Κουρκουμπίνομελομακάρονό μου...
Τα περί ιθαγένειας, υπηκοότητας και εθνικότητας τα είχαμε εξαντλήσει στο θρεντ με τα μεμέτια...
Παρόλο που και η ίδια η πολιτεία έχει μπλέξει τα μπούτια της αφού χρησιμοποιεί τις τρεις αυτές λέξεις με την ίδια έννοια (δηλ. της υπηκοότητας) είχαμε καταλήξει στο περίπου σε αυτό που λες τώρα εσύ...
Συμφωνούμε δηλαδή ότι υπηκοότητα και εθνική συνείδηση δεν ταυτίζονται απαραίτητα...
τρουφίτσα μου
είσαι το μόνο φασιστοεθνίκι που μπορεί να παραδεχθεί (ενίοτε έστω) ότι ομιλώ ορθώς!
το σωστό να λέγεται!
βέβαια πάντα κάνεις τα αναγκαία στρογγυλέματα κι εμφανίζεσαι ως από μηχανής θεός για να προστατεύσεις το εκάστοτε διασυρόμενο φασιστοεθνίκι!
αυτό θα πει ομαδικό πνεύμα!
Όπως και σε κάποιος δεν ταυτίζεται φύλο και σεξουαλικός προσανατολισμός (παράδειγμα οικείο σε σένα για να καταλαβαινόμαστε)...
βέβαια οι γλύκες τελειώνουν σύντομα...
δε μας εξηγείς τα περί οικειότητας του παραδείγματος;
Αυτό που εγώ το ανόητο φασιστοεθνίκι ΔΕΝ καταλαβαίνει είναι πώς είνα δυνατόν να δηλώνει κάποιος ότι ανήκει σε μια εθνότητα που δεν υπάρχει...
Διότι αυτό ακριβώς έκανε ο δικός σου...
Και αυτό δύο πράγματα σημαίνει... Ή δεν ξέρει τί λέει αφού η ευρώπη είναι ήπειρος και δεν υπάρχει ευρωπαϊκή εθνότητα ή δεν θέλει να πει σε ποια εθνότητα νομίζει ότι ανήκει... Σίγουρα όμως δεν θεωρεί εαυτόν εθνικά έλληνα...
Παράλληλα, είναι αστείο να δηλώνεις το επάγγελμά σου και να μην λες ποιου κράτους υπήκοος είσαι...
ταρτίτσα μου στο έχω ξαναεξηγήσει....
αλλά πάμε άλλη μια...
το να δηλώνει κάποιος τα στοιχεία που τον αυτοπρσδιορίζουν είναι μια πολιτική θέση.
στο ερώτημα πως αυτοπροσδιρίζεστε; εσύ θα έλεγες πχ (κατά την εκτίμησή μου):
δικηγοράρα ολκής (Κούγιας νο 2)
ελληναράς (τουρκάκια και κουμούνια τρέμετε)
δεξιός εκσυγχρονιστής...
άντρακλας ατελείωτος....
και ότι άλλο ήθελες
άλλος άλλα...
ο τυπάκος είπε αυτά, σε μια πολιτική τοποθέτηση, θέλοντας να δείξει τη σχετικότητα και την δυνατότητα μεταβολής των στοιχείων του ανθρώπινου αυτοπροσδιορισμού...
όπως κάποιος θεωρεί πρωταρχικό το στοιχείο της εθν(οτ)ικής ταυτότητάς του, κάποιος μπορεί να μην το θεωρεί καθόλου καθοριστικό....
αυτό όμως είναι προσωπικό στοίχειο και δεν αφορά
ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,
ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
γιατί αν εξαρτώνται αυτά από το παραπάνω στοιχείο,
ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ και τώρα πια θα είναι τελείως ΖΟΜΠΙ!