Νέα

Γιατί οι gay μισουν τις τραβεστι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα muresan79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

muresan79

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
18
Πόντοι
0
Ξερει καποιος γιατι οι gay μισουν τις τρανς.Εχει να  κανει με θεμα πελατειας η ειναι κατι βαθυτερο?

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Διότι έχουν κοινό target group? :fuck2: :2funny:

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Απο που προκύπτει πάλι αυτό;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τι διαφορά έχουν;

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Γιατι το λες αυτο,υπαρχουν αποδειξης?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Ξερει καποιος γιατι οι gay μισουν τις τρανς.Εχει να  κανει με θεμα πελατειας η ειναι κατι βαθυτερο?
σίγουρα είναι κάτι πολύ βαθύτερο... ή απλά είναι θέμα... βάθους...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τι διαφορά έχουν;
Τεραστια :
Οι gay ειναι η κατηγορια των ομοφυλοφυλλων, που ντυνονται, συμπεριφερονται σαν ανδρες, δεν βαφονται,δεν προσπαθουν να παρουσιασουν γυναικεια χαρακτηριστικα.

Οι τραβεστι αντιθετα, ντυνονται σαν γυναικες, βαφονται, εμπλουτιζουν πολλες φορες το στηθος τους με ορμονες και γενικα, προσπαθουν να φαινινται σαν γυναικες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τεραστια :
Οι gay ειναι η κατηγορια των ομοφυλοφυλλων, που ντυνονται, συμπεριφερονται σαν ανδρες, δεν βαφονται,δεν προσπαθουν να παρουσιασουν γυναικεια χαρακτηριστικα.

Οι τραβεστι αντιθετα, ντυνονται σαν γυναικες, βαφονται, εμπλουτιζουν πολλες φορες το στηθος τους με ορμονες και γενικα, προσπαθουν να φαινινται σαν γυναικες.
πσσσσ  :rockon: :rockon: :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τεραστια :

Μονο bear gays βλεπεις εσυ τριγυρω σου;

Επισκέπτης
Τεραστια :

Και οι τρανς είναι οι εγχειρισμένες. Ο φίλος δεν διαχωρίζει ποιες εννοεί στο θέμα του.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
TS: Bye bye dick :2funny:
TV: Tits & cock (για τους πολύ ανήσυχους :boobies:).

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μονο bear gays βλεπεις εσυ τριγυρω σου;
Οχι,
Βλεπω και θυληπρεπης, ομως καποιοι gay (οχι ολοι - υπαρχουν καποιοι που ειναι αξιοπρεπης) παρολο που εχουν θυληπρεπη συμπεριφορα, δεν εχουν κραγιον, στηθος, φουστες κλπ κλπ.
Εαν δεν μιλησουν, η κανουν καποια κινηση, δεν τους αναγνωριζεις στο πληθος, αντιθετα με την πλειοψηφια των τραβεστι που ευκολα μπορουν να "εντοπιστουν".

Επισκέπτης
Οχι,
Βλεπω και θυληπρεπης, ομως καποιοι gay (οχι ολοι - υπαρχουν καποιοι που ειναι αξιοπρεπης) παρολο που εχουν θυληπρεπη συμπεριφορα, δεν εχουν κραγιον, στηθος, φουστες κλπ κλπ.
Εαν δεν μιλησουν, η κανουν καποια κινηση, δεν τους αναγνωριζεις στο πληθος, αντιθετα με την πλειοψηφια των τραβεστι που ευκολα μπορουν να "εντοπιστουν".
Εκτός κι αν διαθέτεις τον ενσωματωμένο "πουστροεντοπιστή" όπως εγώ,που σε ειδοποιεί για την ύπαρξη gay στο χώρο :grin:
Έχω μύτη εγώ :cheesy:

Επισκέπτης
Εκτός κι αν διαθέτεις τον ενσωματωμένο "πουστροεντοπιστή" όπως εγώ,που σε ειδοποιεί για την ύπαρξη gay στο χώρο :grin:
Έχω μύτη εγώ :cheesy:
Καλά εντάξει... εγώ τον ωραιότερο γυναικείο κώλο τον είδα σε άντρα στο δρόμο... δυστυχώς κατάλαβα ότι ήταν άντρας όταν γύρισε να πάει απέναντι και είδα τη φάτσα του... :huh:

Επισκέπτης
Καλά εντάξει... εγώ τον ωραιότερο γυναικείο κώλο τον είδα σε άντρα στο δρόμο... δυστυχώς κατάλαβα ότι ήταν άντρας όταν γύρισε να πάει απέναντι και είδα τη φάτσα του... :huh:
Τύπε,το γυροφέρνεις λίγο με τις τρανς.Διάβασα την κριτική σου τις προάλλες. :grin:
Το νου σου.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
TS: Bye bye dick :2funny:
TV: Tits & cock (για τους πολύ ανήσυχους :boobies:).
τόσα χρόνια στο κουρμπέτι ακόμα δεν τάμαθες.... ΤS=transxual (pre-op δηλ. μη εγχειρισμένες και post-op δηλ. εγχειρισμένες), οι τραβεστί ΔΕΝ έχουν βυζάκια.. αποτριχώνονται, βάφονται, ντύνονται γυναικεία κλπ κλπ και τέλος τα cd, dvd, blue-ray κλπ που είναι κάτι σαν το κυρ Βαγγέλη που έχει το συνεργείο απέναντι στη γωνία και το βράδυ φοράει τη κυλότα και τα τακούνια της γυναίκας του και χαμουρεύεται μπροστά στο καθρέφτη του

Επισκέπτης
Λες να φουσκώσουμε κι εμείς τύπε στα βυζιά ή να ξυνόμαστε στα πόμολα; :2funny:
Ξέρω 'γω ρε τύπε; Την άλλη φορά σε καφέ έλεγε μια γκόμενα ότι ο δικός της δεν μπορούσε να χύσει αν δεν του έβαζε δάχτυλο...
Σε 5 χρόνια που θα το έχει βαρεθεί τι θα βάζει; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom