Νέα

Γιατί είμαστε μαλάκες και πληρώνουμε για να γαμήσουμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201520
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Ανοίγω το θέμα αυτό για την σύντομη μου καριέρα ως μπουρδελιάρης. Λόγω προσωπικής κατάστασης πήδηξα όσες γκόμενες δεν πήγαινε το διάστημα από τον Ιούνιο του 2020 έως και Γενάρη του 21. Αυτό που βίωσα είναι γκόμενες ανικανοποίητες απο τις σχέσεις τους ή κοπέλες που γουστάρουν το σεξ και ντρέπονται να το δηλώσουν. Σε αυτό το κομμάτι ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει κατανόηση και σεβασμός απο την μεριά μας.

Έπειτα οδηγήθηκα στον αγοραίο έρωτα. Ίσως μετά από πολύ έντονη ψυχολογική κατάσταση μπορώ να τον δικαιολογήσω για εφήμερη εκτόνωση και να νιώσουμε καλύτερα. Αλλά αυτό που αντιμετώπισα και είδα απο την μεριά μας είναι τραγικά. Άντρες κατεστραμμένους απο τον γάμο τους. Να ψάχνουν στανταράκια ώστε να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους, ότι φταίει η γυναίκα τους και μόνο για τις κατεστραμμένες τους οικογένειες. Σούπερ γαμήκουλες του 5 λεπτου όπου φεύγουν τρέχοντας να μν τους δει κανείς ωστε να κοκορεύονται ότι την γκόμενα την κάνανε και έχυσε και γούσταρε τρελά. Φάτσες που βλέπουν γυναίκα λες και δημιουργήθηκε χτες.

Όσον αφορά την εμπειρία στον πληρωμένο έρωτα είδα κοπέλες να κλείνουν τα μάτια, να κάνουν υπομονή ενώ πονάνε απίστευτα, φόβο στα μάτια τους για το τι θα αντιμετωπίσουν, ναρκωτικά σκληρά και πολύ ποτό ώστε να αντέξουν.Πολύ ψέμα προς τον πελάτη ώστε να καλύψει τον εγωισμό του. Προσωπικές ιστορίες δραματικές. Κοπέλες εκτός οίκων κατεστραμμένες ψυχολογικά και σωματικά. Σημάδια παντού απο την συνεχή σεξουαλική επαφή. Γυναικεία πρόσωπα χτυπημένα άγρια απο την ζωή της νύχτας. Κοπέλες με όνειρα και ικανότητες που θέλουν να ζήσουν έντονα και να προσφέρουν να της καβαλάει ο καθένας χωρίς να ντρεπόμαστε για αυτό. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν για να ομορφαίνουν την ζωή μας σε κατάσταση για λύπηση.

Κάτι που πρέπει να είναι δωρεάν και να προσφέρει ευχαρίστηση και στα δύο φύλα, κατάντησε γραμμή παραγωγής; Γιατί να αισθανόμαστε ωραία χωρίς να νοιαζόμαστε και να ζούμε με τις ενοχές μας; Γιατί να μην διεκδικούμε το καλύτερο σε αυτήν την ζωή και να το έχουμε δίπλα μας;

Έχουμε ξεχάσει τον ρόλο μας ως κυνηγούς σε αυτήν την ζωή. Πρέπει να γουστάρουμε να κάνουμε πρώτα έρωτα και μετά πάρτα να στρώσεις στην γυναίκα, γκόμενα, σύντροφο μας. Να τις κοιτάμε στα μάτια και να γουστάρουμε τρελά στον έρωτα και στο σεξ όπως και αυτές. Να περνάμε χρόνο μαζί τους γιατί η ζωή είναι μικρή και ωραία.

Θέλω την άποψή σας σχετικά.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Ποιόν μου θυμίζει, ποιόν μου θυμίζει;;;;; :think:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Φίλε Τσέρνονπιλ
Ξεκινώ από την παράγραφο που περιγράφεις τον αγοραίο έρωτα.Είσαι υπερβολικός.
Οι περιγραφές σου ακραίες.
Εγώ είμαι 25 χρόνια πουτανιάρης και πουτάνα να κλείνει μάτια ή να δείχνει σημάδια βασανισμού δεν έχω συναντήσει.
Έχω μια στο τόσο πέσει στις λεγόμενες φόλες,δηλαδή σε ιερόδουλες που φυσικά δε γουστάρουν εκεί που είναι και φέρονται απότομα.
Ως εκεί όμως.
Από μεριάς πελατών επίσης δε νομίζω ότι πάει κανείς εκεί για να το παίξει γαμήκουλας ή πως περιμένει από την πουτάνα να γουστάρει.
Απλά οι πιο πολλοί απολαμβάνουμε το θέατρο της ιερόδουλης αν είναι οσκαρικά πετυχημένο.
Πάμε στον τομέα του αν έπρεπε το γαμήσι να είναι τσάμπα.
Αυτό θα ήταν ουτοπικό για τους εξής λόγους
1.Δεν είσαι ο πρώτος που διατείνεται ότι είναι γόης στην κοινωνία μας.Από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρχαν άνδρες που είχαν ή έλεγαν πως είχαν επιτυχία στο γυναικείο φύλο.
Ωστόσο για την πλειοψηφία των ανδρών το να έχουν ανά πάσα στιγμή πολλές επιλογές ωραίων μουνιών να γαμήσουν είναι μια ουτοπία.
Άρα το γαμήσι έχει αυξημένη ζήτηση ως αγαθό.
Οπότε κάποιοι το έκαναν business και ιδιαίτερα επιτυχημένη μάλιστα η οποία επιβίωσε χιλιάδες χρόνια και θα συνεχίσει να επιβιώνει.
2.Οι γυναίκες δεν είναι κατά κανόνα πρόθυμες να κάτσουν εύκολα στον καθένα.Αναζητούν την ασφάλεια συνδυαζόμενη με την έλξη.
Καμμια δε θα δινόνταν λοιπόν τόσο εύκολα και τόσο χύμα σε πολλούς
Καμμία δε θα σήκωνε τη σκυτάλη της ιερόδουλης δωρεάν
3.Για τις γυναίκες και τους ανδρες το σεξ έχει διαφορετική προτεραιότητα.
Ο άνδρας το ποθεί διακαώς ενώ η γυναίκα το έχει ίδιο σε αξία με 2 μπάρες σοκολάτα.
Καταλαβαίνεις λοιπόν πως τα δύο φύλα ποτέ δε θα συναντηθούν σε μια 1 προς 1 εξίσωση αφιλοκερδούς σεξ.

Να κλείσω τέλος και να επισημάνω πως το κείμενό σου είναι εξωπραγματικά "πολιτικώς ορθό" και θυμίζει άρθρο σε εφημερίδα παρά ρεαλιστική τοποθέτηση.

Γράφεις λες και δεν έχεις ιδέα από γυναίκες ιερόδουλες και μη.

Με όλο το σεβασμό.

Τελευταία τροποποίηση:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.247
Πόντοι
2.306
Τυπε είναι γνωστός κανόνας στα μέλη του μπου, ότι ουσιαστικά δεν πληρώνουμε να γαμησουμε. Πληρώνουμε το να μπορούμε να εξαφανιστουμε μετά και να μην έχουμε σκοτούρες..

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
ενα μερος αυτων που λες σωστα απλα οπως παραθετεις εισαι νεος στο χομπι και να υποθεσω και σε ηλικια.πιο παλια ηταν
ψιλοχοντροδυσκολο να παιζεις τρελες μπαλες και ετσι ολοι τρεχαμε μπουρδελα για τις φουσκοαρχιδιες.τωρα οσο αφορα τις εργαζομενες
τις οποιες αγαπαω πραγματικα και σεβομαι απεριοριστα εκτος μιας με την οποια τα ειχα κιολας αλλη ιστορια εχω να πω οτι σαφεστατα οτι
ενα μεγαλο μερος κοριτσιων τα πινουν δυστυχως και πολυ κακως αλλα ειναι μια πικρη πραγματικοτητα η οποια οπως ανεφερες ειναι παζλ
πολλων κομματιων.τωρα οσο αφορα αντρες μην ψαχνεις.εκει αρχιζει και η διαφωνια μαζι σου.αν θες εσυ να πιεις ενα ποτηρι γαλα αγοραζεις
αγελαδα?μην παρεξηγεις δεν το λεω επιθετικα απλα δεν καταλαβαινω γιατι ειδικα αυτες τις εποχες θα πρεπει να ειμαστε τοσο κτητικοι
να κυνηγαμε σαν κυνηγοι και να σφαζομαστε και να κουραζομαστε διχως λογο.εχεις συζησει ποτε?ρωτα εμενα.τρεχαλα διχως αυριο παλι καλα
εχω καλα βολικα sneackers.οι εποχες που περιγραφεις και κανεις πολυ καλα εχουν περασει.τωρα το ζουμε ολοι διαφορετικα και με ποικιλια
και πιστεψε με ειναι πολυ καλυτερα.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Φίλε Τσέρνονπιλ
Ξεκινώ από την παράγραφο που περιγράφεις τον αγοραίο έρωτα.Είσαι υπερβολικός.
Οι περιγραφές σου ακραίες.
Εγώ είμαι 25 χρόνια πουτανιάρης και πουτάνα να κλείνει μάτια ή να δείχνει σημάδια βασανισμού δεν έχω συναντήσει.
Έχω μια στο τόσο πέσει στις λεγόμενες φόλες,δηλαδή σε ιερόδουλες που φυσικά δε γουστάρουν εκεί που είναι και φέρονται απότομα.
Ως εκεί όμως.
Από μεριάς πελατών επίσης δε νομίζω ότι πάει κανείς εκεί για να το παίξει γαμήκουλας ή πως περιμένει από την πουτάνα να γουστάρει.
Απλά οι πιο πολλοί απολαμβάνουμε το θέατρο της ιερόδουλης αν είναι οσκαρικά πετυχημένο.
Πάμε στον τομέα του αν έπρεπε το γαμήσι να είναι τσάμπα.
Αυτό θα ήταν ουτοπικό για τους εξής λόγους
1.Δεν είσαι ο πρώτος που διατείνεται ότι είναι γόης στην κοινωνία μας.Από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρχαν άνδρες που είχαν ή έλεγαν πως είχαν επιτυχία στο γυναικείο φίλο.
Ωστόσο για την πλειοψηφία των ανδρών το να έχουν πολλές επιλογές ωραίων μουνιών να γαμήσουν είναι μια ουτοπία.
Άρα το γαμήσι έχει αυξημένη ζήτηση ως αγαθό.
Οπότε κάποιοι το έκαναν bussiness και ιδιαίτερα επιτυχημένη μάλιστα η οποία επιβίωσε χιλιάδες χρόνια και θα συνεχίσει να επιβιώνει.
2.Οι γυναίκες δεν είναι κατά κανόνα πρόθυμες να κάτσουν εύκολα στον καθένα.Αναζητούν την ασφάλεια και την έλξη.
Καμμια δε θα δινόνταν λοιπόν τόσο εύκολα και τόσο χύμα σε πολλούς
Καμμία δε θα σήκωνε τη σκυτάλη της ιερόδουλης.
3.Για τις γυναίκες και τους ανδρες το σεξ έχει διαφορετική προτεραιότητα.
Ο άνδρας το ποθεί διακαώς ενώ η γυναίκα το έχει ίδιο σε αξία με 2 μπάρες σοκολάτα.
Καταλαβαίνεις λοιπόν πως τα δύο φύλα ποτέ δε θα συναντηθούν σε μια 1 προς 1 εξίσωση αφιλοκερδούς σεξ.

Να κλείσω τέλος και να επισημάνω πως το κείμενό σου είναι εξωπραγματικά "πολιτικώς ορθό" και θυμίζει άρθο σε εφηνερίδα παρά ρεαλιστική τοποθέτηση.

Γράφεις λες και δεν έχεις ιδέα από γυναίκες ιερόδουλες και μη.

Με όλο το σεβασμό.
Δέχομαι την άποψή σου αλλά εχω γνωρίσει γυναίκες που έχουν το σεξ πολύ ψηλά και ο σύντροφος τους δν μπορεί να ακολουθήσει. Επι 3 μήνες έσερνα το κορμί μου στα σκοτεινά σοκάκια της εφήμερης ηδονής. Δεν μπορεί στην τρέλα της στιγμής να μν προσέχετε μελανιές και σημάδια. Σίγουρα δεν της ανάγκασε κάποιος αλλά όποιος μπαίνει στον χορό δύσκολα ξεφεύγει.

Όσον αφορά τα ωραία μουνιά ο καθένας μπορεί να έχει όποια θέλει και θα μείνει με αυτήν που πραγματικά του αξίζει. Δεν συμφωνούμε εδώ

Δεν το παίζω γόης απλά αναφέρω αυτά που έζησα σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Για κάποιο λόγο με εμπιστεύονται ευκολα και μπορούσα να δω και να ζησω πράγματα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
O καθένας και τα γούστα του!
Αυτή είναι μια σύντομη αλλά ειλικρινή απάντηση.
Αλλά ας σου πω πως το βλέπω εγώ προσωπικά και μετά για αυτά που έχω αντιληφθεί για τους περισσότερους.
Προσωπικά πηγαίνω στα μπουρδελα επειδή νιώθω ωραία.
Η πρώτη μου σεξουαλική επαφη ήταν σε μπουρδελο στα 15 μου, δεν ντρέπομαι να το πω ούτε νιωθω ενοχές, είχα καυλες ήθελα να δω πως είναι και ηρθε η ώρα.
Απο τα 15 μου μέχρι τώρα τα 25 μου σχέσεις είχα πολλές, άλλες σε σοβαρότερο επίπεδο άλλες έναν πούτσο και Γεια σας.
Σε όλες όμως τις σχέσεις μου υπήρχε κάτι κοινό, δεν έκοψα ποτέ τα μπουρδελα και τις πουτανες.
Τα βλέπω ως συμπλήρωμα, ως κάτι που το χρειάζομαι, ως κάτι που ανεβάζει τη ψυχολογία μου, και ας έχω παραμυθένια σχέση και ας μου φέρεται η άλλη λες και είμαι βασιλιάς.
Ίσως το παραπάνω κρύβει μια εξήγηση, όταν έχεις την άλλη στην αδιαφορία , -όχι στην απόλυτη- απλά να δείχνεις ότι δεν καίγεσαι ιδιαίτερα για αυτήν, εκείνη τότε θα βάλει τα δυνατά της ώστε να σε κάνει δικό της ολοκληρωτικά.
Δεν ψαρώνω όμως, ωρίμασα πολύ γρήγορα, στα 18 μου έβλεπα τις γκομενες ως κάτι κατώτερο από μένα, ότι να δίνω σημασία όσο όσο για να τις κάνω να τρέχουν από πίσω μου.
Όσες φορές προσπάθησα να κυνηγήσω κάποια ενώ την ήθελα πολύ, τις περισσότερες βγήκα off , από τότε κατάλαβα ότι το να κυνηγάς σαν μανιασμένος δεν θα κερδίσεις τίποτα.
Η γκόμενα θέλει το φτύσιμο της πως να το κάνουμε, αν σε δει χάπατο έχασες..
Πάμε τώρα πάλι στις πουτανες, με τις πουτανες με δένει το συναίσθημα , ξεσκιζομαστε τώρα μετά από 5 λεπτά δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις δεν με ενδιαφέρεις.
Ουσιαστικά στις πουτανες πάω για να βγάλω τον σκοτεινό εαυτό μου, να κάνω παθιασμένο σεξ με μια και μετά από λίγο, πλήρης αδιαφορία.
Τις γκομενες τις θέλω στη ζωή μου για την προσωπική επιβεβαίωση, ότι μετράω σαν άντρας, ότι με θέλει κάποια και αν θέλω και εγώ τότε θα το κάνουμε.
Αν οι άντρες σκεφτόμασταν όπως σκέφτονται και οι γυναίκες θα είχαμε πολλές στα πόδια μας, όλοι ή έστω οι περισσότεροι που έχουμε μια αξιοπρεπής εμφάνιση..
Δεν χρειάζονται πολλά, γυμναστική, καλό γούστο στο ντύσιμο να ξέρεις τι σου πάει, καλό χιούμορ ευχάριστη προσωπικότητα και η αρχή έχει γίνει.

Οι περισσότεροι άντρες δυστυχώς βλέπουν τις πουτανες ως σανίδα σωτηρίας, λάθος, ως συμπλήρωμα να τις βλέπετε, γενικά μη κρέμεστε από κανένα είδος γυναίκας.
Να έχετε αξιοπρέπεια για τον εαυτό σας ρε, και γιατί όχι; να είστε ψώνια.
Δεν ξέρετε πόσο φλέγεται το μουνι τους όταν βλέπουν άντρα που πιστεύει στον εαυτό του.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
ενα μερος αυτων που λες σωστα απλα οπως παραθετεις εισαι νεος στο χομπι και να υποθεσω και σε ηλικια.πιο παλια ηταν
ψιλοχοντροδυσκολο να παιζεις τρελες μπαλες και ετσι ολοι τρεχαμε μπουρδελα για τις φουσκοαρχιδιες.τωρα οσο αφορα τις εργαζομενες
τις οποιες αγαπαω πραγματικα και σεβομαι απεριοριστα εκτος μιας με την οποια τα ειχα κιολας αλλη ιστορια εχω να πω οτι σαφεστατα οτι
ενα μεγαλο μερος κοριτσιων τα πινουν δυστυχως και πολυ κακως αλλα ειναι μια πικρη πραγματικοτητα η οποια οπως ανεφερες ειναι παζλ
πολλων κομματιων.τωρα οσο αφορα αντρες μην ψαχνεις.εκει αρχιζει και η διαφωνια μαζι σου.αν θες εσυ να πιεις ενα ποτηρι γαλα αγοραζεις
αγελαδα?μην παρεξηγεις δεν το λεω επιθετικα απλα δεν καταλαβαινω γιατι ειδικα αυτες τις εποχες θα πρεπει να ειμαστε τοσο κτητικοι
να κυνηγαμε σαν κυνηγοι και να σφαζομαστε και να κουραζομαστε διχως λογο.εχεις συζησει ποτε?ρωτα εμενα.τρεχαλα διχως αυριο παλι καλα
εχω καλα βολικα sneackers.οι εποχες που περιγραφεις και κανεις πολυ καλα εχουν περασει.τωρα το ζουμε ολοι διαφορετικα και με ποικιλια
και πιστεψε με ειναι πολυ καλυτερα.
Έχω συζήσει και μου άρεσε πολύ..

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
O καθένας και τα γούστα του!
Αυτή είναι μια σύντομη αλλά ειλικρινή απάντηση.
Αλλά ας σου πω πως το βλέπω εγώ προσωπικά και μετά για αυτά που έχω αντιληφθεί για τους περισσότερους.
Προσωπικά πηγαίνω στα μπουρδελα επειδή νιώθω ωραία.
Η πρώτη μου σεξουαλική επαφη ήταν σε μπουρδελο στα 15 μου, δεν ντρέπομαι να το πω ούτε νιωθω ενοχές, είχα καυλες ήθελα να δω πως είναι και ηρθε η ώρα.
Απο τα 15 μου μέχρι τώρα τα 25 μου σχέσεις είχα πολλές, άλλες σε σοβαρότερο επίπεδο άλλες έναν πούτσο και Γεια σας.
Σε όλες όμως τις σχέσεις μου υπήρχε κάτι κοινό, δεν έκοψα ποτέ τα μπουρδελα και τις πουτανες.
Τα βλέπω ως συμπλήρωμα, ως κάτι που το χρειάζομαι, ως κάτι που ανεβάζει τη ψυχολογία μου, και ας έχω παραμυθένια σχέση και ας μου φέρεται η άλλη λες και είμαι βασιλιάς.
Ίσως το παραπάνω κρύβει μια εξήγηση, όταν έχεις την άλλη στην αδιαφορία , -όχι στην απόλυτη- απλά να δείχνεις ότι δεν καίγεσαι ιδιαίτερα για αυτήν, εκείνη τότε θα βάλει τα δυνατά της ώστε να σε κάνει δικό της ολοκληρωτικά.
Δεν ψαρώνω όμως, ωρίμασα πολύ γρήγορα, στα 18 μου έβλεπα τις γκομενες ως κάτι κατώτερο από μένα, ότι να δίνω σημασία όσο όσο για να τις κάνω να τρέχουν από πίσω μου.
Όσες φορές προσπάθησα να κυνηγήσω κάποια ενώ την ήθελα πολύ, τις περισσότερες βγήκα off , από τότε κατάλαβα ότι το να κυνηγάς σαν μανιασμένος δεν θα κερδίσεις τίποτα.
Η γκόμενα θέλει το φτύσιμο της πως να το κάνουμε, αν σε δει χάπατο έχασες..
Πάμε τώρα πάλι στις πουτανες, με τις πουτανες με δένει το συναίσθημα , ξεσκιζομαστε τώρα μετά από 5 λεπτά δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις δεν με ενδιαφέρεις.
Ουσιαστικά στις πουτανες πάω για να βγάλω τον σκοτεινό εαυτό μου, να κάνω παθιασμένο σεξ με μια και μετά από λίγο, πλήρης αδιαφορία.
Τις γκομενες τις θέλω στη ζωή μου για την προσωπική επιβεβαίωση, ότι μετράω σαν άντρας, ότι με θέλει κάποια και αν θέλω και εγώ τότε θα το κάνουμε.
Αν οι άντρες σκεφτόμασταν όπως σκέφτονται και οι γυναίκες θα είχαμε πολλές στα πόδια μας, όλοι ή έστω οι περισσότεροι που έχουμε μια αξιοπρεπής εμφάνιση..
Δεν χρειάζονται πολλά, γυμναστική, καλό γούστο στο ντύσιμο να ξέρεις τι σου πάει, καλό χιούμορ ευχάριστη προσωπικότητα και η αρχή έχει γίνει.
Γιατί το σκοτεινό σου κομμάτι δν το βγάζεις και με την γκόμενα που γουστάρεις ή τουλάχιστον βρες μία να το δέχεται.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Γιατί το σκοτεινό σου κομμάτι δν το βγάζεις και με την γκόμενα που γουστάρεις ή τουλάχιστον βρες μία να το δέχεται.
Έχω βρει φιλαράκι, αλλά σπανίζουν, εξάλλου θέλω και την ποικιλία, μια γυναίκα αν την γαμησω πάνω από 10 φορές, πάει την βαρέθηκα.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Έχω βρει φιλαράκι, αλλά σπανίζουν, εξάλλου θέλω και την ποικιλία, μια γυναίκα αν την γαμησω πάνω από 10 φορές, πάει την βαρέθηκα.
Πιστεύω πως όταν κάτι το θέλουμε πολύ το αποκτούμε. Απαιτείται βέβαια να γνωρίζουμε τον εαυτό μας και τι χρειάζεται να φτάσουμε εκεί. Σιγουρα η ποικιλία και οι εμπειρίες βοηθάνε σε αυτό.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Έχω συζήσει και μου άρεσε πολύ..
ρε κουκλε παιξε μπαλα τοτε.εισαι απο αυτους που καταβαθος θαυμαζω για τα νεφρα και τα αντερα που εχουν.εγω στα 40 μου
4 φορες εχω συζησει και τις 4 με πιστολια δυνατα και ακομα τρεχω.δεν δεχομαι να το ξανακανω οπως επισης και το να μπαινω
σε διαδικασια να γαμαω μονο αυτην να κρυβομαι αν θελω να κανω κατι κτλ.εχει χυθει πολλη αιμα σε αυτην την χωρα οπως και σε
ολον τον κοσμο για την ελευθερια δεν χυθηκε τζαμπα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δέχομαι την άποψή σου αλλά εχω γνωρίσει γυναίκες που έχουν το σεξ πολύ ψηλά και ο σύντροφος τους δν μπορεί να ακολουθήσει. Επι 3 μήνες έσερνα το κορμί μου στα σκοτεινά σοκάκια της εφήμερης ηδονής. Δεν μπορεί στην τρέλα της στιγμής να μν προσέχετε μελανιές και σημάδια. Σίγουρα δεν της ανάγκασε κάποιος αλλά όποιος μπαίνει στον χορό δύσκολα ξεφεύγει.

Όσον αφορά τα ωραία μουνιά ο καθένας μπορεί να έχει όποια θέλει και θα μείνει με αυτήν που πραγματικά του αξίζει
. Δεν συμφωνούμε εδώ

Δεν το παίζω γόης απλά αναφέρω αυτά που έζησα σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Για κάποιο λόγο με εμπιστεύονται ευκολα και μπορούσα να δω και να ζησω πράγματα.
Τόνισα με έντονα γράμματα τη φράση σου που πραγματικά δεν έχει πραγματική υπόσταση.
Δυστυχώς φίλε μου πολλοί λίγοι άνδρες μπορούν να έχουν όποια θέλουν.
Επίσης μια και θέτεις ένα άλλο θέμα το θέμα της δικαιοσύνης στον έρωτα ,σπάνια μενει ο καθενας με αυτο που του αξιζει.Συνηθως μενει με αυτο που μπορει και τον βολευει.
Παμε παρακατω:
-σημαδια κακοποιησης σε εκδιδομενη εχω δει 1 φορα στα 25 ετη.Ποτε αλλοτε.
Αλλο μια δυο μελανιες αλλο ξυλοδαρμος.
-το οτι εσυ τις ριχνεις οπως λες,η σε εμπιστευονται κτλ δε σημαινει οτι αυτο συμβαινει με ολους.
Δε σημαινει πως αυτο που κανεις εσυ η σου συμβαινει μπορει να το κανει ο καθενας.
Κι εγω μπορω να σου πω οτι τις εχω φαει με το κουταλι τις γυναικες Και τι εγινε με αυτο;
-Λες οτι καποιες γυναικες το εχουν πολυ ψηλα το σεξ και ο συντροφος τους δεν ακολουθει.
Ναι,ως προς το συντροφο τους που εχουν δεθει κτλ το ζητουν.
Απο τον εναν το θελουν.
Κι αν αυτος ο ενας τις παραμελει ψαχνουν για αντικαταστατη.
Αυτο δε σημαινει ομως οτι το σεξ γι αυτες ως προς ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ του εχει μεγαλη αξια.
Αυτο λεω.Ειναι σαν να ψαχνουν να αγορασουν σουβλακια.
Ενω για ενα ανδρα ειναι πολυ πιο δυσκολο να το βρει.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
ρε κουκλε παιξε μπαλα τοτε.εισαι απο αυτους που καταβαθος θαυμαζω για τα νεφρα και τα αντερα που εχουν.εγω στα 40 μου
4 φορες εχω συζησει και τις 4 με πιστολια δυνατα και ακομα τρεχω.δεν δεχομαι να το ξανακανω οπως επισης και το να μπαινω
σε διαδικασια να γαμαω μονο αυτην να κρυβομαι αν θελω να κανω κατι κτλ.εχει χυθει πολλη αιμα σε αυτην την χωρα οπως και σε
ολον τον κοσμο για την ελευθερια δεν χυθηκε τζαμπα.
Φίλε δεν χρειάζεται να κοροιδεύουμε κανέναν. Εϊμαστε πρώτα εμείς καλά και μετά ακολουθούν και οι υπόλοιποι.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πιστεύω πως όταν κάτι το θέλουμε πολύ το αποκτούμε. Απαιτείται βέβαια να γνωρίζουμε τον εαυτό μας και τι χρειάζεται να φτάσουμε εκεί. Σιγουρα η ποικιλία και οι εμπειρίες βοηθάνε σε αυτό.
Το θέμα είναι η τεχνική μας, το να θέλουμε κάτι πολυ δεν βοηθάει ιδιαίτερα από μονο του, πρέπει να έχεις τον τρόπο, και η κάθε περίπτωση γυναίκας έχει την ιδιαιτερότητά της

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Τόνισα με έντονα γράμματα τη φράση σου που πραγματικά δεν έχει πραγματική υπόσταση.
Δυστυχώς φίλε μου πολλοί λίγοι άνδρες μπορούν να έχουν όποια θέλουν.
Επίσης μια και θέτεις ένα άλλο θέμα το θέμα της δικαιοσύνης στον έρωτα ,σπάνια μενει ο καθενας με αυτο που του αξιζει.Συνηθως μενει με αυτο που μπορει και τον βολευει.
Παμε παρακατω:
-σημαδια κακοποιησης σε εκδιδομενη εχω δει 1 φορα στα 25 ετη.Ποτε αλλοτε.
Αλλο μια δυο μελανιες αλλο ξυλοδαρμος.
-το οτι εσυ τις ριχνεις οπως λες,η σε εμπιστευονται κτλ δε σημαινει οτι αυτο συμβαινει με ολους.
Δε σημαινει πως αυτο που κανεις εσυ η σου συμβαινει μπορει να το κανει ο καθενας.
Κι εγω μπορω να σου πω οτι τις εχω φαει με το κουταλι τις γυναικες Και τι εγινε με αυτο;
-Λες οτι καποιες γυναικες το εχουν πολυ ψηλα το σεξ και ο συντροφος τους δεν ακολουθει.
Ναι,ως προς το συντροφο τους που εχουν δεθει κτλ το ζητουν.
Απο τον εναν το θελουν.
Κι αν αυτος ο ενας τις παραμελει ψαχνουν για αντικαταστατη.
Αυτο δε σημαινει ομως οτι το σεξ γι αυτες ως προς ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ του εχει μεγαλη αξια.
Αυτο λεω.Ειναι σαν να ψαχνουν να αγορασουν σουβλακια.
Ενω για ενα ανδρα ειναι πολυ πιο δυσκολο να το βρει.
Η αλήθεια είναι πως στο θέμα σεξ άλλοι θέλουν πολλοί άλλοι λίγο. Το να είμαστε ευτυχισμένοι δεν παίρνει ημίμετρα. Παίρνουμε αυτό που θέλουμε και πιστεουμε. Η βόλεψη είναι το μεγαλύτερο ελλάτωμα. Πάντα εξελισσόμαστε η μας τρώει η μαρμάγκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom