Επισκέπτης
ναι είναι ειδήμονες οι κιτρινιάρηδες .. και μάλιστα υπέρμαχοι της ανακύκλωσης .. οργάνων...
Ειδικα οι κλαψιαριδες κιτρινιαρηδες που παρακαλανε να τους βγαλουν την κιτρινιλα
ναι είναι ειδήμονες οι κιτρινιάρηδες .. και μάλιστα υπέρμαχοι της ανακύκλωσης .. οργάνων...
+1000000000
Οταν χωρες ισοδυναμες πλυ8ησμιακα με την Ελλαδα, καταφερνουν να δημιουργουν κοιτιδες αναπτυξης, ευρυ ερευνητικο εργο και ανταγωνιστικες οικονομιες, εμεις, με ανυπαρκτη παιδεια/εκπαιδευση, μιδαμινη διασυνδεση Πανεπιστημιων-αγορας εργασιας, ανυπαρκτη κουλτουρα επιχειρην και βεβαια φορολογικα και αλλα αντικινητρα, δημιουργουμε, ανασφαλεις, στρατιες νεων που αντικα8ιστουν την νεωτερικοτητα με ωχαδερφισμο και τον παραγωγικο ιστο με ...Χριστουγεννιατικους κουραμπιεδες
Για να καταλάβετε διαφορα νοοτροπιας, στην Ιρλανδια σε ενα χωριο δυο ωρες οδηγηση απο το Δουβλινο, μια εταιρεια αγορασε ενα παλαιο εργοστασιο και αφου το διαμορφωσε, ξεκινησε παραγωγη, τελειως διαφορετικη απο το παρελθον. Απεναντι απο το εργοστασιο υπηρχε ενα κολλεγιο, το οποιο αλλαξε ΤΕΛΕΙΩΣ το προγραμμα σπουδων, ωστε να αποφοιτουν απο εκει ετοιμα στελεχη για το εργοστασιο καλυπτοντας ολο το φασμα της παραγωγης. ΕΠΙΣΗΣ οι τοπικες αρχες επιδοτησαν με 10% καθε προσληψη ατομου που γινοταν εκει.
Ειναι τελειως αληθινη ιστορια και απεχει ετη φωτος απο τη δικη μας θλιβερη (STAGE)ιανη πραγματικοτητα...
Και ποιά εταιρεία είναι αυτή παρακαλώ;
Επίσης το τοπικό κολλέγιο σύντομα θα πρέπει να επιστρέψει στο παλαιό του πρόγραμμα. Διότι πόσα στελέχη θα απορροφήσει το εργοστάσιο της επαρχιακής πόλης;
ισλανδια..σ αντι ρ..η Ιρλανδία δεν πτώχευσε?
Ως κρατος περασε τα πανδεινα με την κριση, αλλα ο ιδιωτικος τομεας δουλευειη Ιρλανδία δεν πτώχευσε?
Δεν μπορω να αναφερω το ονομα της εταιρειας, αλλα ειναι μικρή αμερικανικη που δραστηριοποιειται σε χωρο edge of technology, που λέμε σε αψογα ελληνικα
Ακομα και αν αναγκαστει να αλλαξει οπως λες το προγραμμα στο μελλον, σιγουρα για μια δεκαετια θα μπορει να τροφοδοτει με στελεχη (οχι μονο μανατζερς, αλλα και αλλες πολυ χρησιμες ειδικοτητες για την παραγωγη)την εταιρεια, η οποια εχει κανει ηδη μια επεκταση στη γραμμη παραγωγης και εχει φτιακσει και πανευρωπαικο κεντρο διανομης εκει.
Το αναφερω για να καταλαβετε το πως λειτουργησαν εκει αλλα και στην υπολοιπη Ιρλανδια και μαζεψαν ολες τις επενδυσεις εκει.
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Καλά...
Αφού νομίζεις ότι επί 10 χρόνια οι απόφοιτοι του τοπικού κολλεγίου θα γίνονται στελέχη στο εργοστάσιο, έτσι θα είναι.
Όπως κάτι θα ξέρεις γιατί αφού μάζεψαν όλες τις επενδύσεις η Dell την έκανε:
Dell's Ireland plant to shed 1,900 jobs
www.businessandleadership.com/news/article/12800/leadership/more-dell-ireland-jobs-cut]More Dell Ireland jobs cut[/url]
Και βέβαια τα σπασμένα τα πλήρωσε η ΕΕ, δηλαδή όλοι οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι:
EU helps former Dell workers in Ireland
Nα διεκδικίσεις περισσότερα όχι να ζηλεύεις το πλησίον σου!Γιατι δεν γουστάρω ρε μαλάκα να πληρώνω τελειωμένους αργόσχολους σαν κι εσένα.
Γιατί τα 700€ που παίρνω στον ιδιωτικό τομέα τα παίρνω με τον ιδρώτα μου.
Εσύ τον μισθό σου τον παίρνεις απο το δικό μου στέρημα.
Σκάσε λοιπόν και δέξου την κριτική μου γιατί εγώ σε πληρώνω και έχω άποψη για το που θέλω να πάνε τα λεφτά μου. Και σίγουρα δεν θέλω να πηγαίνουν σε παράσιτα σαν του συναφιού σου
Nα διεκδικίσεις περισσότερα όχι να ζηλεύεις το πλησίον σου!
Βρε δίκιο είχε ο Χριστόδουλας που έλεγε ότι αν ένας Έλληνας δεν έχει κατσίκα ζητάει από το θεό να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα και όχι να άποκτήσει ο ίδιος μία(κατσίκα).
Άκουσα το ψεύτικο σίχαμα σήμερα, να λέει ότι οι εργαζόμενοι στα stage που προσλήφθηκαν μετά την προκήρυξη των εκλογών, δεν θα πληρωθούν κιόλας.
Και ότι δεν θα δικαιωθούν δικαστικά.
ουτε ψεμματα δεν ξερουν να πουν οι ξεφτιλες..Είναι σίγουρο ότι ο νέος γγ, έχει πλείστα προσόντα, μεγαλύτερο των οποίων, αυτό:
Η Ισλανδία την έβγαλε με τη ρωσική βοήθεια,αλλιώς θα είχε βουλιάξει.Τώρα άμα εμφανιστεί Ρώσος στην Ισλανδία,θα αρχίσουν αμέσως τις πίπες.Εχουν κυριολεκτικά καταχρεωθεί.
Ωρα να γυρίσουν στο ψάρι.