Φοβουνται μην τους πους αδερφες...
Για να ξεκολλησετε: αδερφη εισαι αν σου αρεσει να γαμιεσαι με αντρες, οχι αν φιλας την γκομενα σου μετα απο τσιμπουκι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί αρέσει το χύσιμο στη μάπα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gleiftra
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 198
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εσυ δεν θα σαστιζες αμα ηθελε η καθε μια να σου τριψει το μουνοζουμο στα μαλλια σου;;
Δεν μιλάμε για την κάθε μιά, ή τον καθένα..... Μιλάμε (εσύ μίλησες πρώτη) για το σύντροφο που διάλεξε η φίλη σου για να ενώσει το κορμί της και τα υγρά της.
Και για να επανέλθω στην ερώτηση σου........., αχχχχχχ πότισέ με με τα ζουμιά σου κοριτσάρα μου!
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Χαιρόμαστε για σένα.Ξυρίζεις το στέρνο σου αλλά η γκόμενα θες να βγαίνει στην αναφορά πριν βγει για μπύρες με τις φίλες της;
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
Hyper Observer
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
Πώς δεν έχει.Από μέσα άνεση και απ έξω εμφάνιση. Από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα. Είπαν του λωλού φωτιά κι έκαψε τα ρούχα του. Κάτι τέτοιο μου θυμίζει αυτό το βλαχομπαρόκ σκηνικό.
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
γενικα ολα ειναι μια ιδεα,μια πλανη τοθ μθαλοθ!Παντα αναρωτιομουνα: Γιατι αρεσει τοσο στους αντρες να χυνουν τη μαπα της γκομενας;
Πρωσοπικα ποτε δεν με πολυενοιαζε και εχω αφησει κανενα/δυο πηδους να με ασπρισουν αμα τοσο το γουσταρουν, αλλα μου εχει μεινει η απορια απο που ερχεται η καβλα.
Επισης πιο ειναι το σωστο χυσιμο στη μαπα; Γαμας και τρεχεις για τα μουτρα αμεσως πριν χυσεις, η εχεις παρει θεση και τραβας μαλακια μροστα στα μουτρα της και να τα περιμενει; Εχει διαφορα;
οποθ και να χισεισ το ιδιο ειναι!το χισιμο ειναι χισιμο!
επισησ νομιζω οτι ειναι ανθρωπινη επινοηση το *παρτα μωρη μπαζωλα στη μαπα* και το *ανοιξε το και ροθφατα να τα κανεισ γαργαρα*
σε κανενα αλλο ειδοσ τοθ ζωικοθ και φιτικοθ βασιλειοοθ δεν εχοθμε χισιματα στη μαπα!
τα χισιματα γινονται στο μονι τοθ καθε ειδοθσ για το πολλαπλασιασμο τοθ!
ρε σι μπασ και ειμαστε εξωγηηινοι??
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.328
- Πόντοι
- 24.596
γενικα ολα ειναι μια ιδεα,μια πλανη τοθ μθαλοθ!
οποθ και να χισεισ το ιδιο ειναι!το χισιμο ειναι χισιμο!
επισησ νομιζω οτι ειναι ανθρωπινη επινοηση το *παρτα μωρη μπαζωλα στη μαπα* και το *ανοιξε το και ροθφατα να τα κανεισ γαργαρα*
σε κανενα αλλο ειδοσ τοθ ζωικοθ και φιτικοθ βασιλειοοθ δεν εχοθμε χισιματα στη μαπα!
τα χισιματα γινονται στο μονι τοθ καθε ειδοθσ για το πολλαπλασιασμο τοθ!
ρε σι μπασ και ειμαστε εξωγηηινοι??
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.328
- Πόντοι
- 24.596
και για τα χυσιματα στο φυτικο βασίλειο επίσης;οτιδηποτε θελετε να μαθετε για το χυσιμο στη μαπα τυποι ρωτηστε τον λεγκολα που του χυνει το μουσι ο πακιστανος
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.804
- Πόντοι
- 3.656
και για τα χυσιματα στο φυτικο βασίλειο επίσης;
για αυτα ρωτα τον λιλα τυπε που νταραβεριζεται με κουτσουρα και δεντρα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.328
- Πόντοι
- 24.596
λες να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η γνωμη του απο του giasou?για αυτα ρωτα τον λιλα τυπε που νταραβεριζεται με κουτσουρα και δεντρα
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 162
- Πόντοι
- 16
Σε όποια ή όποιον αρέσει η πουτσα γουστάρει και το ψωλοχυμα στην μάπα .
Μόνο οι αγαμητοι κομπλεξικοί σιχαίνονται τα χυσια .
Άμα έχω φορτώσει πάντα τα δίνω έξω κατά προτίμηση στην μάπα και αν τύχει γουστάρω να με χύνουν στην μάπα .
Αφήστε τα κόμπλεξ και απολαύστε το καυλι και τα χυσια και τα κατουρα . Τα ίδια ισχύουν και για το μουνι .
Άμα έχω φορτώσει πάντα τα δίνω έξω κατά προτίμηση στην μάπα και αν τύχει γουστάρω να με χύνουν στην μάπα .
Αφήστε τα κόμπλεξ και απολαύστε το καυλι και τα χυσια και τα κατουρα . Τα ίδια ισχύουν και για το μουνι .
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.804
- Πόντοι
- 3.656
λες να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η γνωμη του απο του giasou?
δεν ξερω τυπε,αλλα σιγουρα θα καταλαβεις καλυτερα τι γραφει απ'οτι αν εγραφε ο γιασου :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.328
- Πόντοι
- 24.596
τον αδικεις τωραδεν ξερω τυπε,αλλα σιγουρα θα καταλαβεις καλυτερα τι γραφει απ'οτι αν εγραφε ο γιασου :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.328
- Πόντοι
- 24.596
μουνοκατουρο εννοείς;Σε όποια ή όποιον αρέσει η πουτσα γουστάρει και το ψωλοχυμα στην μάπα .
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.804
- Πόντοι
- 3.656
τυπε τον λεγκολα τι τον εχεις; :S
Mitharadir
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Δεν αρέσει σε όλες τις κοπέλες να τις χύνουν πρέπει να ρωτήσεις πρώτα αν θέλει... Μερικές φορές και οι κοπέλες χύνουν τα χυσια του μουνιου στο αγόρι...
Διαγραμμένο μέλος 165342
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
πρεπει να πας σε καποιον ειδικο..δεν εισαι καλα φιλε...πανω απο ολα προεχει η υγιεινή και συναμα η υγιεα του καθενος...αα κ που στε παιδες λιγο αξιοπρεπεια στο σεξ...ειπαμε να γαμηθουμεΣε όποια ή όποιον αρέσει η πουτσα γουστάρει και το ψωλοχυμα στην μάπα .
και όσο έχεις πάρει,θέση να γλυψει και παπαρια το μωρόwelcome to club!
απλα μας αρεσει να ετσι δηλαδη μας αρεσει να ξεγκαβλωνουμαι......ειναι σαν να μας ρωτας γιατι μας αρεσει να ............
το σωστο χυσιμο στην μαπα κατεμε ειναι να εχεις παρει θεση και να τραβας μαλακια μπροστα στα μουτρα της και να περιμενει............εχει διαφορα με το να γαμας και να τρεξεις γιατι μπορει να σου φυγει και να πετυχεις ασχετο στοχο........
Πολύ σωστός!!!