Νέα

Γιατί είναι αδύνατο ένας παντρεμένος να βρει γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παντως να ξερετε οτι γενικοτερα οι γκομενες γουσταρουνε τους παντρεμενους απο την ζηλια τους που εχουνε γυναικα.κ γινονται τρελα σκηνικα.....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Παντως να ξερετε οτι γενικοτερα οι γκομενες γουσταρουνε τους παντρεμενους απο την ζηλια τους που εχουνε γυναικα.κ γινονται τρελα σκηνικα.....

Ε, όχι ακριβώς από τη ζήλια τους (πιστεύω), αλλά τεσπα, πολλά βλέπει κανείς...  :boobies:

Επισκέπτης
Θέλω να πω ότι μπορώ να καταλάβω κάποιον παντρεμένο που γνώρισε μια και του προέκυψε η σχέση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι να έχεις στόχο να κάνεις παράλληλη σχέση

Αν δεν είσαι παντρεμένος , δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτε σχετικό.
Άστο.

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Εδειχνε προχθες στην ΕΤ1 αυτην την Μαγια Τσοκλη που παιρνει τα βουνα και κάμπους(Λαογραφία).Είχε παει στην ΥΕΜΕΝΗ και συζήταγε σε έναν χώρο με τις γυναίκες πως παιρνούν ,τι δικαιώματα έχουν κτλ.
Κάποια στιγμή ρωτα: Πως δέχεστε εσεις ως γυναίκες οι αντρες να έχουν επίσημα 3,4,5 γυναίκες.
Απάντα μια Υεμενεζα: Ειμαι 45 χρόνων και είμαι ευτυχισμενη.Εσεις οι Ευρωπαίες ζείτε στην δυστυχία χωρίς να το ξερετε. Θέλει ο αντρας μου σεξ.Εγω σε αυτην την ηλικία και μετα απο τόσα χρόνια γάμου βαριέμε.Οπότε
εχει 2-3 γυναίκες για σεξ και αυτός ανανεωνεται και εμένα δεν με πιέζει.Οπότε περναμε καλά.Ξέρω ότι με αγαπά και ότι έχει τις άλλες για σεξ..
κόκαλλο η Τσοκλη!!
Κάπως έτσι θα ήθελαν οι περισσότεροι Απο εμας αλλα ελα που δεν μπορούμε..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

πώς δεν μπορείτε, έχει κάτι χωριουδάκια στην υεμένη άλλη πράμα!!
και τα οικόπεδα είναι φτηνά και θα έχεις σπίτι έτοιμο από τη νύφη αν δε θες να χτίσεις.
άσε που εκεί τις παντρεύουν από πολύ μικρούλες.
ούτε καν τα εισιτήρια δεν θα είναι ακριβά, είμαι σίγουρη!!  :sunglasses:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Θέλω να πω ότι μπορώ να καταλάβω κάποιον παντρεμένο που γνώρισε μια και του προέκυψε η σχέση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι να έχεις στόχο να κάνεις παράλληλη σχέση  :cheesy:
Εεε! αυτός ο στόχος ξέρεις προκύπτει στην πορεία!!!

Ναι ναι! Ο άνθρωπος είναι απ τη φύση του αχάριστο (ζω)ον! Όταν δει μια,δυο τρεις πεντε δέκα ότι τον παίρνει να πάει παρακάτω, δεν τον σταματάει τίποτα!

Το "τι πάτε και παντρεύεστε" απαντήθηκε ήδη!

Τώρα αν θες και τη σοβαρή μου απάντηση σ΄ αυτό, ο άνθρωπος παντρεύεται (ο κύριος κατ εμέ λόγος) για να μην νοιώθει ανασφάλειες ότι θα μείνει μόνος (μπακούρι). Είναι δηλ κάτι σαν "τραβάτε με κι ας κλαίω"!

Αν το ψάξετε λίγο, η ανασφάλεια είναι ο σημαντικότερος λόγος! Ισχυρότερος κι απ το οικονομικό συμφέρον, αλλά κι απ τον έρωτα!

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Αμα είσαι σίγουρη:-)
Οι Αραβες είναι ποιο έξυπνοι απο εμας.Την έχουν βρει την λύση.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν το ψάξετε λίγο, η ανασφάλεια είναι ο σημαντικότερος λόγος! Ισχυρότερος κι απ το οικονομικό συμφέρον, αλλά κι απ τον έρωτα!

Στάααααανταρ, και όχι μόνο για το γάμο  :sunglasses:
Γενικά παίζει πολλή ανασφάλεια και αυτό εξηγεί πολλές συμπεριφορές... συμφωνούμε, μεσιέ

(το τι πάτε και παντρεύεστε δεν ήταν τόσο απορία, όσο κραυγή προειδοποίησης για να σωθούν όσοι μπορούν  :2funny: :2funny: :-* :-* )

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε παιδια δεν ξερω αν εχετε εμπειρια στο θεμα αλλα απο τοτε που παντρευτηκα δεν μπορω να σταυρωσω γκομενα.Πριν παντρευτω αλλαζα καθε 3 μηνες γκομενα και εδω και τρια χρονια που παντερυτηκα τιποτα...Μηπως επειδη η δουλεια μου (γιατρός)η οποία μου δίνει πολλά φράγκα το μήνα (ένα δεκαρικάκι) αποκαλύπτει ότι όλες αυτές που γαμαγα την ψάχνανε για σοβαρή σχέση?Και τώρα που παντρευτηκα δεν εχουν προοπτική και την κοπανάνε?Εχει κανενας καμια ιδεα πως θα μπω σαν παντρεμενος στο σπορ πάλι δυναμικά?   :think:
Ετσι ειναι.αν εισαι παντρεμενος δυσκολευεσαι παρα πολυ.μετο που ακουνε παντρεμενος φευγουν!κανε το εξης συστημα.νοικιασε ενα διαμερισμα σε αλλη γειτονια της Αθηνας και παιζε το εργενης.λεγε στις γκομενες οτι εκει μενεις.αν το παιξεις εξυπνα (με τον καιρο θα ερθει η πειρα) ακομα και αν μαθουν οτι εισαι παντρεμενος δε θα το πιστευουν!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Μπα! Και 4-5 γυναίκες να είχες, μετά από μερικά χρόνια θα ήθελες πάλι "ριζική ανανέωση"! :rockon: :rockon:

Η "αμαρτία της παρανομίας" είναι όλος ο "τζόγος"!!όχι η ποσότητα των γυναικών! ;)
"..........είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας,ποιος είναι αυτός που δεν λαχτάρισε να πιει!........"

pipachu

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Δηλαδή ζηλεύουν γιατί θέλουνε κ αυτές γυναίκα?(φτηνό χιούμορ)ου-χου-χου-χου-χου

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μονο εγω δεν βγαζω σπυρια στην ιδεα του γαμου δηλαδις? :P

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Στάααααανταρ, και όχι μόνο για το γάμο  :sunglasses:
Γενικά παίζει πολλή ανασφάλεια και αυτό εξηγεί πολλές συμπεριφορές... συμφωνούμε, μεσιέ

(το τι πάτε και παντρεύεστε δεν ήταν τόσο απορία, όσο κραυγή προειδοποίησης για να σωθούν όσοι μπορούν  :2funny: :2funny: :-* :-* )

και το "νινί σέρνει καράβι" απ τις ανασφάλειες των ανδρών ... ανδρώνεται!

"κάτσε να την πάρω μην τη χάσω", σκέφτεται το υποσυνείδητό τους (όχι οι ίδιοι) αφού η γυναίκα αντιληφθεί την ανασφάλεια και την τονώσει με τη γνωστή πονηριά (πουτανιά θα έλεγα αλλά άντε!)

Ετσι ειναι.αν εισαι παντρεμενος δυσκολευεσαι παρα πολυ.μετο που ακουνε παντρεμενος φευγουν!κανε το εξης συστημα.νοικιασε ενα διαμερισμα σε αλλη γειτονια της Αθηνας και παιζε το εργενης.λεγε στις γκομενες οτι εκει μενεις.αν το παιξεις εξυπνα (με τον καιρο θα ερθει η πειρα) ακομα και αν μαθουν οτι εισαι παντρεμενος δε θα το πιστευουν!

Διαφωνούμε κάθετα φιλαράκι! Είπαμε να κάνουμε πουστιές και πράγματα που δεν μπορούμε κι αλλιώς!

Αλλά κι αυτό πια? Επαγγελματίας εγγληματίας!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

κι αυτό παίζει αλλά θέλει κόπο μου φαίνεται...

άντε να το κρύβεις από τη μια, άντε να το κρύβεις από την άλλη... νόμιζα ότι ο *δε θυμα΄μαι πώς τον λένε* ήθελε κάτι εύκολο... τώρα θα μου πεις, από το να την τρέχει στα χοτέλ και στα πάρκα αυτό είναι το καλύτερο...

ναι λοιπόν, αποφάσισα.

αυτή είναι η καλύτερη λύση.

Edit: τώρα διάβασα το αποπάνω ποστ και έμεινα λίγο μαλάκας.... μπορείς να μου το εξηγήσεις γιατί αυτό σου φαίνεται διαφορετικό;  :o :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom