εκείνο που δεν καταλαβαίνεις ΚΑΙ ΕΣΥ (όπως και η ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ που ποστάρει μαλακίες)
είναι ότι
η ιδιότητα του πολίτη, άλλως ιθαγένεια ή υπηκοότητα ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ πράγμα από τον εθνοτικό αυτοπροσδιορισμό.
προϋπόθεση για την κατάληψη δημόσιας θέσης είναι αυτή η ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
και όχι το όποιο εθνικό ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ή η άρνησή του....
ΕΞΙΣΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ (με λύπη δική μου) οι ελληναράδες φίλοι σου
ΕΞΙΣΟΥ (με λύπη δική σου) οι μη ελληναράδες....
η μείωση των δικαιωμάτων των δεύτερων είναι η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ....
ΥΓ αν βελτιώσεις λίγο τα ελληνικά σου και αποκαταστήσεις την ελληνοφωνία σου η επικοινωνία μας θα είναι πιο εύκολη
τώρα προφανως. θα ηδονιζεσαι οτι με ταπωσες...λοιπον ακου να σου πω τι δεν καταλαβαινεις εσυ.
1.την ελληνοφωνία μου..προφανως χρειαζεσαι μερικές ταξεις του δημοτικου ακομα, δεν εξηγειται αλλιως
2. Το γεγονος οτι στην Ελλαδα, προκοψαν οι όροι του τυπου "εθνοτικος προσδιορισμος" κλπ παπαριες, λογω του αριστερου (καπηλευτικά ο όρος απο μερικα μπάζα) παρακρατους
3. το γεγονος του οτι το για πλάκα συζηταμε ακόμα ,αν η κυρατσα που διαφημιζεις εδω, είναι ή δεν είναι για τα χρέπια...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ...στο ξεκαθαριζω γιατι απ΄ότι φαινεται ,χρειαζεσαι λιγη βοηθεια.
4. Αν το Ελληνικό Κράτος ήταν πράγματι κράτος και όχι ένας μηχανισμός απο αρρωστουλιδες παντός τυπου (του δικου σου συμπεριλαμβανομένου)...τότε φίλτατε (δύσκολη λέξη για να σε τεστάρω...πρόσεχε μη το κάψεις)...ούτε το θέμα των σκοπίων θα μας απασχολούσε , ούτε το θέμα των εθνοτικά διφοροποιημένων (πως λέμε γεννετικα τροποποιημένων....ενα τετοιο πάγμα).
ΕΛΕΟΝΟΡΟ φίλε μου...ενα θα σου πω...έμαθα και την προπεδια στα βουλγαρικα αποψε...