Νέα

γιατι οι γυναικες θελουν τους παντρεμενους?? και οσοι εχουν ωραια γκομενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πλειοδοτώ!
τον τελευταίο καιρό έχω εμπλακεί συναισθηματικά με ένα χειραφετημενο θήλυ. εξαιρετικό ,αυτό που λεμε μουνί καμαρωτό, αρχοντομούνα, εντυπωσιακή.
Ενεκα της σχέσεως μας ήταν μοιραιο να γνωρίσω τον στενό και ευρυτερο κύκλο της από θηλεα, ελευθερα και δεσμευμενα, ομορφα μετρια και άσχημα.Αφού τελειωσαν οι συστάσεις και με τον MIR αξονικό τομογραφο προσπαθώντας να με αποδομήσουν σε πρωτεινη και νουκλεικα οξέα,τι δουλεια κάνω ,ποσα βγαζω,το Ε1 και Ε9 κτλ... αρχισαν ένα ανεπαισθητο και αδιόρατο φλερτ, σχεδόν όλες. Κάθε φορά που βρισκόμασταν (4,5 φορές τον μήνα) σε σπίτια ή και έξω,άσχετα με το πόσο πολύ σημασια έδινα στην δικιά μου, γραφοντας τους υπολοιπους κανονικά, έπιανα κάθε τόσο,τα εντονα και διεισδυτικά βλεμματα τους. Ειδικά δύο (μέτριες, ιδανικες για υποψήφιες για ass to mouth), φέρονται εντελώς απροκάλυπτα σχεδόν ξεδιαντροπα (βυζοχαραδρες εξω προς το μερος μου , ανεπαισθητα δηθεν τυχαία αγγιγματα διαρκειας κάτω από το τραπεζι και άλλες τετοιες καυλωτικές μαλακιες που κλεινουν σπίτια και γκαστρωνουν ελλεηνιδες).Φυσικά δεν εχω πει τιποτα στην δικιά μου, χρησιμοποιώ όλες αυτες τις εικονες και σκέψεις για να ατσαλώνω την στύση μου, όταν την πηδάω, καθε φορα που γαμιόμαστε φανταζομαι ότι παρτουζώνω και κανα δυο φίλες της.
πουτανες ελλεηνιδες μαν.....μακρια

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
πουτανες ελλεηνιδες μαν.....μακρια
το θλιβερό σε όλη την ιστορία είναι ότι οι λοιποί παίκτες, γκόμενοι για κάποιες, σύζυγοι για άλλες ειναι καλά και ξηγημένα τυπάκια, με τους οποίους τα βρήκαμε και συνεννοηθήκαμε αμέσως...οι καριόλες τους όμως κοιτούν και συγκρινουν τις δουλειές μας, τις μοτοσυκλέτες μας, τι φοραμε κ.ο.κ.
Απορώ, δεν καταλαβαίνουν τα μπατιρόμουνα οτι φερόμενες έτσι περισσοτερο κακό κανουν παρά καλό και ειδικα καποιες στο κοινό σπιτικό τους...

η δικιά μου το παιζει υπεράνω σε όλα αυτά, δήθεν δεν την αγγίζουν και πως δήθεν δεν ειναι του επιπεδου της  :jerking: ...μετα οι φλούδες αναρωτιούνται γιατι τις ξεμουνιάζουμε και εξαφανιζόμαστε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το θλιβερό σε όλη την ιστορία είναι ότι οι λοιποί παίκτες, γκόμενοι για κάποιες, σύζυγοι για άλλες ειναι καλά και ξηγημένα τυπάκια, με τους οποίους τα βρήκαμε και συνεννοηθήκαμε αμέσως...οι καριόλες τους όμως κοιτούν και συγκρινουν τις δουλειές μας, τις μοτοσυκλέτες μας, τι φοραμε κ.ο.κ.
εγω τους κανω τεστ.....ντυνομαι επιτηδες φτωχικα ,παω στο ραντεβου με τα ποδια κλπ....να δω ως που φτανει η ελλεηνιδιαση τους

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
εγω τους κανω τεστ.....ντυνομαι επιτηδες φτωχικα ,παω στο ραντεβου με τα ποδια κλπ....να δω ως που φτανει η ελλεηνιδιαση τους

χαχαχα

υγ η υπογραφή σου Γαλλιστί..  :rockon:

Quand l'Amour n'est plus l
Que te reste-t-il pour survivre ici-bas?

(Donne le meilleur de toi mme
Et tu trouveras l'Amour suprme
L'Amour suprme)

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
εχω ωραια γκομενα χαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 30 πλεονεκτήματα το να είσαι άνδρας.jpg
    30 πλεονεκτήματα το να είσαι άνδρας.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 13

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Πριν καποια χρονια ειχα γνωρισει μια απο ενα chat-room ραντεβου στο λεπτο την ιδια μερα καθως επεστρεφε απο το εξοχικο της.Για κακη(καλη μου)τυχη ειχα το αμαξι συνεργειο λογω σπασμενου τζαμιου απο ληστεια.Παω πολυ απλα ντυμενος στο ραντεβου η γκομενα ηταν ενα ωραιο αδυνατο ξανθο κοντουλικο μουνακι.Καθησαμε στην καφετερια και αρχισε το μπουρου μπουρου περασαν 2 ωρες ελεγε για ενα πρωην γκομενο που δεν ειχε αμαξι και τον πηγαινε αυτη βολτα με το δικο της.Οτι αυτος δεν επαιρνε αμαξι ενω δουλευε...(ενω αυτη εξυνε το μουνι της)Της λεω τα λεμε μια αλλη φορα εχω δουλεια...μου λεει κατσε μην φευγεις..με τα πολλα περασαν 3 με 4 ωρες στην καφετερια (πονεσε ο κολος μου στην καρεκλα  :2funny: )Με τα πολλα με το που φευγουμε απο την καφετερια μου λεει δεν θα με πας σπιτι με το αμαξι σου?Ποιος σου ειπε οτι εχω αμαξι της λεω.Δεν εχω καρδια μου!Αν θες σε γυρναω με ταξι.Η εκφραση της ηταν ολα τα λεφτα  :2funny:  :grin:

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
φιλε εγραψες εφω ηξερα καποιον που ενω ειχε λεφτα ειχε αμαξι και το πουλησε καποια στιγμη μια γκομενα ολο τον κινηγαγε και εκεισε ραντεβου μαζι της!!!
ερχεται αυτος με το ποδηλατο και της λεει ελα μορω καβαλησε το ποδηλατο!!!
και του λεει καλα δεν εχεις αμαξι????
οχι της λεει!!! παρε ταξι και εφυγε αυτος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
καλησπερα εχω δει οτι πολοι παντρεμενοι η οσοι εχουν σχεη τους θελουν πολυ οι γυκαικες γιατι να συμβαινει αυτο? εσεις τι λετε?
ειναι λογικο?  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Δες το και από την άλλη πλευρά.
Όταν είσαι μπακούρι σε ένα μπαρ, αν δεν είσαι ο George που πίνει espresso,  και κολώνεις να δεις γκόμενα στα μάτια τότε σου φαίνεται ότι όλες σε γράφουν.
Όταν είσαι όμως με γκόμενα και είσαι άνετος, και οι άλλες γυναίκες έχουν μεγαλύτερη άνεση στο να σε πλησιάσουν.
Απλά εσένα σου φαίνεται ότι σου την πέφτουν όλες.
Αυτές που θα σου κάτσουν θα είναι οι ίδιες με αυτές που θα σου κάθονταν αν την έπεφτες μόνος σου.
Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας.
Η διαφορά είναι ότι μέσω της γκόμενας έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή και με πολλές άλλες γυναίκες αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι όλες σου την πέφτουν.

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
οκ ενδιαφερον η αποψη σου :) :) :)

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
μωροοοο που εισαι εχω τελειο προφυλαχτικο να περασουμε καλα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 10847953_351665525013092_169812598865260485_n.jpg
    10847953_351665525013092_169812598865260485_n.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 15

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Αυτό  που  ενω  ειναι  πλουσιοι  , κανουν  επιτηδες τους υπαλλήλους συνεργείου για  να δουν αν οι γκομενες  τους θελουν μονο  για τα λεφτα τους  κλπ --  ειναι  πολυ κλασσικο
Παντζας και  Αλ Τζανετάκος  απο ελληνικη ταινία.. :cheesy:

Επισκέπτης
εγω παριστανω τον πλουσιο που παριστανει τον φτωχο  με μεγαλη επιτυχια

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Γιατι θελουν τους <<εμπειρους>> <<αντρες????>> αυτους δηλαδη που δεν εχουν γαμησει πανω απο 15 φορες σε ολη τους την ζωη και ειναι 45 με φοβερη εμπειρια στα ραντεβου,στο κερατο και στο πως να χαριζουν τα λεφτα τους στην καθε πατσαβουρα που δεν βλεπεται.
Να εχει πιστοποιητικο και εγκριση απο τις αλλες <<κανονικες>> <<γυναικες>> δηλαδη να ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ-ΚΟΡΟΙΔΟ-ΜΕ ΛΕΦΤΑ και ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Γι'αυτο τις βλεπεις ολες με κατι ανασφαλη ανθρωπακια,ψευτο-αντρες κακασχημους-αγυμναστους-ξεφτιλες αλλα με <<λε(Φ)πτα>> αισθηματα.

Για να νιωθουν ασφαλεια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot:

:woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Κι εγώ κάνω τεστ ελλεηνιδίασης. Κι ας τις αγαπάω κι ας προτιμάω εγχώριο παντού και πάντα (όταν γίνεται φάση). Το παίζω άνεργος, αμάξι παλιό και δεν το κυκλοφορώ ούτως ή αλλέως... Μά το θεό, πάνω από κάποιο ηλικιακό όριο, είναι συμπαντικά και νομοτελειακά ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βγάλεις γκόμενα προβάλλοντας αυτά ως δεδομένα. Εδώ ρε μέχρι κι οι τάνες ξενερώνουν αν τις κουβαλάς ως το χοτέλ με λεωφορείο ή ταξί, ακόμα και στις τάνες κακοφαίνεται το λεωφορείο... Διάβολε, σκατά!

Έχει όμως πολύ πλάκα. Να κυκλοφορείς στην τσέπη με σχεδόν πεντακόσια, κι αυτές επειδή δεν κουβαλάς το κάρο μαζί σου και λες πως δεν έχεις δουλειά, να μή σε πλησιάζουν, και να σε κοιτάνε με το ίδιο βλέμα που ρίχνουν σε αυτούς με την ταμπελίτσα "ΠΕΙΝΑΩ". Τα εξωδερμικά κριτήρια είναι και πολύ γάμησέ τα.

Δυστυχώς, από τα 17 και μετά, θέλουν όχημα. Μα μηχανάκι, μα αυτοκίνητο, μα γιωτ... Δικό τους χάσιμο. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές... Κι ας είναι λίγο αγουρήθρες... Πιο φρέσκο και υγιεινό, με περισσότερα αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.215
Πόντοι
2.356
Κι εγώ κάνω τεστ ελλεηνιδίασης. Κι ας τις αγαπάω κι ας προτιμάω εγχώριο παντού και πάντα (όταν γίνεται φάση). Το παίζω άνεργος, αμάξι παλιό και δεν το κυκλοφορώ ούτως ή αλλέως... Μά το θεό, πάνω από κάποιο ηλικιακό όριο, είναι συμπαντικά και νομοτελειακά ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βγάλεις γκόμενα προβάλλοντας αυτά ως δεδομένα. Εδώ ρε μέχρι κι οι τάνες ξενερώνουν αν τις κουβαλάς ως το χοτέλ με λεωφορείο ή ταξί, ακόμα και στις τάνες κακοφαίνεται το λεωφορείο... Διάβολε, σκατά!

Έχει όμως πολύ πλάκα. Να κυκλοφορείς στην τσέπη με σχεδόν πεντακόσια, κι αυτές επειδή δεν κουβαλάς το κάρο μαζί σου και λες πως δεν έχεις δουλειά, να μή σε πλησιάζουν, και να σε κοιτάνε με το ίδιο βλέμα που ρίχνουν σε αυτούς με την ταμπελίτσα "ΠΕΙΝΑΩ". Τα εξωδερμικά κριτήρια είναι και πολύ γάμησέ τα.

Δυστυχώς, από τα 17 και μετά, θέλουν όχημα. Μα μηχανάκι, μα αυτοκίνητο, μα γιωτ... Δικό τους χάσιμο. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές... Κι ας είναι λίγο αγουρήθρες... Πιο φρέσκο και υγιεινό, με περισσότερα αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C.

Μερικές αλήθειες που πρέπει να λέγονται. Σωστός.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ακομα δε μαμησα ναι σε οχι μονο το κερατο οτι η αγαπημενη μου θα με παρατησει για αλον ξαφνικα φοβαμαι.στο μπουρδελο περναω καλα αλα πταν βγαινω εξω μου λειπει η παρεα της γυναικας! σοορυ αμα καιω και εσας μαζι με εμενα ......
Δεν κινδυνευεις εσύ ρε μαλακα.Ουτε γκομενα εχεις ουτε και γυναικα,ουτε και θα αποκτησεις ποτε με τις μαλακιες που λες!!!!!!!!!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
φιλε εγραψες εφω ηξερα καποιον που ενω ειχε λεφτα ειχε αμαξι και το πουλησε καποια στιγμη μια γκομενα ολο τον κινηγαγε και εκεισε ραντεβου μαζι της!!!
ερχεται αυτος με το ποδηλατο και της λεει ελα μορω καβαλησε το ποδηλατο!!!
και του λεει καλα δεν εχεις αμαξι????
οχι της λεει!!! παρε ταξι και εφυγε αυτος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν κανετε καθολου μαθημα στον δημοτικό;Μόνο ανέκδοτα λέτε;

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καλησπερα εχω δει οτι πολοι παντρεμενοι η οσοι εχουν σχεη τους θελουν πολυ οι γυκαικες γιατι να συμβαινει αυτο? εσεις τι λετε?
ειναι λογικο?  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Γιατί σου λέει η άλλη....για να είναι παντρεμένος 'κάτι' θα κάνει καλύτερα από τους ελεύθερους... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom