loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οχι.κ δε με ψηνει η ιδεα του γαμου.Παντρεμένη?
Αν όχι θυμήσου το όταν παντρευτείς! ;)Και να το τηρήσεις..... όσο γίνεται! ;)
οχι.κ δε με ψηνει η ιδεα του γαμου.Παντρεμένη?
Αν όχι θυμήσου το όταν παντρευτείς! ;)Και να το τηρήσεις..... όσο γίνεται! ;)
Παντως να ξερετε οτι γενικοτερα οι γκομενες γουσταρουνε τους παντρεμενους απο την ζηλια τους που εχουνε γυναικα.κ γινονται τρελα σκηνικα.....
Θέλω να πω ότι μπορώ να καταλάβω κάποιον παντρεμένο που γνώρισε μια και του προέκυψε η σχέση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι να έχεις στόχο να κάνεις παράλληλη σχέση
Αν δεν είσαι παντρεμένος , δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτε σχετικό.
Άστο.
Κάπως έτσι θα ήθελαν οι περισσότεροι Απο εμας αλλα ελα που δεν μπορούμε..
Εεε! αυτός ο στόχος ξέρεις προκύπτει στην πορεία!!!Θέλω να πω ότι μπορώ να καταλάβω κάποιον παντρεμένο που γνώρισε μια και του προέκυψε η σχέση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι να έχεις στόχο να κάνεις παράλληλη σχέση
Αν το ψάξετε λίγο, η ανασφάλεια είναι ο σημαντικότερος λόγος! Ισχυρότερος κι απ το οικονομικό συμφέρον, αλλά κι απ τον έρωτα!
Ετσι ειναι.αν εισαι παντρεμενος δυσκολευεσαι παρα πολυ.μετο που ακουνε παντρεμενος φευγουν!κανε το εξης συστημα.νοικιασε ενα διαμερισμα σε αλλη γειτονια της Αθηνας και παιζε το εργενης.λεγε στις γκομενες οτι εκει μενεις.αν το παιξεις εξυπνα (με τον καιρο θα ερθει η πειρα) ακομα και αν μαθουν οτι εισαι παντρεμενος δε θα το πιστευουν!ρε παιδια δεν ξερω αν εχετε εμπειρια στο θεμα αλλα απο τοτε που παντρευτηκα δεν μπορω να σταυρωσω γκομενα.Πριν παντρευτω αλλαζα καθε 3 μηνες γκομενα και εδω και τρια χρονια που παντερυτηκα τιποτα...Μηπως επειδη η δουλεια μου (γιατρός)η οποία μου δίνει πολλά φράγκα το μήνα (ένα δεκαρικάκι) αποκαλύπτει ότι όλες αυτές που γαμαγα την ψάχνανε για σοβαρή σχέση?Και τώρα που παντρευτηκα δεν εχουν προοπτική και την κοπανάνε?Εχει κανενας καμια ιδεα πως θα μπω σαν παντρεμενος στο σπορ πάλι δυναμικά?
Κάπως έτσι θα ήθελαν οι περισσότεροι Απο εμας αλλα ελα που δεν μπορούμε..
Παντως να ξερετε οτι γενικοτερα οι γκομενες γουσταρουνε τους παντρεμενους απο την ζηλια τους που εχουνε γυναικα.κ γινονται τρελα σκηνικα.....
δηλαδη
η δις μπουμπου δεν θα παντρευτει;
Στάααααανταρ, και όχι μόνο για το γάμο
Γενικά παίζει πολλή ανασφάλεια και αυτό εξηγεί πολλές συμπεριφορές... συμφωνούμε, μεσιέ
(το τι πάτε και παντρεύεστε δεν ήταν τόσο απορία, όσο κραυγή προειδοποίησης για να σωθούν όσοι μπορούν :-* :-* )
Ετσι ειναι.αν εισαι παντρεμενος δυσκολευεσαι παρα πολυ.μετο που ακουνε παντρεμενος φευγουν!κανε το εξης συστημα.νοικιασε ενα διαμερισμα σε αλλη γειτονια της Αθηνας και παιζε το εργενης.λεγε στις γκομενες οτι εκει μενεις.αν το παιξεις εξυπνα (με τον καιρο θα ερθει η πειρα) ακομα και αν μαθουν οτι εισαι παντρεμενος δε θα το πιστευουν!
Ετσι ειναι.αν εισαι παντρεμενος δυσκολευεσαι παρα πολυ.μετο που ακουνε παντρεμενος φευγουν!κανε το εξης συστημα.νοικιασε ενα διαμερισμα σε αλλη γειτονια της Αθηνας και παιζε το εργενης.λεγε στις γκομενες οτι εκει μενεις.αν το παιξεις εξυπνα (με τον καιρο θα ερθει η πειρα) ακομα και αν μαθουν οτι εισαι παντρεμενος δε θα το πιστευουν!
καλε το σιλβακι θελει να περασει δαχτυλιδιμονο εγω δεν βγαζω σπυρια στην ιδεα του γαμου δηλαδις?