House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Δεν έχει κακή ΜΟΝΟ ΚΑΛΗ ΕΧΕΙ,αν τόχεις φυσικά
ναι δε το ειδα οντως....Ειναι προφανες, οτι δεν το ειδες μεχρι το τελος.
Μια χαρά πρωινό ντύσιμο είναι καλέ ..για πες τώρα πιστεύεις οτι το μορφωτικό μου επίπεδο ,σύμφωνα πάντα με το παραπάνω ντύσιμο και τις πουτσοσυζητήσεις που κάνω κατά καιρους στο site,περιορίζεται στις φυλλάδες του κοσμοπόλιταν και του μαρή εκλέρ(marie claire)? :-*χωρις βαψιμο και τακουνια εισαι στο οριο...αυτο δεν ειναι πρωινο ντυσιμο κατ'εμε...
αλλα δε θα σου πω κατι που δε ξερεις...
θες να προκαλεις πιστευω...
γ μενα υπαρχει...δεν ειπα οτι οποιος δεν ακουσει αυτα που ακουω εγω ειναι κιτς ηλιθιος κ μπλα μπλα μπλα...
αφηστε την μυγα στην θεση της...
????καλυτερη εισαι η χειροτερη?πες αληθεια
οκ...το ειδα...στα γρηγορα...στην φαση στο πλυντηριο γαμει αλλα οχι δεν ειμαι ετσι....τζιζας!!!!σορρυ κιολας...
και με ποιο δικαιωμα οριζεις εσυ τα σκυλαδικα σαν κιτς?
οχι πως ειμαι φανατικη σκυλου σε αλλο ειδος ανηκω...
Εχεί καλή κ κακή:Δεν έχει κακή ΜΟΝΟ ΚΑΛΗ ΕΧΕΙ,αν τόχεις φυσικά
Πανόραμα σε 3οροφή μεζονέτα με πισίνα!!!σπίτι? σε ποιά περιοχ΄? Φυλής , Μετάξι ??
Σε καμία κηδεία ίσως,αλλού δεν παίζει!!!καλη η αλιντισα την εχω ικανη να ντυνετε και παπαδια μερικες φορες.
Που είναι το κακό σ αυτό?Ξέκωλο=πουτανάκι που θέλει πολλούς πούτσους η κακή!!!
με το διακαιωμα που μου δινω εγω!!!και με ποιο δικαιωμα οριζεις εσυ τα σκυλαδικα σαν κιτς?
οχι πως ειμαι φανατικη σκυλου σε αλλο ειδος ανηκω...
το ξεφτυλλιζετε τωρα γτ απλα ειστε ορεξατοι σημερα...Μια χαρά πρωινό ντύσιμο είναι καλέ ..για πες τώρα πιστεύεις οτι το μορφωτικό μου επίπεδο ,σύμφωνα πάντα με το παραπάνω ντύσιμο και τις πουτσοσυζητήσεις που κάνω κατά καιρους στο site,περιορίζεται στις φυλλάδες του κοσμοπόλιταν και του μαρή εκλέρ(marie claire)? :-*
σωστα!!!!!!!!!!!!!!!γτ αυτα δε δειχνουν καθολου χαρακτηρα!!!!!!!!!!!!!!!
χμμμ....
Την θέλω πιστή,μόνο εγώ θα κάνω τις πουτανίες μου,αυτή είναι μία σωστή σχέση!!!Που είναι το κακό σ αυτό?
με το διακαιωμα που μου δινω εγω!!!
Πολλές πούτσες μπορεί να είναι μόνο από σέναΤην θέλω πιστή,μόνο εγώ θα κάνω τις πουτανίες μου,αυτή είναι μία σωστή σχέση!!!
Μια χαρά πρωινό ντύσιμο είναι καλέ ..για πες τώρα πιστεύεις οτι το μορφωτικό μου επίπεδο ,σύμφωνα πάντα με το παραπάνω ντύσιμο και τις πουτσοσυζητήσεις που κάνω κατά καιρους στο site,περιορίζεται στις φυλλάδες του κοσμοπόλιταν και του μαρή [size=25pt]εκλέρ[/size](marie claire)? :-*
Εεε συνήθως ναι!!!Πολλές πούτσες μπορεί να είναι μόνο από σένα
άλλο ξέκωλο ντύσιμο άλλο πουτάνα,συνδυάζονται μεν αλλά όχι πάντα