brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.006
- Πόντοι
- 2.606
Μ αυτό το μαντζούνι θα έχουμε πρωινες καβλες τύπε η καβλες γενικώς ;Και θα με θυμηθείτε
Μ αυτό το μαντζούνι θα έχουμε πρωινες καβλες τύπε η καβλες γενικώς ;Και θα με θυμηθείτε
Καβλες γενικάΜ αυτό το μαντζούνι θα έχουμε πρωινες καβλες τύπε η καβλες γενικώς ;
Είχα δοκιμάσει για δέκα μέρες αλλά τίποτα.Εσενα σε βοήθησε?Και θα με θυμηθείτε
Ναι με βοηθησεΕίχα δοκιμάσει για δέκα μέρες αλλά τίποτα.Εσενα σε βοήθησε?
Είναι σαν Λεβίτρα σιαλις βιάγκρα κλπ πρέπει να υπάρχει γκομενα για να υπάρχει σεξουαλικη διέγερση και ανόρθωση η θα περπατάμε γενικώς και αορίστως με την πουτσα σηκωμένη ; Να ξέρεις υποψιάζομαι ότι μας δημιουργείς προβλήματα θα πρέπει να βρούμε αγαπητικιάΚαβλες γενικά
Μαν αυτός κουμπώνει τα αντικούκου με τη σέσουλα και εσύ τον στέλνεις πάλι φαρμακείο για ψώνια; Ας δούμε την αισιόδοξη πλευρά ότι ξεσκίστηκε στα γαμήσια την καλύτερη πενταετία της ζωής του 20-25 τουλάχιστον. Δεν ξανάρχονται αυτά τα χρόνιαΔε παίρνει κάνα σιαλις πιο καλά?με το γιαούρτι και με τη.κανελα θα γαμησει ο άνθρωπος?
Μετά από πόσο καιρό χρήσης?Ναι με βοηθησε
Τίποτα ε;Είχα δοκιμάσει για δέκα μέρες αλλά τίποτα.Εσενα σε βοήθησε?
τα αντικαταθλιπτικά γενικά θεωρούνται αντικούκου. Πιθανώς όχι όλα.Καλημέρα στην παρέα.Μεχρι πριν δέκα μήνες οι πρωινές στήσεις ήταν καθημερινότητα.Επειτε πέρασα μια περίοδο δύο μηνων περίπου με αρκετό άγχος όπου ξεκίνησα και μια θεραπεία με αντικαταθλιπτικά την οποία ακολουθώ μέχρι και σήμερα και οι πρωινές στήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.Εχω κάνει όλες τις απαραίτητες ανδρολογικες και καρδιολογικες εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά.Τι άλλο μπορεί να ευθύνεται?Έχει περάσει κάποιος μια τέτοια παρόμοια κατάσταση.Να σημειώσω ότι είμαι 28 χρονών με συχνή άσκηση και χωρίς περιττά κιλά
"According to researchers, while antidepressants do appear to influence testosterone and estrogen levels, study results are mixed.
For example, antidepressants appeared to lower testosterone levels in some studies, yet raise hormone levels in others."
Τώρα τι κάθομαι να σου εξηγήσω... εσύ νομίζεις οτι επειδή διάβασες 2 άρθρα έγινες απόφοιτος ιατρικής!
Τεστοτερονη 800 εχει σου λέει οτι εχει ο τυπος...αλλα εσύ επιμένεις εκεί "χαμηλή τεστοστερόνη"!!
Εσυ νομίζεις οτι αμα πάρεις για 2 μήνες SSRIs απο εκει που είσαι με επίπεδα 700-800 θα πας στο 150.
Οκ τύπε.Πάντως δοκίμασε τα κλασικά: γιαούρτι με μέλι και κανέλα και καρύδια, βασιλικό πολτό, τζινσενγκ κλπκλπ
Ενώ εσύ ως τι μιλάς, ως ο Στέφανος Χίος της Ιατρικής;
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι για να υποστηρίξεις την άποψή σου πήγες και βρήκες ένα απόσπασμα που σε εξυπηρετεί αγνοώντας όλα τα άλλα που ήταν στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση.
Π.χ. «These data suggest that SSRIs have a negative effect on testicular tissues. This negative impact is markedly greater in the paroxetine group. To determine the exact mechanism of action of these drugs on testicular tissue, well-designed randomized controlled clinical studies are needed on a larger population.»
Επίσης, αν είχες διαβάσει με προσοχή το τι ακριβώς έγραψα δεν θα έγραφες τέτοιες μαλακίες, αλλά είπαμε Στέφανος Χίος…
Όσο για τους 2 μήνες αυτοί στην πραγματικότητα είναι 8 και κανείς δεν μίλησε για τέτοια δραματική μείωση. Τέλος πάντων, εγώ φταίω που ασχολούμαι.
Και τι έπρεπε να του πει ο ντοκτωρ; Δικέ μου άκου έχω αυτά τα χαπάκια για τη περίπτωση σου αλλά είναι αντικουκου; (Τρολλαρω)Ρε φίλε με τον Θεό δηλαδή… κατ’ αρχάς δες τις παρενέργειες που αναγράφονται στις οδηγίες του σκευάσματος. Επίσης αναζήτησε στο διαδίκτυο τις γνωστές παρενέργειες που αφορούν τη δραστική ουσία του φαρμάκου. Όπως έχει ήδη επισημανθεί τα αντικαταθλιπτικά της κατηγορίας SSRI, που είναι και τα πιο διαδομένα, είναι γνωστό πως επηρεάζουν τη λίμπιντο, συνεπώς τα συμπτώματα που περιγράφεις συνδέονται με τη λήψη τέτοιων φαρμάκων. Ειδικότερα, έχει βρεθεί ότι τα SSRI επηρεάζουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης καθώς και άλλων ορμονών, οπότε δεν είναι τυχαίο αυτό που σου συμβαίνει. Δεν σε ενημέρωσε ο γιατρός σου για τις πιθανές παρενέργειες του φαρμάκου;
Δεν χρειάζεται να είσαι επιθετικός...
Προσπαθώ να σου εξηγήσω οτι η μειωμένη libido ειναι όντως ενα common side effect των SSRIs αλλα οχι επειδή σου ρίχνουν την τεστοστερόνη!
Πως το ξέρω αυτό? Έπαιρνα SSRI για 5 χρόνια και ενώ είχα μειωμένη libido.... η τεστοστερόνη μου (ολική και ελεύθερη) ήταν στα ύψη!
Εχω διαβάσει 100αδες τέτοια άρθρα και κατάλαβα οτι γράφουν οτι τους καπνίσει... το οτι μια ερευνά έδειξε κάτι, δεν σημαίνει οτι αυτό ισχύει κιόλας... μπορώ να σου δείξω άλλες 10 που δείχνουν ακριβώς το αντίθετο!
Και τι έπρεπε να του πει ο ντοκτωρ; Δικέ μου άκου έχω αυτά τα χαπάκια για τη περίπτωση σου αλλά είναι αντικουκου; (Τρολλαρω)
Δηλαδή ύψος κιλά ?Επίσης τι τύπου αντικαταθλιπτικά έπαιρνες ?Καλημέρα στην παρέα.Μεχρι πριν δέκα μήνες οι πρωινές στήσεις ήταν καθημερινότητα.Επειτε πέρασα μια περίοδο δύο μηνων περίπου με αρκετό άγχος όπου ξεκίνησα και μια θεραπεία με αντικαταθλιπτικά την οποία ακολουθώ μέχρι και σήμερα και οι πρωινές στήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.Εχω κάνει όλες τις απαραίτητες ανδρολογικες και καρδιολογικες εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά.Τι άλλο μπορεί να ευθύνεται?Έχει περάσει κάποιος μια τέτοια παρόμοια κατάσταση.Να σημειώσω ότι είμαι 28 χρονών με συχνή άσκηση και χωρίς περιττά κιλά
1,85-90.Τι εννοείς τι τύπουΔηλαδή ύψος κιλά ?Επίσης τι τύπου αντικαταθλιπτικά έπαιρνες ?
Δηλαδή είναι βαριά ?μπορεί να παίρνεις βαριά και έτσι να μη σε βοηθάνε στις καύλες.1,85-90.Τι εννοείς τι τύπου