Νέα

Γιατί αρέσει το χύσιμο στη μάπα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gleiftra
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παντα αναρωτιομουνα: Γιατι αρεσει τοσο στους αντρες να χυνουν τη μαπα της γκομενας; :2on1:

Πρωσοπικα ποτε δεν με πολυενοιαζε και εχω αφησει κανενα/δυο πηδους να με ασπρισουν αμα τοσο το γουσταρουν, αλλα μου εχει μεινει η απορια απο που ερχεται η καβλα.

Επισης πιο ειναι το σωστο χυσιμο στη μαπα; Γαμας και τρεχεις για τα μουτρα αμεσως πριν χυσεις, η εχεις παρει θεση και τραβας μαλακια μροστα στα μουτρα της και να τα περιμενει; Εχει διαφορα; 

Ελπίζω να βασίζεσαι σε συγγραφική αδεία ένεκα του χώρου στον οποίο βρίσκεσαι για τη γλώσσα που χρησιμοποιείς :headbang:

Αυτο ισχυει γενικα, αλλα οχι σ αυτες τις περιπτωσεις βρε.. αφου το ζητανε απο μονες τους.. στη φυση τους ειναι..  ;)  :grin: :grin:

Είναι θέμα role playing :s&m_1: :s&m_3:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ακουστε να γελασεται,καριολα ελληνιδα ειχε την ιδεα (αφου της τα ριξα στα μουτρα)να πλησιασει να την φιλησω!!!!

Εφυγα γελοντας για το μπανιο και μετα μου εκανε την θυγμενη..

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ακουστε να γελασεται,καριολα ελληνιδα ειχε την ιδεα (αφου της τα ριξα στα μουτρα)να πλησιασει να την φιλησω!!!!

Φυσικά και φιλάς τη γκόμενα μετά από όλη τη διαδικασία. Άλλωστε όλα ειναι role playing. Γιατί σου φάνηκε παράξενο; Εσύ δεν τη φιλάς μετά το γλυφομούνι;

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Φυσικά και φιλάς τη γκόμενα μετά από όλη τη διαδικασία. Άλλωστε όλα ειναι role playing. Γιατί σου φάνηκε παράξενο; Εσύ δεν τη φιλάς μετά το γλυφομούνι;
ρε τυπε δεν σιχενομαι... και φυσικα την φιλαω μετα το γλυφομουνι αλλα παντα φροντιζω διακριτικα αλλα με ΕΜΦΑΝΗ τροπο να σκουπιστω..

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε τυπε δεν σιχενομαι... και φυσικα την φιλαω μετα το γλυφομουνι αλλα παντα φροντιζω διακριτικα αλλα με ΕΜΦΑΝΗ τροπο να σκουπιστω..

άρα γιατί σου κακοφάνηκε; δεν κατάλαβα; και την λες και καριόλα και θα πρέπει να γελάσουμε κι ολας; δε μου φαίνεται παράξενο αυτο που λες :rolleyes:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
άρα γιατί σου κακοφάνηκε; δεν κατάλαβα; και την λες και καριόλα και θα πρέπει να γελάσουμε κι ολας; δε μου φαίνεται παράξενο αυτο που λες :rolleyes:
Σου εξηγισα οτι σκουπιζομαι!!!! την λεω καριολα γιατη ηταν καριολα τωρα γιατη μου κακοφανικε δεν ξερω.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16

Ετσι ΚΥΡΙΟΣ!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Λογικό ρε αγόρι μου.
Δεν είστε όλοι οι άντρες τοσο σεξουλιάρηδες οσο θελετε να παραστησετε εδω.

Η κοπελα σου πρεπει να αποδεχτει τα συμπλεγματακια σου και να μη σου κραταει μουτρα αν θελει να ειναι μαζι σου. Δεν μπορει να μου θελει τον υπεργαμια εφόσον ειναι μια ταπεινη ελλεηνίδα.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16

γι αυτο γαμαμε bisexual που τους αρεσουν τα χυσια γενικως  και τα δικα τους και αλλων γυναικων και οταν καταπινουν τα δικα μας ξερουν οτι μετα φιλια δεν εχει  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Σιγά ρε παιδιά, θα πάθετε τίποτα άμα ακουμπήσετε το χύσι σας. Όταν αυνανιζόσασταν έφηβοι και γινόσασταν από πάνω μέχρι κάτω σκατά τότε δε σας πείραζε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σιγά ρε παιδιά, θα πάθετε τίποτα άμα ακουμπήσετε το χύσι σας. Όταν αυνανιζόσασταν έφηβοι και γινόσασταν από πάνω μέχρι κάτω σκατά τότε δε σας πείραζε
εμενα παντως με αυνανιζαν στις τουαλετες του γυμνασιου που πηγαινα.και δεν τα εκανα σκατα.μονο μια φορα παραλιγο να βγαλω το ματι μιανης.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Φοβουνται μην τους πους αδερφες...
Για να ξεκολλησετε: αδερφη εισαι αν σου αρεσει να γαμιεσαι με αντρες, οχι αν φιλας την γκομενα σου μετα απο τσιμπουκι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Φοβουνται μην τους πους αδερφες...
Για να ξεκολλησετε: αδερφη εισαι αν σου αρεσει να γαμιεσαι με αντρες, οχι αν φιλας την γκομενα σου μετα απο τσιμπουκι.
Εδώ φοβούνται μην τους πουν αδερφές άμα ξυρίσουν το στέρνο τους, δεν έχουν σιγουρευτεί ακόμα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Εδώ φοβούνται μην τους πουν αδερφές άμα ξυρίσουν το στέρνο τους, δεν έχουν σιγουρευτεί ακόμα

Κοιτα να δεις σε αλλες αρεσει το ξυρισμενο στερνο, σε αλλες οχι. Εγω παντως δεν ντρεπομαι. Δεν ειναι τυχαιο οτι η κοπελα μου με λεει ανωμαλο και μανιακο, γιατι εκτος απο κοπρολαγνεια και δαχτυλα ή δονητη στον κωλο, κανω ολα τα αλλα.... Ειμαι 100% στρειτ και δεν φοβαμαι να κανω διαφορα, γιατι δεν εχω αμφιβολιες για τις σεξουαλικες μου προτιμησεις.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρόμαστε για σένα.Ξυρίζεις το στέρνο σου αλλά η γκόμενα θες να βγαίνει στην αναφορά πριν βγει για μπύρες με τις φίλες της;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom