kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παλιαρχίδι τράβα στο θρεντ της Ταυλάνδης ή σε εκείνο με τις τρανς να βρεθείς στο στοιχείο σου παλιόπουστα!
Θα'πρεπε να ντρέπεσαι γι'αυτά που γράφεις.
:'( ;)
παλιαρχίδι τράβα στο θρεντ της Ταυλάνδης ή σε εκείνο με τις τρανς να βρεθείς στο στοιχείο σου παλιόπουστα!
:'( ;)
Η Ντανιέλα είναι πουστάρα καραμπινάτη και δεν το κρύβει.
οι ελληνιδες μια χαρα μου πανε και τις παω.η τσεπη δεν παει καλα πεζοναυτη...παντως για να μην σπαμαρουμε η εν λογω σερνα ειναι μουναρος...καταλαβαινω τον απολυτο που εχει μανια με τις σερβες...ειναι οι περισσοτερες τους γυναικαρες!!!Καλη χρονια μιχαλιο, ανταποδιδω τα μεγιστα.
Αν και δε σε βλεπω πολυ ενθουσιασμενο..
Δε σου πανε οι ελληνιδες..
οι ελληνιδες μια χαρα μου πανε και τις παω.η τσεπη δεν παει καλα πεζοναυτη...παντως για να μην σπαμαρουμε η εν λογω σερνα ειναι μουναρος...καταλαβαινω τον απολυτο που εχει μανια με τις σερβες...ειναι οι περισσοτερες τους γυναικαρες!!!
σκασε κρυφοβρωμοπουστα.κρίμα που δεν είναι τραβέλια θα τις γούσταρες περισσότερο!
Μωρή σκωροφαγωμένη κυλότα, θα δουλέψεις καμιά φορά ή γουστάρεις φάπες από τον νταβά σου;
σκασε κρυφοβρωμοπουστα.
Μωρή αραχνομούνα, πόσες μέρες έχουν να σου γρασάρουν τη ροδέλα κι'έχεις λυσάξει έτσι;
Κι'εσύ άντε πιές λίγο σπέρμα μπας και ηρεμήσεις μωρή αδερφή του ελέους.
βαρεθηκα
Εσύ βάζεις σκατά στα μούτρα σου μωρή σιχαμερή πόρνη.
Στο δικό σου στόμα μόνο πάκικες ψωλές βάζεις μωρή σιτεμένη σαύρα.
Το ξέρουν όλοι ότι είμαι μια πόρνη του δίφραγκου , δεν είναι ανάγκη να με διαφημίζεις.
Το ξέρουμε μωρή ξεφτλισμένη, δεν είναι ανάγκη να το διαφημίζεις.
Έχετε γαμήσει όλα τα θέματα με τον ερωτά σας πάντως,περιοριστείτε στου Γαπ τουλάχιστον που είναι έτσι κ αλλιώς για τον πούτσο θέμα.
είναι αλήθεια ότι για να με βολεψουνε τα πάκια μου ρίχνουν κέρματα στην κωλοτρυπίδα σα να είμαι τζουκμπόξ!!!
Μωρή Ντανιέλα, είναι αλήθεια ότι πήγες κι'έβγαλες τα δόντια σου για να παίρνεις καλύτερες πίπες στα πάκια;
ωραίο μουνί !!!!!
εδω θα συμφωνησω με τον κρυφοβρωμοπουστα.μουναρα η κυρια.κλασικη μουναρα σερβα.
p.s.εσυ εχεις κομπλεξ και ασχολεισαι μαζι μου συνεχεια.και εσυ μιλησες προσβλητικα πρωτος και το κανεις συνεχεια.