kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
250 η μια έχει
310€ ειχε τιμη πωλησης την προιγουμενη εβδομαδα από τρ.ελλαδος 250€ είναι η τιμη αγορας
250 η μια έχει
Τελικα μπορω εγω αν εχω ενα Α κεφαλαιο στην τραπεζα να το σηκωσω οπως ειναι και να το καταθεσω σε τραπεζα του εξωτερικου? Νομιμο και φορολογημενο ολο το ποσο εννοειται.
Γιατι εχω ακουσει διαφορα περι του θεματος, οπως οτι και καλα δε μπορει μια ελληνικη τραπεζα να σου αποδεσμευσει το 100% του ποσου σου για να το πας σε ξενη τραπεζα.
Έχουν γραντζουνιές;310€ ειχε τιμη πωλησης την προιγουμενη εβδομαδα από τρ.ελλαδος 250€ είναι η τιμη αγορας
Έχουν γραντζουνιές;
Yπάρχει και θηκάκι για λίρες τύπε; η είναι πατέντα;όχι,αλλωστε τις εχω σε πλαστικο ειδικο θηκακι την κάθε μια ξεχωριστα
όταν το € θα λαβει τελος (και αυτό θα γινει δυστηχως) ο χρυσος (που τωρα κανεις δεν του δινει σημασια )
θα εχει 6-7 φορες την σημερινη αξια με μια χρυση θα αγοράζεις πραματα και θαματα
Yπάρχει και θηκάκι για λίρες τύπε; η είναι πατέντα;
όλοι εσείς που μιλάτε για το πως να αποθηκευσετε τα λεφτά τας σας συγχαίρω... αφού τα έχετε... Στο εξωτερικό τα πας αν έχεις πάνω απο 100 χιλιαρικα. Αν έχεις παρακάτω απλά προσευχήσου δικέ μου.
δεν υπαρχει απολυτη επενδυση ουτε στο χρυσο ουτε πουθενα αλλου . μπορουμε μονο να πουμε οτι ο χρυσος ειναι σχετικα ασφαληςο χρυσος είναι η απολυτη επενδυση (όχι τα παραγωγα χρυσου και άλλες τέτοιες αηδιες αλλα ο χρυσος στην φυσικη του μορφη) θυμαμε όταν αγορασα την πρωτη μου χρυση λιρα περιξ του 1991-1992 ειχε τοτε 25.000 δρχ η μια σημερα εχει 310 € το κομματι
χρυσος το παγκοσμοιο αποθετικο νομισμα
Yπάρχει και θηκάκι για λίρες τύπε; η είναι πατέντα;
ανα πασα στιγμη μπορει να αλλαξει ο νομος κ τοτε πανε κ οι θυριδεςΡε παιδια, αν χρεοκοπησει η τραπεζα ΜΠΟΡΕΙ να τα χασεις ολα, μπορει και να χασεις μονο >100 χιλ., αναλογα αν η κυβερνηση δυναται να τηρησει τις δεσμευσεις της (προφανως, αν κλεισει τη στροφιγγα ο Ντραγκι, τα παντα χανονται και δραχμοποιουνται...)
Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πώς συσχετιζετε τις θυριδες με τις καταθεσεις.
Απο πού κι ως πού εχει δικαιωμα ο ταραπεζιτης να απλωσει το χερι του στη δικια σου, ιδιωτικη περιουσια, την οποια του την αφησες εκει για ΦΥΛΑΞΗ??
Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα!
Στο εξωτερικό πας (μαζί με τα χρήματα) ακόμα και αν έχεις 20.000 ευρώ,βρίσκεις μια δουλειά,έστω και σκουπιδιάρης,και γλυτώνεις από το βραχνά που λέγεται Ελλάδα.
δεν υπαρχει απολυτη επενδυση ουτε στο χρυσο ουτε πουθενα αλλου . μπορουμε μονο να πουμε οτι ο χρυσος ειναι σχετικα ασφαλης
υπαρχουν πολλοι παραγοντες που επηρεαζουν αρνητικα
μακαρι να ηταν ετσι αλλα δεν ειναι .ακομη κ ο χρυσος εχει τις διακυμανσεις του . αυτο θα πρεπε να το ξερεις αφου εχεις χρυσες λιρεςο μονος παραγοντας που επιρεαζει αρνητικα είναι ο πλυθωρισμος και αυτος λειτουργει υπερ του χρυσου[/color]
Άλλη κουβέντα αυτή ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΙΛΕ. Με τη υποσημείωση ότι δεν ψαχνουν σκουπιδιάρηδες ΕΞΩ ούτε ζουμε στην εποχή του 1960 - 1970. Για τέτοιες ειδικότητες έχουν Ασιάτες και λοιπούς απο εκεί.
Αν δεν έχεις τα προσόντα ή την κατάλληλη γνωριμία δεν πας...κάθεσαι και τρως στη μάπα την Ελλάδα.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
Ελάχιστοι έως εξαιρετικά ελάχιστοι πληρούν αυτά που ζητάνε έξω.
μακαρι να ηταν ετσι αλλα δεν ειναι .ακομη κ ο χρυσος εχει τις διακυμανσεις του . αυτο θα πρεπε να το ξερεις αφου εχεις χρυσες λιρες
όχι,αλλωστε τις εχω σε πλαστικο ειδικο θηκακι την κάθε μια ξεχωριστα
όταν το € θα λαβει τελος (και αυτό θα γινει δυστηχως) ο χρυσος (που τωρα κανεις δεν του δινει σημασια )
θα εχει 6-7 φορες την σημερινη αξια με μια χρυση θα αγοράζεις πραματα και θαματα
και ομως ετσι θα γινει .Παπαρια μαντολες
Αναλόγως τι ονειρεύεται ο καθένας.Αν ονειρεύεσαι να πας στην Ελβετία,να φοράς κοστουμάκι και να δουλεύεις σε επενδυτική τράπεζα με μισθό >5000 ευρώ/μήνα τότε δε θα βρεις εύκολα τη θέση.Υπάρχουν όμως δουλειές σε άλλες χώρες που αν έχεις κάποια κατάρτιση μπορείς να βρεις μια θέση.Όσον αφορά τους σκουπιδιάριδες,μη νομίζεις,κι Έλληνες παίρνουν.Ένας φίλος μου δουλεύει σε ξενοδοχείο στην Αυστρία και μια αρμοδιότητά του είναι να μαζεύει τα σκουπίδια να τα ετοιμάζει για να τα πάρει ο δήμος.Δεν παίρνει τρελά λεφτά αλλά του μένουν κάθε μήνα 400 ευρώ για να περάσει.Εδώ δεν είχε δουλειά,οπότε ήταν καλύτερη λύση.