όμως τους πόναγε που αδιαφορούσα.Δεν μπορείς να φανταστείς τι πόλεμο κάναν.Και εγώ είχα στο περίπτερο 1 καργιόλη που τον κάναν υπέυθυνο και στο επρίπτερο και ύστερα συνυπεύθυνο οροφου.Έκατσα 10 μήνες εκεί και μετά με απέλυσαν μιας και τα λεγε ο πουστης τα λόγια του και με συκοφαντούσε μαζί με μια αλλη καργιόλα.Ήθελα να του σπάσω τα μούτρα και μια μέρα ήμουν στο τσακ αλλά μια καλή κοπέλα μου χε πει ότι αυτό θέλει,να του απλώσω χέρι και να με τρέχει στα δικαστήρια.Η εμπειρία μου για 3 μήνες στο επόμενο πολυκατάστημα ήταν πολύ καλύτερη.Καλύτερα παιδιά και υπέυθυνη.

Να θυμάσαι η σιωπή είναι χρυσός.Και πάνω απο όλα να μαστε διπλωμάτες.Εγώ να φανταστείς η πουτάνα ο υπέυθυνος από το προηγούμενο πήγε στο μαγαζί το τελευταίο που δούλευα και τον πέτυχα τυχαία.Όμως έδειξα ανωτερότητα και παρόλο που τον απαιχθάνομαι του δωσα το χέρι και του ευχήθηκα καλά Χριστούγεννα.Έτσι του δειξα ότι είμαι άλλη πάστα ανθρώπου.Θέλω πολύ όταν πάρω πτυχίο από το Universty of Manchester Bsc (Hons) Management και πιασω με το καλό την πρώτη μου καλή δουλειά να πάω τάχα τυχαία να τους χαιρετήσω κ να τους πω τα χαρμόσηνα να τους τρελάνω.

ναι αμα παρεις το πτυχιακι στο μανατζμεντ θα σου κανουν πιπες ολοι νομιζεις.

εσυ και ο μισος πληθυσμος της ελλαδας εχει πτυχιο στη διοικηση.

α ο διευθυντης σου γιατι σε ρωταγε για τις αιτησεις στα μεταπτυχιακα?

ηθελε να μπεις η να μην μπεις? τι ηταν καλυτερο για την δουλεια?

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είναι πτυχιάκι μάγκα.Είναι πτυχίο αναγνωρισμένο απο ΔΙΚΑΤΣΑ από καλό αγγλικό πανεπιστήμιο.Αν με το καλό παρω σε 1 χρόνο το πτυχίο μου με 2:1 θα μπορώ να καταφέρω κατι καλό.Και δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω παρα μόνο να κανω στρατό και για διακοπές.Δεν κάνω μεταπτυχιακό που λες.2ο πτυχίο.3 χρόνια.Είμαι στο 2ο χρόνο.Αν έκανα απο ΤΕΙ εμταπτυχιακόδεν ήταν κατι το τρελό.όμως είχα καλό απολυτήριο,έδωσα κατατακτήριες σε 5 μαθήματα που μου ζήτησαν καιμετά από πολύ κόπο με δέχτηκαν.Ο διαυθυντής από απλό ενδιαφέρον με ρώτησε τότε μιας και ότνα είχα interview για να με προσλα΄βουν του χα πει ότι λόγω στρατιωτικού που εκρεμούσε δεν μπορούσα να κανω άλλη δουλειά και μιας και ήθελα να σπουδάσω Αγγλία ήθελα να βγάλω μερικά χρήματα για τα πρώτα μου έξοδα τουλάχιστον.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν είναι πτυχιάκι μάγκα.Είναι πτυχίο αναγνωρισμένο απο ΔΙΚΑΤΣΑ από καλό αγγλικό πανεπιστήμιο.Αν με το καλό παρω σε 1 χρόνο το πτυχίο μου με 2:1 θα μπορώ να καταφέρω κατι καλό.Και δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω παρα μόνο να κανω στρατό και για διακοπές.Δεν κάνω μεταπτυχιακό που λες.2ο πτυχίο.3 χρόνια.Είμαι στο 2ο χρόνο.Αν έκανα απο ΤΕΙ εμταπτυχιακόδεν ήταν κατι το τρελό.όμως είχα καλό απολυτήριο,έδωσα κατατακτήριες σε 5 μαθήματα που μου ζήτησαν καιμετά από πολύ κόπο με δέχτηκαν.Ο διαυθυντής από απλό ενδιαφέρον με ρώτησε τότε μιας και ότνα είχα interview για να με προσλα΄βουν του χα πει ότι λόγω στρατιωτικού που εκρεμούσε δεν μπορούσα να κανω άλλη δουλειά και μιας και ήθελα να σπουδάσω Αγγλία ήθελα να βγάλω μερικά χρήματα για τα πρώτα μου έξοδα τουλάχιστον.

η μιση ελλαδα στην αγγλια σπουδαζει.

μολις απεριψα ενα μεταπτυχιακο του university of kingston σε συνεργασια με το τει πειραια

ειχα γινει δεκτος απο τους πρωτους μονο που εγινα δεκτος και σε αλλο καμμια σχεση με πληροφορικη-οικονομικα.

μου δινει τρομερο προβαδισμο για μονιμοτητα στο δημοσιο.

τωρα αν θα αρχιζα ενα μεταπτυχιακο για τον ιδιωτικο τομεα.φυσικα και οχι.

δεν τρελαθηκα.δεν μετραει μια.

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
σοβαρη χωρα διαλεξες για να διευρινεις τις σπουδες σου.ξερεις υπαρχει και ι γερμανια αυστρια ελβετια με εξερετικα πανεπιστημια,δεν μπορω να καταλαβω τι κολημα εχουν ολοι οι ελληνες με τα εγγλεζικα κολοχανεια

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Tο κωλοχανείο ως προς τι το λες;;Ότι δεν είναι καλά πανεπιστήμια;Αυτό είναι αστείο νομίζω.Και η Γερμανία έχει καλά πανεπιστήμια και η ελβετία και η Γαλλία.Όμως μόνο Αγγλικά μιλάω.δεν ξέρω ούτε Γαλλικά ουτε Γερμανικά. Kai to πανεπιστήμιο που σπουδάζω είναι στα 30 καλύτερα του κόσμου.Δες πριν λίγες μέρες τα τοπ 100 του κόσμου.

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
δεν πιστευω οτι ολοι οι ελληνες που σπουδαζουν ρουμανια βουλγαρια γνωριζανε την γλωσσα.οσο για τα κολοχανεια οχι δεν ειναι αστειο.το οτι εχουν ομορφα κτιρια δεν σημαινει οτι παραγουνε και ποιοτικο εργο.απλα εχουν στησει μια καλη βιομηχανια πτυχιων.σαφωσ υπαρχουν και καποια ελαχιστα εξερετικα ιδρυματα στην αγγλια αλλα ειναι τραγικα μικρο το ποσοστο τους στο συνολο και σε πολυ συγκεκριμενες σπουδες.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οχι φίλε παράγουν ε΄ργο και με το παραπάνω.Πίστεψέ με.Είναι πολύ μπροστά.Βέβαια η Αγγλία έχει 300 πανεπιστήμια και τουλάχιστον 100 είναι μάπα.Σε μερικές περιπτώσεις παλι ακόμα και σχολε΄ς όπως το ΤΕΙ Πρέβεζας είναι καλύτερα πο τέτοια μέρη.Όμως είναι κάμποσα που είναι διεθνω΄ς αναγνωρισμένα.Και σου στειλα τη λίστα να δεις με τα 100 καλύτερα στο κόσμο.Μην τα ισοπεδώνεις όλα!Αυτά τα 100 γιατί να μην είναι καλα;

Στο δικό μου π.χ. θα σου πω πως γίνεται το μάθημα.Στις διαλέξεις υπάρχουν slides powerpoint με ότι λέμε και αυτά είναι διαθέσιμα για κατέβασμα άρα δεν κρατάς σημειώσεις.Σε κάθε μάθημα δεν έχει μόνο 1 βιβλίο,αλλά εκτός απο το κύριο πρέπει να διαβάσεις άλλα 3.σκοπός δεν είναι η παπαγαλία αλλά να κρίνεις και να λες διαφορετικές τεκμηριωμένες απόψεις.Δεν σε εξετάζουν στο πόσο καλά ξέρεις την ύλη αλλά στο πως κρίνεις,πως αναπτύσεις άποψη,πως τα χρησιμοποιείς όσα διαβάζεις σε πρακτικά προβλήματα.Στη διάρκεια του εξαμήνου υπάρχουν υποχρεωτικά group assignments που έχει πολύ δουλειά διάβασμα και τρέξιμο.Στα διαβάσματα δεν είναι μόνο βιβλία αλλά και ηλεκτρονικά άρθρα και άρθρα από οικονομικές εφημερίδες και περιοδικά που πρέπει αν χρησιμοποιεί κανείς σωστά.Η παρακολούθηση σε όλα είναι υποχρεωτική.Και στα εργαστήρια κάνουν ερωτήσεις σε αυτά που πρέπει να χεις διαβωάσει και αν είσαι αδιάβαστος σε αναφέρουν στο Συμβούλιο Καθηγητών και αν το κάνεις μερικε΄ς φορε΄ς μπορεί να μη σε αφήσουν να δώσεις εξετάσεις και να σε διώξουν.Στο τέλος οι εξετάσεις είναι ερωτήσεις που πρέπει να γράψεις κανονικό essay τουλάχιστον 4 σελίδες σε κάθε ερώτηση που δε γράφεις τι λέει το βιβλίο αλλά με βάση αυτά που διάβασες θέλουν να γράφεις και θεωρία και παραδειγματα και να κρίνεις.Αν δεν κρίνεις και δεν παρεμβάλεις γνώμες  ακόμα και φωτοτυπία τα βιβλία να γράψεις δεν περνάς.

Λοιπόν;;Ακόμα λες ότι είμαστε κωλοχανεία;

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
η μιση ελλαδα στην αγγλια σπουδαζει.

μολις απεριψα ενα μεταπτυχιακο του university of kingston σε συνεργασια με το τει πειραια

ειχα γινει δεκτος απο τους πρωτους μονο που εγινα δεκτος και σε αλλο καμμια σχεση με πληροφορικη-οικονομικα.

μου δινει τρομερο προβαδισμο για μονιμοτητα στο δημοσιο.

τωρα αν θα αρχιζα ενα μεταπτυχιακο για τον ιδιωτικο τομεα.φυσικα και οχι.

δεν τρελαθηκα.δεν μετραει μια.

Το Kingston είναι χάλια πανεπιστήμιο.Σπουδαζες στο ΤΕΙ Πειραιά έτσι;Είναι το μόνο ΤΕΙ που το προωθεί.Καλύτερα που δεν πήγες.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Γενικά επειδή ο καθένας μπορεί να λεει ότι θέλει η πιο αξιόπιστη απάντηση είναι ετήσιοι οδηγοί απο Financial times,Guardian.Και το QS Top universities είναι πολύ αξιοπιστο στις κατατάξεις πανεπιστιμίων.Εκεί σε όλα αυτά θα δεις τα καλά και τα κακά.Όχι στα prospectus ούτε στα site των πανεπιστημίων που προβάλλουν ψευτικα στοιχεία και τα παραλένε.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

δεν ησουν γι αυτη τη δουλεια και το ξεραν
πριν τους αφησεις για μια καλυτερη δουλεια ειπαν να σε αφησουν αυτοι. Στη θεση σου θα το περιμενα μιας και ησουν overqualified

Jim the greek

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ασχετως απο τα πανεπιστημιακα σας.... τα οποια με αφηνουν παγερα αδιαφορο....

Πιστευω οτι η ΣΙΩΠΗ ειναι χρυσος σε οποιαδηποτε εργασια κανουμε
γιατι παντου και παντα θα υπαρχει ενας ρουφιανος να μεταφερει τα σχολια σου
βαζοντας και λιγη σαλτσα οπου τον βολευει......

Ο ανταγωνισμος κανει τους συναδελφους ''καθικια''

Ολοι η σχεδον ολοι πατουν επι πτωματων προκειμενου να κερδισουν κατι τις
οσον αφορα τον εργασιακο η κοινωνικο περιγυρο (σε διαφορους τομεις της ζωης)

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Sωστό και αυτό!!Ε λοιπόν καλά κάνω και το συζητώ έστω εδώ και μαθαίνω.Μικρός είμαι 21 και τρώω τις πρώτες μου σφαλιάρες.Πιστεύω μετά από 2 δουλειές θα έχω μάθει.Πάντως εδώ και 4 μήνες που δουλεύω στο εν λόγω μαγαζί είδα πολύ πράμα..

να μην σκέφτεσαι ποτέ έτσι, ότι μικρός είσαι, θα φας τις σφαλιάρες και σιγά-σιγά θα μάθεις.
μάθε από από αυτά που βλέπεις τώρα. γιατί συνήθως αυτά ( οι συμπεριφορές δλδ, καρφώματα, μαγκιές από "παλιούς" κλπ) επαναλαμβάνονται, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους σε όλες τις επιχειρήσεις και σε όλων των ειδών τους εργασιακούς χώρους. Είτε είναι γραφεία, είτε εμπορικά καταστήματα, είτε εργοτάξια κοκ...

να μάθεις να "διαβάζεις" την συμπεριφορά του καθενός από αυτούς που είναι δίπλα σου. πολλές φορές μια ματιά, ένα χαμόγελο, μια αντίδραση ή κάτι άλλο, μπορεί να σημαίνουν πολύ περισσότερα από αυτά που θα πει κάποιος (ή να σε πείσει..).
να προσπαθείς να θυμάσαι χρόνους, γεγονότα κλπ και αν γίνεται να τα συνδιάζεις μεταξύ τους, για να βρίσκεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε απασχολούν.
γενικότερα, πρέπει να έχεις πάντα τις κεραίες σου ανοιχτές, για τα πάντα που μπορεί να γίνονται γύρω σου. ακόμη και ένα, φαινομενικά, άσχετο γεγονός μπορεί να επηρεάσει.

λίγο ακραία ακούγονται όλα αυτά, έτσι? δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.
εργάζομαι πάνω από 10 χρόνια, έχω αλλάξει 3 εταιρίες. και οι 3 πολυεθνικές. κυρίως η 2η, είναι στον χώρο της, Νο2 ή 3 παγκοσμίως. και δυστυχώς σε έναν τέτοιον χώρο περισσότερο μαθαίνεις (ακόμη και χωρίς να το θέλεις) πως να φυλάς τις πλάτες σου ΓΕΝΙΚΩΣ παρά οτιδήποτε άλλο (εντάξει μαθαίνεις και να δουλεύεις, αλλά μαθαίνεις κι' άλλα).

στην πράξη τώρα, δεν αξίζει να χαλιέσαι για τόσα χρήματα. κάνε την δουλειά σου, το 8ωρό σου και γράψ' τους στ' αρχίδια σου τις υπόλοιπες 16.
επίσης, για ένα τέτοιο ποσό ούτε να το σκέφτεσαι ότι θα μείνεις εκεί για πάνω από  μήνες, αλλιώς δεν θα ανέβεις ποτέ οικονομικά.
τέλος, θα σου πρότεινα να μην δεθείς ιδιαίτερα με κάποιον στην δουλειά σου, αν τυχόν προκύψει γιατί, τουλάχιστον εγώ, το πλήρωσα. πολύ πικρά, ακόμη και με την υγεία μου...

να θυμάσαι πάντα ότι όλα έχουν σχέση με την ποιότητα των ανθρώπων, αλλά ακόμη και οι καλύτερες προθέσεις να υπάρχουν και οι καλύτεροι άνθρωποι να νομίζεις ότι υπάρχουν δίπλα σου, όταν έρχεται το θέμα της επιβίωσης ή της όποιας επικράτησης, κανείς δεν θα σε υπολογίσει.

φιλικά!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ είχα σημαντικό πρόβλημα στην προηγούμενη μου δουλεία με ένα μαλακα παλιό. Το τι μου έκανε ο συγκεκριμένος δεν περιγράφεται. Ηταν ευθυνόφοβος και φρόντιζε με λόγια να φορτώνει πάνω μου όλες τις ευθύνες για κάθε μαλακία που γινόταν. Εβαζε λόγια στην διευθύντρια και με κάθε τρόπο με έβγαζε μή-αποδοτικό. Του ετοίμαζα πράγματα, τα οποία δεν τα διόρθωνε (γιατι προτημούσε να παίζει στοίχημα και να την πέφτει άτσαλα σε κάτι χαζογκόμενακια) και όταν γινόταν μαλακία έλεγε οτι εγώ φταίω. Το χειρότερο ήταν οτι μου το έπαιζε φίλος και οτι και καλά με καλύπτει και μάλιστα δεν είχαμε σημαντική διαφορά ηλικίας, απλά εκείνος ήταν πιο πολύ καιρό εκει. Τελεικά τα βρόντηξα και έφυγα και μάλιστα σε δύσκολη περίοδο που χρειαζόμασταν κόσμο... :grin:

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγώ είχα σημαντικό πρόβλημα στην προηγούμενη μου δουλεία με ένα μαλακα παλιό. Το τι μου έκανε ο συγκεκριμένος δεν περιγράφεται. Ηταν ευθυνόφοβος και φρόντιζε με λόγια να φορτώνει πάνω μου όλες τις ευθύνες για κάθε μαλακία που γινόταν. Εβαζε λόγια στην διευθύντρια και με κάθε τρόπο με έβγαζε μή-αποδοτικό. Του ετοίμαζα πράγματα, τα οποία δεν τα διόρθωνε (γιατι προτημούσε να παίζει στοίχημα και να την πέφτει άτσαλα σε κάτι χαζογκόμενακια) και όταν γινόταν μαλακία έλεγε οτι εγώ φταίω. Το χειρότερο ήταν οτι μου το έπαιζε φίλος και οτι και καλά με καλύπτει και μάλιστα δεν είχαμε σημαντική διαφορά ηλικίας, απλά εκείνος ήταν πιο πολύ καιρό εκει. Τελεικά τα βρόντηξα και έφυγα και μάλιστα σε δύσκολη περίοδο που χρειαζόμασταν κόσμο... :grin:

α ναι!  :grin: :grin:
αυτό το έκανα κι' εγώ! :grin:
και ψαχνόταν ο καριόλης που είχα για διευθυντή, για κανένα μήνα περίπου!  :2funny: :2funny: :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
α ναι!  :grin: :grin:
αυτό το έκανα κι' εγώ! :grin:
και ψαχνόταν ο καριόλης που είχα για διευθυντή, για κανένα μήνα περίπου!  :2funny: :2funny: :grin:

ρε δεν μπορείς να φανταστείς τι σκατά έφαγα εκεί. Ο μαλάκας μου την έλεγε για το κάθε τί, ενώ εκείνος έκανε τα αντίθετα. Οταν υπήρχε πρόβλημα το φόρτονε σε εμένα πηγαίνοντας στον διευθυντή και μιλοντας του δήθεν εμπιστευτικα. Νόμιζε οτι εγώ δεν τον ακούω ή οτι είμαι ηλίθιος. Επειτα επειδή ήμουν ο νεότερος (ηλικιακά και ο πιο καινούριος συνάδελφος) αλλα και επειδή είμαι εκ φύσεως φιλότιμος (στο λεξικό υπάρχει δίπλα στην λέξη μαλάκας ή κορόϊδο) με έστελνε ο καθένας για την κάθε κωλοδουλεία του (λογαριασμοί κ.α.). Προς το τέλος που είχα πάρει απόφαση να την κάνω απλά έβγαινα έξω και έκανα βόλτες και μετά τους έλεγα οτι το είχα ξεχάσει ή οτι δεν πρόλαβα.

Το χειρότερο όμως ξέρεις ποιό είναι; Οτι πήγα σε μια δουλεία με όλες τις καλές προθέσεις και έχοντας κάποιούς στόχους στο μυαλό μου. Ακόμα και αν δεν περιμένω να κάνω καριέρα, ήθελα να κάνω φιλίες με τους συναδέλφους, να έχουμε καλή σχέση και γενικότερα να κάνω καλές γνωριμίες. Αλλωστε περνω την μισή μου μέρα εκεί. Τελικά έφτασα σε επίπεδο να σιχαίνομαι το γραφείο, να αποφευγω να μιλάω με τον κόσμο εκεί, και τα προβλήματα της δουλείας να τα έχω στο μυαλό μου αφού φευγω το απόγευμα. Πήγαινα σε πουτάνες και δεν μπορούσα να τελειώσω επειδή είχα στο μυαλό μου την κάθε μαλακία που είχε γίνει εκεί.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6

Και αυτό με τη συνεννόηση είναι γάμησέ τα.Δηλαδή άμα δε στροφάρει ο άλλος εγώ φταίω?Πρέπει να κάθομαι να του τα εξηγώ μία ώρα?Γιατί ρε φίλε δεν είσαι γρήγορος?Γιατί δε βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί?Σιγά μη σου δώσω όλες τις εξηγήσεις.Και αυτοί σου λένε κάτι παπαριές,τελείως ασυνάρτητες με κενά και έχουν την απαίτηση να γίνονται κατανοητοί.

Αυτό το έχω παρατηρήσει με τους Ελληνες.Μιλάει ο άλλος χάλια αγγλικά ας πούμε,κάνει γραμματικά λάθη,χρησιμοποιεί λάθος λέξεις ή εκφράσεις από τα ελληνικά που δεν έχουν το ίδιο νόημα και έχει το θράσος να θεωρεί οτι είναι λάθος του άλλου που δεν τον καταλαβαίνει.Τι να καταλάβει ρε παπάρα?Αφού κάνεις 70000 λάθη σε μία πρόταση?Δηλαδή το δικό σου λάθος πρέπει να γίνεται αποδεκτό?Να σκέφτεται ο άλλος,άλλο ήθελε να πει αλλά το είπε αλλιώς και να καταπονεί το μυαλό του για να καταλάβει τι λες.Και εσύ να το θεωρείς φυσικό σου δικαίωμα.Το δικαίωμα στο λάθος.

Αλλά εγώ τους γυρίζω την ίδια λογική μπούμερανγκ πριν καν το κάνουν και οι τύποι μανιάζουν,βγάζουν αφρούς.
Κάνε στον άλλον ό,τι σου κάνει.Αυτό λέγεται κομμουνισμός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom