House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
αυτό ισχύχει έτσι κι αλλιώςη μουσικη που ακους ειναι ψευτοκουλτουριαρα και δηθεν?
Γειά σου Λουκ
αυτό ισχύχει έτσι κι αλλιώςη μουσικη που ακους ειναι ψευτοκουλτουριαρα και δηθεν?
Λάθος σε όλα.Τι γλυκαναλατιές είναι τούτες?Έχει σκληροπυρηνικό βιογραφικό το αλίντιγ μενα ειναι κιτς.το ξεφτυλλιζετε τωρα γτ απλα ειστε ορεξατοι σημερα...
αλλα θα παιξω μαζι σας γτ βαριεμαι...
εμ...εχει παρει προφισενσυ,εχεις τελειωσει ζωικης παραγωγης στην αρτα,παρακολουθεις μπαλετο και διαβαζεις μετα μανιας κικη δημουλα.
αχ....φτου ξανα μανα!!!!εγω ειμαι η λουκ!!!!βγαζω αυθαιρετα κ γρηγορα συμπερασματα γ τους αλλους!!!δε μου λες, διαβάζεις καθόλου τον διάλογο που κάνουμε ή απαντάς ό,τι να'ναι?
για να ξέρω δηλαδή
το ότι είναι κάποια σκυλού σημαίνει ΟΤΙ ΕΣΥ δε θα ταίριαζες με τον τρόπο ζωής της, δε δείχνει κάτι για τον χαρακτήρα της. μπορεί να είναι τελειωμένη σκυλού, ξυνομούρα ιντελεκτουέλ αναρχοπαπάρω, πρώην ρεϊβόνι από την καλλιθέα, γλυφαδιώτισσα με το μανό στο μπρελόκ ή εναλλακτική φοιτήτρια με ροζ μαλλί. αυτά τι λένε για το αν είναι σκύλες? για το πώς φέρονται στους φίλους τους? για το πώς φέρονται στους γκόμενούς τους? για τη δύναμη ή την αδυναμία του χαρακτήρα τους?
τίποτα, πέρα από το πώς διασκεδάζουν.
ε ναι...πολυ το εχουν πει εδω μεσα...αρα με το δικαιωμα που "αυτοπαιρνει" ο καθενας δεχεσαι να σου πουν πως η μουσικη που ακους ειναι ψευτοκουλτουριαρα και δηθεν?
με ατομα που με αφορουν ουσιαστικα -ειτε ετος ειτε κατα βαση εκτος νετ-θα κατσω να κουβεντιασω...
you can run but you cant hideλουκρητια γτ δεν απαντας??
εισαι καλυτερη η χειροτερη απ αυτη στο βιντεο?
τσαντιστώ=νευριάζω με κάποιονγ μια στιγμη παιζει να τσατιστω φυσικα.
τι βλαξτσαντιστώ=νευριάζω με κάποιον
τσατιστώ= μπαίνω στο τσατ του μπουρδέλα
καλα αυτο δε πρεπει να το διαβαζεις καθολου. σιγα μην ειναι και καταϊφι.
μορφωτικο επιπεδο? χμ τη σχολη του λαλακ και συ μηπως, CIM CIF κτλ
e nai aytο κανω!!!!!!!!!!!!!!εντάξει, αυτές που σου αρέσει το ντύσιμό τους έχουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και αυτές που δε σου αρέσουν έχουν ΣΚΑΡΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ επειδή δε θα έκανες παρέα μαζί τους.
και όοοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά, όχι επειδή βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, αλλά θεωρείς ότι αυτά που δεν ταιριάζουν με τα γούστα σου είναι σε όλα τα επίπεδα και μπάι ντιφόλτ σάπια.
μουτζα!!!τσαντιστώ=νευριάζω με κάποιον
τσατιστώ= μπαίνω στο τσατ του μπουρδέλα
ειπαμε μανδαμ...κανουμε κ λαθη....Λάθος σε όλα.Τι γλυκαναλατιές είναι τούτες?Έχει σκληροπυρηνικό βιογραφικό το αλίντι
Για μένα τουλάχιστον , η ωραιότερη γυναίκα , άσχημα ντυμένη με απωθεί... Σεξ δεν σημαίνει αυνανισμός πολυτελείας ...
ο σπυροςςς σ εχει κανει ρομπα στο κοσμο να ξερεις!νωντας= αγαμητος σαλιαρης που το παίζει μποξέρ
e nai aytο κανω!!!!!!!!!!!!!!
εν μερη...
εχω καποια στερεοτυπα αν θες...
και μαρεσει που το κανω...σιγουρα αμετρητοι το κανουν κ σε μενα...
οταν ανεβω λεβελ και σταματησω να ειμαι τοσο *&^(&) θα ενημερωσω.
αλλα το κανω πολλα χρονια...δε νομιζω να αλλαξω....
Μεσα επεσες μπρο..
Τελειοφοιτη και μαστερου λεμε....
για στείλε λινκ να γελάσωο σπυροςςς σ εχει κανει ρομπα στο κοσμο να ξερεις!