Ρε παιδιά,
Δε μπορεί να απαντήσει κανείς απλώς τσεκάροντας (ή όχι) τις απαντήσεις σε αυτή τη δημοσκόπηση!
Γράφω λοιπόν (copy-paste) ΟΛΕΣ τις απαντήσεις και δίπλα τους το τι πιστεύω εγώ για κάθε μια:
- Γιατι δεν εχω γκομενα και πρεπει κατι να γαμησω οταν βρω θα τα κοψω.. Δεν ισχύει.
- Γιατι εχω γκομενα αλλα την βρισκω να κανω ανωμαλιες με πουτανες.. Δεν ισχύει, η γκόμενα κάνει περισσότερες.
- Γιατι εχω γκομενα αλλα μου εχει κολλησει απο οταν ημουν μικρος και δεν ειχα.. Εν μέρει πράγματι ισχύει, γιατί πράγματι ξεκίνησα πολύ μικρός (Β γυμνασίου - 14), αλλά δε νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που έχω ?κολλήσει?.
- Γιατι μου αρεσει να γαμω καθε μερα αλλη και να μην δεσμευομαι συναισθηματικα.. Δεν ισχύει (δέσμευση ? σιγά!) ισχύει το ?άλλη κάθε μέρα?. Σε ποιόν δεν αρέσει?
- Γιατι μου αρεσει αυτη η αναζητηση του ταλεντου και μετα ο χαβαλες στο bourdela.com.. Ισχύει.
- Γιατι δεν μπορω να βρω γκομενα για διαφορους λογους..(δεν ειναι ντροπη κανενας δεν θα το μαθει).. Δεν ισχύει.
- Δεν ξερω!!!.. Ισχύει
- Γιατι εχω γκομενα αλλα την εχω βαρεθει και ψαχνω κατι αλλο.. Δεν ισχύει (δε την έχω βαρεθεί).
- Γιατι πηγα σε μια πουτανα κολλησα με αυτην και τωρα γαμαω μονο αυτην.. Δεν ισχύει. Προτιμήσεις υπάρχουν, αλλά κι αν δε δουλεύει όταν την αναζητήσω, δε χάλασε κι ο κόσμος. Βρίσκω άλλο γλόμπο.
- Γιατι με την πουτανα δεν με ενδιαφερει να το ευχαριστηθει και δεν εχω αγχος και το απολαμβανω περισσοτερο .. Δε με ενδιαφέρει ?να ευχαριστηθεί? καμιά καριόλα. ʼρα δεν έχω τέτοιο άγχος. Αν δεν το ευχαριστηθεί, κακό του κεφαλιού της. Συνήθως πάντως το ευχαριστιούνται όπως γίνεται. Πάει, πέρασε η εποχή του ?Αγάπη μου, τελείωσες??
- Γιατι μου αρεσουν ποδολαγνιες,ακαποτα,κουλουρακια κτλ και δεν βρισκω καμια να τα κανει.. Δεν ισχύει.
- Γιατι οι γκομενες που μου καθονται ποτε δεν θα ειναι τοσο ομορφες σαν αυτες που γαμαω στα μπουρδελα.. Αυτό παίζεται. Δεν είναι κανόνας όμως. Αλλά έχω πάρει και μπάζα σε μπουρδέλα... ή απο γραφεία...
- Γιατι ειμαι μικρος απειρος και θελω να γνωρισω το sex ή γιατι εχω εμπειρη γκομενα και επειδη δεν ξερω τιποτα απο sex και φοβαμαι μην γινω ρομπα ηθελα να ξεπαρθενιαστω με πουτανα.. ?Ξεπαρθενιάστηκα? με πουτάνα (τότε), αλλά τίποτε άλλο από την πρόταση δεν ισχύει.
Μερικοί άλλοι λόγοι:
-Γιατί η «διαδικασία» στο μπουρδέλο (όπως και το παιχνίδι με τα extra λεφτά ? μην είστε τσιγκούνηδες για 5-10 ευρώ) είναι μια διαδικασία και ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να γίνει έξω, με ΚΑΜΙΑ γκόμενα.
-Γιατί παρά το "επαγγελματικό" του πράματος, υπάρχει ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι του να τη φιλοτιμήσεις να γίνει ?καλύτερη? επαγγελματικά μαζί σου (απ ότι είναι συνήθως).
-Γιατί μόνο έτσι έχεις την ευκαιρία να εξετάζεις ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες από πλευράς ανατομίας? ευκινησία (ποδιών), σχήμα κόλπου, μύες που σε σφίγγουν, κινηματική, χαλαρότης ή ?σφίξιμο? σάρκας, επιφάνεια δέρματος, αγυμνασία (ή το αντίθετο), τριχοφυΐα, μέγεθος στήθους, ρώγας, κλπ...
-Γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν ?κολλήματα? (άλλος με τα χαρτιά, άλλος με το ποδόσφαιρο, άλλος με τα ναρκωτικά, άλλος με το ποτό, άλλος με τον ιππόδρομο, άλλος με τα θρησκευτικά, άλλος με τα πολιτικά, κάθε φρούτο υπάρχει), ίσως λοιπόν και εγώ να έχω αυτό σαν κόλλημα?. Να το παρατήσω και να αποτοξινωθώ? Γιατί? Βλάπτω τον εαυτό μου η κανέναν άλλον? Όχι. Ξοδεύω, ναι. Αλλά δεν τα κλέβω (όπως το πρεζόνι), ούτε τα στερώ από τα παιδιά μου. Αντί να αλλάζω αυτοκίνητο κάθε 2 χρόνια (όπως κάνουν πολλοί), τα τρώω στις πουτάνες και αλλάζω κάθε 10. Γιατί έχω κόλλημα δηλαδή. Το παραδέχομαι.
-Γιατί (υπάρχει ένα ρητό που λέει: Η μεγαλύτερη εφεύρεση δεν έχει γίνει ακόμα. Είναι το κουμπί που αμέσως μετά το γαμίσι το πατάς, και η γκόμενα εξαφανίζεται) επειδή δεν υπάρχει αυτό το κουμπί, πάω εκεί που ξέρω ότι αμέσως μόλις τα δώσω και ξαλαφρώσω, είμαι ελεύθερος να φύγω χωρίς να πω ούτε ?γειά? (αν δε θέλω), χωρίς να παρεξηγηθώ, χωρίς γκρίνια, απαιτήσεις, χαδάκια, φιλάκια, έρωτες, και όλα τα σχετικά.
Και τέλος, έχω προσπαθήσει να σκεφτώ τι θα έλεγα στη γκόμενά μου, αν κάποια στιγμή ανακάλυπτε ότι εκτός απ την ίδια ?τα δίνω? και πληρώνοντας.
Ειλικρινά, ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι θα της έλεγα (γιατί το κάνω), και μάλλον η αλήθεια είναι όλη αυτή εδώ από πάνω.