Νέα

γιατι οι γυναικες θελουν τους παντρεμενους?? και οσοι εχουν ωραια γκομενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
dude33  εγω βλεπω καθε μερα ζευγαρια να χωριζουν ειτε φευγει ο αντρας ειτε η γυναικα μετα και οι 2 περνανε φαση δυστυχιας
σε τι ακριβως διαφωνεις? στο οτι υπερβαλω καπως?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καλησπερα εχω δει οτι πολοι παντρεμενοι η οσοι εχουν σχεη τους θελουν πολυ οι γυκαικες γιατι να συμβαινει αυτο? εσεις τι λετε?
ειναι λογικο?  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Λογικοτατο. Δεν ειναι λογικο να θέλουν αυτους που έχουν τον τροπο να έχουν μια γυναικα διπλα τους? ειδικα αμα ειναι ομορφη

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Γιατι θελουν τους <<εμπειρους>> <<αντρες????>> αυτους δηλαδη που δεν εχουν γαμησει πανω απο 15 φορες σε ολη τους την ζωη και ειναι 45 με φοβερη εμπειρια στα ραντεβου,στο κερατο και στο πως να χαριζουν τα λεφτα τους στην καθε πατσαβουρα που δεν βλεπεται.
Να εχει πιστοποιητικο και εγκριση απο τις αλλες <<κανονικες>> <<γυναικες>> δηλαδη να ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ-ΚΟΡΟΙΔΟ-ΜΕ ΛΕΦΤΑ και ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Γι'αυτο τις βλεπεις ολες με κατι ανασφαλη ανθρωπακια,ψευτο-αντρες κακασχημους-αγυμναστους-ξεφτιλες αλλα με <<λε(Φ)πτα>> αισθηματα.

Για να νιωθουν ασφαλεια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot:

:woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

και αυτό πολύ δυνατό  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
πλειοδοτώ!
τον τελευταίο καιρό έχω εμπλακεί συναισθηματικά με ένα χειραφετημενο θήλυ. εξαιρετικό ,αυτό που λεμε μουνί καμαρωτό, αρχοντομούνα, εντυπωσιακή.
Ενεκα της σχέσεως μας ήταν μοιραιο να γνωρίσω τον στενό και ευρυτερο κύκλο της από θηλεα, ελευθερα και δεσμευμενα, ομορφα μετρια και άσχημα.Αφού τελειωσαν οι συστάσεις και με τον MIR αξονικό τομογραφο προσπαθώντας να με αποδομήσουν σε πρωτεινη και νουκλεικα οξέα,τι δουλεια κάνω ,ποσα βγαζω,το Ε1 και Ε9 κτλ... αρχισαν ένα ανεπαισθητο και αδιόρατο φλερτ, σχεδόν όλες. Κάθε φορά που βρισκόμασταν (4,5 φορές τον μήνα) σε σπίτια ή και έξω,άσχετα με το πόσο πολύ σημασια έδινα στην δικιά μου, γραφοντας τους υπολοιπους κανονικά, έπιανα κάθε τόσο,τα εντονα και διεισδυτικά βλεμματα τους. Ειδικά δύο (μέτριες, ιδανικες για υποψήφιες για ass to mouth), φέρονται εντελώς απροκάλυπτα σχεδόν ξεδιαντροπα (βυζοχαραδρες εξω προς το μερος μου , ανεπαισθητα δηθεν τυχαία αγγιγματα διαρκειας κάτω από το τραπεζι και άλλες τετοιες καυλωτικές μαλακιες που κλεινουν σπίτια και γκαστρωνουν ελλεηνιδες).Φυσικά δεν εχω πει τιποτα στην δικιά μου, χρησιμοποιώ όλες αυτες τις εικονες και σκέψεις για να ατσαλώνω την στύση μου, όταν την πηδάω, καθε φορα που γαμιόμαστε φανταζομαι ότι παρτουζώνω και κανα δυο φίλες της.

0622DogWash_001.JPG

:grin:

Επισκέπτης
οι γυναικες γοητευονται - θελουν , ενα αντρα που εχει διπλα του μια ομορφη γυναικα  ;)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
dude33  εγω βλεπω καθε μερα ζευγαρια να χωριζουν ειτε φευγει ο αντρας ειτε η γυναικα μετα και οι 2 περνανε φαση δυστυχιας
σε τι ακριβως διαφωνεις? στο οτι υπερβαλω καπως?
Ποσο χρονων εισαι;

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Συνηθως οι παντερμενοι που ειναι διαθεσιμοι ,εχουν και απλα στη τσεπη ή στη χειροτερη ειναι σε καλυτερη μοιρα απο στη συνοδο τους ;) και εχουν εντονη διαθεση να καλοπερασουν με οτι αυτο συνεπαγεται . Δεν νομιζω να θελει καμια ενα μιζερο με αδειες τσεπες.Προτημουν ενα <αδειο> ανδρα παρα ενα αδειο πορτοφολι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ΧΑΧΑΧΑ! εξαιρετικός! Αν και θα προτιμούσα σαν αμετανόητος cat lover να βάζατε έναν καλοζωισμένο γάτο αρχιδάτο,σπιρουνάτο στη θέση του συμπαθέστατου κοπρίτη

http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/cats/purring-cat-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]

έχεις καμία σχέση με πουτανγαμών ?

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1

dude33 θα πιω κανα 2 βοτκες και κολησω σε καμια και οτι γινει αμα δε γινει κατι σε αλη.αμα ποιω λιγο μου φευγει καπως το ντροπαλο

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
ουτε το Δημοτικο  :S

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
και ειναι τοσο απλο ....ολη την ημερα στο pc αλλα για λαθος λογο,κριμα  :(

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
dude33 θα πιω κανα 2 βοτκες και κολησω σε καμια και οτι γινει αμα δε γινει κατι σε αλη.αμα ποιω λιγο μου φευγει καπως το ντροπαλο
Δεν πας να την στήσεις έξω απο την παιδαγωγική ακαδημία;Μπορεί να μην βρεις γκόμενα αλλά μπορεί να μάθεις Ελληνικά.

Κανονισε μαλάκα να σε βρουν σαπακιασμένο σε κανένα χαντάκι.Θα σε περάσουν για δράκο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom