loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δεν ειμαι πολυ σιγουρη...Πολλά ρούχα εξαρτάται ποιος τα φοράει και που,τι δουλειά κάνει κλπ
Δεν υπάρχουν κανόνες για το κιτς και το καλό γούστο που να ισχύουν 100%
δεν ειμαι πολυ σιγουρη...Πολλά ρούχα εξαρτάται ποιος τα φοράει και που,τι δουλειά κάνει κλπ
Δεν υπάρχουν κανόνες για το κιτς και το καλό γούστο που να ισχύουν 100%
Τακούνια με τζην σορτσάκι όχι μαρή είπαμε..πάστωμα δεν παίζει δεν πολυβάφομαι..το πρωί
καργια....μολις ειδα οτι απαντησες ηξερα οτι θα ρωτησεις αυτο...
το αβαταρ δε το βλεπω καλα...
αλλα διακρινω μπουστο κ θεοκοντο σορτς...
εχει τακουνια κ παστωμα στην μουρη???
σε παρακαλω λακυ...Βρήκες νωντομωρό ρε μαλάκα?
Τακούνια με τζην σορτσάκι όχι μαρή είπαμε..πάστωμα δεν παίζει δεν πολυβάφομαι..το πρωί
Γενικά όμως ντύνομαι προκλητικά..ακούω περιγραφή χαρακτήρα
γουσταρεις να παραποιεις αυτα που λεω...
ενα μερος του χαρακτηρα που αν δε το γουσταρω κοβω...
αλλα δεν εχει τσαμικα...
θελω ολο το συνολο γ να κρινω.απο ενα παπουτσι η ενα βραχιολι δε βγαζω συμπερασματα.
αχαχχαχαχαα να πούμε τώρα και για το εμπριμέάνιμαλ character ;
χωρις βαψιμο και τακουνια εισαι στο οριο...αυτο δεν ειναι πρωινο ντυσιμο κατ'εμε...Τακούνια με τζην σορτσάκι όχι μαρή είπαμε..πάστωμα δεν παίζει δεν πολυβάφομαι..το πρωί
ειμαι σιγουρος οτι κατεβαινεις με το βυζι απεξω πρωι πρωι και πας στο ψιλικατζιδικο τις γειτονιας σου για τσιγαρα.Τακούνια με τζην σορτσάκι όχι μαρή είπαμε..πάστωμα δεν παίζει δεν πολυβάφομαι..το πρωί
ανιμαλ πριντ φορεμα??????????ιου!!!!κιτς....και αν ειναι τοσο κιτς εκει θα ειναι κ αλλου...έλα πουλάκι μου, νταξ, πες γι'αυτές με το κιτς γούστο γενικά
είπα πριν τι μπορεί να δείχνει το γούστο για μένα (και ναι, εννοώ και το ζεβρέ φόρεμα).
το χαρακτήρα θέλω να μου δικαιολογήσεις.
ανιμαλ πριντ φορεμα??????????ιου!!!!κιτς....και αν ειναι τοσο κιτς εκει θα ειναι κ αλλου...έλα πουλάκι μου, νταξ, πες γι'αυτές με το κιτς γούστο γενικά
είπα πριν τι μπορεί να δείχνει το γούστο για μένα (και ναι, εννοώ και το ζεβρέ φόρεμα).
το χαρακτήρα θέλω να μου δικαιολογήσεις.
α υπαρχει και κιτς μουσικη μααααστα.(που λεει και η φιλτατη)ανιμαλ πριντ φορεμα??????????ιου!!!!κιτς....και αν ειναι τοσο κιτς εκει θα ειναι κ αλλου...
οπως μουσικη πχ...σαν προεκταση αυτον που λεει ο λακυ στραικερ...
ανιμαλ πριντ φορεμα??????????ιου!!!!κιτς....και αν ειναι τοσο κιτς εκει θα ειναι κ αλλου...
οπως μουσικη πχ...σαν προεκταση αυτον που λεει ο λακυ στραικερ...
καλυτερη εισαι η χειροτερη?πες αληθειατζιζας!!!!σορρυ κιολας...
Ξέκωλο(με την καλή ένοια πάντα)Τακούνια με τζην σορτσάκι όχι μαρή είπαμε..πάστωμα δεν παίζει δεν πολυβάφομαι..το πρωί
Mακρύα από εμάς,μόνο κορίτσια για σπίτι!!!γυναίκα - αράχνη;
σωστα!!!!!!!!!!!!!!!γτ αυτα δε δειχνουν καθολου χαρακτηρα!!!!!!!!!!!!!!!ε άρα ξανά μανά αναμανά
σου δείχνει αν μπορείς να διασκεδάσεις ή να κάνεις παρέα μ'αυτό το άτομο.
αυτά περί χαρακτήρα άσ'τα στην άκρη καλύτερα, γιατί στο αρχικό σου ποστ είπες ότι ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ δείχνει το χαρακτήρα.
δεν είπες για τον τρόπο ζωής ή τις επιλογές του.(που και πάλι και για τον τρόπο ζωής δεν πολυσυμφωνώ αλλά δίνω τόπο στην οργή )
γ μενα υπαρχει...δεν ειπα οτι οποιος δεν ακουσει αυτα που ακουω εγω ειναι κιτς ηλιθιος κ μπλα μπλα μπλα...α υπαρχει και κιτς μουσικη μααααστα.(που λεει και η φιλτατη)
εγω που δεν ακουω μπονατσο και πυξ λαξ(που ακους εσυ) ειμαι κιτς...
Ποια η καλή κ ποια η κακή έννοια;;;Ξέκωλο(με την καλή ένοια πάντα)
Μπράβο Αλι μια χαρά είναι αυτά για πρωί
τζιζας!!!!σορρυ κιολας...
Mακρύα από εμάς,μόνο κορίτσια για σπίτι!!!