Νέα

Γιατί αρέσει το χύσιμο στη μάπα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gleiftra
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παντα αναρωτιομουνα: Γιατι αρεσει τοσο στους αντρες να χυνουν τη μαπα της γκομενας; :2on1:

Πρωσοπικα ποτε δεν με πολυενοιαζε και εχω αφησει κανενα/δυο πηδους να με ασπρισουν αμα τοσο το γουσταρουν, αλλα μου εχει μεινει η απορια απο που ερχεται η καβλα.

Επισης πιο ειναι το σωστο χυσιμο στη μαπα; Γαμας και τρεχεις για τα μουτρα αμεσως πριν χυσεις, η εχεις παρει θεση και τραβας μαλακια μροστα στα μουτρα της και να τα περιμενει; Εχει διαφορα; 
Ειναι θεμα καθαρα............... Υποταγης και Αρσενικοτητας.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
στο ΣΤΟΜΑ ,πουθενα αλου :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για να σε σεβεται μια γυναικα, σε κανονικη σχεση... δεν μιλαμε για εργαζομενες...πρεπει απαραιτητως να την γαμησεις απο το κωλο και να τις χυσεις στην μαπα!!!!!!!!!!! :rockon:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Οι εξηγήσεις πρέπει να αναζητηθούν στα σκοτεινά βάθη του ανθρώπινου μυαλού σε συνδυασμό με τη μίμηση των πορνοταινιών...!!!
Απο πλευράς πραγματικής απόλαυσης δεν μπορεί να συγκριθεί με τιποτα με το χύσιμο μέσα....
:rockon: :rockon: :rockon:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Παντα αναρωτιομουνα: Γιατι αρεσει τοσο στους αντρες να χυνουν τη μαπα της γκομενας; :2on1:

Πρωσοπικα ποτε δεν με πολυενοιαζε και εχω αφησει κανενα/δυο πηδους να με ασπρισουν αμα τοσο το γουσταρουν, αλλα μου εχει μεινει η απορια απο που ερχεται η καβλα.

Επισης πιο ειναι το σωστο χυσιμο στη μαπα; Γαμας και τρεχεις για τα μουτρα αμεσως πριν χυσεις, η εχεις παρει θεση και τραβας μαλακια μροστα στα μουτρα της και να τα περιμενει; Εχει διαφορα; 
Πως σου φαίνεται αυτό ; Αφού τέλειωσα στο πρόσωπο της κοπέλας της ζήτησα να μην καθαρίσει το πρόσωπο της και κάτσαμε να φάμε στο τραπέζι που ήταν ωραία στολισμένο υπό το φως των κεριών . Η κοπέλα φορούσε μόνο μαύρες κάλτσες  . Το φαγητό ήταν ζυμαρικά . Πρέπει να σας πω ότι το σπέρμα κρατήθηκε πολύ στο πρόσωπο της και ήταν εξαιρετική όλη η η εικόνα στο φως των κεριών ... 

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πως σου φαίνεται αυτό ; Αφού τέλειωσα στο πρόσωπο της κοπέλας της ζήτησα να μην καθαρίσει το πρόσωπο της και κάτσαμε να φάμε στο τραπέζι που ήταν ωραία στολισμένο υπό το φως των κεριών . Η κοπέλα φορούσε μόνο μαύρες κάλτσες  . Το φαγητό ήταν ζυμαρικά . Πρέπει να σας πω ότι το σπέρμα κρατήθηκε πολύ στο πρόσωπο της και ήταν εξαιρετική όλη η η εικόνα στο φως των κεριών ...  
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

stakar

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πολυ καλα εκανες, τωρα θα σε σεβεται για παντα :rockon:

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Και εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι το εχουν κολλησει απο τις τσοντες. προσωπικα εμενα δεν με νοιαζει το που θα χυσω. μια φορα σε μια πουτανα μου ειχαν σπασει και οι 2 καποτες και μου επαιρνε πιπα. και της λεω, που θα τελειωσω? και μου λεει με μια φυσικοτητα, στο στομα μου. δεν αρνηθηκα. και δεν με χρεωσε εξτρα  :grin:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ετσι ειναι τα δειπνα σημερα!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
της φευγανε κ φλοκια μεσα στα μακαρονια καθως ετρωγε?
να φανταστω οτι θεματα συζητησης σε αυτο το δειπνο ηταν η προσφυγη της Ελλαδος στο ΔΝΤ,το πορνο της Τζουλιας ή οτι κ οι δυο σας εκεινο το βραδυ ειχατε ''καψει φλαντζα?'' :think: :think:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ουτε σταγονα δεν ηθελε να χασει το πιπινι!!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
της φευγανε κ φλοκια μεσα στα μακαρονια καθως ετρωγε?
να φανταστω οτι θεματα συζητησης σε αυτο το δειπνο ηταν η προσφυγη της Ελλαδος στο ΔΝΤ,το πορνο της Τζουλιας ή οτι κ οι δυο σας εκεινο το βραδυ ειχατε ''καψει φλαντζα?'' :think: :think:
Πράγματι τα μακαρόνια δεν έμειναν ανέπαφα . Εκείνο όμως στο οποίο επιμένω είναι ότι δεν χρειάζεται η κοπέλα να σκουπίζει το σπέρμα αμέσως . Θεωρείστε ότι έχετε να κάνετε με ημιτελές έργο τέχνης ...

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Το καλυτερο ειναι το χυσιμο στη μουρη εκει που δεν το περιμενει..Βγαινεις και πας να χυσεις κοιλια αλλα φευγουνε τα φλοκια και πανε ολα στα ματια..καυλαααα...
Εγω βασικα χυνω στην μουρη μονο τα ψωνισμενα πουτανακια...ειναι θεμα ξεφτιλισμου.
Και μετα δινεις και μια σφαλιαρα για να ισιωσει.Το θεμα ειναι οτι γουσταρουν οποτε εμμεσα πετυχαινουνε παλι αυτο που θελουν.
Κοριτσια παντως καλυτερα να τα πινετε ερευνες εχουνε δειξει πως οι γυναικες που τα πινουνε δεν παρουσιαζουνε καταθλιψη (Δεν κανω πλακα!!!)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom