nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Παμε στριπτιζαδικο για να δουμε και αν μπορουμε να πιασουμε κανενα καλο αλλοδαπο κωλαρακι γιατι οι ελληνιδες εχουν γινει σαν γαλοπουλες απο το φαι.
Κάνε ό,τι θες αρκεί να μη μας τα πρήζεις με μλκίες
Γιατι ρε Λεονορε εισαι αδικος? Εγω λεω τπτ για τις μαλακιες που πετας στα πολιτικα? Πανε να την πεις σε εκεινους που σε κραζουν. Εγω δεν σου ειπα ποτε οτι λες απιστευτες πιπες. Οποτε δειξε κι εσυ την αναλογη ευγενεια.
axaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxax
ας γελασω και στα ελληνικα ...αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Δλδ σου αρεσει να κοροϊδευεις τον εαυτο σου οτι σου κανει τη δυσκολη επειδη δεν παει κουρτινα?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αν νομίζεις ότι ξέρεις κάτι για πολιτικά μίλα. Εδώ δεν έχεις σχέση, οπότε μην απασχολείς πολύ
αφου αυτο καταλαβες δεν χρειαζεται να απαντησω
Το σώβρακο το λέρωσε ο δικός σου σε κάνα στριπ η απλά του φυγανε από τις μαλακιες που ακούει κάθε μέρα?παραλληλα με το πλυσιο των σωβρακων , διαβαζω και κανα θρεντ. Αντιθετα με ορισμενους ομως , εγω καταλαβαινω ποιος ειναι πετεινος και ποιο ειναι κοκορι.
Α και για να σε προλαβω , εχω παει και σε στριπαδικο δυο φορες ολες κι'ολες. Η μια δεν μετρα , αρα συνολο μια φορα
ΓΙΑΤΙ πάμε στο Στριποκολαδικο?
Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου σε στριποκολαδικο…
Κάτι μεταξύ ντροπής, αγωνίας, άγνοιας, και καταραμένης καυλας να δω τι παίζει
Αυτή όλη η διαδικασία βρε παιδιά το κάνει γλυκό.
Αν είναι απλό και έτοιμο και σίγουρο να το χέσω και να πάω σε ένα στούντιο για εύκολα
Ακόμα και ότι πρέπει να το παλέψω το τεμάχιο έχει την ομορφιά του. Αν ξέρω πως το τεμάχιο τα κάνει όλα και πως κάνει εξωτερικές δουλείες δεν με ενδιαφέρει πια.
Θέλω να έχω την αίσθηση του κυνηγού να με ταλαιπωρήσει να με κάνει να κλάψω τα λεφτά που ξοδεψα αλλα όταν γίνει να το απόλαυσω γιατί με ταλαιπώρησε.
Αυτό είναι βρε παιδιά το Στριπ όχι μόλις την δω τη κοπέλα να ρωτήσω τι κάνει στο πριβέ και ποσό πάει κλπ.
Με ηξερες και χτες? Που ξερεις αν εχω σχεση η οχι? Με ενδιαφερει το θεμα γιατι εχω επιχειρηματικες βλεψεις. Εσυ τι ζορια τραβας?
Το σώβρακο το λέρωσε ο δικός σου σε κάνα στριπ η απλά του φυγανε από τις μαλακιες που ακούει κάθε μέρα?
Κοίταξε να δεις πάρε τις βλακείες σου και ασχολήσου με τις άλλες με τα κουτσομπολιά. Άσε τα άσχετα
Συγνωμη που επεμβαινω.. αλλα γιατι εκνευριζεσαι; Αφου για μας που δεν εχουμε σχεση τουτη η φαση εχει πλακα. Οπως για σενα εχουν καποια αλλα πραγματα που σχολιαζεις χωρις να ζητησει κανεις την γνωμη σου. Νομιζω οτι ετσι συμβαινει στα φορουμ..
Κοίταξε να δεις πάρε τις βλακείες σου και ασχολήσου με τις άλλες με τα κουτσομπολιά. Άσε τα άσχετα
Στα forum όχι εδώ. Αν επιθυμείς να μεταφέρεις τη γενική χαζοχαρούμενη μαλακία έχει άλλα thread
Κοιτα να δεις Ελεονορα παιδι μου , σαλτα και γαμησου γιατι μας επριξες με τα καθως πρεπει σου. Αμα δεν ηρεμησεις σε κανα πενταλεπτο μετρα μεχρι το εκατο αργα. Αν και παλι δεν πιασει , τραβα μια γρηγορη . Στην τελικη πανε για κανα καφε να καλμαρουν τα νευρα. Εγω εχω πλυσιμο δεν μπορω. Αλλιως θα εφευγα.
Με τις υγειες σου παλικαρι μου και πες μας γιατι πας κι εσυ στα στριποκωλαδικα .
Βρε ουστ πήγαινε τρίψε καλύτερα τις βρακιά σου
Πρωτα η δουλεια και μετα η διασκεδαση Λεονορε!
δεν συμφωνω...μπορουν ολοι να εχουν αποψη για κατι...εστω και αν δεν τους αγγιζει αμεσα...Έχει μεγάλη πλακά να ακούς τις μυξοπαρθένες που γαλανέ με τις κουβέντες μας ας είναι και μαλακιές αυτά που λέμε ας είναι και βίτσια.
Έχουν βλέπετε το παράπονο ότι ακόμα και αν τους κάτσει κάνας άντρας σίγουρα θα πάνε και αυτοί για λίγο επιδόρπιο στις πουτανες, στα μασαζιδικα και στα στριπ αφού οι ντόπιες κομπλεξικές δεν μπορούν ποτέ να του δώσουν αυτά που θέλουν.
Αυτό βέβαια αν βρουν κανέναν.
Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε, εγώ προσωπικά δεν είμαι παντρεμένος από επιλογή, και λέω και διαβάζω τις μαλακιες μας εδώ.
Αυτές οι καλές νοικοκυρές τι κάνουν εδώ? Δεν έχουν κάνα σώβρακο να πλύνουν καμία ομελέτα να φτιάξουν και μας το παίζουν και κυρίες στη σελίδα που αφορά αποκλειστικά το σεξ.
Άντε πουλήστε το χιούμορ σας και τα σχολιακια σας άλλου