Ασε μας ρε αβαταρ.....ζεις σε εναν δικο σου κοσμο,μεγαλωσε με το καλοΑν μπορουσατε να κρατησετε σπιτι δε θα χρειαζοταν η μανουλα...
και μετα πες μας τι γινεται στον πραγματικο!
Ασε μας ρε αβαταρ.....ζεις σε εναν δικο σου κοσμο,μεγαλωσε με το καλοΑν μπορουσατε να κρατησετε σπιτι δε θα χρειαζοταν η μανουλα...
το ξερω...Και εγώ είμαι νίντζα...
εδω εσεις δε μπορειτε να κοψετε τον ομφαλιο λωρο θα μπορουσατε να κρατησετε σπιτι;!Αν μπορουσατε να κρατησετε σπιτι δε θα χρειαζοταν η μανουλα...
ΙΙΙΙΙΙιιιιιι!!!Α ναι, μπράβο, το είχα ξεχάσει.
Παρεπιμτόντως, ο avatar σου είχε πάρει την καρέκλα που έλεγες...
Ασε μας ρε αβαταρ.....ζεις σε εναν δικο σου κοσμο,μεγαλωσε με το καλο
εδω εσεις δε μπορειτε να κοψετε τον ομφαλιο λωρο θα μπορουσατε να κρατησετε σπιτι;!
Πάντα σεβασμός στο έτερο φύλο!Ετσι γυναικα...σεβασμος.
Βρε πασάκο μου, μην στο χαλάσω κιόλας αλλά ποιος σου λέει πως δεν μπορούμε να κρατήσουμε σπίτι?...Αν μπορουσατε να κρατησετε σπιτι δε θα χρειαζοταν η μανουλα...
Ασε μας ρε αβαταρ.....ζεις σε εναν δικο σου κοσμο,μεγαλωσε με το καλο
Οχι ρε συ γελαω πολυ,βαλε κ σε μενα καμμια τσικουδια!Προσοχη προσοχη μολις αναψε το φυτιλι.
πιανεις?!πεταω πατατακια...ο___Ο
Να φέρω το ποπκόρν;
Βγαλε δικα σου χρηματα πρωτα,βρες κ ενα σπιτακι μονος σου και τα λεμεοτι πεις γιαγια....
οτι πεις γιαγια....
Κι από δω πέτααααα!πιανεις?!πεταω πατατακια...
το ξερω...
εδω εσεις δε μπορειτε να κοψετε τον ομφαλιο λωρο θα μπορουσατε να κρατησετε σπιτι;!
Ναι για φέρε κι από δω, μπορεί ν'αρχίσει η παράσταση σε λίγοπιανεις?!πεταω πατατακια...
ΙΙΙΙΙΙιιιιιι!!!
Φτου ρε πούτη μου, είναι και άγριος αυτός, δε με παίρνει...
Κρίνοντας εξ' ιδίων πάντα, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορώ να κάνω (εκτός από τα άτιμα τα βαζάκια που δεν ανοίγουν!) και υποθέτω πως σίγουρα δεν είμαι η μοναδική!...
Ναιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!ο___Ο
Να φέρω το ποπκόρν;
εσυ παρε φουντουνια!!!
Μακάρι να ήταν έτσι οι γιαγιάδες!Κι από δω πέτααααα!
χτυπησε το τριτο κουδουνι;;Ναι για φέρε κι από δω, μπορεί ν'αρχίσει η παράσταση σε λίγο
Οχι ρε συ γελαω πολυ,βαλε κ σε μενα καμμια τσικουδια!
Τι να πω?
Δεν το περίμενα αυτό από εσένα...
Βγαλε δικα σου χρηματα πρωτα,βρες κ ενα σπιτακι μονος σου και τα λεμε
Οσο αυτο με την ευγενεια που σε διακατεχει,δεν εχω λογια!!!!
Ναι για φέρε κι από δω, μπορεί ν'αρχίσει η παράσταση σε λίγο