Νέα

Γιατί οι άνδρες νιώθετε άβολα να βλέπετε τσόντα μαζί με γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristina35ara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
2.448
Πόντοι
446
Αλήθεια γιατί τις περισσότερες φορές οι άντρες νιώθετε άβολα να βλέπετε μια τσόντα (έτσι είδα τις λέει το site) με μια γυναίκα? Δεν περνάει από το μυαλό σας ότι και για εμάς μπορεί να είναι τόσο απολαυστικές όσο για εσάς?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.307
Πόντοι
6.056
Αλήθεια γιατί τις περισσότερες φορές οι άντρες νιώθετε άβολα να βλέπετε μια τσόντα (έτσι είδα τις λέει το site) με μια γυναίκα? Δεν περνάει από το μυαλό σας ότι και για εμάς μπορεί να είναι τόσο απολαυστικές όσο για εσάς?
μπα οχι χαλια ειναι

σχολιαζουν τα νυχια το μαλλια και τετοιες μαλακιες να μειωσουν την ξεκωλιαρα της ταινιας...

μετα αρχιζουν τον ανταγωνισμο και την πικρα "καλα πως ρουφαει ετσι η ηλιθια?" "τι πηγαδα ειναι η τρυπα της?" "πως βογκαει ετσι η μαλακισμενη?" κλπ

αστο βαρεθηκα κιολας :zombie:

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό βρε Χριστίνα μου πλέον... Ίσως παλιότερα. Εγώ ευχαρίστως θα έβλεπα με κοπέλα τσοντουλα, το έχω κάνει αρκετές φορές. Μάλλον κάποια περίοδο ήταν περισσότερο γυναικείο ταμπού η τσόντα και ίσως φρέναρε κι εμάς κ δεν το ζητάγαμε.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.100
Πόντοι
2.536
Δεν αισθανόμαστε άβολα. Απλώς μετά από 5' δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε στην ταινία επειδή μας φαίνεται χαμένος χρόνος να βλέπουμε πώς γαμάει ένας βλάκας μια γκόμενα ενώ μπορούμε να γαμήσουμε εμείς αυτήν (και τελικά αυτό γίνεται πάντα)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.008
Πόντοι
20.686
Εγώ αισθάνομαι άβολα ,γιατί στις τσόντες όλοι έχουν μια γαιδουρινη ψωλή.
Αν μετά η γκόμενα κοιτάει το δικό μου καυλι περίεργα εγώ εγώ τι θα κάνω? :uglykiss:

northern406

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2022
Like
149
Πόντοι
0
μετά από 10-15 λεπτά θα πάψω να βλέπω την ταινία αλλά θα προσπαθώ να την πείσω ότι δεν έχει πονοκέφαλο,πονόδοντο,πόνους περιόδου κτλ και θα πρέπει να κάνουμε την "δική" μας ταινία....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.704
Πόντοι
6.946
Εννοείται ότι θα κάνετε ότι ακριβώς λέει το σενάριο! Ούτε ο άντρας μα και μου, ούτε η γυναίκα.

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.029
Πόντοι
3.415
Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα...κάθε άλλο υπάρχει μια παιχνιδίαρικη ατμόσφαιρα!

OP
OP
xristina35ara

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
2.448
Πόντοι
446
Εγώ αισθάνομαι άβολα ,γιατί στις τσόντες όλοι έχουν μια γαιδουρινη ψωλή.
Αν μετά η γκόμενα κοιτάει το δικό μου καυλι περίεργα εγώ εγώ τι θα κάνω? :uglykiss:
Ξεχνάς όμως ότι όπως είμαστε μούσκεμα δεν θα σταθούμε στο μέγεθος

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
βαρετες οι τσοντες πλεον, για μενα μιλαω, ιδιως οι ελληνικες που καταληγουν σε κωμωδια με τις υποτιθεμενες ατακες καβλας.
για γελια μονο.
προτιμω τις λαϊβ τσοντες με μενα και την παρτενερ μου.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.378
Πόντοι
456
Λάθος εντύπωση ότι νιώθουμε άβολα.

papaki1

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
30
Πόντοι
0
δεν έχω δει με παρέα αλλά θα ήταν όμορφη μια τέτοια εμπειρία :wink:

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.071
Πόντοι
1.056
Δεν ένιωσα ποτέ άβολα, με μια πρώην μου που γούσταρε βλέπαμε μαζί, σαν ορεκτικό λειτουργούσε πάντα γιατί μετά από λίγο μπαίναμε εμείς σε δράση, και κάναμε άλλα σενάρια, πολύ καλύτερα. Ευτυχώς δηλαδή γιατί οι τσόντες μου είναι αρκετά βαρετές οι περισσότερες, μετά από λίγο είμαι στη φάση, άντε, χύστε να τελειώνουμε.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
Γιατί οι γυναίκες κατά βάση δεν γουστάρουν τσόντες όπως εμείς. Προτιμούν μια σαπουνόπερα που όλοι πάνε με όλους αλλά χωρίς να φαίνεται η πράξη, παρά την τσόντα αυτή καθ' αυτή...

Εδώ που τα λέμε πάντα είχα την αίσθηση ότι αν οι τσόντες γυρίζονταν όχι ψεκάστε σκουπίστε τελιώσαμε αλλά με πλοκή και υπόθεση σαπουνόπερας θα είχαν πολύ μεγαλύτερη απήχηση στο γυναικείο κοινό...

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Πρώτα απ'όλα δε νιώθω άβολα να βλέπω τσόντα μαζί με την ερωτική μου σύντροφο.
Ειδικά αν εκείνη γουστάρει και καυλώνει όπως συμβαίνει τώρα.
Δεύτερον μια ερώτηση εγκυκλοπαιδική.
Από το 2017, 18 μηνύματα η Χριστίνα η καυλωμένη Πατρινιά και άνοιξε και θέμα!!!
Ποιανού κλωνάρι είσαι Χριστινάρα;;;;
Μη μαλώσεις!!!
Θα σου πω μόνο πως με όσες αληθινές γυναίκες έχουμε ξεκινήσει τη σχέση μας στο bou με καυγά, πλην μίας που λείπει εξωτερικό, έχουμε καταλήξει σε χοτέλ!!!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Ο τυπος χριστινα :confused: :confused: :confused:

lovtolck-bzrft-f0a833.gif

Ο

Τελευταία τροποποίηση:

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.910
Πόντοι
206
Γιατί δεν κανονίζεις μια βραδιά με προβολή τσόντας και καλεσμένα μέλη απ εδώ να δείς αν θα νοιώθουν άβολα!

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
428
Πόντοι
21
.....................................
Από το 2017, 18 μηνύματα η Χριστίνα η καυλωμένη Πατρινιά και άνοιξε και θέμα!!!
Ποιανού κλωνάρι είσαι Χριστινάρα;;;;
Μη μαλώσεις!!!
...........................................
ενταξει και εγω το ιδιο σκεφτηκα ...
αλλα εσυ το πηγες 10 βηματα πιο μπροστα ...

δεν ειναι απαραιτητο αδελφε να ειναι κλωνος ...
γενικα παντως το site δεν ειναι "women friendly"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom