You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
άντε και εγώ κουμπαρος.Πολλές κοπέλες το κάνουν αυτό που λές.
Πρέπει να είσαι όμως τακτικός πελάτης κι όχι ο τύπος " ηρθα μια φορά να γαμήσω να δω τι παίζει αλλά δεν θα ξανάρθω γιατί θέλω να πάω κι αλλού"
Από την στιγμή που "τιμάς" τακτικά μια πουτάνα, έχεις και άλλη μεταχείριση.
Τα πράγματα αλλάζουν μετά το 5ο ή 6ο ραντεβού. Η κοπέλα κάθεται περισσότερο, σε βάζει σε ώρα που μετά δεν θα έχει άλλο ραντεβού ώστε να υπάρχει πλήρης άνεση χρόνου και όσο σε βλέπει και πιο μόνιμο πελάτη αισθάνεται κι εκείνη περισσότερη ασφάλεια και είναι πιο θερμή από ότι σε έναν καινούριο.
;)
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
ρε ποδολαγνε...ποσους ''καλους'' πελατες μπορει να εχει νομιζεις...
Δεν αλλάζω τακτικά τις κοπέλες που προτιμώ. Ούτε επισκέπτομαι κάθε φορά και διαφορετική πουτάνα. Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και όταν θέλω να πηδήσω και να περάσω καλά, επιλέγω συνήθως εκδιδόμενες που έχω πάρει πολλές φορές.
Για να επιλέξω το καινούριο πρέπει να συνυπάρξουν τρεις λόγοι.
1. Να κάνει η κοπέλα τα βίτσια που επιθυμώ.
2. Να μου αρέσει εμφανισιακά
3. Να έχει καλή τιμή.
Μετα από κάποια ραντεβού, όλες οι κοπέλες "ανοίγονται". Σε βλέπουν σαν δικό τους άνθρωπο και σου εκμυστηρεύονται αρκετά πράγματα.
Όσο κι αν σου φαίνεται περιεργο φίλε μου, ναι εχουν πολλούς καλούς πελάτες.
Και πολλές από αυτές τις κοπέλες σταματάνε κάποια στιγμή να κάνουν και διαφημίσεις στο freelist ή έδω μέσα ή στο Μπαντού... Κρατάνε τους καλούς πελάτες και δουλεύουν έτσι ή το πολύ από κάναν φίλο των πελατών αυτών.
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ποδολαγνε αυτο εννοουσα με την ερωτηση μου...ΣΑΦΩΣ και εχουν πολλους ''καλους'' πελατες γιατι ειναι η δουλεια τους
τωρα τα υπολοιπα που λες οτι σε βλεπουν σα δικο τους ανθρωπο ακουγονται λιγο καπως.εντελως φιλικα παντα ;)
το θεμα ειναι η τιμη η οποια δεν κατεβαινει γιατι οπως ειπαν πολλοι πιο πανω μαλακες υπαρχουν...οσο τα δινουν τοσο θα τα παιρνουν και καλα κανουν απο μια πλευρα...
εγω νευριαζω γιατι βλεπω πχ μια κοπελα που στη γερμανια εχει 100 ευρω πιο κατω για 2ωρο να ερχεται εδω και να ζηταει τα διπλα αλλα αφου πληρωνουν καλα κανει
τωρα τα υπολοιπα που λες οτι σε βλεπουν σα δικο τους ανθρωπο ακουγονται λιγο καπως.εντελως φιλικα παντα ;)
το θεμα ειναι η τιμη η οποια δεν κατεβαινει γιατι οπως ειπαν πολλοι πιο πανω μαλακες υπαρχουν...οσο τα δινουν τοσο θα τα παιρνουν και καλα κανουν απο μια πλευρα...
εγω νευριαζω γιατι βλεπω πχ μια κοπελα που στη γερμανια εχει 100 ευρω πιο κατω για 2ωρο να ερχεται εδω και να ζηταει τα διπλα αλλα αφου πληρωνουν καλα κανει
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
ποδολαγνε αυτο εννοουσα με την ερωτηση μου...ΣΑΦΩΣ και εχουν πολλους ''καλους'' πελατες γιατι ειναι η δουλεια τους
Όταν λέω σε αισθάνονται δικό τους άνθρωπο, εννοώ πως η συμπεριφορά τους απέναντί σου είναι διαφορετική από ότι σε έναν πελάτη που γνωρίζουν για πρώτη φορά.
Να το θέσω αλλιώς.
Εκδιδόμενη ... την πρώτη φορά που την πήρα κάθησε 1 ωρα με το ρολόι. Μην σου πω πως με έκλεψε και λίγο στην ώρα.
Την τρίτη φορά κάθησε μισή ώρα παραπάνω από μόνη της.
Μια φορά μου αρνηθηκε ραντεβού γιατί ήταν πολύ πιεσμένη από πελάτες και δεν ήθελε όπως μου είπε να με "ξεπετάξει". Το εκτίμησα πολύ.
Την επόμενη μέρα κλείσαμε ραντεβού. Κάθησε τον διπλάσιο χρόνο χωρις να με χρεώσει ούτε ευρώ παραπάνω.
Ύστερα από πολλές συνευρέσεις μαζί της καθόταν μαζί μου τρεις ώρες και πλήρωνα για μια.
Νομίζω πως ήμουν αναλυτικός και τωρα καταλαβαινόμαστε τι εννοώ λέγοντας να σε αισθάνεται σαν δικό της άνθρωπο.
Στη βασικη ερωτηση...γιατι ειναι πουτανες!!!
Γιατι δεν ξερουν πως ειναι να δουλευεις 1-2 βδομαδες για να βγαλεις 200 ευρω οπως κανουν οι περισσοτεροι!
Οι πιο πολλες δεν εχουν δουλεψει στη ζωη τους και δεν ξερουν πως ειναι...
Αλλα αφου υπαρχουν μαλακες που πανε και τα ακουμπανε καλα κανουν.Ναι κυριοι ειστε μαλακες και πειναλες και πατε και ακουμπατε 200 ευρω για να γαμησετε!!!
Βριστε με,στα αρχιδια μου,το αποτελεσμα αυτο ειναι,να δινετε 200 ευρω σε μια αργοσχολη γκομενα για να τη γαματε και αυτη να βλεπει τηλεοραση...
Ας τους κανουν ενα εμπαργκο να δειτε πως πεφτουν οι τιμες.
Γιατι δεν ξερουν πως ειναι να δουλευεις 1-2 βδομαδες για να βγαλεις 200 ευρω οπως κανουν οι περισσοτεροι!
Αλλα αφου υπαρχουν μαλακες που πανε και τα ακουμπανε καλα κανουν.Ναι κυριοι ειστε μαλακες και πειναλες και πατε και ακουμπατε 200 ευρω για να γαμησετε!!!
Βριστε με,στα αρχιδια μου,το αποτελεσμα αυτο ειναι,να δινετε 200 ευρω σε μια αργοσχολη γκομενα για να τη γαματε και αυτη να βλεπει τηλεοραση...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Στη βασικη ερωτηση...γιατι ειναι πουτανες!!!
Μεγάλο μίσος βγάζεις φίλε μου.
Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, σου λέω πως το τίμημα που πληρώνουν αυτές είναι πολύ μεγαλο.
1. Κοινωνική κατακραυγη.... " Αυτή καλέ ειναι πουτάνα!"
2. Κίνδυνος από Σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσήματα. Μεγάλος κίνδυνος.
3. Ανοχή στις πιο βρωμικες σεξουαλικές ορέξεις.
Κάπως πρέπει να αποτυπωθούν τα πιο πάνω.
Αν όχι σε χρήμα... πώς αλλιώς;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γιατι έβρισα κάτι ΜΟΥΝΙΑ και θέλω διακαως το μπαν να τελειώνει η μαλακια
θες το διαδικτυακο σου κατουρημα γκεουλα
Φιλε μου,εκτος εξαιρεσεων,δηλαδη κοπελες που τις φερνουν με το ζορι να γινουν πουτανες κτλ...,αυτα αυτες το ξερουν.Μεγάλο μίσος βγάζεις φίλε μου.
Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, σου λέω πως το τίμημα που πληρώνουν αυτές είναι πολύ μεγαλο.
1. Κοινωνική κατακραυγη.... " Αυτή καλέ ειναι πουτάνα!"
2. Κίνδυνος από Σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσήματα. Μεγάλος κίνδυνος.
3. Ανοχή στις πιο βρωμικες σεξουαλικές ορέξεις.
Κάπως πρέπει να αποτυπωθούν τα πιο πάνω.
Αν όχι σε χρήμα... πώς αλλιώς;
οποτε ειναι δικο τους το ρισκο.
Αν δε θελει ας παει να καθαριζει σκαλες!!
Ολα αυτα που ειπες,δε μου δικαιολογουν τα 200 ευρω...
Τις ππουτανες τις σεβομαι γενικοτερα γιατι αυτο που κανουν ειναι λειτουργημα,οχι επαγγελμα...
Αμα δεν υπηρχαν αυτες ολοι οι αρρωστοι και πεινασμενοι θα ξεσπαγαν στα κοριτσια του κοσμου.
Ομως,αυτες που το βλεπουν ακριβες και που ειναι με τη δικη τους θεληση πρεπει να τρωνε μαυρισμα...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Φιλε μου,εκτος εξαιρεσεων,δηλαδη κοπελες που τις φερνουν με το ζορι να γινουν πουτανες κτλ...,αυτα αυτες το ξερουν.
οποτε ειναι δικο τους το ρισκο.
Αν δε θελει ας παει να καθαριζει σκαλες!!
Ολα αυτα που ειπες,δε μου δικαιολογουν τα 200 ευρω...
Τις ππουτανες τις σεβομαι γενικοτερα γιατι αυτο που κανουν ειναι λειτουργημα,οχι επαγγελμα...
Αμα δεν υπηρχαν αυτες ολοι οι αρρωστοι και πεινασμενοι θα ξεσπαγαν στα κοριτσια του κοσμου.
Ομως,αυτες που το βλεπουν ακριβες και που ειναι με τη δικη τους θεληση πρεπει να τρωνε μαυρισμα...
Εδω ερχόμαστε στην τελευταία σου φράση αγαπητέ. Στην οποία και θα συμφωνήσω καθότι με συμφέρει κι μενα.
Αποχή για λίγο διάστημα από όλους μας.
Δυστυχώς ο νόμος ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - ΖΗΤΗΣΗΣ που μαθαίναμε στα Πανεπιστήμια είναι αμείλικτος.
Όσο θα υπάρχει ζήτηση οι τιμές θα μένουν εκεί που βρίσκονται.
ετσι ειναι ακριβως.ο μονος τροπος να πεσουν οι τιμες ειναι να μη παει κοσμος.απλο
τα υπολοιπα ειναι για να περναει η ωρα
οσο πανε προμοτορες που τα σκανε αυτες θα πλουτιζουν...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
η ωρα πρεπει να παει στα 500 ευρω μινιμουμ. για να περιοριστει το φαινομενο 'πιρφορος' απο τους...αισθηματιες
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
δε τελειωνουν οι αγαπουληδες...επιδημια εχουν γινειη ωρα πρεπει να παει στα 500 ευρω μινιμουμ. για να περιοριστει το φαινομενο 'πιρφορος' απο τους...αισθηματιες
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εγώ λέω να πάει στα χίλια!
Τσιγκουνιές θα κάνουμε;
για σενα και 2 χιλιαδες. εισαι το ζωντανο παραδειγμα οσων εγραψα.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
αντε γαμησου μωρη ψωλα με τα πακια σου στις παρκιαδες και μην μου ζαλιζεις τον έρωταθες το διαδικτυακο σου κατουρημα γκεουλα
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
γιατι έβρισα κάτι ΜΟΥΝΙΑ και θέλω διακαως το μπαν να τελειώνει η μαλακια
πολύ το κουράζεις
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και θέλω διακαως το μπαν να τελειώνει η μαλακια
κατά προτίμηση κάνε το αντίθετο από αυτά που είναι γραμμένα με κόκκινα γράμματα....
δλδ δεν μπορείς να κάνεις όυτε ένα αντμίν να σε διαγράψει ?
πόσο άχρηστος μπορεί να είσαι πια ?
υγ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις