giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κωστα, σ αυτο το φορουμ εχουμε συνηθισει να απανταει πρωτος αυτος που ανοιγει το θρεντ. θελεις να μας πεις γιατι πηγαινεις εσυ ??
κατι εχω παθει και τον τελευταιο καιρο δεν θελω να ασχοληθω με το αθλημα. νιωθω λες και εχω φτασει σε ενα σημειο καμπης στην ζωη μου.....μαλλον δεν θα ασχοληθω ξανα σε τετοιο βαθμο....ισως ελαχιστα ισως και καθολου
ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει μεσα στον τελευταιο χρονο
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Για να μην χωρισω την γυναικα μου.
σωστος οχι τραβεστι οχι γκει μονο κοριτσιαγια εκτονωση στιγμης.
κανονικα ομωςσωστος οχι τραβεστι οχι γκει μονο κοριτσια
Κοιτάξτε εδώ πιρφορικές απόψεις.... Τέτοιοι άνθρωποι με τις συμβουλές τους δημιουργούν δυστυχισμένους - θύματα. Επί της ουσίας θεωρούν ντροπή νας πας μπουρδέλα.....
Κοιτάξτε εδώ πιρφορικές απόψεις.... Τέτοιοι άνθρωποι με τις συμβουλές τους δημιουργούν δυστυχισμένους - θύματα. Επί της ουσίας θεωρούν ντροπή νας πας μπουρδέλα.....
Θα σου μιλήσω ευγενικά, ομορφα και λογικά. Δεν θα βάζεις στην ίδια τρυπα ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους. Έτσι και με τους Μεταλλαδες! Οι τυποι στο βίντεο εκφράζουν την προσωπικη τους άποψη ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ!Βλέπεις τα σκατά του χέβυ μέταλ που έχουν όλοι από πίσω αφίσσες ....
Ροκάδες, χεβυμεταλάδες ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ....
ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ........
το οτι υπάρχουνΚοιτάξτε εδώ πιρφορικές απόψεις.... Τέτοιοι άνθρωποι με τις συμβουλές τους δημιουργούν δυστυχισμένους - θύματα. Επί της ουσίας θεωρούν ντροπή νας πας μπουρδέλα.....