Νέα

Γιατι ΟΧΙ θυριδα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τελικα μπορω εγω αν εχω ενα Α κεφαλαιο στην τραπεζα να το σηκωσω οπως ειναι και να το καταθεσω σε τραπεζα του εξωτερικου? Νομιμο και φορολογημενο ολο το ποσο εννοειται.
Γιατι εχω ακουσει διαφορα περι του θεματος, οπως οτι και καλα δε μπορει μια ελληνικη τραπεζα να σου αποδεσμευσει το 100% του ποσου σου για να το πας σε ξενη τραπεζα.

Μπορείς αγαπητέ.Αν είναι πολύ μεγάλο το ποσό μπορεί να σου πει να το μεταφέρεις τμηματικά για να μη διαταραχτούν τα ταμειακά διαθέσιμά της.Αλλά μπορείς.Τα χρήματα είναι δικά σου,μπορείς να τα πας όπου θέλεις,αρκεί να είναι νόμιμα.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Έχουν γραντζουνιές;  :hi:

όχι,αλλωστε τις εχω σε πλαστικο ειδικο θηκακι την κάθε μια ξεχωριστα

όταν το € θα λαβει τελος (και αυτό θα γινει δυστηχως) ο χρυσος (που τωρα κανεις δεν του δινει σημασια  :uglystupid:)

θα εχει 6-7 φορες την σημερινη αξια με μια χρυση θα αγοράζεις πραματα και θαματα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

όταν το € θα λαβει τελος (και αυτό θα γινει δυστηχως) ο χρυσος (που τωρα κανεις δεν του δινει σημασια  :uglystupid:)

θα εχει 6-7 φορες την σημερινη αξια με μια χρυση θα αγοράζεις πραματα και θαματα
Yπάρχει και θηκάκι για λίρες τύπε; η είναι πατέντα;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.465
Πόντοι
2.356
όλοι εσείς που μιλάτε για το πως να αποθηκευσετε τα λεφτά τας σας συγχαίρω... αφού τα έχετε... Στο εξωτερικό τα πας αν έχεις πάνω απο 100 χιλιαρικα. Αν έχεις παρακάτω απλά προσευχήσου δικέ μου.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Στο εξωτερικό πας (μαζί με τα χρήματα) ακόμα και αν έχεις 20.000 ευρώ,βρίσκεις μια δουλειά,έστω και σκουπιδιάρης,και γλυτώνεις από το βραχνά που λέγεται Ελλάδα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
όλοι εσείς που μιλάτε για το πως να αποθηκευσετε τα λεφτά τας σας συγχαίρω... αφού τα έχετε... Στο εξωτερικό τα πας αν έχεις πάνω απο 100 χιλιαρικα. Αν έχεις παρακάτω απλά προσευχήσου δικέ μου.

Είναι αυτό που λένε... ο φτωχός φτωχότερος και ο πλούσιος πλουσιότερος

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ο χρυσος είναι η απολυτη επενδυση (όχι τα παραγωγα χρυσου και άλλες τέτοιες αηδιες αλλα ο χρυσος στην φυσικη του μορφη) θυμαμε όταν αγορασα την πρωτη μου χρυση λιρα περιξ του 1991-1992 ειχε τοτε 25.000 δρχ η μια σημερα εχει 310 € το κομματι

χρυσος το παγκοσμοιο αποθετικο νομισμα  :dancing: :dancing:
δεν υπαρχει απολυτη επενδυση ουτε στο χρυσο ουτε πουθενα αλλου . μπορουμε μονο να πουμε οτι ο χρυσος ειναι σχετικα ασφαλης
υπαρχουν πολλοι παραγοντες που επηρεαζουν αρνητικα

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδια, αν χρεοκοπησει η τραπεζα ΜΠΟΡΕΙ να τα χασεις ολα, μπορει και να χασεις μονο >100 χιλ., αναλογα αν η κυβερνηση δυναται να τηρησει τις δεσμευσεις της (προφανως, αν κλεισει τη στροφιγγα ο Ντραγκι, τα παντα χανονται και δραχμοποιουνται...)

Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πώς συσχετιζετε τις θυριδες με τις καταθεσεις.

Απο πού κι ως πού εχει δικαιωμα ο ταραπεζιτης να απλωσει το χερι του στη δικια σου, ιδιωτικη περιουσια, την οποια του την αφησες εκει για ΦΥΛΑΞΗ??

Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα!
ανα πασα στιγμη μπορει να αλλαξει ο νομος κ τοτε πανε κ οι θυριδες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.465
Πόντοι
2.356
Στο εξωτερικό πας (μαζί με τα χρήματα) ακόμα και αν έχεις 20.000 ευρώ,βρίσκεις μια δουλειά,έστω και σκουπιδιάρης,και γλυτώνεις από το βραχνά που λέγεται Ελλάδα.

Άλλη κουβέντα αυτή ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΙΛΕ. Με τη υποσημείωση ότι δεν ψαχνουν σκουπιδιάρηδες ΕΞΩ ούτε ζουμε στην εποχή του 1960 - 1970. Για τέτοιες ειδικότητες έχουν Ασιάτες και λοιπούς απο εκεί.

Αν δεν έχεις τα προσόντα ή την κατάλληλη γνωριμία δεν πας...κάθεσαι και τρως στη μάπα την Ελλάδα.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Ελάχιστοι έως εξαιρετικά ελάχιστοι πληρούν αυτά που ζητάνε έξω.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
δεν υπαρχει απολυτη επενδυση ουτε στο χρυσο ουτε πουθενα αλλου . μπορουμε μονο να πουμε οτι ο χρυσος ειναι σχετικα ασφαλης
υπαρχουν πολλοι παραγοντες που επηρεαζουν αρνητικα

ο μονος παραγοντας που επιρεαζει αρνητικα είναι ο πλυθωρισμος και αυτος λειτουργει ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ υπερ του χρυσου

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ο μονος παραγοντας που επιρεαζει αρνητικα είναι ο πλυθωρισμος και αυτος λειτουργει υπερ του χρυσου[/color]
μακαρι να ηταν ετσι αλλα δεν ειναι .ακομη κ ο χρυσος εχει τις διακυμανσεις του . αυτο θα πρεπε να το ξερεις αφου εχεις χρυσες λιρες

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Άλλη κουβέντα αυτή ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΙΛΕ. Με τη υποσημείωση ότι δεν ψαχνουν σκουπιδιάρηδες ΕΞΩ ούτε ζουμε στην εποχή του 1960 - 1970. Για τέτοιες ειδικότητες έχουν Ασιάτες και λοιπούς απο εκεί.

Αν δεν έχεις τα προσόντα ή την κατάλληλη γνωριμία δεν πας...κάθεσαι και τρως στη μάπα την Ελλάδα.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Ελάχιστοι έως εξαιρετικά ελάχιστοι πληρούν αυτά που ζητάνε έξω.

Αναλόγως τι ονειρεύεται ο καθένας.Αν ονειρεύεσαι να πας στην Ελβετία,να φοράς κοστουμάκι και να δουλεύεις σε επενδυτική τράπεζα με μισθό >5000 ευρώ/μήνα τότε δε θα βρεις εύκολα τη θέση.Υπάρχουν όμως δουλειές σε άλλες χώρες που αν έχεις κάποια κατάρτιση μπορείς να βρεις μια θέση.Όσον αφορά τους σκουπιδιάριδες,μη νομίζεις,κι Έλληνες παίρνουν.Ένας φίλος μου δουλεύει σε ξενοδοχείο στην Αυστρία και μια αρμοδιότητά του είναι να μαζεύει τα σκουπίδια να τα ετοιμάζει για να τα πάρει ο δήμος.Δεν παίρνει τρελά λεφτά αλλά του μένουν κάθε μήνα 400 ευρώ για να περάσει.Εδώ δεν είχε δουλειά,οπότε ήταν καλύτερη λύση.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
μακαρι να ηταν ετσι αλλα δεν ειναι .ακομη κ ο χρυσος εχει τις διακυμανσεις του . αυτο θα πρεπε να το ξερεις αφου εχεις χρυσες λιρες

όλα τα πραγματα εχουν διακυμάνσεις ο χρυσος όμως είναι ο μονος που σε αποπλυθωρισμενες τιμες είναι ο νικητης

φαντασου ότι ενας ντελιβερας στην Ν.Υ αμοιβεται περιπου με 1200$-1300$ οσο δλδ εχει μια ουγγια(30 γ.ρ) χρυσου

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Παπαρια μαντολες  :jerking:

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
φίλε, πόσες ώρες δουλεύει και πόσα παίρνει στο χέρι ο φίλος σου στην Αυστρία?

Αναλόγως τι ονειρεύεται ο καθένας.Αν ονειρεύεσαι να πας στην Ελβετία,να φοράς κοστουμάκι και να δουλεύεις σε επενδυτική τράπεζα με μισθό >5000 ευρώ/μήνα τότε δε θα βρεις εύκολα τη θέση.Υπάρχουν όμως δουλειές σε άλλες χώρες που αν έχεις κάποια κατάρτιση μπορείς να βρεις μια θέση.Όσον αφορά τους σκουπιδιάριδες,μη νομίζεις,κι Έλληνες παίρνουν.Ένας φίλος μου δουλεύει σε ξενοδοχείο στην Αυστρία και μια αρμοδιότητά του είναι να μαζεύει τα σκουπίδια να τα ετοιμάζει για να τα πάρει ο δήμος.Δεν παίρνει τρελά λεφτά αλλά του μένουν κάθε μήνα 400 ευρώ για να περάσει.Εδώ δεν είχε δουλειά,οπότε ήταν καλύτερη λύση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom