supervans13
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
για τετοια πραγματα κ χρυσο φτιαχτηκαν οι θυριδεςαμα δεν εχεις kosmhmata,ρολογια κλπ δεν χρειαζεσαι 8υριδα
για τετοια πραγματα κ χρυσο φτιαχτηκαν οι θυριδεςαμα δεν εχεις kosmhmata,ρολογια κλπ δεν χρειαζεσαι 8υριδα
εγω παντως εχω καποτες χωρις να εχω γκομενααμα δεν εχεις kosmhmata,ρολογια κλπ δεν χρειαζεσαι 8υριδα
καλα κανεις αλλα εαν εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι αχρειαστες για γκομενα απο καμακι δεν πειραζει. ετσι κ αλλιως οι περισσοτερες τανες τις πιο μαπα χρησημοποιουν κ μπορεις να κανεις μια αντικαταστασηεγω παντως εχω καποτες χωρις να εχω γκομενα
εγω εχω 5γρ. καλιφορνιο και δεν ξερω τι να τα κανω...
Λέτε για τον χρυσό ότι είναι Η ΛΥΣΗ και πάει λέγοντας.
Αν σας ενδιαφέρει απλά να ασφαλίσετε τα χρήματά σας με κάποιο κόστος κι όλας (γιατί ο χρυσός είναι ψηλά τωρα και μπορεί να πέσει πιο μετά), τότε η λύση του χρυσού είναι ένα μέταλλο και μπορεί αν θεωρηθεί μια λύση.
Αν θέλετε να επενδύσετε τα χρήματά σας σε κάποιο μέταλλο υπάρχουν άλλα πιο επικερδή μέταλλα. Ασήμι, αλουμίνιο, παλλάδιο.
Υπάρχουν και μελέτες οικονομολόγων γιαυτά.
αυτο που λες για το ασημι ως πιο επικερδες απο το χρυσο δεν ισχυει φιλεΛέτε για τον χρυσό ότι είναι Η ΛΥΣΗ και πάει λέγοντας.
Αν σας ενδιαφέρει απλά να ασφαλίσετε τα χρήματά σας με κάποιο κόστος κι όλας (γιατί ο χρυσός είναι ψηλά τωρα και μπορεί να πέσει πιο μετά), τότε η λύση του χρυσού είναι ένα μέταλλο και μπορεί αν θεωρηθεί μια λύση.
Αν θέλετε να επενδύσετε τα χρήματά σας σε κάποιο μέταλλο υπάρχουν άλλα πιο επικερδή μέταλλα. Ασήμι, αλουμίνιο, παλλάδιο.
Υπάρχουν και μελέτες οικονομολόγων γιαυτά.
αυτο που λες για το ασημι ως πιο επικερδες απο το χρυσο δεν ισχυει φιλε
1 κουτακι απο αναβραζον ντεπον παιρνει 40 τμχ
μπες εδω πηγαινε στον δεξιο πινακα και βαλε στα πεδια χρυσο -ασημι σε διακυμανση ευρω για την τελευταια πενταετια
μπες εδω πηγαινε στον δεξιο πινακα και βαλε στα πεδια χρυσο -ασημι σε διακυμανση ευρω για την τελευταια πενταετια
και σε βαθος δεκαετιαςδεεν κατάλαβα πως δουλέυει η μαλακία.
Όπως και να έχιε πάντως άντε και στο ασήμι να πέφτω έξω. Το νόημα της μελέτης που έστειλα είναι ότι δεν είναι ο χρυσός επένδυση χρημάτων όταν τον αγοράζουμε σε πολύ υψηλές τιμές. Υπάρχουν και άλλα μέταλλα. Πάντα παίζει ρόλο η τιμή που αγοράζει κάποιος.
ακου αν αγοραζες 1 κιλο ασημι πριν ακριβως 10 χρονια θα το αγοραζες 164,35 ευρα και σημερα μετα απο δεκα χρονια θα το πουλαγες 483 ευρω ,αν ομως αγοραζες 1 κιλο χρυσο θα το αγοραζες 10308,77 και θα το πουλαγες 35213 σημερα αρα ποιος θα ηταν κερδισμενος αυτος που αγορασε χρυσο η αυτος που αγορασε ασημι? ;)Δεν αντιλέγω ότι ο χρυσός είναι σε υψηλότερες τιμές. Το θέμα είναι από που ξεκινάς την επένδυση. Δηλαδή αν αγοράσεις ψηλά και πέσει τότε χαμένος είσαι.
το θέμα είναι άλλο που δεν πρόσεξες.
Ο χρυσός από την χαμηλότερη τιμή τους διαγράμματος ανέβηκε 4,5 φορές πάνω.
Δες λίγο το ασήμι πόσες φορές πάνω ανέβηκε.. Για να σε διευκολύνω 7,5 φορές πάνω από την χαμηλότερη τιμή.
ρε συ μπραμπ, αυτός που θα έδινε 10000 χιλιάρικα για ένα κιλό χρυσό θα αγόραζε αντίστοιχα 62 κιλά ασήμι. Άρα σήμερα θα εισέπρατε 30000 περίπου ενώ με το χρυσό 35000. Σίγουρα καλύτερα χρυσός αλλά τα νούμερα σου πρέπει να τα κάνεις αντιστοιχίες για να στέκουν.ακου αν αγοραζες 1 κιλο ασημι πριν ακριβως 10 χρονια θα το αγοραζες 164,35 ευρα και σημερα μετα απο δεκα χρονια θα το πουλαγες 483 ευρω ,αν ομως αγοραζες 1 κιλο χρυσο θα το αγοραζες 10308,77 και θα το πουλαγες 35213 σημερα αρα ποιος θα ηταν κερδισμενος αυτος που αγορασε χρυσο η αυτος που αγορασε ασημι? ;)
ρε συ μπραμπ, αυτός που θα έδινε 10000 χιλιάρικα για ένα κιλό χρυσό θα αγόραζε αντίστοιχα 62 κιλά ασήμι. Άρα σήμερα θα εισέπρατε 30000 περίπου ενώ με το χρυσό 35000. Σίγουρα καλύτερα χρυσός αλλά τα νούμερα σου πρέπει να τα κάνεις αντιστοιχίες για να στέκουν.
εχω πριν 10 χρονια 10308 ευρω αγοραζω ενα κιλο χρυσο σημερα το πουλαω 35213 αρα κερδιζω 24905 ευρωρε συ μπραμπ, αυτός που θα έδινε 10000 χιλιάρικα για ένα κιλό χρυσό θα αγόραζε αντίστοιχα 62 κιλά ασήμι. Άρα σήμερα θα εισέπρατε 30000 περίπου ενώ με το χρυσό 35000. Σίγουρα καλύτερα χρυσός αλλά τα νούμερα σου πρέπει να τα κάνεις αντιστοιχίες για να στέκουν.
αυτό είπα και εγώ ρε συ. Σίγουρα καλύτερα χρυσός. Αλλά όπως το έγραφες άφηνες να εννοηθεί ότι 1 κιλό χρυσός σου έδινε κέρδος 25000 περίπου ενώ αν έπαιρνες 1 κιλό ασήμι θα είχες κερδίσει 300 ευρώ.εχω πριν 10 χρονια 10308 ευρω αγοραζω ενα κιλο χρυσο σημερα το πουλαω 35213 αρα κερδιζω 24905 ευρω
αντι αυτου καποιος αλλος με τα 10308 θα αγοραζε 62,7 κιλα ασημι που αυτα σημερα κοστιζουν 30284 αρα θα κερδιζε 19976