Νέα

γιατι οι γυναικες θελουν τους παντρεμενους?? και οσοι εχουν ωραια γκομενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
καλησπερα εχω δει οτι πολοι παντρεμενοι η οσοι εχουν σχεη τους θελουν πολυ οι γυκαικες γιατι να συμβαινει αυτο? εσεις τι λετε?
ειναι λογικο?  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Ενδιαφερον θρεντ. :)
Υπάρχει  πάντως  σύγχυση υποκειμένων- αντικειμένων   στον  τίτλο του θρεντ (  Το σχήμα  που εμφανίζεται ,  ονομαζεται στο συντακτικό "ονομαστικη απολυτος"-  
(έλξη της πτώσης του αντικειμένου  απο την ονομαστική)   /   σύνηθες   πχ στα δημώδη
>> "Ο Διάκος σαν τ΄αγροίκησε, πολύ τού κακοφάνη"  :)

ascii

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ενδιαφερον θρεντ. :)
Υπάρχει  πάντως  σύγχυση υποκειμένων- αντικειμένων   στον  τίτλο του θρεντ (  Το σχήμα  που εμφανίζεται ,  ονομαζεται στο συντακτικό "ονομαστικη απολυτος"-  
(έλξη της πτώσης του αντικειμένου  απο την ονομαστική)   /   σύνηθες   πχ στα δημώδη
>> "Ο Διάκος σαν τ΄αγροίκησε, πολύ τού κακοφάνη"  :)
:thumbsup:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μπορει να εχουν τροπο...Δεν θελει κοπο, θελει τροπο

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Τί λογικό; Καθόλου λογικό. Εκτός αυτού, σπανίζει κιόλας, δεν είναι ο κανών. Είχα μια καβαλιώτισσα συμφοιτήτρια κάποτε που με έβαλε και της τα έφτιαξα με έναν παντρεμένο μεσήλικα, που όπως έλεγε η ίδια:

1) Με καυλώνει πολύ αυτός ο κούκλος
2) Αυτός ο γκρίζος κρόταφος είναι πολύ σέξυ
3) Βλέπω τη βέρα και τον θέλω περισσότερο
4) Το μωρό μου είναι γαμάτος

Φωτογραφίστηκε αδιάντροπα μαζί του και στο φέησμπουκ, τω καιρώ εκείνο. Και προσφέρθηκε να μου κάτσει διακριτικά για να με ευχαριστήσει που τους τα έφτιαξα, όμως εγώ το ζώον τότε ακόμη δεν χαμπάριαζα τίπτας από γυναίκα και δεν κατάλαβα τίποτες. Ήταν όμως δυνατούτσικο ΜΠΑΖΟ έτσι κι αλλιώς, και μύριζε και λίγο ΚΝησίλας.

Τους βρίσκουν την εμπειρία. Η μόνη λογική απάντηση. Και μένα τα μωρουλίνια που παραδίνονται στα χέρια μου ακόμη και εντελώς άγνωστες καμμιά φορά, αυτό συζητούσαν με τις φιλενάδες τους. "Είναι άντρας, είναι κι έμπειρος, φυσικό να σου το κάνει καλύτερα κι από εσένα (το "χάιδεμα"), που είναι και δικό σου (το μουνάκι)". Εμπειρία φίλος. Μετράει. Ακόμη και όταν το εκλαμβάνουν μόνο εικονικά και εμφανησιακά, και ας μήν υφίσταται. Τα θηλυκά είναι οπτικοί τύποι, πρώτο όλων.

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
μαλιστα ενδιαφερον η αποψη σου.μα καποιος ειναι εμπειρος τοτε εχει βαση λογικης.αμα ομως εχει ωραια γυναικα και τον γουσταρει η αλη μονο γιαυτο η γιατι εχει ο τυπος πολα λικε στο φεισμπουκ τοτε εχουμε ενα θεμα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ατιμο πραμα το φεισμπουκ....Εχει κλεισει σπιτια

......οταν δεν κανουνε logoff

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 10394466_10152945620641840_7277844630414754029_n.jpg
    10394466_10152945620641840_7277844630414754029_n.jpg
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 14

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
καλησπερα εχω δει οτι πολοι παντρεμενοι η οσοι εχουν σχεη τους θελουν πολυ οι γυκαικες γιατι να συμβαινει αυτο? εσεις τι λετε?
ειναι λογικο?  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Φιλε τι σε εχει πιασει και ανοιγεις συνεχεια θεματα μαλακιες;Δεν μπορεις να βρεις 20€ να πας να ξελαμπικαρεις;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καριολες παντού τυπε....εδω η Ρόουζ αντί να τα φτιαξει με μένα που είμαι σαν τον Μανουέλ Φερράρα παει και τα φτιάχνει με τον Άλεξ τον παντρεμένο χασοδικη

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96

Θελουν οι γυναικες τους παντρεμενους ???????  Ισως να θελους τους παντρεμενους που εχουν συνηθισει να τα σκανε στην γυναικα . Οπως τα σκανε στην συζυγο για να μην τους τα πρήζει τα σκανε και στην γκομενα για να τους καθεαι .

Υγ προσωπικα θεωρω οτι η βερα μαλλον ξενερωνει τις γκόμενες .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
καριολες παντού τυπε....εδω η Ρόουζ αντί να τα φτιαξει με μένα που είμαι σαν τον Μανουέλ Φερράρα παει και τα φτιάχνει με τον Άλεξ τον παντρεμένο χασοδικη
Δεν με θελει επειδή είμαι παντρεμένος, αλλά επειδή είμαι ο καλυτερος.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

Μα φυσικα επειδη οι γυναικες μπορει να ανταγωνιζονται η μια την αλλη αλλα οταν βλεπουν οτι καποια εχει εγκρινει εναν αντρα σε σημειο που να τον παντρευτει, αυτο
σημαινει οτι ειναι ελεγμενος,τσεκαρισμενος, γνησιος, ανταποκρινεται σε απαιτησεις, εχει περασει τα τεστ ρε παιδι μου και συνεπως σημαινει οτι "εδω ειμαστε σε κατι σιγουρα καλο"

Για τον ιδιο λογο οταν μια ωραια γυναικα η οποια εχει συνηθως και υψηλες απαιτησεις κυκολφορει με καποιον, αυτοματα ολες καταλαβαινουν οτι ο τυπος ειναι approved.

Και τι καλυτερο για μια γυναικα απο κατι δοκιμασμενο και σιγουρο !

Μιληστε και με καμια γυναικα ρεεε, οχι μονο κρεας μπαινει κρεας βγαινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom