Νέα

γιατί καθε χρονο φοράνε ολο και λιγότερα ροθχα οι γκόμενεσ στο δρόμο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

γιατί καθε χρονο φοράνε ολο και λιγότερα ροθχα οι γκόμενεσ στο δρόμο?

• κριση!δεν εχοθμε λεφτα για ροθχα λογω ΔΝΤ!

Ψήφοι: 1 8,3%
  • κανει ζε΄στη πολι οθφ εσκασα!

• για να με βλεποθν ολοι οι ανδρεσ !

Ψήφοι: 6 50,0%
  • χμμμ!!εναι τησ μοδασ τωρα τελεθταια!

Ψήφοι: 3 25,0%
  • δεν ξερω δεν απαντω !!ειμαι σπανακοτιροπιττα!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Επισκέπτης
γ μενα ειναι κιτς.το ξεφτυλλιζετε τωρα γτ απλα ειστε ορεξατοι σημερα...

αλλα θα παιξω μαζι σας γτ βαριεμαι...

εμ...εχει παρει προφισενσυ,εχεις τελειωσει ζωικης παραγωγης στην αρτα,παρακολουθεις μπαλετο και διαβαζεις μετα μανιας κικη δημουλα.
Λάθος σε όλα.Τι γλυκαναλατιές είναι τούτες?Έχει σκληροπυρηνικό βιογραφικό το αλίντι :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δε μου λες, διαβάζεις καθόλου τον διάλογο που κάνουμε ή απαντάς ό,τι να'ναι?
για να ξέρω δηλαδή  :headbang:

το ότι είναι κάποια σκυλού σημαίνει ΟΤΙ ΕΣΥ δε θα ταίριαζες με τον τρόπο ζωής της, δε δείχνει κάτι για τον χαρακτήρα της. μπορεί να είναι τελειωμένη σκυλού, ξυνομούρα ιντελεκτουέλ αναρχοπαπάρω, πρώην ρεϊβόνι από την καλλιθέα, γλυφαδιώτισσα με το μανό στο μπρελόκ ή εναλλακτική φοιτήτρια με ροζ μαλλί. αυτά τι λένε για το αν είναι σκύλες? για το πώς φέρονται στους φίλους τους? για το πώς φέρονται στους γκόμενούς τους? για τη δύναμη ή την αδυναμία του χαρακτήρα τους?
τίποτα, πέρα από το πώς διασκεδάζουν.
αχ....φτου ξανα μανα!!!!εγω ειμαι η λουκ!!!!βγαζω αυθαιρετα κ γρηγορα συμπερασματα γ τους αλλους!!!
αυτη με το ροζ μαλλι που θα την πετυχω σε συναυλια που ειμαι κ γω θα την πω γαματο τυπακι!!!!-μπορει να ειναι δολοφονος!αλλα πριν την γνωρισω κ πριν μαθω οτι ειναι δολοφονος θα την λεω γαματο τυπακι.- την αλλη με τα κοντα και τα βυζια και τα τακουνια που χορευει με το βρακι απεξω θα την πω ξεκωλακι του κερατα!-μπορει αυτη να εχει ντυθει μια φορα μονο ετσι κ να πηγαινει πρωτη φορα εκει.μπορει γενικα να ακουει τζαζ και να ντυνεται οπως εγω!!!μεχρι να το μαθω θα την λεω ξεκωλακι κιτσατο!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ???

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αρα με το δικαιωμα που "αυτοπαιρνει" ο καθενας δεχεσαι να σου πουν πως η μουσικη που ακους ειναι ψευτοκουλτουριαρα και δηθεν?
ε ναι...πολυ το εχουν πει εδω μεσα...
τι να κανω να μαλωσω;
γ μια στιγμη παιζει να τσατιστω φυσικα.
αλλα μετα χεστηκα...
αγνωστη μεσα σε αγνωστους.
με ατομα που με αφορουν ουσιαστικα -ειτε ετος ειτε κατα βαση εκτος νετ-θα κατσω να κουβεντιασω...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εντάξει, αυτές που σου αρέσει το ντύσιμό τους έχουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και αυτές που δε σου αρέσουν έχουν ΣΚΑΡΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ επειδή δε θα έκανες παρέα μαζί τους.

και όοοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά, όχι επειδή βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, αλλά θεωρείς ότι αυτά που δεν ταιριάζουν με τα γούστα σου είναι σε όλα τα επίπεδα και μπάι ντιφόλτ σάπια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με ατομα που με αφορουν ουσιαστικα -ειτε ετος ειτε κατα βαση εκτος νετ-θα κατσω να κουβεντιασω...

σωστο. ισα που θα φτασεις τα εικοσι ποστ συνολικα σε κανα χρονο. καθοτι δε συζητας με ατομα που δε σε αφορουν  :uglystupid:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
νωντας= αγαμητος σαλιαρης που το παίζει μποξέρ :P

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
καλα αυτο δε πρεπει να το διαβαζεις καθολου. σιγα μην ειναι και καταϊφι.

μορφωτικο επιπεδο? χμ τη σχολη του λαλακ και συ μηπως, CIM CIF κτλ

Μεσα επεσες μπρο..
  Τελειοφοιτη και μαστερου λεμε....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εντάξει, αυτές που σου αρέσει το ντύσιμό τους έχουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και αυτές που δε σου αρέσουν έχουν ΣΚΑΡΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ επειδή δε θα έκανες παρέα μαζί τους.

και όοοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά, όχι επειδή βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, αλλά θεωρείς ότι αυτά που δεν ταιριάζουν με τα γούστα σου είναι σε όλα τα επίπεδα και μπάι ντιφόλτ σάπια.
e nai aytο κανω!!!!!!!!!!!!!!
εν μερη...
εχω καποια στερεοτυπα αν θες...
και μαρεσει που το κανω...σιγουρα αμετρητοι το κανουν κ σε μενα...
οταν ανεβω λεβελ και σταματησω να ειμαι τοσο *&^(&) θα ενημερωσω.
αλλα το κανω πολλα χρονια...δε νομιζω να αλλαξω....

τσαντιστώ=νευριάζω με κάποιον
τσατιστώ= μπαίνω στο τσατ του μπουρδέλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μουτζα!!!

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για μένα τουλάχιστον , η ωραιότερη γυναίκα , άσχημα ντυμένη με απωθεί... Σεξ δεν σημαίνει αυνανισμός πολυτελείας ...

Για μένα πάλι τη Μόνικα και κάμποσες ακόμα άνετα την ξέσκιζα με αμπέχωνο,στρατιωτική παραλλαγή,ξωβυζο,μπουζουκοντύσιμο,στολη καλόγριας,σακί κτλ. Αυτό για τον αυνανισμό πολυτελείας δε μπορώ να το εμπεδώσω αν θες κάνε το λίγο πιο λιανά.Το θέμα είναι να είναι καβλιάρα η γυναίκα και αισθησιακή.Το ντύσιμο είναι το λιγότερο.Υπάρχουν και απλά κακόγουστες γυναίκες τι να κάνουμε δηλαδή;Αυτό δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το ότι οι γκόμενες που τα βγάζουν έξω είναι σώνει και ντε "δεύτερες".Και ποιός ακριβώς κανονίζει τι θα πει "δεύτερες";Δεύτερες για τη Λουκριτία που φοράει το σταράκι της ή δεύτερες για μία που ντύνεται μόνο με φίρμες;Δευτεράτζα είσαι ή δεν είσαι ό,τι κι αν βάλει.Δεν έχεις δει ποτέ νεόπλουτες "δεύτερες" γκόμενες;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτο λεμε..ειναι καθαρα θεμα γουστου...
υποκειμενικο...
σαφως και εγω αδυνατω να καταλαβω με ποιον τροπο μπορει να θεωρηθει καλογουστο κατι που εγω θεωρω κιτς
αλλα κατανοω οτι ειναι γουστο.
νταξει...θα το σχολιασω.θα βγαλω τα γαματα μου συμπερασματα.αλλα αυριο θα το εχω ξεχασει.
οπως κανουν κ αλλοι με εμενα.
εγω χεστηκα γ αυτους-τους ασχετους- και οι ασχετοι γ μενα....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
e nai aytο κανω!!!!!!!!!!!!!!
εν μερη...
εχω καποια στερεοτυπα αν θες...
και μαρεσει που το κανω...σιγουρα αμετρητοι το κανουν κ σε μενα...
οταν ανεβω λεβελ και σταματησω να ειμαι τοσο *&^(&) θα ενημερωσω.
αλλα το κανω πολλα χρονια...δε νομιζω να αλλαξω....

ωραία, τέλεια.
και όποιος θέλει θα σε κράζει γι'αυτό.
και δε θα φωνάζεις ΜΑΑΑΑΑΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ σαν κακομαθημένο, γιατί αν θες να είσαι έτσι να δεχτείς και τις συνέπειες.
τελικά αρχίζω να πιστεύω πως ταιριάζεις πολύ εδώ μέσα, από την ανάποδη  :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
είναι ΚΑΙ ο νώντας κοσμομπόι?  :rolleyes:
άντε μετά τον παπαζόλη να παίρνετε σειρά ένας ένας  :s&m_3:

Stories

Νέο!