You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι gay μισουν τις τραβεστι?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα muresan79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
paperscore
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Απο που προκύπτει πάλι αυτό;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
στην περούκα;Τι διαφορά έχουν;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
σίγουρα είναι κάτι πολύ βαθύτερο... ή απλά είναι θέμα... βάθους...Ξερει καποιος γιατι οι gay μισουν τις τρανς.Εχει να κανει με θεμα πελατειας η ειναι κατι βαθυτερο?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Τεραστια :Τι διαφορά έχουν;
Οι gay ειναι η κατηγορια των ομοφυλοφυλλων, που ντυνονται, συμπεριφερονται σαν ανδρες, δεν βαφονται,δεν προσπαθουν να παρουσιασουν γυναικεια χαρακτηριστικα.
Οι τραβεστι αντιθετα, ντυνονται σαν γυναικες, βαφονται, εμπλουτιζουν πολλες φορες το στηθος τους με ορμονες και γενικα, προσπαθουν να φαινινται σαν γυναικες.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
πσσσσΤεραστια :
Οι gay ειναι η κατηγορια των ομοφυλοφυλλων, που ντυνονται, συμπεριφερονται σαν ανδρες, δεν βαφονται,δεν προσπαθουν να παρουσιασουν γυναικεια χαρακτηριστικα.
Οι τραβεστι αντιθετα, ντυνονται σαν γυναικες, βαφονται, εμπλουτιζουν πολλες φορες το στηθος τους με ορμονες και γενικα, προσπαθουν να φαινινται σαν γυναικες.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Μονο bear gays βλεπεις εσυ τριγυρω σου;Τεραστια :
Επισκέπτης
Και οι τρανς είναι οι εγχειρισμένες. Ο φίλος δεν διαχωρίζει ποιες εννοεί στο θέμα του.Τεραστια :
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οχι,Μονο bear gays βλεπεις εσυ τριγυρω σου;
Βλεπω και θυληπρεπης, ομως καποιοι gay (οχι ολοι - υπαρχουν καποιοι που ειναι αξιοπρεπης) παρολο που εχουν θυληπρεπη συμπεριφορα, δεν εχουν κραγιον, στηθος, φουστες κλπ κλπ.
Εαν δεν μιλησουν, η κανουν καποια κινηση, δεν τους αναγνωριζεις στο πληθος, αντιθετα με την πλειοψηφια των τραβεστι που ευκολα μπορουν να "εντοπιστουν".
Επισκέπτης
Εκτός κι αν διαθέτεις τον ενσωματωμένο "πουστροεντοπιστή" όπως εγώ,που σε ειδοποιεί για την ύπαρξη gay στο χώροΟχι,
Βλεπω και θυληπρεπης, ομως καποιοι gay (οχι ολοι - υπαρχουν καποιοι που ειναι αξιοπρεπης) παρολο που εχουν θυληπρεπη συμπεριφορα, δεν εχουν κραγιον, στηθος, φουστες κλπ κλπ.
Εαν δεν μιλησουν, η κανουν καποια κινηση, δεν τους αναγνωριζεις στο πληθος, αντιθετα με την πλειοψηφια των τραβεστι που ευκολα μπορουν να "εντοπιστουν".
Έχω μύτη εγώ
Επισκέπτης
Καλά εντάξει... εγώ τον ωραιότερο γυναικείο κώλο τον είδα σε άντρα στο δρόμο... δυστυχώς κατάλαβα ότι ήταν άντρας όταν γύρισε να πάει απέναντι και είδα τη φάτσα του...Εκτός κι αν διαθέτεις τον ενσωματωμένο "πουστροεντοπιστή" όπως εγώ,που σε ειδοποιεί για την ύπαρξη gay στο χώρο
Έχω μύτη εγώ
Επισκέπτης
Τύπε,το γυροφέρνεις λίγο με τις τρανς.Διάβασα την κριτική σου τις προάλλες.Καλά εντάξει... εγώ τον ωραιότερο γυναικείο κώλο τον είδα σε άντρα στο δρόμο... δυστυχώς κατάλαβα ότι ήταν άντρας όταν γύρισε να πάει απέναντι και είδα τη φάτσα του...
Το νου σου.
Επισκέπτης
Άσ' τα φίλε... με τις μαλακίες που τρώμε σήμαρα όλα να τα περιμένει κανείςΤύπε,το γυροφέρνεις λίγο με τις τρανς.Διάβασα την κριτική σου τις προάλλες.
Το νου σου.
Επισκέπτης
Λες να φουσκώσουμε κι εμείς τύπε στα βυζιά ή να ξυνόμαστε στα πόμολα;Άσ' τα φίλε... με τις μαλακίες που τρώμε σήμαρα όλα να τα περιμένει κανείς
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
τόσα χρόνια στο κουρμπέτι ακόμα δεν τάμαθες.... ΤS=transxual (pre-op δηλ. μη εγχειρισμένες και post-op δηλ. εγχειρισμένες), οι τραβεστί ΔΕΝ έχουν βυζάκια.. αποτριχώνονται, βάφονται, ντύνονται γυναικεία κλπ κλπ και τέλος τα cd, dvd, blue-ray κλπ που είναι κάτι σαν το κυρ Βαγγέλη που έχει το συνεργείο απέναντι στη γωνία και το βράδυ φοράει τη κυλότα και τα τακούνια της γυναίκας του και χαμουρεύεται μπροστά στο καθρέφτη τουTS: Bye bye dick
TV: Tits & cock (για τους πολύ ανήσυχους ).
Επισκέπτης
Ξέρω 'γω ρε τύπε; Την άλλη φορά σε καφέ έλεγε μια γκόμενα ότι ο δικός της δεν μπορούσε να χύσει αν δεν του έβαζε δάχτυλο...Λες να φουσκώσουμε κι εμείς τύπε στα βυζιά ή να ξυνόμαστε στα πόμολα;
Σε 5 χρόνια που θα το έχει βαρεθεί τι θα βάζει;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 62