Φοβουνται μην τους πους αδερφες...
Για να ξεκολλησετε: αδερφη εισαι αν σου αρεσει να γαμιεσαι με αντρες, οχι αν φιλας την γκομενα σου μετα απο τσιμπουκι.
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Φοβουνται μην τους πους αδερφες...
Για να ξεκολλησετε: αδερφη εισαι αν σου αρεσει να γαμιεσαι με αντρες, οχι αν φιλας την γκομενα σου μετα απο τσιμπουκι.
Εσυ δεν θα σαστιζες αμα ηθελε η καθε μια να σου τριψει το μουνοζουμο στα μαλλια σου;;
Χαιρόμαστε για σένα.Ξυρίζεις το στέρνο σου αλλά η γκόμενα θες να βγαίνει στην αναφορά πριν βγει για μπύρες με τις φίλες της;
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
γενικα ολα ειναι μια ιδεα,μια πλανη τοθ μθαλοθ!Παντα αναρωτιομουνα: Γιατι αρεσει τοσο στους αντρες να χυνουν τη μαπα της γκομενας;
Πρωσοπικα ποτε δεν με πολυενοιαζε και εχω αφησει κανενα/δυο πηδους να με ασπρισουν αμα τοσο το γουσταρουν, αλλα μου εχει μεινει η απορια απο που ερχεται η καβλα.
Επισης πιο ειναι το σωστο χυσιμο στη μαπα; Γαμας και τρεχεις για τα μουτρα αμεσως πριν χυσεις, η εχεις παρει θεση και τραβας μαλακια μροστα στα μουτρα της και να τα περιμενει; Εχει διαφορα;
γενικα ολα ειναι μια ιδεα,μια πλανη τοθ μθαλοθ!
οποθ και να χισεισ το ιδιο ειναι!το χισιμο ειναι χισιμο!![]()
επισησ νομιζω οτι ειναι ανθρωπινη επινοηση το *παρτα μωρη μπαζωλα στη μαπα*![]()
και το *ανοιξε το και ροθφατα να τα κανεισ γαργαρα*
σε κανενα αλλο ειδοσ τοθ ζωικοθ και φιτικοθ βασιλειοοθ δεν εχοθμε χισιματα στη μαπα!
τα χισιματα γινονται στο μονι τοθ καθε ειδοθσ για το πολλαπλασιασμο τοθ!
ρε σι μπασ και ειμαστε εξωγηηινοι??![]()
και για τα χυσιματα στο φυτικο βασίλειο επίσης;οτιδηποτε θελετε να μαθετε για το χυσιμο στη μαπα τυποι ρωτηστε τον λεγκολα που του χυνει το μουσι ο πακιστανος![]()
![]()
![]()
και για τα χυσιματα στο φυτικο βασίλειο επίσης;
λες να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η γνωμη του απο του giasou?για αυτα ρωτα τον λιλα τυπε που νταραβεριζεται με κουτσουρα και δεντρα![]()
![]()
![]()
λες να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η γνωμη του απο του giasou?
τον αδικεις τωραδεν ξερω τυπε,αλλα σιγουρα θα καταλαβεις καλυτερα τι γραφει απ'οτι αν εγραφε ο γιασου :S :S :S
μουνοκατουρο εννοείς;Σε όποια ή όποιον αρέσει η πουτσα γουστάρει και το ψωλοχυμα στην μάπα .
Μόνο οι αγαμητοι κομπλεξικοί σιχαίνονται τα χυσια .
Άμα έχω φορτώσει πάντα τα δίνω έξω κατά προτίμηση στην μάπα και αν τύχει γουστάρω να με χύνουν στην μάπα .
Αφήστε τα κόμπλεξ και απολαύστε το καυλι και τα χυσια και τα κατουρα . Τα ίδια ισχύουν και για το μουνι .
Σε όποια ή όποιον αρέσει η πουτσα γουστάρει και το ψωλοχυμα στην μάπα .
Άμα έχω φορτώσει πάντα τα δίνω έξω κατά προτίμηση στην μάπα και αν τύχει γουστάρω να με χύνουν στην μάπα .
Αφήστε τα κόμπλεξ και απολαύστε το καυλι και τα χυσια και τα κατουρα . Τα ίδια ισχύουν και για το μουνι .
πρεπει να πας σε καποιον ειδικο..δεν εισαι καλα φιλε...πανω απο ολα προεχει η υγιεινή και συναμα η υγιεα του καθενος...αα κ που στε παιδες λιγο αξιοπρεπεια στο σεξ...ειπαμε να γαμηθουμεΣε όποια ή όποιον αρέσει η πουτσα γουστάρει και το ψωλοχυμα στην μάπα .
και όσο έχεις πάρει,θέση να γλυψει και παπαρια το μωρόwelcome to club!
απλα μας αρεσει ναετσι δηλαδη μας αρεσει να ξεγκαβλωνουμαι......ειναι σαν να μας ρωτας γιατι μας αρεσει να
............
το σωστο χυσιμο στην μαπα κατεμε ειναι να εχεις παρει θεση και να τραβας μαλακια μπροστα στα μουτρα της και να περιμενει............εχει διαφορα με το να γαμας και να τρεξεις γιατι μπορει να σου φυγει και να πετυχεις ασχετο στοχο........
Σε όποια ή όποιον αρέσει η πουτσα γουστάρει και το ψωλοχυμα στην μάπα .