Νέα

ΓΙΑΤΙ πάμε στο Στριποκολαδικο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manosbeach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Παμε στριπτιζαδικο για να δουμε και αν μπορουμε να πιασουμε κανενα καλο αλλοδαπο κωλαρακι γιατι οι ελληνιδες εχουν γινει σαν γαλοπουλες απο το φαι.

Επισκέπτης
Κάνε ό,τι θες αρκεί να μη μας τα πρήζεις με μλκίες

Γιατι ρε Λεονορε εισαι αδικος? Εγω λεω τπτ για τις μαλακιες που πετας στα πολιτικα? Πανε να την πεις σε εκεινους που σε κραζουν. Εγω δεν σου ειπα ποτε  οτι λες απιστευτες πιπες. Οποτε δειξε κι εσυ την αναλογη ευγενεια.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιατι ρε Λεονορε εισαι αδικος? Εγω λεω τπτ για τις μαλακιες που πετας στα πολιτικα? Πανε να την πεις σε εκεινους που σε κραζουν. Εγω δεν σου ειπα ποτε  οτι λες απιστευτες πιπες. Οποτε δειξε κι εσυ την αναλογη ευγενεια.

Αν νομίζεις ότι ξέρεις κάτι για :jerking: πολιτικά  μίλα. Εδώ δεν έχεις σχέση, οπότε μην απασχολείς πολύ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Ακου τι ρωτανε ρε...........Παμε για την.....μουσικη!!!!!!!

OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
axaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxax

ας γελασω και στα ελληνικα ...αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Δλδ σου αρεσει να κοροϊδευεις τον εαυτο σου οτι σου κανει τη δυσκολη επειδη δεν παει κουρτινα?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

αφου αυτο καταλαβες δεν χρειαζεται να απαντησω

Επισκέπτης
Αν νομίζεις ότι ξέρεις κάτι για :jerking: πολιτικά  μίλα. Εδώ δεν έχεις σχέση, οπότε μην απασχολείς πολύ

Με ηξερες και χτες? Που ξερεις αν εχω σχεση η οχι? Με ενδιαφερει το θεμα γιατι εχω επιχειρηματικες βλεψεις. Εσυ τι ζορια τραβας?

OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παραλληλα με το πλυσιο των σωβρακων , διαβαζω και κανα θρεντ. Αντιθετα με ορισμενους ομως , εγω  καταλαβαινω ποιος ειναι πετεινος και ποιο ειναι κοκορι. :2funny:

Α και για να σε προλαβω , εχω παει και σε στριπαδικο δυο φορες ολες κι'ολες. Η μια δεν μετρα , αρα συνολο μια φορα :grin:
Το σώβρακο το λέρωσε ο δικός σου σε κάνα στριπ η απλά του φυγανε από τις μαλακιες που ακούει κάθε μέρα? :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ΓΙΑΤΙ πάμε στο Στριποκολαδικο?
Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου σε στριποκολαδικο…
Κάτι μεταξύ ντροπής, αγωνίας, άγνοιας, και  καταραμένης καυλας να δω τι παίζει
Αυτή όλη η διαδικασία βρε παιδιά το κάνει γλυκό.
Αν είναι απλό και έτοιμο και σίγουρο να το χέσω και να πάω σε ένα στούντιο για εύκολα
Ακόμα και ότι πρέπει να το παλέψω το τεμάχιο έχει την ομορφιά του. Αν ξέρω πως το τεμάχιο τα κάνει όλα και πως κάνει εξωτερικές δουλείες δεν με ενδιαφέρει πια.
Θέλω  να έχω την αίσθηση του κυνηγού να με ταλαιπωρήσει να με κάνει να κλάψω τα λεφτά που ξοδεψα αλλα όταν γίνει να το απόλαυσω γιατί με ταλαιπώρησε.
Αυτό είναι βρε παιδιά το Στριπ  όχι μόλις την δω τη κοπέλα  να ρωτήσω τι κάνει στο πριβέ και ποσό πάει κλπ.

Ρε παιδια θελω και εγω να γελασω επιτρεπεται; Δεν υπαρχει αυτο το ποστ...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Με ηξερες και χτες? Που ξερεις αν εχω σχεση η οχι? Με ενδιαφερει το θεμα γιατι εχω επιχειρηματικες βλεψεις. Εσυ τι ζορια τραβας?

Κοίταξε να δεις πάρε τις βλακείες σου και ασχολήσου με τις άλλες με τα κουτσομπολιά. Άσε τα άσχετα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Κοίταξε να δεις πάρε τις βλακείες σου και ασχολήσου με τις άλλες με τα κουτσομπολιά. Άσε τα άσχετα

Συγνωμη που επεμβαινω.. αλλα γιατι εκνευριζεσαι; Αφου για μας που δεν εχουμε σχεση τουτη η φαση εχει πλακα. Οπως για σενα εχουν καποια αλλα πραγματα που σχολιαζεις χωρις να ζητησει κανεις την γνωμη σου. Νομιζω οτι ετσι συμβαινει στα φορουμ..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Συγνωμη που επεμβαινω.. αλλα γιατι εκνευριζεσαι; Αφου για μας που δεν εχουμε σχεση τουτη η φαση εχει πλακα. Οπως για σενα εχουν καποια αλλα πραγματα που σχολιαζεις χωρις να ζητησει κανεις την γνωμη σου. Νομιζω οτι ετσι συμβαινει στα φορουμ..

Στα forum όχι εδώ. Αν επιθυμείς να μεταφέρεις τη γενική χαζοχαρούμενη μαλακία έχει άλλα thread

Επισκέπτης

Κοιτα να δεις Ελεονορα παιδι μου , σαλτα και γαμησου γιατι μας επριξες με τα καθως πρεπει σου. Αμα δεν ηρεμησεις σε κανα πενταλεπτο μετρα μεχρι το εκατο αργα. Αν και παλι δεν πιασει , τραβα μια γρηγορη . Στην τελικη πανε για κανα καφε να καλμαρουν τα νευρα. Εγω εχω πλυσιμο δεν μπορω. Αλλιως θα εφευγα.

Με τις υγειες σου παλικαρι μου και πες μας γιατι πας κι εσυ στα στριποκωλαδικα .

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κοιτα να δεις Ελεονορα παιδι μου , σαλτα και γαμησου γιατι μας επριξες με τα καθως πρεπει σου. Αμα δεν ηρεμησεις σε κανα πενταλεπτο μετρα μεχρι το εκατο αργα. Αν και παλι δεν πιασει , τραβα μια γρηγορη . Στην τελικη πανε για κανα καφε να καλμαρουν τα νευρα. Εγω εχω πλυσιμο δεν μπορω. Αλλιως θα εφευγα.

Με τις υγειες σου παλικαρι μου και πες μας γιατι πας κι εσυ στα στριποκωλαδικα .

Βρε ουστ πήγαινε τρίψε καλύτερα τις βρακιά σου

OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Έχει μεγάλη πλακά να ακούς τις μυξοπαρθένες που γαλανέ με τις κουβέντες μας ας είναι και μαλακιές αυτά που λέμε ας είναι και βίτσια.
Έχουν βλέπετε το παράπονο ότι ακόμα και αν τους κάτσει κάνας άντρας σίγουρα θα πάνε και αυτοί για λίγο επιδόρπιο στις πουτανες,  στα μασαζιδικα και στα στριπ αφού οι ντόπιες κομπλεξικές δεν μπορούν ποτέ να του δώσουν αυτά που θέλουν.
Αυτό βέβαια αν βρουν κανέναν.
Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε, εγώ προσωπικά δεν είμαι παντρεμένος από επιλογή, και λέω και διαβάζω τις μαλακιες μας εδώ.
Αυτές οι καλές νοικοκυρές τι κάνουν εδώ? Δεν έχουν κάνα σώβρακο να πλύνουν καμία ομελέτα να φτιάξουν και μας το παίζουν και κυρίες στη σελίδα που αφορά αποκλειστικά το σεξ.
Άντε πουλήστε το χιούμορ σας και τα σχολιακια σας άλλου

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Έχει μεγάλη πλακά να ακούς τις μυξοπαρθένες που γαλανέ με τις κουβέντες μας ας είναι και μαλακιές αυτά που λέμε ας είναι και βίτσια.
Έχουν βλέπετε το παράπονο ότι ακόμα και αν τους κάτσει κάνας άντρας σίγουρα θα πάνε και αυτοί για λίγο επιδόρπιο στις πουτανες,  στα μασαζιδικα και στα στριπ αφού οι ντόπιες κομπλεξικές δεν μπορούν ποτέ να του δώσουν αυτά που θέλουν.
Αυτό βέβαια αν βρουν κανέναν.
Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε, εγώ προσωπικά δεν είμαι παντρεμένος από επιλογή, και λέω και διαβάζω τις μαλακιες μας εδώ.
Αυτές οι καλές νοικοκυρές τι κάνουν εδώ? Δεν έχουν κάνα σώβρακο να πλύνουν καμία ομελέτα να φτιάξουν και μας το παίζουν και κυρίες στη σελίδα που αφορά αποκλειστικά το σεξ.
Άντε πουλήστε το χιούμορ σας και τα σχολιακια σας άλλου
δεν συμφωνω...μπορουν ολοι να εχουν αποψη για κατι...εστω και αν δεν τους αγγιζει αμεσα...
αλλα και για χαβαλε και μονο δεν τρεχει τιποτα...ενταξει μην τρελλαθουμε τωρα...στο ιντερνετ ειμαστε...
δεν χαλανε και καμμια συζητηση φιλοσοφικου περιεχομενου...
μεταξυ μας ετσι κιαλλοιως αυτα τα θεματα πρωτα στον χαβαλε αποσκοπουν και μετα σε αυτη καθαυτη την ουσια του πραγματος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom