πλειοδοτώ!
τον τελευταίο καιρό έχω εμπλακεί συναισθηματικά με ένα χειραφετημενο θήλυ. εξαιρετικό ,αυτό που λεμε μουνί καμαρωτό, αρχοντομούνα, εντυπωσιακή.
Ενεκα της σχέσεως μας ήταν μοιραιο να γνωρίσω τον στενό και ευρυτερο κύκλο της από θηλεα, ελευθερα και δεσμευμενα, ομορφα μετρια και άσχημα.Αφού τελειωσαν οι συστάσεις και με τον MIR αξονικό τομογραφο προσπαθώντας να με αποδομήσουν σε πρωτεινη και νουκλεικα οξέα,τι δουλεια κάνω ,ποσα βγαζω,το Ε1 και Ε9 κτλ... αρχισαν ένα ανεπαισθητο και αδιόρατο φλερτ, σχεδόν όλες. Κάθε φορά που βρισκόμασταν (4,5 φορές τον μήνα) σε σπίτια ή και έξω,άσχετα με το πόσο πολύ σημασια έδινα στην δικιά μου, γραφοντας τους υπολοιπους κανονικά, έπιανα κάθε τόσο,τα εντονα και διεισδυτικά βλεμματα τους. Ειδικά δύο (μέτριες, ιδανικες για υποψήφιες για ass to mouth), φέρονται εντελώς απροκάλυπτα σχεδόν ξεδιαντροπα (βυζοχαραδρες εξω προς το μερος μου , ανεπαισθητα δηθεν τυχαία αγγιγματα διαρκειας κάτω από το τραπεζι και άλλες τετοιες καυλωτικές μαλακιες που κλεινουν σπίτια και γκαστρωνουν ελλεηνιδες).Φυσικά δεν εχω πει τιποτα στην δικιά μου, χρησιμοποιώ όλες αυτες τις εικονες και σκέψεις για να ατσαλώνω την στύση μου, όταν την πηδάω, καθε φορα που γαμιόμαστε φανταζομαι ότι παρτουζώνω και κανα δυο φίλες της.