fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.258
- Πόντοι
- 456
Δηλαδή δεν κατουριέσαι το πρωί ?Το ίδιο εννοούμε
Δηλαδή δεν κατουριέσαι το πρωί ?Το ίδιο εννοούμε
Αυτά τα γνωρίζω εννοείται.Οι πρωινές στήσεις όμως είναι κάτι διαφορετικό.Δεν σχετίζονται με την λίμπιντο
Γενικά σε παρακολουθώ και σε άλλα θέματα τι γράφεις για αυτό το λεωΤο πιο ουσιώδες ήταν οι δύο τελευταίες γραμμές...με έμφαση προφανώς στο τι θα πουν οι γιατροί..τι δεν κατάλαβες;
Μετά όταν μιλάω για το κάψιμο των νέων παιδιών φταίω;
Κι εγώ παρακολουθώ πολλούς νέου...για αυτό τα λέω.Γενικά σε παρακολουθώ και σε άλλα θέματα τι γράφεις για αυτό το λεω
Μεταλαμπαδευσε την εμπειρία σου στους νέους τότε χωρίς να κατακρίνειςΚι εγώ παρακολουθώ πολλούς νέου...για αυτό τα λέω.
Τυπε μπας και έχεις κάναν συγκάτοικο η φίλο μπούστη?
Αν ναι,μην πίνεις τίποτα με την παρουσία του...
Μπορεί να σε υπνώνει και σε στραγγίζει....Λογικό να μην έχεις πρωινές καύλες....
Αφού δεν σε μερεμέτισε πάλι καλά να λές,μικρό το κακό....
Καπου το είχα διαβάσει αυτό ή το είχα δεί TV?
Άσχημα τα νέα για σένα....Εγώ τύπε που είχα ρωτήσει έναν ουρολόγο επειδή πάνω στο γαμησι μου έπεφτε.. μια από τις ερωτήσεις που μου έκανε ήταν αν έχω πρωινή στύση..
Άρα αυτό που λες δεν συνδέεται με τα υπόλοιπα δεν ισχύει..
Από τα χάπια είναι... Επιρρεαζουν όλο το σύστημα..
Εμένα μου είχε πει είναι ψυχολογικό και όχι οργανικό..
Εξακολουθώ να το παθαίνω βέβαια... Καμία ιδέα κάποιος;
Χοχλιους αν τρως δεν θα σου πεφτει ουτε με την ΜπαρκαΤύπε μήπως τρώς χοχλιούς?
Πρόσεξε το,είναι το χειρότερο φαγητό για την πούτσα....
τρωγε χοχλιουςΕγώ τύπε που είχα ρωτήσει έναν ουρολόγο επειδή πάνω στο γαμησι μου έπεφτε.. μια από τις ερωτήσεις που μου έκανε ήταν αν έχω πρωινή στύση..
Άρα αυτό που λες δεν συνδέεται με τα υπόλοιπα δεν ισχύει..
Από τα χάπια είναι... Επιρρεαζουν όλο το σύστημα..
Εμένα μου είχε πει είναι ψυχολογικό και όχι οργανικό..
Εξακολουθώ να το παθαίνω βέβαια... Καμία ιδέα κάποιος;
Φάρμακο για μαραμένες πούτσεςτρωγε χοχλιους
αμα του βρεις και ενα για την φτωχεια θα σου δωσει βραβείο ΝομπελΦάρμακο για μαραμένες πούτσες
Εσυ δεν θές χοχλιούς για να γαμήσεις Μπάρκα...Χοχλιους αν τρως δεν θα σου πεφτει ουτε με την Μπαρκα
ρε πήγαινε ρώτα κανέναν γιατρό, που ήρθες στο φόρουμ μέσα στους τραχανοπλαγιαδες να ρωτήσεις.Καλημέρα στην παρέα.Μεχρι πριν δέκα μήνες οι πρωινές στήσεις ήταν καθημερινότητα.Επειτε πέρασα μια περίοδο δύο μηνων περίπου με αρκετό άγχος όπου ξεκίνησα και μια θεραπεία με αντικαταθλιπτικά την οποία ακολουθώ μέχρι και σήμερα και οι πρωινές στήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.Εχω κάνει όλες τις απαραίτητες ανδρολογικες και καρδιολογικες εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά.Τι άλλο μπορεί να ευθύνεται?Έχει περάσει κάποιος μια τέτοια παρόμοια κατάσταση.Να σημειώσω ότι είμαι 28 χρονών με συχνή άσκηση και χωρίς περιττά κιλά
Δεν περιμένω να ακούσω εδώ τον καθένα.Απλα το έθεσα μήπως έχει κάποιος την ίδια εμπειρίαρε πήγαινε ρώτα κανέναν γιατρό, που ήρθες στο φόρουμ μέσα στους τραχανοπλαγιαδες να ρωτήσεις.
Στην λέξη μουνόπανο έχει το όνομα σου δίπλα στο λεξικό....αμα του βρεις και ενα για την φτωχεια θα σου δωσει βραβείο Νομπελ
βεβαια και αυτον θα τον φαει το χωμα και τα σκουλικια ΙΣΩΣ και νωριτερα απο ΠΟΛΥ κοσμοΣτην λέξη μουνόπανο έχει το όνομα σου δίπλα στο λεξικό....